Voitteko aikatauluttaa SAT-päivämääränne? Pitäisikö sinun?

feature_reschedule.jpg

Mitä sinun pitäisi tehdä, kun olet jo rekisteröitynyt SAT-testipäivään, mutta sinulla on aikatauluristiriita tai et vain ole vielä valmis ottamaan SAT-testiä? Älä koskaan pelkää! SAT-aikataulu on vaihtoehto!

Jos mietit, miten voit aikatauluttaa SAT: n, tässä oppaassa on kaikki tarvitsemasi vastaukset SAT: n muutospäivämenettelyistä. Selitämme, mitä tarkoittaa SAT-testipäivien uudelleenjärjestäminen, kuinka myöhään voit aikatauluttaa uudelleen, kuinka paljon se maksaa, ja opastamme sinut läpi jokaisen vaiheen SAT-testipäivien muuttamiseksi.Mitä SAT: n aikataulun muuttaminen tarkoittaa? Miksi tarvitset SAT-aikataulun?

Kun aikataulutat SAT: n, se tarkoittaa kokeen päivämäärän (ja joskus paikan) muuttamista sen jälkeen, kun olet jo tehnyt sen rekisteröity tietylle päivälle. Sinun on peruutettava nykyinen rekisteröinti ja ajoitettava uusi päivämäärä, jotta voit käyttää SAT: ta.

On muutama syy, miksi sinun on ehkä muutettava SAT-päivämäärääsi:

 • Aikataulu konflikti: Akateeminen, koulun ulkopuolinen tai henkilökohtainen toiminta voi yhtäkkiä näkyä kalenterissasi päivänä, jona sinun piti ottaa SAT. Jos kyseessä on tärkeä tapahtuma, et välttämättä voi jättää sitä väliin, mikä tarkoittaa, että tarvitset SAT-testin aikataulun. Joissakin kouluihin liittyvissä ristiriidoissa saatat kuitenkin pystyä hankkimaan vaihtoehtoisen SAT-testipäivämäärän uudelleenjärjestämisen sijaan. Lue lisää vaihtoehtoisista SAT-testipäivistä täältä.
 • Et ole valmistautunut tarpeeksi: Joskus parhaisista ponnisteluistasi huolimatta et vain voi puristaa tarpeeksi aikaa opiskella tarpeeksi SAT: lle ennen testipäivääsi. Näissä tapauksissa saatat haluta aikatauluttaa SAT: n myöhemmäksi, jotta sinulla on enemmän aikaa valmistautua.

Mitä on tiedettävä, ennen kuin aikataulutat SAT: n uudelleen

Ennen kuin aloitat SAT: n vaihtoprosessin, sinun on tiedettävä tarkalleen mitä odottaa ja jos sinulla on edes mahdollista suunnitella SAT-päivämäärän muutos.

Paljonko SAT-päivämäärän muutos maksaa?

Jos sinun on ajoitettava SAT-testipäiviä, se maksaa sinulle 28 dollaria per aikataulu (Tämä on sen 45 dollarin tai 57 dollarin lisäksi, jonka olet jo maksanut, kun ilmoittautuit ottamaan SAT: n.) Tämä 28 dollarin uudelleenjärjestelymaksu on sama riippumatta siitä, muutatko vain testipäivää ja pidätkö sijainnin samana vai vaihdatko molemmat testipäivää ja sijainti. Sinun on maksettava tämä maksu, vaikka saisit maksuvapaus kun rekisteröit SAT: n.

Kuinka myöhässä voit aikatauluttaa uudelleen?

Hyvä uutinen on se SAT-testipäivien uudelleenjärjestelyille ei ole määräaikaa. Voit jopa muuttaa aikataulua alkuperäisen testipäivän jälkeen (kunhan et ollut paikalla testissä), ja sinun on maksettava vain 28 dollarin uudelleenjärjestelymaksu, ei täysin uusi rekisteröintimaksu. Jos uusi päivämäärä, jolle haluat ottaa SAT: n, on kuitenkin alle kuukauden päässä, joudut myös maksamaan ylimääräisen 28 dollarin myöhäisen rekisteröintimaksun SAT-testin uudelleenjärjestelymaksun lisäksi.

kehon_kalenteri-8.jpg

Kuinka aikatauluttaa SAT

Etkö ole varma, kuinka muuttaa SAT-testipäiviä? SAT-päivämäärien uudelleenjärjestäminen on helppo prosessi, joka kestää vain muutaman minuutin. Prosessi on sama sekä yleisten SAT- että SAT-aihetestien aikataulussa. Muuta testipäivää seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään College Board -tili.
 2. Omat SAT-sivulla näet testit, joihin olet rekisteröitynyt. Valitse Muuta rekisteröinti testissä, jonka haluat aikatauluttaa uudelleen.
 3. Näet nyt uuden sivun, jossa on SAT-pääsylipputiedot. Sivun lopussa, napsauta Muuta testipäivää.
 4. Sitten sinut viedään sivulle, jolla Test Date -kohdassa näet uudet SAT-päivämäärät, joihin voit vaihtaa. Valitse sinulle parhaiten sopiva.
 5. Sen jälkeen valitset testikeskuksen, vahvistat henkilötietojesi oikeellisuuden ja maksat uudelleenjärjestelymaksun.
 6. Kun olet valmis, saat sähköpostivahvistuksen ja uuden pääsylipun päivitetyn testipäivän kanssa.

Plussat ja miinukset SAT-aikataulusta

Onko SAT: n uudelleenjärjestely oikea valinta sinulle? Molemmilla vaihtoehdoilla on etuja ja haittoja, joita käsittelemme tässä osiossa.

Plussat

Voi tehdä sinulle mahdolliseksi ottaa SAT

Joskus et yksinkertaisesti voi tehdä alkuperäistä päivämäärää, jonka aiot ottaa SAT: n. Jos jokin muu sitoutuminen (olipa kyse koulusta, koulun ulkopuolisesta tai muusta syystä) tekee mahdottomaksi pääsyn testikeskukseen alkuperäisellä testipäivämäärälläsi, aikataulujen vaihtaminen on joskus ainoa asia, jonka voit tehdä SAT: n suorittamiseksi.

Antaa sinulle enemmän aikaa opiskeluun

SAT: n lykkääminen antaa sinulle enemmän aikaa opiskella testiä varten, mikä voi johtaa parempiin pisteisiin. Tämä voi olla merkittävä etu, mutta muista, se toimii vain, jos tarvitset tarvittavan opiskeluajan. Katso nämä oppaat, jos tarvitset apua opintosuunnitelman laatimisessa.

 • Kuinka kauan minun pitäisi opiskella SAT: ta varten?
 • Paras tapa opiskella SAT: lle
 • Ultimate SAT Math Prep Guide

Halvempi kuin peruutus

Jos et pääse testikeskukseen sinä päivänä, kun olet jo rekisteröitynyt ottamaan SAT: n, on halvempaa muuttaa SAT: n aikataulu ja peruuttaa se heti ja ilmoittautua täysin uuteen testiin. Aikataulun muuttaminen maksaa ylimääräisen 28 dollaria, kun taas täysin uuden testin uudelleenjärjestäminen maksaa 45 dollaria ilman esseen tai 57 dollaria esseen kanssa.

body_daytimer.jpg

Haittoja

Lisätty hinta

Kuten edellä mainittiin, SAT-testipäivän muuttamisen uudelleenmaksumaksu on 28 dollaria. Joillekin ihmisille tämä ei ole iso juttu tai se kannattaa hyötyä testipäivän muuttamisesta, mutta toisille tämä hinta ei ole sen arvoinen normaalin SAT-rekisteröintimaksun lisäksi.

Voi jättää tietyt hakemusten määräajat

Jos joudut lopettamaan SAT: n myöhemmäksi, saatat menettää tiettyjä yliopistoon pääsyn määräaikoja, riippuen siitä, milloin uusi testipäiväsi on. Ennen kuin vaihdat SAT: n aikataulua, ole varma, ettet vaaranna mahdollisuuttasi hakea tiettyihin kouluihin lykkäämällä SAT-testipäivääsi.

On myös tärkeää olla tietoinen siitä, että jotkut talven SAT-testipäivät viivästyvät tai peruuntuvat joskus talvimyrskyjen takia, joten ota huomioon, milloin uusi SAT-testipäivämäärä tulee olemaan, ja lumimyrskyn mahdollisuudet tapahtua missä otatkin.

SAT-aikataulu: Tärkeimmät takeaways

Jos et pysty määrittämään alun perin aikataulun mukaista SAT-päivämäärää, tentti on mahdollista ajoittaa uudelleen. Voit tehdä tämän milloin tahansa ennen testiä, mutta sinun on maksettava uudelleenjärjestelymaksu 28 dollaria.

Jos et ole varma, kuinka SAT-testipäivien aikataulua muutetaan, tiedä, että SAT-muutospäivämenettely on yksinkertainen prosessi ja se voidaan suorittaa muutamassa minuutissa My SAT -sivullasi. SAT: n aikataulun muuttaminen voi antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa testiä, antaa sinulle enemmän aikaa opiskeluun, ja se on halvempaa kuin heti peruuttaminen. Siitä aiheutuu kuitenkin lisäkustannuksia, ja se saattaa aiheuttaa tiettyjen yliopistohakemusten määräaikojen ohittamisen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.