Voitko käyttää SAT-verkkoa? Opas tietokonetestaukseen

ominaisuus_linjakoulu

Niin houkutteleva kuin vaihtoehto saattaa kuulostaa, et voi ottaa SAT: ta verkossa - se on annettava paperilla määrätyssä testikeskuksessa. Verkossa on kuitenkin paljon SAT-valmisteluresursseja ja joitain vaihtoehtoisia testausvaihtoehtoja niille, jotka eivät pysty suorittamaan testiä tavallisissa olosuhteissa.

Tämä viesti selittää, milloin SAT on mahdollista ottaa tietokoneelle ja miltä se näyttää, sekä mitä resursseja sinulla on tällä välin.goworth gpa teknologiainstituutti

Nykyinen online-testaustilanne

SAT on ei tällä hetkellä tarjottu verkossa , mutta kollegion hallitus aikoo tarjota tietokoneistettu versio uudistetusta 2016-testistä jossain vaiheessa tulevaisuudessa. Ei ole vielä olemassa konkreettisia päivämääriä. COVID-19-pandemian vuoksi kollegion hallitus oli harkinnut kotona käytettävien SAT-verkkojen tarjoamista syksyllä 2020, jos henkilökohtainen testaus ei ollut mahdollista. Kuitenkin kesäkuussa he ilmoitti he eivät enää menisi eteenpäin suunnitelmalla, ja tulevat SAT: t pidetään edelleen henkilökohtaisesti.

ACT on jo aloittanut joidenkin testien hallinnoinnin tietokoneella, tosin toistaiseksi vain koulupiirien kautta. (Kansainvälisten opiskelijoiden on suoritettava ACT tietokoneella!) Jos kirjaudut testiin itse, otat sen edelleen paperilla.

Näistä muutoksista huolimatta on ei todennäköisesti koskaan ole kotona online-testausta (ainakaan piankaan). Ensinnäkin on mahdotonta taata, että testauskokemus on standardoitu. (Testaustilojen välillä on tietysti eroja, mutta se on paljon pienempi kuin ihmisten kodeissa.) Vielä tärkeämpää on, että huijaaminen olisi todella, todella helppoa.

Miltä tietokonetestaus näyttää

Olemme tarkastelleet, kuinka online-testaus ei toimi, mutta saatat silti miettiä, mitä SAT otetaan tietokoneella tahtoa olla niinkuin. Vaikka on mahdotonta tietää varmasti, tarjoan joitain ennusteita, jotka perustuvat tietokoneistettuun ACT: ään ja GRE: hen.

Sinulla on edelleen määrätty testipäivä ja -paikka

Olettaen, että kollegion hallitus käyttää samaa rakennetta kuin ACT, Inc., tietokoneistettu testi suoritetaan määrätyissä testikeskuksissa ja tiettyinä päivinä. Käytät testikeskuksen tietokoneita , joka asetetaan lukitsemaan kaikki ohjelmat testiä lukuun ottamatta, ja sinun odotetaan noudattavan kaikkia samoja sääntöjä, joita sovelletaan SAT: iin nyt (ei matkapuhelimia!).

Se näyttää paljon kuin Khan Academy -testikokeet

Kuten kuvaan tarkemmin jäljempänä, kollegion hallitus on tehnyt yhteistyötä Khan Akatemian kanssa tarjotakseen ilmaisia ​​SAT-käytäntöjä verkossa, mukaan lukien online-harjoitustestit. Muoto on hyvin samanlainen kuin GRE, tietokoneistettu testi, jota hallinnoi myös ETS. Katso alla olevat kuvat saadaksesi käsityksen muodosta.

Lukeminen

mitä gpa tarvitaan uclaan

Näet kokonaisajan vasemmassa yläkulmassa ja jäljellä olevan ajan oikeassa yläkulmassa. Jokaisella sivulla on yksi kohta (vasemmalla) ja siihen liittyvät kysymykset (oikealla). Alaosassa ohjeet ovat vasemmalla ja navigointi oikealla.

Kirjoittaminen

Kirjoittaminen näyttää melkein samalta kuin lukeminen - vain hieman erilainen esittelyteksti.

Matematiikka

Koska mitään kohtia ei ole, jokainen matemaattinen kysymys on omalla sivulla. Vasemmassa alakulmassa on myös lisätietoja, mukaan lukien linkki testin mukana oleviin kaavoihin.

Esseessä käytetään tekstinkäsittelyohjelmaa

Todennäköisesti SAT: n ottamisen suurin haittapuoli tietokoneella on kyky kirjoittaa essee. Tästä voi olla erittäin hyötyä opiskelijoille, jotka viihtyvät tietokoneella, mutta pidä mielessä, että toisin kuin tavallinen tekstinkäsittelyohjelma, testi ei tarkista oikeinkirjoitustasi tai kielioppiasi automaattisesti.

Kuten näet, tietokoneistettu SAT ei lopulta ole niin erilainen kuin sen paperinen inkarnaatio .

Verkossa saatavilla olevat SAT-resurssit

Vaikka et voi suorittaa varsinaista testiä verkossa, College Board tarjoaa paljon SAT-tietoja ja -resursseja verkkosivuillaan. Sinä pystyt:

  • Rekisteröidy testiin
  • Tarkastele pisteet-raporttia
  • Lähetä tulokset korkeakouluihin
  • Yrittää käytännön ongelmia

Kollegion hallitus tarjoaa myös ilmaisen testin valmisteluohjelman Khan Akatemian kautta. Se sisältää täydelliset viralliset harjoituskokeet, ylimääräisiä harjoituskysymyksiä ja hyödyllisiä matematiikkakatsausvideoita. Valitettavasti se ei tarjoa paljon ohjeita lukemiselle ja kirjoittamiselle, joten suosittelen sen täydentämistä strategisemmalla oppaalla.

Niitä on myös paljon epäviralliset SAT-materiaalit, vaihtelevaa laatua, saatavana verkossa . PrepScholarilla on sekä erinomaiset ilmaiset resurssit (selaa vain oikean sivupalkin aiheita löytääksesi etsimäsi) että luokkansa paras mukautuva SAT-valmisteluohjelma.

Majoitustestien testaaminen

Jos toivoisit osallistuvan ACT-verkkoon, koska sinulla on oppimisvaikeuksia tai fyysinen vamma tai et pääse mihinkään käytettävissä olevista testikeskuksista, College Board tarjoaa majoitusta, joka voi tehdä testistä helpommin hallittavissa.

Jos kamppailet paperitestin kanssa

Jos sinulla on oppimisvaikeuksia, näkövamma tai jokin muu tila, joka tekee testin paperimuodosta haastavan sinulle, saatat saada SSD-majoituksen . Näitä voivat olla suuremman kuplalevyn käyttäminen, essee-osan ottaminen tietokoneella tai jopa kirjurin kirjoittaminen vastauksesi puolestasi.

Jos et pääse testikeskukseen

Jos lähin SAT-testauskeskus on yli 75 mailin päässä kodistasi, sinä pystyt pyydä testausta lähempänä kotiasi . Jos kollegion hallitus hyväksyy pyyntösi, he perustavat helpommin sijaitsevan testauskeskuksen.

Muista, että on joitain poikkeuksia: et voi pyytää lähempää testausta rekisteröidyessäsi myöhään tai Intiassa ja Pakistanissa.

parsons suunnittelukoulu

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

Regent University SAT -tulokset ja GPA

Parhaat apurahat nuorille lukiossa

Voit hakea ja voittaa apurahoja nuorena lukiossa. Tässä on parhaat apurahat nuorille ja kuinka löytää vielä enemmän.

Norfolkin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

IAT -liigan SAT -testitulokset

Mitä SAT -aiheen testituloksia tarvitset huippuoppilaitoksille, kuten Harvard, Stanford, Cornell, Princeton ja MIT? Ota selvää tästä.

Mira Costan lukio | 2016-17 Rankings | (Manhattan Beach,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Costa High Schoolista Manhattan Beachillä, Kaliforniassa.

3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Tulane-esseekehotetta? Opi avain loistavan Why Tulane-esseen kirjoittamiseen, joka auttaa sinua pääsemään sisään.

Polygonit ACT-matematiikassa: geometrian kaavat ja strategiat

Mietitkö kuinka neliöt, suorakulmiot, suuntaiset ja viisikulmio toimivat ACT Mathissa? Tässä on täydellinen opas ACT-matematiikan monikulmioihin ja asiantuntijastrategiat.

Yleisin vastaus ACT: Arvaa C?

Mietitkö, mikä on ACT: n yleisin vastaus? Selitämme, minkä kirjaimen valitset, kun arvaat ja miksi.

Mikä on PSAT 8/9? Pitäisikö se ottaa?

Mikä on uusi PSAT 8/9 -testi? Jos olet kahdeksas luokkalainen tai fuksi, kannattaako sinun suorittaa tämä testi tai PSAT 10/NMSQT? Lue yksityiskohtainen oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen

Tarvitsetko nopeita SAT -vinkkejä pisteidesi parantamiseen ennen testiä? Täältä saat parhaat vinkkimme kirjoittamiseen, lukemiseen, matematiikkaan ja yleiseen testistrategiaan.

Loyolan yliopiston Chicagon SAT-tulokset ja GPA

Cumberlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Hastings Collegen pääsyvaatimukset

Välimerkit ACT English: Apostrophes, Colons, and More

Kuinka ratkaiset ACT-englannin välimerkkikysymyksiä, joihin liittyy heittomerkkejä, kaksoispisteitä ja pilkkuja? Opi vinkkini ja strategiani ja harjoittele realistisissa kysymyksissä.

Daytonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka paljon taloa voit varata? Opi laskemaan asuntolaina

Mietitkö 'kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa'? Selitämme, kuinka paljon sinun pitäisi käyttää taloon, ja tarjoamme sinulle vinkkejä kokonaiskustannusten pienentämiseksi.

SAT-pisteet, joita tarvitset hoito-ohjelmille

Haetaanko sairaanhoitokouluun? Sinun on täytettävä koulusi SAT-vaatimukset päästäksesi sisään. Tässä on SAT-pisteet, jotka sinun on hyväksyttävä.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Kuinka päästä West Pointiin: 3 avainvinkkiä

Oletko huolissasi West Pointin pääsyvaatimuksista? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää West Pointiin pääsystä, jotta voimme aloittaa hakemuksesi oikealla jalalla.

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.