Saatko SAT -pisteet aikaisin? Miten?

body_timers

Haluatko saada SAT -pisteet takaisin heti? Tarvitsetko pisteesi täyttääksesi korkeakouluhakemuksen määräajan? Jos mietit, miten saat SAT -pisteet aikaisin, meillä on huonoja uutisia: et voi saada SAT -pisteitäsi ennen muita testaajia. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja, jos tarvitset oppilaitoksia saadaksesi SAT -pisteet aikaisin. Käsittelemme ne kaikki tässä oppaassa sekä tarkan päivän, jolloin voit odottaa SAT -pisteitäsi, milloin korkeakoulut saavat pisteesi ja mitä vaihtoehtoja sinulla on, jos tarvitset varhaisia ​​SAT -pisteitä.

Milloin SAT -tulokset julkaistaan? Milloin korkeakoulut saavat SAT -pisteet?

Saat monivalintapisteesi 13 päivän kuluttua SAT: n ottamisesta. Poikkeuksena on kesäkuun testipäivä, joka yleensä julkaisee monivalintapisteet viisi viikkoa testin jälkeen. Jos otit SAT -essee , saat esseepisteesi kahdesta viiteen päivään jälkeen saat monivalintapisteesi (noin 15–18 päivää testin jälkeen). SAT -pisteiden julkaisun tarkka aika vaihtelee. Se voi joskus olla jo klo 5.00 itäistä aikaa. Korkeakoulut, jotka ilmoitat pisteiden vastaanottajiksi, saavat pisteesi 10 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut pisteet.Joskus SAT -pisteiden saamisessa on viivästyksiä, mutta yleensä College Board pystyy noudattamaan näitä määräaikoja. Vuosien opiskelijoiden odotellessa pisteitään pitkään (kolmesta kuuteen viikkoon) kollegion johtokunta uudisti aikatauluaan saadakseen testitulokset nopeammin.

Alla on tarkat pisteet julkaisupäivät testipäivän mukaan. Ensimmäisen kaavion päivämäärät vahvistetaan, kun taas toisen kaavion päivämäärät arvioidaan aiempien pisteiden julkaisupäivien perusteella.

2020 SAT -pisteet julkistetaan testipäivinä

Testin päivämäärä

Monivalintapisteet julkaistu

Esseepisteet julkaistu

Useita valintatuloksia, jotka on lähetetty korkeakouluille

Pisteet, joissa essee on lähetetty korkeakouluille

14. maaliskuuta

27. maaliskuuta

30. maaliskuuta-1. huhtikuuta

6. huhtikuuta

9.-11. Huhtikuuta

2. toukokuuta

15. toukokuuta

18.-20. Toukokuuta

25. toukokuuta

28.-30.5

6. kesäkuuta

15. heinäkuuta

15.-17.7

25. heinäkuuta

25.-27.7

veden ominaislämpökapasiteetti

2020-21 SAT-pisteiden julkaisu testipäivien mukaan (odotettavissa)

Testin päivämäärä

Monivalintapisteet julkaistu

Esseepisteet julkaistu

Monivalintapisteet, jotka on lähetetty korkeakouluille

Pisteet, joissa essee on lähetetty korkeakouluille

29. elokuuta

Syyskuuta 11

14.-16.9

21. syyskuuta

23.-26.9

3. lokakuuta

Lokakuuta 16

19.-21.10

26. lokakuuta

28-31 lokakuuta

7. marraskuuta

20. marraskuuta

22.-24. Marraskuuta

30. marraskuuta

2.-5. Joulukuuta

5. joulukuuta

18. joulukuuta

21.-23.12

29. joulukuuta

1.-4. Tammikuuta

13. maaliskuuta

26. maaliskuuta

29.-31. Maaliskuuta

5. huhtikuuta

8.-10.4

8. toukokuuta

21. toukokuuta

24.-26.5

31. toukokuuta

3. kesäkuuta-5. kesäkuuta

5. kesäkuuta

10. heinäkuuta

12.-15.7

20. heinäkuuta

22.-25. HeinäkuutaSaatko SAT -pisteet aikaisin?

Mutta entä jos et voi odottaa useita viikkoja saadaksesi SAT -pisteesi? Onko mahdollista saada varhaisia ​​SAT -pisteitä? Valitettavasti ei. College Boardilla oli aiemmin vaihtoehto, jossa opiskelijat voisivat maksamaan lisämaksun nähdäkseen SAT -pisteet aikaisin He kuitenkin lopettivat sen tarjoamisen valitustensa mukaan, että se oli puolueellinen opiskelijoille, joilla oli varaa lisäkustannuksiin. Nyt kaikki saavat SAT -pisteet samaan aikaan (paitsi harvinaisissa viiveissä).

Jos katsot verkkoa, löydät paljon varhaisia ​​SAT -pisteytyssivustoja ja ihmisiä, jotka väittävät, että he voivat saada sinut pääsemään SAT -pisteisiisi aikaisin. Ohita ne. He ovat joko huijareita tai trolleja. Vain College Boardilla on pääsy SAT -pisteisiisi ennen niiden lähettämistä sinulle.

Jos haluat kuitenkin, että SAT -pisteesi lähetetään korkeakouluille nopeammin kuin kolme tai neljä viikkoa kokeen jälkeen, kun he yleensä vastaanottavat ne, voit tilata kiireinen raportointi . Selvyyden vuoksi voit tilata kiireellisiä raportteja vain SAT -tuloksista jo vapautettu . Kiireinen raportointi saa vain oppilaitoksille SAT -pisteet nopeammin; et vieläkään saa SAT -pisteitä aikaisin. Kiireraportointi maksaa 31 dollaria (yhteensä kaikille koulujen vastaanottajiksi valitsemillesi kouluille), ja koulut saavat pisteesi 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tämä tarkoittaa, että oppilaitokset voivat mahdollisesti saada viralliset SAT -pisteet heti kahden viikon kuluttua testin suorittamisesta jos pyydät pikaraportointia monivalintatuloksistasi heti niiden vastaanottamisen jälkeen.

ominaisuus_kalenteri-13

Entä jos tarvitset SAT -pisteet aikaisin hakeaksesi yliopistoon?

Mutta entä jos kiireinen raportointi ei ole riittävän nopeaa SAT -pisteiden määräaikojen noudattamiseksi? Entä jos koulut tarvitsevat SAT -pisteitäsi vielä aikaisemmin? Onko mitään tapaa saada SAT -pisteet aikaisin siinä tapauksessa? Jälleen, ei. Olipa tilanteesi kuinka epätoivoinen tahansa, College Board ei tee poikkeuksia SAT -varhaisten pisteiden julkaisemisesta.

Jos kuitenkin olet huolissasi koulusta, joka ei saa SAT -pisteitä määräajassa, on usein olemassa tapoja ratkaista ongelma. Monet korkeakoulut sen sijaan, että vaatisivat testituloksia tiettyyn määräaikaan mennessä, ovat ilmoittaneet SAT -lopullisen tentin päivämäärät, joista he hyväksyvät pisteet. Tämä on usein loka- tai marraskuun koepäivä opiskelijoille, jotka hakevat varhaista toimintaa / varhaista päätöstä, tai joulukuun testipäivä opiskelijoille, jotka soveltavat säännöllistä päätöstä. Jos näin on, ja olet ottanut SAT: n viimeisenä päivänä tai ennen sitä, sinun ei tarvitse huolehtia. Vaikka pisteesi viivästyvät, koulu hyväksyy ne, eikä sinun tarvitse tehdä kiireellistä raportointia.

Jotkut koulut hyväksyvät myös epävirallisia testituloksia, jos SAT -pisteesi eivät ole saapuneet ajoissa. Tässä voit syöttää pisteet manuaalisesti hakemukseesi, ja koulu tarkistaa ne virallisen tulosraporttisi perusteella, kun he saavat sen.

Huomaa kuitenkin, että nämä ratkaisut eivät ole takuu, minkä vuoksi suosittelemme otat ensimmäisen SAT: n aikaisin jotta sinulla on runsaasti aikaa useisiin uusintoihin tarvittaessa.

Yhteenveto: Varhaiset SAT -tulokset

Jos mietit, miten saat SAT -pisteet aikaisin, tiedä, että sinulla on paljon onnea. SAT-monivalintapisteet lähetetään 13 päivää testin suorittamisen jälkeen ja SAT Essay -pisteet 15–18 päivää testin jälkeen. Korkeakoulut saavat pisteesi kymmenen päivän kuluessa siitä, kun olet saanut ne.

Entä jos tarvitset varhaisia ​​SAT -pisteitä hakeaksesi korkeakoulun määräaikaa? College Board ei tee poikkeuksia, mutta tarkista koulun pääsykäytännöt (tai soita heille) ja kysy, hyväksyvätkö he epäviralliset pisteet, jotka ilmoitat itse, jos he eivät saa pisteitä ajoissa. Voit myös pyytää kiireellistä toimitusta korkeakouluille, mutta vain SAT -pisteille, jotka olet jo saanut. Koska vaihtoehdot SAT -pisteiden aikaiseen saamiseen ovat erittäin rajalliset, suosittelemme lämpimästi suunnittelua etukäteen ja antamaan itsellesi riittävästi aikaa korkeakoulujen määräaikojen noudattamiseen.

body_pocketwatch-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.