Voitteko käyttää mekaanista lyijykynää SAT / ACT: ssä?

grafiitti-669371_640.jpg

Jotkut ihmiset pitävät parempana mekaanisista lyijykynistä kuin tavallisista kynistä. Jos olet yksi niistä ihmisistä, saatat miettiä, voitko käyttää mekaanista lyijykynää SAT: ssa tai ACT: ssä.

Lyhyt vastaus on ei, mutta pitkä vastaus on paljon mutkikkaampi Ehkä, mutta en suosittele sitä. Lue tarkemmin kunkin tentin viralliset käytännöt, miksi tämä sääntö on olemassa, kokeen mekaanisten lyijykyntien todellinen todellisuus, suositukseni ja joitain muita tärkeitä hallinnollisia määräyksiä, jotka on muistettava testipäivänä.Viralliset säännöt: Älä käytä mekaanista lyijykynää

SAT ja ACT ovat eri testejä, joita eri yritykset hallinnoivat, joten käyn läpi niiden säännöt erikseen, vaikka molemmat kieltävät mekaaniset lyijykynät virallisissa säännöissään.

Mekaaniset lyijykynät SAT: lla

Minulla oli todella vaikea metsästää virallisia SAT-sääntöjä mekaanisista lyijykynistä. Heidän virallinen luettelo tuotavista tavaroista sisältää nro 2 lyijykynät, mutta niiden virallinen luettelo tuotteista, joita ei tule tuoda ei sisällä mekaanisia kyniä.

Vain päällä todelliset testiohjeet sanoko se sen Testissä tarvitaan nro 2 lyijykynä. Älä ota mukaan mekaanista kynää tai kynää.

Mekaaniset lyijykynät ACT: llä

Päällä ACT: n luettelo yleisistä testivihjeistä , he toteavat sen et voi käyttää mekaanista kynää tai mustekynää, koska vastausasiakirjaasi ei pisteytetä oikein. Tämä perustelu voi olla totta, mutta ei, mekaaniset lyijykynät eivät ole sallittuja.

dusia-järvi-111994_640.jpg

Hän itkee, koska hänen rakastamansa mekaaniset lyijykynät ovat kiellettyjä.

Miksi tämä sääntö on olemassa?

Miksi et voi käyttää luotettavaa mekaanista lyijykynääsi standardoidussa yliopistokokeessa? Käyn läpi useita teorioita ja otan ne käyttöön.

Teoria # 1: Scantron-kone ei voi pisteyttää arkkiasi

Suosituin teoria - jonka ACT erityisesti väittää - on totta - että skantronikoneet eivät voi lukea arkkiasi, jos täytät kuplat mekaanisella lyijykynällä. Onko tämä totta? Ehkä, mutta luultavasti ei.

Tässä on kauppa: vanhemmat scantron-koneet työskentelivät räjäyttämällä paperisi valolla ja pystyivät lukemaan vastauksen vain, jos valon pääsy paperin läpi oli täysin estetty. Lyijykynägrafiitti - erityisesti painossa # 2 - oli hyvä estämään valoa. Grafiitin ja mustan kynän musteen kevyemmät painot eivät estäneet tarpeeksi valoa luettavaksi, ja tummempi grafiitti tahriisi todella helposti, mikä johti vääriin positiivisiin tuloksiin. Joten joudut käyttämään # 2-lyijykynää. (Sinä pystyt lue lisää kuinka vanhat scantron-koneet toimivat jos olet iso nörtti kuten minä.)

Ensimmäinen SAT annettiin vuonna 1926 ja ensimmäinen ACT vuonna 1959. Ensimmäisiä skantronityyppisiä koneita käytettiin testien pisteyttämiseen 1930-luvulla. Joten paljon SAT- ja ACT-historiaa vanhemmat koneet eivät voineet lukea muuta kuin # 2-lyijykynän tekemiä merkkejä, ja mekaaniset lyijykynät eivät olleet vielä kovin yleisiä koululaitoksessa. Tuona aikana oli paljon järkevämpää vaatia säännöllisiä # 2 kyniä ja kieltää mekaaniset.

