Voitko suorittaa ACT: n yliopistossa?

feature_checkmark.png

Jos otit ACT: n lukiossa, olit luultavasti täysin tyytyväinen jättäessäsi hyvästit, kun haluat jatkaa yliopistoon. Jos et ottanut sitä lukiossa, olit luultavasti yhtä iloinen saadessasi oikeuden kokeeseen. Mutta entä jos sinun on otettava se valmistumisen jälkeen? Voitko suorittaa ACT: n yliopistossa?

Joo! Sen aivan mahdollista ottamaan ACT: n yliopistossa ; mikään ei ole tielläsi. Tässä artikkelissa käsitellään syitä ottaa ACT opiskelijaksi, millainen prosessi on ja mikä tekee siitä eri asia kuin lukiossa .Syitä ottaa ACT Collegeen

On olemassa muutamia syitä, joiden vuoksi henkilö saattaa joutua ottamaan ACT: n yliopistossa.

Jotkut apurahat - ja jopa työpaikat - edellyttävät hakijoilta pisteiden antamista . Yleensä se tarkoittaa lukion testipäivän pisteitä, mutta jos et ottanut ACT -lukiota lukiossa tai jos tarvitset korkeampia pisteitä ja luulet voivasi paremmin, testi voi olla tarpeen suorittaa myöhemmin . Ole aina yhteydessä järjestöön haet tai kautta saadaksesi mahdollisimman tarkkoja ja täsmällisiä tietoja.

kuinka monta litraa litraa

Suurimman osan ajasta, jos harkitset ACT: n ottamista yliopistossa, se liittyy a mahdollinen siirto . Monet koulut vaativat ACT -pisteitä ja haluat laittaa parhaan jalkasi eteenpäin . Tämä voi tarkoittaa uudelleen testaamista, jos lukiosi tulokset eivät olleet hyviä.

Joillakin kouluilla on erilaiset vaatimukset eri olosuhteissa . He voivat vaatia pisteitä vain ensimmäisen vuoden ja mahdollisesti toisen vuoden hakijoilta. He voivat vaatia pisteitä vain, jos opiskelijat ovat jo tehneet testin.

Muut koulut ovat valinnaisia ​​tai koe-sokeita. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lähettää testituloksia , olitpa sitten siirto tai hakeminen uudelleen. Koe-valinnaiset koulut hyväksyvät pisteet, mutta eivät vaadi niitä, joissa koe-sokeat koulut eivät katso pisteitäsi ollenkaan.

Tarinan moraali on, sinun on tiedettävä kyseisen korkeakoulun politiikka .

Jos et löydä tarvittavia tietoja verkosta - ja monilla oppilaitoksilla on siirtokäytäntöjä koskevia verkkosivuja - se on tärkeää ota yhteyttä johonkin koulussa . Sivustolla voi olla hallintovirastojen sähköpostiosoite; Muussa tapauksessa sinun on otettava puhelin ja soitettava.

body_thoughtfulman.png Tämä opiskelija ihmettelee kuinka kipeästi hän tarvitsee näitä ACT -pisteitä.

Logistiikka ACT: n ottamisesta yliopistossa

Testin suorittamisen mekaniikka pysyy suurelta osin ennallaan opiskelijana. Jos otit sen lukiossa, se on logistisesti sama perussopimus kuin silloin.

maailman parhaat taideyliopistot

Kuinka rekisteröityä

Voit rekisteröityä verkossa tai teknisesti postitse. Nyt ei ole erityisen kätevää tehdä se postitse, mutta se on mahdollista.

Sinulta vaaditaan lähetä kuva ja antaa joitain hyvin perustietoja henkilökohtaisista tiedoista , ja sinua pyydetään vastaamaan useisiin ei-pakollisiin kysymyksiin kursseista jne. Verkossa prosessin kerrotaan kestävän noin 40 minuuttia.

Mistä voit ottaa sen

Otat ACT: n testikeskuksessa. Tämä voi olla lukio tai yliopistokampus; joka tapauksessa, otat sen paikallisten lukiolaisten kanssa .

Sitä, että olet opiskelija, ei kohdella erityisesti. Otat ACT: n samalla tavalla, samassa paikassa kuin kaikki muut testin tekijät.

Neuvoja College -testaajille

Muista, että ACT on suunniteltu lukiolaisille. Älä kuitenkaan ajattele, että se on tuulta sinulle vain siksi, että olet yliopistossa. Olet luultavasti hieman ruostunut joistakin lukion aiheista.

Muista, että ACT testaa lukemista, matematiikkaa, englantia, luonnontiedettä ja kirjoittamista. Pääaineestasi riippuen et ehkä ole peittänyt kaikki näistä aiheista yliopistosi kurssitehtävissä. Toisin sanoen tavalla tai toisella, siitä on jo jonkin aikaa, kun olit täysin sujuva kaikessa, mitä ACT testaa . Sellaisena on tärkeää, että valmistaudu testiin ja palaa vauhtiin kaikessa, mikä on kadonnut.

Fort Valleyn osavaltion yliopiston gpa

Tajuta että testi muuttuu aika ajoin . Viime aikoina ei ole tehty suuria uudistuksia, mutta muutamia selkeitä muutoksia on tehty. Viime vuodesta lukutestissä on nyt paritettuja kohtia, ja kirjoitustesti on suunniteltu kokonaan uudelleen. Testi tulee olemaan ainakin hieman erilainen kuin viimeksi (jos olet ottanut sitä ollenkaan). Tämä on toinen syy valmistautua.

amoksisilliini 500 mg korkki teva usa

body_emergencyexit.jpg ACT: ssä, kuten hätätilanteessa, on aina parasta valmistautua.

3 tärkeintä vinkkiä ACT: hen valmistautumiseen kollegiossa

Rekisteröinnin logistiikka ei välttämättä muutu paljon lukiosta yliopistoon, mutta valmistautumisstrategiasi pitäisi.

Tutustu ACT: n ainutlaatuiseen tyyliin

ACT -kysymyksiä ei ole suunniteltu jäljittelemään jokapäiväistä vuorovaikutustamme; kysymykset ovat tiheitä ja jäykkiä, samoin kuin vastausvaihtoehdot.

Se ei todellakaan ole mitään ylitsepääsemätöntä, mutta et halua antaa tämän tosiasian hidastaa sinua testipäivänä. Siksi on tärkeää tee harjoitustesti ja tutki käytännön kysymyksiä saada tuntumaa tyyliä ja sävyä testistä.

Tarkista aiheet, joita et ole täysin suojattu

Kuten edellä mainittiin, on varmasti muutamia aiheita, jotka olet unohtanut.

Ei ole viisasta ottaa testiä kylmänä ; jos teet niin, pelaat vakavasti. Jos pisteesi eivät ole sitä mitä haluat, olet menettänyt testimaksun ja useita tunteja viikonloppusi - turhaan. Ensinnäkin pieni valmistelu säästää päänsärkyä ja auttaa välttämään tarvetta ottaa asia uudelleen.

Harkitse aikataulua ja tarpeitasi

Yliopisto on monille ihmisille poikkeuksellisen kiireinen aika. Se on aika, jolloin opimme tekemään sen tasapainottaa osallistuminen intohimoisiin toimiin ja seisokkien tarve .

Luokat ovat jo rasittavia ; lisää urheilua, klubeja, töitä ja hengailua ystävien kanssa, niin asiat voivat karata käsistä nopeasti.

Ole siis realisti rajojesi suhteen. Anna itsellesi runsaasti aikaa opiskeluun. Tarkista aikataulusi ja opetussuunnitelmasi - älä sitoudu ottamaan ACT: tä puolivälissä tai vastaavaa!

st johnin yliopisto new york

body_testroadsign.jpg Et halua, että liikaa testejä kerääntyy horisonttiin.

Johtopäätös

On muutamia syitä ottaa ACT yliopistossa , ja olemme keskustelleet vähän siitä, miten lähestyä tehtävää.

Koko prosessi on pohjimmiltaan sama kuin lukiolaisille: rekisteröidyt samalla tavalla ja olet testikeskuksessa lukiolaisten kanssa.

Silti sinun on tunnistettava se lähestyt sitä eri ikäisenä ja eri aikakaudella elämässäsi . Tärkeintä tässä on se, että on tärkeää opiskella testiä varten etukäteen; Sitä ei ole suunniteltu yliopisto -opiskelijoille, joten sinun täytyy tottua siihen, miten se toimii .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA