Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

kirjoituskone-875310_640.jpg

Koska SAT on juuri suunniteltu uudelleen, saatat tuntea, että sinulla ei ole kovin paljon käytännön kysymyksiä, joita voit käyttää. Kollegion hallitus on julkaissut neljä ilmaista harjoituskoetta mutta kun olet selvinnyt niistä, mitä sinun pitäisi tehdä?

miten ap luotto toimii

Saatat ihmetellä, voitko käyttää vanhoja SAT -käytännön testejä uuden SAT: n opiskeluun. Vastaus on kyllä, voit! Näytän kuinka.Lue, miksi haluat käyttää vanhoja käytännön testejä, mitkä harjoitustestit eivät tee sinulle hyötyä, ja sitten opas tehokkaimmasta tavasta käyttää vanhoja testejä kunkin osan valmisteluun. Lopuksi keskustelen lyhyesti myös ACT: n käyttämisestä uuteen SAT -valmisteluun, koska testit ovat yllättävän samanlaisia.

Miksi käyttää vanhoja SAT -käytännön testejä?

Yksinkertaisesti sanottuna, sinun tulee käyttää vanhoja harjoitustestejä, jos haluat lisätä harjoituskysymysten varastoa! Vaikka sinun on oltava varovainen ohittaessasi epäolennaisia ​​kysymyksiä, ja on olemassa joitakin uusia kysymyksiä, joita et voi valmistautua käyttämään vanhoja testejä, ne ovat silti arvokas resurssi, varsinkin jos tarvitset lisäkysymyksiä työskennelläksesi tietty osa tai taito.

SAT: n suunnittelun aikana monet kysymyksetyypit ovat edelleen samat vanhan ja uuden testin välillä, joten voit käyttää vanhoja testejä näiden kysymystyyppien harjoittelukysymyksiin. Aion eritellä, mitkä kysymykset käytetään ja mitkä ohitetaan seuraavissa osioissa.

Ne ovat myös hyödyllisiä, koska ne ovat College Boardin virallisia materiaaleja ja Voit odottaa tiukkaa laadunvalvontaa SAT: n virallisilta valmistajilta enemmän kuin useimmilta valmistautumiskirja- tai testivalmistusyrityksiltä-ei esimerkiksi tilanteita, joissa oikea vastaus on itse asiassa epäselvä. Tiedät, että vanhoja testejä annettiin todella opiskelijoille, mikä tarkoittaa, että nämä kysymykset ovat College Boardin hyväksymiä!

seal-893797_640.png

Niin korkealaatuisia, että heidän pitäisi laittaa tämä sinetti heille!

Mitkä vanhat SAT -testit eivät auta sinua

Koko vanha testi suoritetaan alusta loppuun ei todellakaan valmista sinua kokemukseen istua ottamaan uusi SAT, joten älä tee sitä. Yleiset testit ovat rakenteellisesti liian erilaisia ​​voidakseen ottaa vanhan SAT: n antamaan sinulle hyvän käsityksen siitä, millainen uuden ottaminen tulee olemaan. Jos haluat suorittaa täydellisen testin saadaksesi käsityksen siitä, millainen SAT -kokemuksesi tulee olemaan testipäivänä, suorita yksi College Boardin neljä täydellistä harjoitustestiä uudelleensuunnitellulle SAT: lle vanhan sijaan.

Vanhat testit eivät myöskään auta sinua harjoittelemaan uutta SAT -esseetä. Vanhan SAT: n 25 minuutin mielipidepohjaisen esseen sijasta tarkistettu SAT antaa sinulle 50 minuuttia argumentin analysointiin. Nämä ovat muodoltaan ja sisällöltään täysin erilaisia, joten vanhojen SAT -essee -kehotteiden katsominen on ajanhukkaa.

Nyt aion käydä läpi kunkin osan vuorotellen ja kuvata, miten sitä parhaiten käytetään valmisteluun. Käyn läpi, mitä kysymystyyppejä käytetään, mitkä kysymystyypit ohitetaan ja mitä puuttuu vanhasta SAT: sta, joka testataan uudessa. Kaikki vanhat SAT -kysymysesimerkit tulevat osoitteesta 2014-2015 SAT-harjoitus , ja uudet SAT -kysymykseni esimerkit tulevat Harjoitustesti 1 .

käynnissä-498257_640.jpg

Näiden kysymysten kanssa olet yhtä valmis kuin tämä nainen! Ja hän näyttää valmiilta.

Vanhojen SAT -käytännön testien käyttäminen: Lukeminen

Lukeminen -osio ei ole muuttunut liian dramaattisesti tarkistuksen myötä, joten voit käyttää suurinta osaa vanhoista lukukysymyksistä harjoitellaksesi tarkistettua SAT: ää. Ensisijaiset muutokset ovat, että kaikki kysymykset ovat nyt osioihin perustuvia, kohdat ovat pidempiä ja lauseen loppuun saattamisen kysymykset on poistettu.

Vanha SAT -luku: Käytettävät kysymykset

Käyttämällä kaikki jakoihin perustuvat kysymykset auttaa sinua valmistautumaan uuteen SAT: ään. Vanhassa SAT: ssa on joitakin hyvin lyhyitä (eli yksi kappale) kohtia, kun taas tarkistetussa SAT: ssa on vain pidempiä kohtia, mutta kysymykset ovat samanlaisia ​​ja hyödyllisiä käytännössä.

Vanha SAT -lukeminen: ohitettavia kysymyksiä

Uudistettu SAT on poistanut lauseen loppuun saattamisen kysymykset. Valitettiin, että nämä epäoikeudenmukaisesti priorisoivat salaista sanastoa. Joten kun näet nämä vanhoissa SAT -laitteissa, ohita ne.

Esimerkki:

lauseen_täydennys.png

Vanha SAT -lukema: mitä puuttuu

Vanhassa SAT -lukemisessa ei ollut kaavioita tai kaavioita integroituina kohtiin ja kysymyksiin. Uusi SAT tekee, joten muista tutkia niitä! (Jos haluat lisää harjoituskysymyksiä kaavioiden lukemiseen, siirry Harjoittele ACT -osioon).

Esimerkki:

reading_graph.png

reading_graph_question.png

Vanhoissa testeissä ei ollut mitään Todisteet tukevat kysymysparit. Nämä ovat kysymyspareja, joissa sinua pyydetään ensin tunnistamaan jotakin kohdasta ja sitten valitsemaan kohdasta todisteita vastauksesi tueksi.

Esimerkki:

find_the_evidence.png

Vanhojen SAT -käytännön testien käyttäminen: Kirjoittaminen

Kirjoittaminen on muuttunut suurin osa kaikista testeistä. Vaikka vanhalla SAT: lla oli hyvin vähän kohtakohtaisia ​​kirjoituskysymyksiä, tarkistettu SAT on täysin osioihin perustuva Kirjoitus-osassa. Vanhan ja uuden SAT: n välillä ei ole kovin paljon henkilökohtaisia ​​vastauksia kysymyksetyypeissä, mutta saatat silti löytää joitain vanhoja SAT-käytännön kysymyksiä hyödyllisiä.

Vanha SAT -kirjoitus: käytettäviä kysymyksiä

Passage Revision --Nämä ovat kysymyksiä, jotka pyytävät sinua muokkaamaan karkeaa luonnosta kappaleesta tai esseestä. Vaikka näiden kohtien virheet keskittyvät hieman enemmän tyyliin ja tarkistettu SAT-kirjoitusosa keskittyy enemmän taitavaan argumentointiin, nämä kysymykset ovat silti hyödyllisiä saadakseen tuntuman vastaamaan kappaleisiin perustuviin SAT-kirjoituskysymyksiin.

Esimerkki:

passage_revision.png

Vaikka erityinen muoto Lausevirhe Kysymystyyppi-jossa sinun oli valittava viidestä mahdollisesta virheestä yhdessä lauseessa-puuttuu tarkistetusta SAT: sta. Vanhojen lausevirhekysymysten tekeminen on edelleen hyvä tapa perehtyä kielioppitaitoihisi. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että tarkistetussa testissä on hieman erilainen kieliopillinen painopiste. Vanha SAT testasi usein roikkuvia muokkaajia ja aihe/verbisopimusta hankalalla tavalla, kun taas tarkistettu SAT korostaa enemmän välimerkkejä ja yleistä englanninkielistä käyttöä. Mutta jos sinun on työskenneltävä kieliopin parissa, näiden taitojen harjoittaminen lausevirhe -kysymyksillä on hyvä tapa tehdä niin.

Esimerkki:

lause_virhe.png

kuinka kauan ap -testit kestävät

Samoin, Lauseen parantaminen Kysymystyyppiä, jossa sinun on muokattava yhtä virkettä kieliopin selkeyden vuoksi, ei enää ole tarkistetussa SAT: ssa. Mutta sinulta saatetaan kysyä lauseparannusta, kuten kysymyksiä tarkistetusta SAT: stä kohdakohtaisten kysymysten yhteydessä. Joten tietäen, miten käsitellä näitä asioita erikseen, voit parantaa kielioppi- ja kirjoitustyylisi taitoja, mikä on hyödyllistä tarkistetussa testissä.

Esimerkki:

lause_parannus.png

Vanha SAT -kirjoitus: ohitettavat kysymykset

Essee - vanhan SAT: n 25 minuutin mielipideessee sisälsi osan kirjoitustuloksistasi. Uusi essee on 50 minuuttia, se pyytää sinua arvioimaan toisen tekijän argumentin, joka on esitetty kohdassa, ja se on täysin erillinen pistemäärä 1600 pisteen pisteestäsi. Älä kirjoita vanhoja essee -kehotteita; ne eivät auta sinua lainkaan uudessa SAT: ssa.

vanha-1151390_640.jpg

Vanha essee: yhtä vanhentunut kuin tämä auto.

Vanha SAT -kirjoitus: mitä puuttuu

Oikeasti vanhoja testejä ei ole samaa muotoa ja tunnetta kuin tarkistettu SAT. Tarkistettu SAT esittää kaikki kysymykset ja kysymystyypit-kielioppia, kirjoitustyyliä, organisaatiota ja argumentteja koskevat-jakeiden perusteella, kun taas vanhassa SAT: ssa on hyvin vähän kappaleisiin perustuvia kysymyksiä. Joten vaikka vanha SAT -kirjoitusosa auttaa sinua parantamaan kielioppiasi, tyyliäsi ja editointitaitojasi, se ei todellakaan anna sinulle suurta käsitystä siitä, millainen tarkistetun SAT: n kirjoitusosa todella on.

Esimerkki:

new_passage_question.png

Jos haluat harjoittaa enemmän kappaleisiin perustuvia kirjoituskysymyksiä, kun olet käyttänyt kaikkia neljää ilmaista harjoitustestiä, voit siirtyä ACT English -osaan, joka on jaksokohtainen. (Lisätietoja ACT: n käyttämisestä uudessa SAT -käytännössä alla.)

Lisäksi kirjoitusosa sisältää nyt kysymyksiä, jotka sisältävät kaavioita ja kaavioita: sekä tulkitsemalla että ymmärtämällä, miten ne toimivat todisteina väitteille.

Esimerkki:

writing_graph.png

writing_graph_question.png

Vanhojen SAT -käytännön testien käyttäminen: Matematiikka

Matematiikan ensisijaiset muutokset ovat, että kysymykset on jaettu eri aiheisiin, pieni määrä trigonometriaa on lisätty ja logiikkatyyppiset ongelmat on poistettu. Näiden muutosten täydellinen erittely on tarkistetun SAT -oppaan oppaassa.

Vanha SAT -matematiikka: käytettäviä kysymyksiä

Totuus on se voit käyttää suurinta osaa vanhan SAT: n kysymyksistä harjoittaaksesi uutta SAT: ää Matematiikka. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että vanhat testit sisältävät eri prosenttiosuuden joistakin kysymystyypeistä kuin tarkistettu SAT. Esimerkiksi vanha SAT sisältää paljon enemmän geometriaa kuin tarkistettu SAT.

Vanha SAT -matematiikka: ohitettavia kysymyksiä

Tarkistettu SAT on poistanut logiikan ongelmatyyppikysymykset, joten jos näet jonkin niistä, ohita ne. Vanhassa SAT: ssa oli yleensä vain 1-2.

Esimerkki:

logiikan_ongelma.png

Vanha SAT -matematiikka: mitä vanhoista testeistä puuttuu

Tarkistettu SAT on kaksi osaa ilman laskinta: yksi ruudukkoihin ja yksi monivalintakysymyksiin. Vanha SAT oli kaikki laskin. Voit yrittää työskennellä joissakin vähemmän laskutoimituksellisissa kysymyksissä vanhassa SAT: ssa ilman laskinta, jotta voit harjoitella matemaattisten tehtävien vastaamista ilman sitä.

Uusi SAT sisältää enemmän tosielämän tyyppisiä kysymyksiä ja tekstiongelmia.

Esimerkki:

real_world_math.png

Tarkistetussa SAT: ssa on nyt moniosaisia ​​kysymyksiä, joissa vastaus yhteen kysymykseen vaikuttaa vastauksiin seuraavaan kysymykseen. On erittäin tärkeää saada ensimmäinen kysymys oikein, tai sinulla voi olla negatiivinen kaskadivaikutus!

Esimerkki:

doublequestion.png

Tarkistettu SAT sisältää myös joitain trigonometrian peruskysymykset, joka on SAT: n uusi aihealue.

Esimerkki:

trig.png

Harjoittelu uudelle SAT: lle ACT: n avulla

Tarkistettu SAT on itse asiassa monin tavoin samanlainen kuin ACT kuin vanha SAT. Molemmissa kokeissa on neljä vastausvaihtoehtoa kysymystä kohden, arvausrangaistusta ei ole, ja lukeminen ja kirjoittaminen (tai englanninkielinen ACT: n tapauksessa) -testit ovat täysin jaksokohtaisia. Tästä syystä voit halutessasi harjoittaa ACT -kysymyksiä.

voivat korkeakoulut nähdä kaikki sat tulokset

Tärkein ero (muu kuin pisteytysasteikko) on se ACT: ssä on neljä osaa SAT: n kolmeen osaan - Englanti, joka vastaa SAT Writing, Reading, Math ja Science. Vaikka sillä ei ole suoraan vastaavaa SAT-osiota, Science-testin käytännön kysymykset ovat erittäin hyödyllisiä valmisteltaessa datapohjaisia ​​kysymyksiä kaikissa tarkistetun SAT-osion osissa. Käyn läpi käytettävät kysymykset, ohitettavat ja mitä SAT: ssa käsitellystä ACT: stä puuttuu.

meduusa-931714_640.jpg

Tiede: ACT: n neljäs osa.

ACT: Käytettävät kysymykset

ACT: n kaikissa neljässä osassa on kysymyksiä, joita voit käyttää uuden SAT: n valmisteluun.

Lukeminen

Voit käyttää niitä kaikkia! ACT keskittyy hieman enemmän luetun ymmärtämiseen, mutta yleinen ajatus-lukea ja tulkita kohta-on sama.

Englanti

Voit (ja sinun pitäisi!) Käyttää suurinta osaa kysymyksistä ACT for SAT Writing -käytännön englanninkielisessä osassa. Ei vain se hyvä käytäntö tarkistetun SAT: n kulkupohjaiseen tyyliin, monet kysymyksistä tarjoavat samanlaisia ​​tehtäviä kuin SAT: ssa. ACT keskittyy kuitenkin hieman enemmän kielioppiin, kun taas SAT todella hioa kirjoitustyyliä.

Matematiikka

Voit käyttää suurinta osaa ACT -matematiikkaa koskevista kysymyksistä harjoitellaksesi tarkistettua SAT -matematiikkaa. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että ACT: ssä on enemmän geometriaa ja trigonometriaa kuin tarkistettu SAT. Lisäksi saatat nähdä yksi tai kaksi ACT: n aihetta, joita SAT ei kata, kuten matriisit, logaritmit, trig -funktioiden kuvaajat ja jopa tieteellinen merkintä!

Tiede

ACT Science -kysymykset ovat katkelmapohjaisia, mikä on hyvä käytäntö vastaamaan tietojen tulkintakysymyksiin, jotka liittyvät tarkistetun SAT: n kirjoitus- ja lukutestien kohtiin. Hyödyllisimmät kysymykset ovat kuitenkin niitä tietojen ja lukujen tulkinta. Keskity siis niihin ja ohita loput.

Esimerkki:

Science_figure.png

Science_figure_question.png

esikoulutusohjelmat lukiolaisille

ACT: Ohitettavat kysymykset

Säästä SAT -valmisteluaikaa ohittamalla tarpeettomat kysymykset.

Lukeminen

Lukukysymyksiä ei tarvitse ohittaa. On kuitenkin syytä huomata, että toisin kuin SAT: ssä, ACT -kysymykset eivät ole kunnossa - tietyn kohdan kysymykset eivät liiku kohdan läpi alusta loppuun, mutta sen sijaan se voi hypätä ympäri. Kysymys voi esittää kappaleen alkua, seuraava voi kysyä lopusta. Tämä on vain pidettävä mielessä erojen suhteen, kun käytät ACT: tä harjoitukseen.

Englanti

Sinä voi ohita kysymykset, joissa kysytään, onko kirjoittaja täyttänyt tarkoituksensa ja miksi, koska tarkistetussa SAT -kirjoitustestissä ei ole vastaavaa kysymystyyliä. Tavallisesti kappaleessa on noin yksi näistä tekijän tarkoitukseen liittyvistä kysymyksistä tietyn kohdan kysymysten lopussa.

Esimerkki:

writing_passage_purpose_ACT.png

Matematiikka

Voit ohittaa satunnaisen kysymyksen logaritmit, matriisit, trig -funktioiden kuvaajat ja tieteellinen merkintä, koska et näe näitä asioita SAT: ssa.

Tiede

Voit ohittaa minkä tahansa tieteellisen testin kysymyksen, joka ei suoraan liity tietojen tulkintaan tai esittämiseen. Tämä sisältää kysymyksiä hypoteesien testaamisesta, kokeellisesta suunnittelusta, tieteellisestä menetelmästä ja niin edelleen.

Esimerkki:

science_hypotheses.png

Mitä puuttuu uuden SAT: n kattamasta säädöksestä

ACT: stä puuttuu joitain keskeisiä kysymystyyppejä, jotka sinun on oltava valmis näkemään SAT: ssa.

Lukeminen

Ei ole olemassa Todisteiden tuki kysymysparit ACT: ssä. Muista, että näyttöä tukevat kysymysparit sisältävät vastauksen kohtaan, joka liittyy kohtaan, ja sitten todisteiden esittämisen tämän vastauksen tueksi seuraavassa kysymyksessä.

ACT: n lukutesti ei myöskään sisällä kaavioita tai tietoja koskevia kysymyksiä. Nämä kysymykset käsitellään Science -testissä.

Englanti

ACT: n englanninkielisessä osassa ei ole kaavioita ja kaavioita, kuten tarkistetussa SAT: n kirjoitusosiossa, luultavasti siksi, että nämä taidot testataan tiedeosassa.

Matematiikka

ACT -matematiikkaosa puuttuu kaksi keskeistä ominaisuutta että tarkistetussa SAT: ssä on: osio ilman laskinta ja ruudukkokysymykset. Haluat ehkä yrittää ratkaista ACT-kysymyksiä ilman laskinta, jos se on kohtuullista joillekin laskimattomille käytännöille. Lisäksi käytännön ACT-kysymykset ovat kaikki monivalintakysymyksiä, joten ne eivät auta sinua valmistautumaan SAT: n vapaan vastauksen ruudukkoihin.

laskin-428294_640.jpg

Ole valmis olemaan ilman tätä SAT: lla! (Laskin, ei käsi.)

Mistä löydän vanhat SAT -harjoitustestit ja ACT -testit?

College Board ja ACT, Inc. ovat ystävällisesti julkaisseet ilmaisia ​​harjoitustestejä. Olemme keränneet ne tänne sinulle.

Vanhat SAT -testit

2014-2015 SAT-harjoitus | Vastaukset

2013-2014 SAT-harjoitus | Vastaukset

2007-2008 SAT-harjoitus (sisältää vastaukset)

2004-2005 SAT-harjoitus (sisältää vastaukset)

Harjoittele ACT -testejä

ACT Practice Test 2015-2016 (lomake 72CPRE)

ACT-harjoitustesti 2014-15 (lomake 67C)

kysymyksiä, joita voi kysyä maahanpääsylle

ACT Practice Test 2011-12 (lomake 64E)

ACT Practice Test 2008-09 (lomake 61C)

ACT Practice Test 2005-06 (lomake 59F)

zen-1212186_640.jpg

Rauhoittava kallionkasa siltä varalta, että kaikki nämä testit rasittavat sinua.

Avain takeaways

Voit käyttää vanhat SAT -testit resurssina harjoituskysymyksille tarkistetulle SAT: lle. Vanhat testit eivät anna sinulle samaa tunnetta kuin tarkistetun testin suorittaminen alusta loppuun, mutta monet kysymyksetyypit ovat samanlaisia. Kirjoittaminen on muuttanut eniten kaikista osista; tarkistettu SAT Writing on paljon enemmän samanlainen kuin ACT kuin vanha SAT.

Vanhojen SAT -testien lisäksi Voit myös käyttää ACT: tä valmistautuaksesi uuteen SAT: ään. Englanninkielinen osio ja Tiede -osion kysymykset tietojen ja kaavioiden tulkinnasta voivat olla erityisen hyödyllisiä.

Saatavilla voi olla vain 4 virallista ilmaista tarkistettua SAT -harjoittelutestiä, mutta vanhojen SAT -laitteiden ja ACT: n välille voit silti rakentaa huomattavan määrän käytännön kysymyksiä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.