Kuitenkin, uudet scantron-koneet ovat paljon kehittyneempiä ja voivat yleensä poimia pimeimmät merkit peräkkäin riippumatta siitä, miten ne valmistetaan - vain niin kauan kuin merkki ei ole samanvärisellä musteella kuin arkki painettiin. On luultavasti turvallista olettaa, että suuret testausyritykset, kuten College Board (he tekevät SAT: n) ja ACT, Inc., käyttävät moderneja scantron-koneita joka voi poimia arkin tummimman merkin riippumatta siitä, mitä kirjoitusvälinettä käytit.

Mutta vaikka he eivät käytä moderneja scantron-koneita, sinun pitäisi silti pystyä käyttämään mekaanista lyijykynää ja että kone lukee sen oikein, kunhan vain käytä oikeaa lyijypainoa. Lyijykynän lyijyn paino, joka vastaa # 2 lyijykynän lyijyä, on HB. Saman tyyppisen lyijyn kanssa on erittäin epätodennäköistä, että nykyisin käytössä olevalla skantronikoneella olisi kuinka ikääntyminen tahansa, vaikeuksia lukea merkintöjäsi. (Voit lukea lisää lyijylaadut ja mekaaniset lyijykynät täällä jos olet kiinnostunut.)

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä suorastaan ​​harhaanjohtava ACT väittää, että scantron-koneet eivät ehkä pysty lukemaan paperiasi oikein, jos käytät mekaanista lyijykynää.

esimerkkejä viittauksista kirjallisuuteen

Tosiasia on kuitenkin, että valtavilla byrokraattisilla järjestöillä, kuten ACT: llä ja College Boardilla, on yleensä kauan aikaa muuttaa sääntöjä ja määräyksiä - jos ne muuttavat niitä ollenkaan. Eikä kumpikaan organisaatio ole välttämättä voittanut paljoa muutoksesta tässä tapauksessa: se, voiko opiskelija käyttää mekaanista lyijykynää, ei todennäköisesti tee tai rikkoa testauspäätöstä (jos heillä on edes mahdollisuus valita, suorittavatko testin vai eivät. ei). Joten koska säännön uudelleenarvioinnille ei ole painavaa syytä, se pysyy.

muutos-948024_640.jpg

Muuta: joku muu tekee sen.

Teoria # 2: Mekaaniset lyijykynät repivät paperisi

Suosittu teoria, joka leijuu verkossa - etenkin keskustelupalstoilla ja foorumeilla - on se mekaaniset lyijykynät eivät ole sallittuja, koska ne repivät heikon testivihkopaperin liian helposti.

Mikä on minun mielipiteeni? Luulen, että on mahdollista, että mekaaniset lyijykynät repäisivät testikirjaset hieman helpommin kuin tavalliset lyijykynät, vaikka näyttää siltä, ​​että erittäin teroitettu lyijykynä vahingoittaisi siellä yhtä hyvin. Mekaanisen lyijykynän paperin repäisyominaisuudet riippuvat paljon myös lyijyn leveydestä, joka on vaihteleva. Epäilen, että testausorganisaatiot estäisivät mekaaniset lyijykynät pelkästään tätä varten; mekaaniset lyijykynät eivät yleensä ole häikäilemättömiä papereita tuhoavia koneita. Joten en usko, että tämä on suuri tekijä päätöksessä estää mekaaniset lyijykynät.

Teoria # 3: Mekaaniset lyijykynät auttavat sinua huijaamaan

Tarinoita on monia ja kaupunkien legendat, jotka viittaavat mekaanisiin lyijykyniin, eivät ole sallittuja, koska niitä voitaisiin käyttää huijauslaitteina.

Yksi tällainen tarina on, että opiskelija pani pienen kameran mekaanisen lyijykynänsä sisään ja käytti sitä testin kuvien ottamiseen. Toinen huijaus teoria on, että opiskelijat voivat kääriä repeytyneitä testikirjasarkkeja ja sijoittaa ne mekaanisen lyijykynän tyhjään tynnyriin. Se näyttää olevan paljon vaivaa salakuljettaa ehkä kaksi tai kolme kysymystä testauslaitoksesta, ja sellainen asia, jonka jopa kaikkein blase-proctor havaitsisi.

Vastaavasti jotkut ihmiset väittävät, että lyijykynät eivät ole sallittuja, koska ihmiset salakuljettavat lyijykynään rullattuja kaavoja. Tämä suunnitelma perustuu tietysti siihen, että sinulla on proctor, joka kiinnittää hyvin vähän huomiota huoneessa tapahtuvaan.

Luulenko, että mikä tahansa näistä skenaarioista on erityisen todennäköinen? En. Onko mielestäni mahdollista, että suuret testausorganisaatiot ovat riittävän huolissaan huijaamisesta estääkseen mekaaniset lyijykynät tästä syystä? Kyllä vain. Kollegion hallitus ja ACT ovat kiinnostunut ihmisistä, jotka uskovat testin olevan turvallinen ja niin he ryhtyvät toimiin sen varmistamiseksi (onko nämä vaiheet riittäviä vai tehokkaita, on kysymys toiselle päivälle). Itse se tosiasia, että ihmiset kokevat kieltävän mekaaniset lyijykynät, voivat estää huijaamisen, on hyvä syy kieltää ne. Tämä kuulostaa pyöreältä, mutta Suurelle testausorganisaatiolle ulkonäkö ja näyttökerrat ovat tärkeitä.

Joten miksi tämä sääntö on olemassa?

Kuten edellä mainittiin, mielestäni tällä säännöllä on kaksi pääasiallista syytä. Ensimmäinen, sen pidätys ajalta, jolloin scantrons olivat paljon primitiivisempiä ja mekaaniset lyijykynät paljon harvinaisempia kouluissa. Toinen, se antaa turvallisemman testin, mikä on hyvä testausyrityksille.

Olemme nyt todenneet, että mekaanisen lyijykynän käyttö ei todennäköisesti aiheuta ongelmia pisteissäsi, mutta tosiasia on, että molempien testien viralliset säännöt kieltävät ne. Mihin tämä jättää meidät?

koulu-93200_640.jpg

Olemme lyijykynässä!

Totuus: Mekaanisen lyijykynän käyttö voi olla hienoa

Kuten olen selittänyt, mekaaninen kynäsi ei todennäköisesti aiheuta sinulle pisteytysvaikeuksia SAT: lla tai ACT: llä. Yksi asiantuntijoistamme täällä Prepscholarissa käytti itse asiassa mekaanista lyijykynää SAT: lle (monivalintakysymykset ja essee) ja hän kertoi, ettei mitään tapahtunut. Ei pisteytysvaikeuksia, viivästyksiä - kukaan ei edes huomannut. Joten se voi varmasti olla hieno.

Kuitenkin, pystytkö tosiasiallisesti käyttämään mekaanista lyijykynää testipäivänä, riippuu paljon tenttiproktoristasi. Jos he a) huomaavat ja b) huolehtivat, he saavat sinut asettamaan kyseisen mekaanisen lyijykynän tai takavarikoimaan sen testausjaksoksi. Siinä tapauksessa on parempi toivoa, että sinulla on toinen (tavallinen) lyijykynä. Joten mitä sinun pitäisi tehdä?

Suositus: Tuo säännölliset lyijykynät

Henkilökohtaisesti suosittelen, että sinä suorita standardoidut testisi tavallisilla # 2 lyijykynillä, seuraavista kolmesta syystä.

# 1: Tentinlääkäri

Sääntöjen noudattaminen T: hen käyttämällä hyväksyttyjä # 2-kyniä estää sinua käymästä proktorin kanssa. Potentiaalisesti ei kannata joutua stressaavaan valtataisteluun ennen kirjoitustarvikkeita koskevaa tenttiäsi (tai sen aikana!).

# 2: Säännölliset lyijykynät ovat parempia kuplien täyttämiseen

Kuplien täyttäminen on itse asiassa helpompaa ja nopeampaa tavallisella lyijykynällä. Kun kärki tylsistyy, voit peittää enemmän ympyräaluetta lyijykynällä. Mekaanisella lyijykynällä kestää paljon kauemmin kuplan täyttäminen, koska se pysyy ikuisesti terävänä. Jos olet huolissasi siitä, että sinulla ei ole tarpeeksi terävää lyijykynää kokeen osiin, missä sitä tarvitset, tuo vain paljon ylimääräisiä lyijykyniä. Luulen, että minulla oli jotain viisi tai kuusi, kun otin kokeen, ja se oli minulle paljon, mutta jos haluat tuoda viisitoista valmiiksi teroitettua Ticonderogaa, mene eteenpäin.

# 3: Vähemmän mekaanista vikaa

Ei mekaanisia kyniä tarkoittaa ei lyijyn rikkoutumista tai kynän vikaa! Mekaanisilla lyijykynillä on etuja ja käyttötarkoituksia, mutta niillä on todennäköisemmin mekaaninen virhe tai toistuvia rikkoutuneita lyijyongelmia kuin tavallisella lyijykynällä. Sinun on myös huolellisesti täytettävä lyijy, jos loppuu, mikä tuhlaa aikaa. Käyttämällä tavallisia vanhoja puukyniä rajoitat mahdollisuutta, että sinulla on stressaava tekninen toimintahäiriö kokeen aikana.

panda-841601_640.jpg

Tavalliset lyijykynät sopivat myös paremmin mestariteosten piirtämiseen testivihkoon.

Kaiken tämän sanottuasi, jos sinusta tuntuu vahvasti, että sinulle on mukavampaa käyttää mekaanista lyijykynää, tuo se joka tapauksessa testauskeskukseen ja käytä sitä, jos kukaan ei pysäytä sinua. Mutta jos teet tämän, muista tuo myös tavalliset lyijykynät ja ole valmis käyttämään niitä siltä varalta, että asianajaja vie luottamuksestasi mekaanisen sivutapin tai mekaaninen lyijykynä rikkoutuu.

Muita tärkeitä asioita, jotka on muistettava testipäivänä

Ensinnäkin, varmista tuo testilippusi / varauslomakkeesi ja hyväksyttävä valokuvallinen henkilötodistus testauskeskukseen! Et halua kääntyä pois, koska he eivät voi vahvistaa henkilöllisyyttäsi.

Toinen, tavalliset # 2 lyijykynät ovat ainoat sallitut kirjoitusvälineet. Tiedät jo jättävän mekaanisen lyijykynän kotiin, mutta myöskään kynät, tussit tai värikynät eivät ole sallittuja.

Kolmanneksi, sinulla on oikeus tuoda kello, ja suosittelen lämpimästi, että pidät aikaa ja vauhtia.

Lopuksi, mitään lukumateriaalia tai henkilökohtaisia ​​laitteita ei sallita testaushuoneessa, joten jos lopetat aikaisin, sinun on istuttava tiukasti.

Tärkeimmät takeaways

Mekaaniset lyijykynät eivät ole virallisesti sallittuja SAT: ssa tai ACT: ssä. ACT väittää, että tämä johtuu siitä, että testiäsi ei saada pisteitä oikein, jos käytät mekaanista lyijykynää. En usko, että tämä on totta, mutta se on sinulle parempi, jos noudatat sääntöjä testipäivänä. Se hetki, kun otat SAT: n tai ACT: n, ei todennäköisesti ole aika raivoa konetta vastaan ​​ja pitää se miehen ja hänen byrokraattisten sääntöjensä mukaisesti.

utahin yliopiston keskimääräinen teko

Kuitenkin, jos mekaaninen lyijykynäsi on sinulle erittäin tärkeä, mene eteenpäin ja tuo se - niin kauan kuin sinulla on normaalit lyijykynät varmuuskopiona ja olet henkisesti valmis käyttämään niitä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden Etelä -Carolinan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada 30 (tai korkeampi!) ACT: 9 avainvinkkiä

Onko 30 hyvä ACT -pisteet? Ehdottomasti! Opi kuinka saada ACT: stä 30, valmistautumalla tehokkaasti ja hyökkäämällä testiin luottavaisin mielin 30+ ACT -pistemäärän suhteen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Paras AP: n ympäristötieteen tarkistusopas

Tarvitsetko apua taidon APES review kanssa? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää AP -ympäristötieteen tentistä ja kuinka valmistautua siihen.

ACT Hand Scoring: Pitäisikö sinun tilata se?

Mikä on ACT Hand Scoring, ja pitäisikö se tilata? Milloin se on rahan tuhlausta? Ota selvää tästä.

Uusi SAT -muunnoskaavio: Vanha 2400 - Uusi 1600 (virallinen)

Kun otat uuden SAT: n ja ihmettelet, miten vanha 2400 -pisteet muuttuvat uudeksi 1600 -pistetaulukkoksi? Löydät pisteiden muuntotaulukkomme täältä.

Paras analyysi: Rakkaus ja suhteet Great Gatsbyssä

Onko sinulla kysyttävää The Great Gatsbyn suhteista? Analysoimme Gatsbyn ja Daisyn, Myrtlen ja Georgen ja muiden välisiä romansseja selittääksemme rakkauden roolin romaanissa.

Barronin ACT: Expert Prep Book Review

Pitäisikö sinun ostaa Barronin ACT -kirja? Tutustu Barronin ACT -valmistelukatsaukseen selvittääksesi, onko tämä paras ACT -kirja sinulle.

4.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.5

Mikä on 4.5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,5 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mitä opettajat todella tekevät SAT/ACT -tuutoroinnin aikana?

Kun maksat opettajalle, haluat, että jokainen minuutti on mahdollisimman tehokas. Tässä kerromme parhaista käytännöistä, joita opettajasi on käytettävä.

Kuinka moni saa ACT: n 34, 35, 36? Pisteiden jakautuminen

Kuinka moni oppilas saa ACT: n huippupisteet vuosittain? Mieti, miten voit liittyä tähän harvinaiseen ryhmään.

64 suurta korkeakoulua, jotka eivät vaadi esseitä

Etsitkö korkeakouluja, jotka eivät vaadi esseitä? Katso täydellinen luettelo 65 korkeakoulusta ilman essee-vaatimuksia!

UTSA SAT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopisto Fort Smithin pääsyvaatimukset

ITT: n teknisen instituutin pääsyvaatimukset

Houstonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT Math vs ACT Math: Mikä on ero?

Miten päätät SAT vs ACT matematiikan välillä? Tässä on täydellinen vertailu kysymystyypeillä, muodolla ja käytännön kysymyksillä.

1800 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Concordia Collegen pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

3 avainvinkkiä AP -laskennan ässäyksen vapaaksi vastaukseksi

Oletko huolissasi AP Calculus BC: n ilmaisista vastauskysymyksistä? Tutustu oppaaseemme kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc BC FRQ: sta.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Rotu vs. etnisyys vs. kansalaisuus: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä eroa rodun, etnisyyden ja kansallisuuden välillä on? Selitämme kaikki kolme käsitettä hyödyllisten esimerkkien avulla.

Yucaipan lukio | 2016-17 rankingit | (Yucaipa,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Yucaipan lukiosta Yucaipassa, Kaliforniassa.

Columbia College Chicago ACT -pisteet ja GPA