Syöpäyhteensopivuus: Mikä merkki on paras ottelu?

body_cancer_constellation

Oletko syöpä ja ihmettelet, mitkä merkit olet parhaiten yhteensopiva? Tai ehkä haluat tutustua tiettyyn syöpään paremmin, mutta et ole varma, kuinka vahva ottelu teistä tulee? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää syövän yhteensopivuudesta, mukaan lukien mitä syövät tarvitsevat ottelussa, kuinka kaikki merkit ovat yhteensopivia syöpien kanssa ja miten syövät voivat vahvistaa suhteitaan muihin (sekä kuinka muut voivat vahvistaa suhteitaan syöpiin)!

Mitkä ominaisuudet sopivat syöpään?

Mihin syöpä on yhteensopiva? Syövät arvostavat näitä kolmea ominaisuutta suuresti missä tahansa suhteessa, olipa kyse rakkaudesta, ystävyydestä tai työstä.#1: Uskollisuus

Syövät ovat erittäin uskollisia. Vaikka sinulla on ollut erimielisyyksiä heidän kanssaan aiemmin, he ovat silti käytettävissäsi, kun ajat vaikeutuvat. Syövät pitävät parempana pieniä, intiimejä kaveriporukoita, ja vaikka he eivät saa uusia ystäviä niin helposti, he tekevät kaikkensa pitääkseen asiat vahvana ihmisten kanssa, jotka ovat jo sisäpiirissään. Syövät eivät arvosta lentämistä tai sitoutumattomuutta, ja he loukkaantuvat syvästi, jos peruutat suunnitelmat heidän kanssaan, vaikka sinulla olisi hyvä syy.

#2: Ystävällisyys

Syövät ovat uskomattoman ystävällisiä, siihen asti että he uhraavat oman onnensa miellyttääkseen muita. He kuitenkin odottavat tätä myös vastineeksi muilta ihmisiltä. Jos Syöpä saa tunteen, että olet itsekäs tai ylimielinen, hän asettaa automaattisesti etäisyyden sinun kahden välille. Jos kuitenkin olet huomaavainen ja antelias, he näkevät sukulaishengen.

#3: Rehellisyys

Syövät eivät halua loukata muiden tunteita, mutta he eivät myöskään pelkää kertoa sitä sellaisena kuin se on. He uskovat vakaasti, että rehellisyys on paras politiikka, vaikka sitä voi olla vaikea sanoa. He eivät pidä valehtelusta, vaikka muut merkit pitävät sitä vaarattomana valkoisena valheena tai yksinkertaisena tapana säilyttää rauha. Kumpikaan näistä tekosyistä ei kelpaa syöpien kanssa (varsinkin jos etsit syövän rakkausottelua).

Mitkä ominaisuudet tekevät syövästä huonon ottelun?

On myös tärkeää tietää, mitkä piirteet vahingoittavat syövän horoskoopin yhteensopivuutta. Syövät eivät arvosta kumpaakaan näistä ominaisuuksista suhteissaan:

#1: Liian looginen

Syöpä on yksi intuitiivisimmista merkeistä. Jos he yrittävät ratkaista ongelman, he menevät usein siihen, mikä tuntuu heti 'parhaalta' heille, eikä yritä analysoida ongelmaa järkevämmin. Tämä voi ajaa loogisempia merkkejä, kuten Kauris ja Härkä, hulluksi, koska syövillä ei usein ole paljon syitä tehdä valintoja. Syövät eivät kuitenkaan ole impulsiivisia, ja he yrittävät olla harkittuja päätöksissään, joten he usein päätyvät joka tapauksessa oikeaan ratkaisuun.

#2: hilseily

Ei ole väliä, jos sait juuri eturivin istuimet siihen konserttiin, jonka olet kuollut nähdäksesi; jos joudut peruuttamaan suunnitelmat syövän kanssa jostain syystä, ne sattuvat. Loppujen lopuksi he pitävät aina suunnitelmansa kanssasi, riippumatta siitä, mitä muuta tulee. Kehitä maine hilseilystä, ja näet pian Syövän kuuluisan kostonhimoisen juonen ruman pään takana. Heille uskollisuus ja sitoutuminen valtaavat kaiken muun.

on teko helpompaa kuin sat

main_cancel-1Syövän yhteensopivuuskaavio

Mitkä ovat parhaat ja pahimmat syövän yhteensopivuuden merkit? Tämä syövän horoskooppien yhteensopivuuskaavio antaa nopean yleiskuvan siitä, kuinka yhteensopivat syövät ovat eri merkkien kanssa useilla alueilla, mukaan lukien yleinen yhteensopivuus. Jokainen niistä on joko korkea, keskitaso tai matala. Seuraavassa osassa käymme tarkemmin läpi eri syöpäyhteensopivuusparit.

Viestintä Rakkaus Ystävyys Yleinen yhteensopivuus
Vesimies Keskikokoinen Matala Matala Matala
kalastaa Korkea Keskikokoinen Korkea Korkea
Oinas Matala Keskikokoinen Matala Matala
Härkä Keskikokoinen Korkea Korkea Korkea
Kaksoset Matala Matala Keskikokoinen Matala
Syöpä Keskikokoinen Korkea Keskikokoinen Keskikokoinen
Leo Matala Keskikokoinen Keskikokoinen Keskikokoinen
Neitsyt Keskikokoinen Keskikokoinen Korkea Keskikokoinen
Vaaka Matala Matala Keskikokoinen Matala
Skorpioni Keskikokoinen Korkea Korkea Korkea
Jousimies Korkea Matala Keskikokoinen Keskikokoinen
Kauris Keskikokoinen Matala Matala Matala

Syöpä ja muut merkit: Syöpäyhteensopivuusparit

Kenen kanssa syöpä on parhaiten yhteensopiva? Opi kuinka hyvin erilaiset merkit tulevat toimeen syöpien kanssa ja mitkä alueet ne yhdistävät toisiinsa (ja mikä johtaa erimielisyyteen). Nämä parit on luokiteltu syövän yhteensopivimmista merkeistä vähiten yhteensopiviin merkkeihin.

Parhaat syövän kanssa yhteensopivat merkit

Alla olevat merkit ovat kukin korkean luokan syövän kanssa yhteensopivia merkkejä. Jos olet syöpä, odota tulevan erityisen hyvin toimeen näiden merkkien kanssa.

Syöpä ja Härkä

Sekä Syövät että Taureans palkitsevat uskollisuutta, niin he sitoutuvat toisiinsa pitkällä aikavälillä. Vaikka syövät voivat ärsyyntyä Taureanien itsepäisyydestä ja Taureanit voivat pitää syöpiä tuulisena, tämä pari muodostaa silti syviä siteitä rehellisyytensä, ystävällisyytensä ja uskollisuutensa vuoksi.

Syöpä ja Kalat

muunna ° c ° f: ksi
Koska ne ovat molemmat vesimerkkejä, sekä Syöpä että Kalat ovat sopusoinnussa tunteidensa kanssa samoin kuin muiden tunteet. Parina he ovat ystävällisiä ja huomaavaisia ​​toisilleen, vaikka Kalat voivat joskus tuntea, että Syövät ovat liian kostonhimoisia, ja Syövät kokevat, että Kalat eivät avaudu tarpeeksi. Mutta yleensä nämä erimielisyydet ovat harvinaisia.

Syöpä ja Skorpioni

Nämä kaksi vesimerkkiä ovat erittäin samanlaisia. Sekä syövät että skorpionit ovat uskollisia, rehellisiä ja tuntevat tunteensa erittäin voimakkaasti. Tämä pariliitos ymmärtää toisiaan hyvin, mutta konfliktien sattuessa se voi tarkoittaa sotkuisia tappeluita ennen kuin asiat selkiytyvät (mitä he aina tekevät).

feature_firstsecondthird

Keskimääräiset syövän kanssa yhteensopivat merkit

Syöpäyhteensopivuus voi mennä kumpaankin suuntaan näiden pariliitosten kanssa, ja suhde todella riippuu ponnisteluista, joita sinä ja toinen merkki siihen panostat.

Syöpä ja Neitsyt

Nämä kaksi todella täydentävät toisiaan. Neitsyyden vakaus voi auttaa syöpiä olemaan vähemmän mielialalla, ja syöpien taipumus 'mennä suolistonsa kanssa' voi auttaa estämään Neitsyitä ajattelemasta liikaa kaikkea, mitä he tekevät. Molemmat merkit tunnetaan myös siitä, että ne ovat uskollisia ja huomaavaisia ​​muille.

Syöpä ja syöpä

Kun kaksi Syöpää ovat yhdessä, asiat sujuvat yleensä melko hyvin. He tulevat erityisen hyvin toimeen ihmissuhteissa ja läheisinä ystävinä molempien empaattisten ja anteliaiden ominaisuuksiensa vuoksi. Viestintä voi olla toisinaan vaikeaa, koska syövät voivat olla mielialan ja helposti loukkaantuneita.

Syöpä ja Jousimies

Syöpä ja Jousimies ovat mahtavia yhdessä ... tietyissä olosuhteissa. Molemmat merkit ovat luovia, rehellisiä ja anteliaita, mutta Jousimiehellä voi olla vakava ongelma sitoutumisessa. Tämä aiheuttaa usein paljon loukkaa erittäin uskollisille syöpille.

Syöpä ja Leo

Syöpä ja Leo ovat yhteensopivia keskimäärin. Molemmat ovat äärimmäisen anteliaita muiden kanssa, mutta syövät voivat pitää leoja ylimielisinä ja itsekkäinä, ja leot voivat nähdä syövät mielialaisina ja kostonhimoisina.

Heikompia syövän kanssa yhteensopivia merkkejä

Lisäponnisteluja tarvitaan, kun syövät muodostavat parin alla olevien merkkien kanssa. Tämä ei tarkoita, että nämä merkkiparit eivät koskaan tule toimeen keskenään; Heidän on vain tunnistettava erimielisyytensä ja selvitettävä ne, jotta ne ovat erittäin yhteensopivia syöpien kanssa.

Syöpä ja Kauris

on 3,8 gpa hyvä
On mahdollista, että Syöpä/Kauris -pari on esimerkki vastakohtien houkuttelemisesta, mutta useimmissa tapauksissa nämä kaksi merkkiä eivät tule hyvin yhteen. Heidän samankaltaisuutensa (pessimismi ja emotionaalinen etäisyys) tuovat esiin pahimmat toisistaan. Kauris voi kyllästyä syövän mielialaan, kun taas syöpä voi hylätä Kauris tylsiksi työnarkomaaneiksi. Kumpikaan ei kuitenkaan pelkää kovaa työtä, joten jos he todella haluavat tehdä tämän suhteen, se on ehdottomasti mahdollista, jos molemmat panostavat.

Syöpä ja Kaksoset

Syöpä ja Kaksoset voivat pitää hauskaa yhdessä, koska he ovat molemmat älykkäitä ja haluavat olla muiden seurassa. Kuitenkin, vaikka Syövät ovat hyvin sitoutuneita ihmisille, joista he välittävät, Kaksoset tunnetaan epäluotettavina. Tämä voi aiheuttaa ristiriitoja ja huonoa tahtoa, kun syöpiä syytetään tarttuvuudesta ja Geminiä hiutaleista.

Syöpä ja Vaaka

Sekä syövät että Vaaka välittävät syvästi toisista, ja heidän on muistutettava itseään, kun nämä kaksi merkkiä väistämättä ovat eri mieltä. Syövät ovat usein myrskyisiä, ja he voivat olla kostonhimoisia ja ahneita yrittäessään saada tiensä. Tämä on vahvasti ristiriidassa Vaakojen oikeudenmukaisuuden ja rauhallisuuden halun kanssa.

Syöpä ja Vesimies

Näiden kahden on vaikea päästä eteenpäin. Vesimiehet ovat itsenäisiä ja analyyttisiä, kun taas Syöpä voi kiinnittyä tunteisiin ja luottaa enemmän intuitioonsa. Molemmat välittävät oikeudenmukaisuudesta ja tasa -arvosta, mutta heidän on vaikea nähdä silmästä silmään, koska he pyrkivät näihin arvoihin eri tavoin.

Syöpä ja Oinas

Syövät voivat loukkaantua syvästi siitä, että Oinas rakastaa hypätä yhdestä asiasta toiseen ja pitää sitä merkkinä uskottomuudesta, kun taas Oinas yrittää vain pitää hauskaa. Lisäksi molemmat merkit voivat olla erittäin emotionaalisia, mikä voi aiheuttaa todellisia räjähdystaisteluja.

keho-pari-taistelut-3Mitä tämä tarkoittaa syöpille?

Syöpänä välität paljon kaikista muista ihmisistä, mutta et ehkä tule toimeen monien kanssa. Pidä nämä vinkit mielessäsi parantaaksesi suhteitasi:

#1: Ole avoin uusien ihmisten tapaamiselle

Et voi saada uusia ystäviä, jos et ole valmis tapaamaan uusia ihmisiä. Tiedämme, että syövät rakastavat pientä, pitkäaikaista kaveriporukkaansa, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi sulkea itsesi mahdollisuudesta tavata joku uusi. Heidän ei tarvitse heti olla paras ystäväsi, mutta olemalla avoimia ystävällisille alkusoitoille, vaikka se olisi vain nopeaa keskustelua työssä tai kuntosalilla, annat itsellesi mahdollisuuden olla positiivisessa sosiaalisessa vuorovaikutuksessa, vaikka ystäväsi eivät olisi t ympärillä. Ja kuka tietää, saatat tavata jonkun riittävän suuren päästämään sisäpiiriin.

#2: Sano mitä tunnet

Syöpänä olet tottunut ymmärtämään ihmisiä yhdellä silmäyksellä ja tietämään, mitä he tarvitsevat ollakseen onnellisempia. Se voi olla turhauttavaa, kun muut merkit eivät vastaa tähän, mutta muista, että useimmat ihmiset eivät ole niin intuitiivisia kuin sinä. Jos olet tyytymätön johonkin suhteeseen, on tärkeää puhua. Tunteiden painaminen alas luo vain lisää onnettomuutta tiellä.

#3: Anteeksi peruutukset

Tiedämme kuinka paljon vihaat sitä, kun muut peruuttavat suunnitelmansa, mutta yritä ymmärtää, että se harvoin heijastaa sitä, miltä he sinusta tuntuvat. Joskus jotain muuta vain tulee esiin, tai ihmiset muuttavat sitä, mihin heillä on mieli. On hienoa (ja terveellistä!) Ilmaista pettymyksesi, kun näin tapahtuu, mutta älä anna yhden peruuttamisen pilata tärkeää suhdetta.

Mitä tämä tarkoittaa ihmisille, jotka haluavat yhteyden syöpään?

Jos haluat seurustella syövän kanssa, ystävystyä tai vain kommunikoida työpaikalla tai koulussa syöpien kanssa, seuraa alla olevia vinkkejä pitääksesi kaikki onnellisina.

texasin yliopiston askeleen hyväksymisaste

#1: Harkitse heidän tarpeitaan

Tiedät todennäköisesti, että elämäsi Syöpä taipuu taaksepäin tehdäkseen sinut onnelliseksi. Tähän voi kuulua kuunteleminen ongelman sattuessa, hämmästyttävien neuvojen antaminen ja yleensä vain aina tukenasi. Syövät näyttävät hallitsevan näitä asioita niin helposti, että on helppo unohtaa kuinka paljon he ovat ponnistelleet suhteidensa ylläpitämiseksi. Syöpä on haluton sanomaan sitä suoraan, mutta monet haluavat muiden käyttävän samaa aikaa ja energiaa suhteisiin heidän kanssaan. Sinä voit olla yksi näistä ihmisistä! Kysy itseltäsi säännöllisesti, mitä voisit tehdä tehdäksesi syövän elämässäsi onnellisemmaksi, onko se iso vai pieni asia. Kysy myös suoraan, mitä he tarvitsevat. Syövät eivät ole avoimimpia merkkejä, mutta kun heiltä kysytään suora kysymys, he ovat rehellisiä siitä, miltä heistä tuntuu.

#2: Valitse aktiviteetit, joista he nauttivat

Jotta ihmiset, joista he välittävät, olisivat onnellisia, Syövät suostuvat melkein mihin tahansa, vaikka se ei todellakaan olisi heidän hilloaan. Siksi, jos haluat parantaa syöpäsodan yhteensopivuuttasi, on tärkeää ehdottaa säännöllisesti toimintaa, jonka tiedät syöpistä pitävän. Ajattele: pieniä kaveriporukoita, jotain, jonka avulla he voivat ilmaista tai arvostaa luovuutta (kuten maalaamista tai museossa käyntiä), ja/tai jotain, joka herättää hyviä muistoja (syövät rakastavat nostalgiaa).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA