Voitko ottaa SAT: n yliopistossa?

feature_graduation.png

Monille opiskelijoille SAT on yksi niistä suurimmat stressitekijät tulla lukion aikana. Harvat ennakoivat kuitenkin, että se voi silti olla huolenaihe yliopiston aikana. Joskus saatat kuitenkin huomata, että tarvitset uusia SAT -pisteitä lukion jälkeen.

Joten voitko ottaa SAT: n yliopistossa? Joo, Y voit ehdottomasti . Mikään asetus ei kiellä sitä. Itse asiassa College Boardin verkkosivustolla käsitellään erityisesti muita kuin lukion testaajia.Tässä artikkelissa käsitellään, miksi sinun on ehkä suoritettava testi opiskelijana, ja käsitellä vankkaa tietoa tästä prosessista - ja mikä tekee siitä molemmat ainutlaatuinen ja haastava .

2 yleistä syytä ottaa SAT Collegeen

SAT ei ole kovin hauskaa. Miksi alistut siihen, kun olet jo yliopistossa? No oikeastaan, on muutamia syitä, joiden vuoksi saatat joutua ottamaan SAT: n yliopistossa .

Hakeminen töihin tai apurahoihin

Yhä enemmän työhakemukset vaativat testituloksia, ja niitä on apurahat ihmisille, jotka tekevät pisteitä tietyllä alueella. Yleensä lukion pisteet palvelevat näitä tarkoituksia, mutta kaikki eivät tee testiä lukiossa. Testi tulee siis myöhemmin tarpeelliseksi.

On tärkeää ymmärtää se jokainen yritys ja organisaatio on erilainen . Sinun on noudatettava näiden yksittäisten yritysten ja organisaatioiden käytäntöjä, jos haluat niiden ottavan sinut vakavasti. Tee tutkimuksesi , ja jos et löydä vastausta Internetistä, varmista, että olet soita tai lähetä sähköpostia selvennykseksi .

body_youarehired.jpg Toivottavasti saat tämänkaltaisen viestin heti, kun yritys näkee pisteesi.

Koulujen siirtäminen

Yleisin syy siihen, että saatat joutua ottamaan SAT: n yliopistossa, on jos haet koulujen siirtoa .

kuinka kirjoittaa hyvä intro -kappale

Se on äärimmäisen tärkeää kaikille, jotka harkitsevat siirtymistä tutkia kyseisen koulun erityisvaatimuksia . Hyvä paikka aloittaa on lukea täydellinen oppaamme siitä, miten testitulokset vaikuttavat siirtoon.

Monet koulut vaativat testituloksia mahdollisista siirroista. Joillakin on erilaiset vaatimukset, jos siirrät ensimmäisen tai toisen vuoden aikana, jos siirrät myöhemmin. Tämä on hyvin kouluille ominaista .

Jotkut koulut suosittelevat testitulosten sisällyttämistä alle tietyissä olosuhteissa, mutta ei muissa - Tämä liittyy usein siihen, kuinka pian lukion jälkeen aloitit ylioppilasuran. Jotkut koulut pyytävät testituloksia, mutta sallia poikkeuksia niille, jotka eivät koskaan käyttäneet SAT: ää lukiossa tai joille SAT: n ottaminen olisi kohtuuttoman vaikeaa.

Muutkin koulut ovat testi-valinnainen tai koesoke . Toisin sanoen, ne eivät vaadi pisteitä . Koe-valinnaisissa kouluissa voit lähettää pisteitä halutessasi, ja koe-sokeissa kouluissa pisteitäsi ei oteta huomioon missään olosuhteissa. Tämä koskee sekä siirto -opiskelijoita että hakijoita, jotka menevät yliopistoon ensimmäistä kertaa. Saattaa olla hyödyllistä lukea koko oppaamme aiheesta.

mikä on kiihtyvyyden yhtälö

Kaikki tämä osoittaa sen kaikki oppilaitokset ovat hieman erilaisia . Tiedä sen koulun käytäntö, johon haet.

Ensimmäinen paikka tarkistaa nämä tiedot on käytössä yliopiston verkkosivuilla . Monilla on erityinen sivu, joka kattaa siirrot, jotka löydät pääsy- tai hakemussivulta.

Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi tietoa verkkosivustolta, Ei ole mitään väärää lähettää sähköpostia koulun yhteyshenkilölle selvennykseksi . Ihannetapauksessa sinun pitäisi kirjoittaa jollekin vastaanotto -osastolta (kuten yliopiston verkkosivustolla on lueteltu). Sen epäonnistuminen kuitenkin soita yliopistolle - heidän toimistojensa puhelinnumero olisi ehdottomasti ilmoitettava.

body_girlonphone.jpg Kyllä, se on oikein: soita todellinen, vanhanaikainen puhelu.

SAT: n ottamisen logistiikka yliopistossa

Niitä on melko vähän vanteet hypätä läpi kun on kyse testin suorittamisesta riippumatta siitä, oletko lukiossa vai yliopistossa. On tärkeää tietää, mihin olet ryhtymässä.

Kuinka rekisteröityä

Sinä pystyt rekisteröidy verkossa tai postitse . Tämä edellyttää vastaamista lukuisiin henkilökohtaisia ​​perustietoja, suoritettuja kursseja jne. Koskeviin kysymyksiin sekä valokuvan lähettämistä itsestäsi. On hyvä idea tutustua prosessiin ennen kuin sukellat siihen suoraan.

Mistä voit ottaa sen

Käytät SAT: ää yhdessä samat testikeskukset kuin kaikki paikalliset lukiolaiset . Kun rekisteröidyt verkossa, voit helposti etsiä ja valita sopivimman vaihtoehdon. Sinulla voi olla joitain vaihtoehtoja; voit ehkä valita sijainnin, kuten paikallisen yliopiston tai yhteisön korkeakoulun kampuksen. Riippumatta, teet testin lukiolaisten kanssa .

body_bakerberry.jpg Valitse testikeskus, jossa tunnet olosi mukavaksi.

Mitä eroa on ottaa se nyt

Logistisesti suuret erot ovat tiukempia vaatimuksia tunnistamisen suhteen ja vaikeus jonotuslistalle pääseminen . Sinun on myös huomattava, että tämä on ikään perustuvaa ; alle 21 -vuotiaiden opiskelijoiden ei tarvitse hikoilla näitä eroja.

Jos olet 21 -vuotias (tai vanhempi), opiskelijakorttia ei voida hyväksyä testipäivänä. Sinun täytyy tuoda virallinen, valtion myöntämä henkilöllisyystodistus kuten ajokortti tai passi.

Lisäksi, jos olet 21 -vuotias (tai vanhempi), yksinkertaisesti ei voi asettaa jonotuslistalle . Se on mahdotonta yliopiston hallituksen asetuksella. Tarinan moraali on siis rekisteröityä ajoissa ja välttää ongelma kokonaan.

Lisäksi sinun pitäisi olla tietoinen siitä SAT: lle tehtiin hiljattain täydellinen uudistus . Jos opiskelet nyt, olet todennäköisesti ottanut SAT: n 2400-asteikolla (jos otit sen). Nyt olemme 1600 asteikolla. Essee on teknisesti valinnainen, mutta useimmissa tapauksissa suositeltava.

on 3,4 gpa hyvä yliopistossa

Osa sisällöstä on suunniteltu uudelleen, hylätty tai lisätty . Lauseiden täydentämiseen liittyvät kysymykset, joissa pyydetään määrittämään sanasto mahdollisimman vähän tai ei lainkaan kontekstia, ovat poissa. Trigonometria sen sijaan näyttää nyt. Essee ei enää vaadi sinua väittämään mielipidettä vaan analysoimaan kohtaa. Lyhyesti, se ei ole aivan testi, jonka muistat .

Neuvoja College -testaajille

Muista se SAT testaa lukion aiheita, ei yliopiston aiheita . Älä mene lankaan ajattelemaan, että se on hyvin yksinkertaista tai jotenkin sinun alapuolella; se ei välttämättä helpota asioita .

Todennäköisesti niitä on muutama peruskäsitteet, joista olet ruostunut . Tämä voi olla erityisen totta pääaineestasi riippuen. Jos et ole käynyt matematiikan opintoja yliopistossa, olet ehkä unohtanut tietyt eksponenttisäännöt tai onko 47 alkuluku.

Toisin sanoen, vaikka aiheet eivät ehkä ole korkeakoulutason, sinänsä , sinun on vielä valmistauduttava .

body_girlfreakingout.jpg
Noniin, ei tule että kurja.

3 avainvinkkiä SAT -valmisteluun korkeakoulussa

Jälleen kerran, en voi korostaa tarpeeksi sen tärkeyttä kestää jonkin aikaa valmistautua tähän testiin .

kuinka tehdä johdantokappale

#1: Tutustu SAT: n erityiseen tyyliin

Kummallista kyllä, SAT pyrkii palkitsemaan kauniisti kirjaimellista ajattelua lukemisesta ja kirjoittamisesta (älä eksy kaukana tekstistä itse asiassa sanoo), vaikka se palkitsee oikeudenmukaisesti luova ajattelu matematiikassa (ole valmis siirtämään ilmaisuja uusiin kokoonpanoihin).

#2: Pöly pois ruosteiset aiheet

Osa SAT: n materiaalista saattaa tuntua vanha ja tuntematon . Tämä ei onnistu; sinun on päästävä käsiksi tämän sisällön kanssa. Siellä on monia hyödyllisiä resursseja, mutta älä unohda sitä harjoitus tekee mestarin . Sukella kokemaan sisältö omakohtaisesti täyspitkistä käytännön testeistä yksittäisiin harjoitusongelmiin.

#3: Harkitse aikataulua ja tarpeitasi

Useille ihmisille, yliopisto on erittäin kiireinen elämänkausi . Uuvuttavista luokista, eläviin sosiaalisiin tapahtumiin ja oppituntien ulkopuolisiin sitoumuksiin asioilla on tapana edetä nopeasti.

Siitä huolimatta sinun on silti valmistauduttava ennen SAT: n ottamista. Aloita siis valmisteluohjelma hyvissä ajoin ennen testipäivää. Tutustu kalenteriisi (ja opetussuunnitelmiin) ennen sitoutumista tiettyyn testipäivään . Sinä ehdottomasti älä haluat lopettaa SAT: n ottamisen viikonloppuna ennen suurta tenttiä tai projektia/sen jälkeen.

body_examoncalendar.jpg Et halua ylivarata itseäsi.

Johtopäätös

Tässä oppaassa olemme käsitelleet joitakin perusasioita liittyen miksi ottaa SAT yliopistossa ja kuinka saada pallo pyörimään .

Vaikka niitä on muutama selviä eroja verrattuna lukion kokeeseen , perusasiat ovat pohjimmiltaan samat .

Logistisesti, prosessi on melkein identtinen . Olet samassa testikeskuksessa ja rekisteröidyt samalla tavalla. Kaikki samat säännöt ja määräykset ovat voimassa, vain tarvitset virallisen viranomaisen myöntämän henkilöllisyystodistuksen etkä pääse jonotuslistalle (iästä riippuen).

Sinun on vielä valmistauduttava , aivan kuten jokainen lukiolainen. Älä hylkää tätä vaihetta - se on tärkeää. Itse asiassa, anna itsellesi ylimääräistä aikaa , kun otetaan huomioon, kuinka kiireinen college voi olla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA