Voitko suorittaa ACT: n yliopistossa?

feature_checkmark.png

Jos otit ACT: n lukiossa, olit luultavasti täysin tyytyväinen jättäessäsi hyvästit, kun haluat jatkaa yliopistoon. Jos et ottanut sitä lukiossa, olit luultavasti yhtä iloinen saadessasi oikeuden kokeeseen. Mutta entä jos sinun on otettava se valmistumisen jälkeen? Voitko suorittaa ACT: n yliopistossa?

Joo! Sen aivan mahdollista ottamaan ACT: n yliopistossa ; mikään ei ole tielläsi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä ottaa ACT opiskelijaksi, millainen prosessi on ja mikä tekee siitä eri asia kuin lukiossa .Syitä ottaa ACT Collegeen

On olemassa muutamia syitä, joiden vuoksi henkilö saattaa joutua ottamaan ACT: n yliopistossa.

Jotkut apurahat - ja jopa työpaikat - edellyttävät hakijoilta pisteiden antamista . Yleensä se tarkoittaa lukion testipäivän pisteitä, mutta jos et ottanut ACT -lukiota lukiossa tai jos tarvitset korkeampia pisteitä ja luulet voivasi paremmin, testi voi olla tarpeen suorittaa myöhemmin . Ole aina yhteydessä järjestöön haet tai kautta saadaksesi mahdollisimman tarkkoja ja täsmällisiä tietoja.

kuinka monta litraa litraa

Suurimman osan ajasta, jos harkitset ACT: n ottamista yliopistossa, se liittyy a mahdollinen siirto . Monet koulut vaativat ACT -pisteitä ja haluat laittaa parhaan jalkasi eteenpäin . Tämä voi tarkoittaa uudelleen testaamista, jos lukiosi tulokset eivät olleet hyviä.

Joillakin kouluilla on erilaiset vaatimukset eri olosuhteissa . He voivat vaatia pisteitä vain ensimmäisen vuoden ja mahdollisesti toisen vuoden hakijoilta. He voivat vaatia pisteitä vain, jos opiskelijat ovat jo tehneet testin.

Muut koulut ovat valinnaisia ​​tai koe-sokeita. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lähettää testituloksia , olitpa sitten siirto tai hakeminen uudelleen. Koe-valinnaiset koulut hyväksyvät pisteet, mutta eivät vaadi niitä, joissa koe-sokeat koulut eivät katso pisteitäsi ollenkaan.

Tarinan moraali on, sinun on tiedettävä kyseisen korkeakoulun politiikka .

Jos et löydä tarvittavia tietoja verkosta - ja monilla oppilaitoksilla on siirtokäytäntöjä koskevia verkkosivuja - se on tärkeää ota yhteyttä johonkin koulussa . Sivustolla voi olla hallintovirastojen sähköpostiosoite; Muussa tapauksessa sinun on otettava puhelin ja soitettava.

body_thoughtfulman.png Tämä opiskelija ihmettelee kuinka kipeästi hän tarvitsee näitä ACT -pisteitä.

Logistiikka ACT: n ottamisesta yliopistossa

Testin suorittamisen mekaniikka pysyy suurelta osin ennallaan opiskelijana. Jos otit sen lukiossa, se on logistisesti sama perussopimus kuin silloin.

maailman parhaat taideyliopistot

Kuinka rekisteröityä

Voit rekisteröityä verkossa tai teknisesti postitse. Nyt ei ole erityisen kätevää tehdä se postitse, mutta se on mahdollista.

Sinulta vaaditaan lähetä kuva ja antaa joitain hyvin perustietoja henkilökohtaisista tiedoista , ja sinua pyydetään vastaamaan useisiin ei-pakollisiin kysymyksiin kursseista jne. Verkossa prosessin kerrotaan kestävän noin 40 minuuttia.

Mistä voit ottaa sen

Otat ACT: n testikeskuksessa. Tämä voi olla lukio tai yliopistokampus; joka tapauksessa, otat sen paikallisten lukiolaisten kanssa .

Sitä, että olet opiskelija, ei kohdella erityisesti. Otat ACT: n samalla tavalla, samassa paikassa kuin kaikki muut testin tekijät.

Neuvoja College -testaajille

Muista, että ACT on suunniteltu lukiolaisille. Älä kuitenkaan ajattele, että se on tuulta sinulle vain siksi, että olet yliopistossa. Olet luultavasti hieman ruostunut joistakin lukion aiheista.

Muista, että ACT testaa lukemista, matematiikkaa, englantia, luonnontiedettä ja kirjoittamista. Pääaineestasi riippuen et ehkä ole peittänyt kaikki näistä aiheista yliopistosi kurssitehtävissä. Toisin sanoen tavalla tai toisella, siitä on jo jonkin aikaa, kun olit täysin sujuva kaikessa, mitä ACT testaa . Sellaisena on tärkeää, että valmistaudu testiin ja palaa vauhtiin kaikessa, mikä on kadonnut.

Fort Valleyn osavaltion yliopiston gpa

Tajuta että testi muuttuu aika ajoin . Viime aikoina ei ole tehty suuria uudistuksia, mutta muutamia selkeitä muutoksia on tehty. Viime vuodesta lukutestissä on nyt paritettuja kohtia, ja kirjoitustesti on suunniteltu kokonaan uudelleen. Testi tulee olemaan ainakin hieman erilainen kuin viimeksi (jos olet ottanut sitä ollenkaan). Tämä on toinen syy valmistautua.

amoksisilliini 500 mg korkki teva usa

body_emergencyexit.jpg ACT: ssä, kuten hätätilanteessa, on aina parasta valmistautua.

3 tärkeintä vinkkiä ACT: hen valmistautumiseen kollegiossa

Rekisteröinnin logistiikka ei välttämättä muutu paljon lukiosta yliopistoon, mutta valmistautumisstrategiasi pitäisi.

Tutustu ACT: n ainutlaatuiseen tyyliin

ACT -kysymyksiä ei ole suunniteltu jäljittelemään jokapäiväistä vuorovaikutustamme; kysymykset ovat tiheitä ja jäykkiä, samoin kuin vastausvaihtoehdot.

Se ei todellakaan ole mitään ylitsepääsemätöntä, mutta et halua antaa tämän tosiasian hidastaa sinua testipäivänä. Siksi on tärkeää tee harjoitustesti ja tutki käytännön kysymyksiä saada tuntumaa tyyliä ja sävyä testistä.

Tarkista aiheet, joita et ole täysin suojattu

Kuten edellä mainittiin, on varmasti muutamia aiheita, jotka olet unohtanut.

Ei ole viisasta ottaa testiä kylmänä ; jos teet niin, pelaat vakavasti. Jos pisteesi eivät ole sitä mitä haluat, olet menettänyt testimaksun ja useita tunteja viikonloppusi - turhaan. Ensinnäkin pieni valmistelu säästää päänsärkyä ja auttaa välttämään tarvetta ottaa asia uudelleen.

Harkitse aikataulua ja tarpeitasi

Yliopisto on monille ihmisille poikkeuksellisen kiireinen aika. Se on aika, jolloin opimme tekemään sen tasapainottaa osallistuminen intohimoisiin toimiin ja seisokkien tarve .

Luokat ovat jo rasittavia ; lisää urheilua, klubeja, töitä ja hengailua ystävien kanssa, niin asiat voivat karata käsistä nopeasti.

Ole siis realisti rajojesi suhteen. Anna itsellesi runsaasti aikaa opiskeluun. Tarkista aikataulusi ja opetussuunnitelmasi - älä sitoudu ottamaan ACT: tä puolivälissä tai vastaavaa!

st johnin yliopisto new york

body_testroadsign.jpg Et halua, että liikaa testejä kerääntyy horisonttiin.

Johtopäätös

On muutamia syitä ottaa ACT yliopistossa , ja olemme keskustelleet vähän siitä, miten lähestyä tehtävää.

Koko prosessi on pohjimmiltaan sama kuin lukiolaisille: rekisteröidyt samalla tavalla ja olet testikeskuksessa lukiolaisten kanssa.

Silti sinun on tunnistettava se lähestyt sitä eri ikäisenä ja eri aikakaudella elämässäsi . Tärkeintä tässä on se, että on tärkeää opiskella testiä varten etukäteen; Sitä ei ole suunniteltu yliopisto -opiskelijoille, joten sinun täytyy tottua siihen, miten se toimii .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.