Saatko SAT -pisteet aikaisin? Miten?

body_timers

Haluatko saada SAT -pisteet takaisin heti? Tarvitsetko pisteesi täyttääksesi korkeakouluhakemuksen määräajan? Jos mietit, miten saat SAT -pisteet aikaisin, meillä on huonoja uutisia: et voi saada SAT -pisteitäsi ennen muita testaajia. On kuitenkin olemassa muita vaihtoehtoja, jos tarvitset oppilaitoksia saadaksesi SAT -pisteet aikaisin. Käsittelemme ne kaikki tässä oppaassa sekä tarkan päivän, jolloin voit odottaa SAT -pisteitäsi, milloin korkeakoulut saavat pisteesi ja mitä vaihtoehtoja sinulla on, jos tarvitset varhaisia ​​SAT -pisteitä.

Milloin SAT -tulokset julkaistaan? Milloin korkeakoulut saavat SAT -pisteet?

Saat monivalintapisteesi 13 päivän kuluttua SAT: n ottamisesta. Poikkeuksena on kesäkuun testipäivä, joka yleensä julkaisee monivalintapisteet viisi viikkoa testin jälkeen. Jos otit SAT -essee , saat esseepisteesi kahdesta viiteen päivään jälkeen saat monivalintapisteesi (noin 15–18 päivää testin jälkeen). SAT -pisteiden julkaisun tarkka aika vaihtelee. Se voi joskus olla jo klo 5.00 itäistä aikaa. Korkeakoulut, jotka ilmoitat pisteiden vastaanottajiksi, saavat pisteesi 10 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut pisteet.Joskus SAT -pisteiden saamisessa on viivästyksiä, mutta yleensä College Board pystyy noudattamaan näitä määräaikoja. Vuosien opiskelijoiden odotellessa pisteitään pitkään (kolmesta kuuteen viikkoon) kollegion johtokunta uudisti aikatauluaan saadakseen testitulokset nopeammin.

Alla on tarkat pisteet julkaisupäivät testipäivän mukaan. Ensimmäisen kaavion päivämäärät vahvistetaan, kun taas toisen kaavion päivämäärät arvioidaan aiempien pisteiden julkaisupäivien perusteella.

2020 SAT -pisteet julkistetaan testipäivinä

Testin päivämäärä

Monivalintapisteet julkaistu

Esseepisteet julkaistu

Useita valintatuloksia, jotka on lähetetty korkeakouluille

Pisteet, joissa essee on lähetetty korkeakouluille

14. maaliskuuta

27. maaliskuuta

30. maaliskuuta-1. huhtikuuta

6. huhtikuuta

9.-11. Huhtikuuta

2. toukokuuta

15. toukokuuta

18.-20. Toukokuuta

25. toukokuuta

28.-30.5

6. kesäkuuta

15. heinäkuuta

15.-17.7

25. heinäkuuta

25.-27.7

veden ominaislämpökapasiteetti

2020-21 SAT-pisteiden julkaisu testipäivien mukaan (odotettavissa)

Testin päivämäärä

Monivalintapisteet julkaistu

Esseepisteet julkaistu

Monivalintapisteet, jotka on lähetetty korkeakouluille

Pisteet, joissa essee on lähetetty korkeakouluille

29. elokuuta

Syyskuuta 11

14.-16.9

21. syyskuuta

23.-26.9

3. lokakuuta

Lokakuuta 16

19.-21.10

26. lokakuuta

28-31 lokakuuta

7. marraskuuta

20. marraskuuta

22.-24. Marraskuuta

30. marraskuuta

2.-5. Joulukuuta

5. joulukuuta

18. joulukuuta

21.-23.12

29. joulukuuta

1.-4. Tammikuuta

13. maaliskuuta

26. maaliskuuta

29.-31. Maaliskuuta

5. huhtikuuta

8.-10.4

8. toukokuuta

21. toukokuuta

24.-26.5

31. toukokuuta

3. kesäkuuta-5. kesäkuuta

5. kesäkuuta

10. heinäkuuta

12.-15.7

20. heinäkuuta

22.-25. HeinäkuutaSaatko SAT -pisteet aikaisin?

Mutta entä jos et voi odottaa useita viikkoja saadaksesi SAT -pisteesi? Onko mahdollista saada varhaisia ​​SAT -pisteitä? Valitettavasti ei. College Boardilla oli aiemmin vaihtoehto, jossa opiskelijat voisivat maksamaan lisämaksun nähdäkseen SAT -pisteet aikaisin He kuitenkin lopettivat sen tarjoamisen valitustensa mukaan, että se oli puolueellinen opiskelijoille, joilla oli varaa lisäkustannuksiin. Nyt kaikki saavat SAT -pisteet samaan aikaan (paitsi harvinaisissa viiveissä).

Jos katsot verkkoa, löydät paljon varhaisia ​​SAT -pisteytyssivustoja ja ihmisiä, jotka väittävät, että he voivat saada sinut pääsemään SAT -pisteisiisi aikaisin. Ohita ne. He ovat joko huijareita tai trolleja. Vain College Boardilla on pääsy SAT -pisteisiisi ennen niiden lähettämistä sinulle.

Jos haluat kuitenkin, että SAT -pisteesi lähetetään korkeakouluille nopeammin kuin kolme tai neljä viikkoa kokeen jälkeen, kun he yleensä vastaanottavat ne, voit tilata kiireinen raportointi . Selvyyden vuoksi voit tilata kiireellisiä raportteja vain SAT -tuloksista jo vapautettu . Kiireinen raportointi saa vain oppilaitoksille SAT -pisteet nopeammin; et vieläkään saa SAT -pisteitä aikaisin. Kiireraportointi maksaa 31 dollaria (yhteensä kaikille koulujen vastaanottajiksi valitsemillesi kouluille), ja koulut saavat pisteesi 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tämä tarkoittaa, että oppilaitokset voivat mahdollisesti saada viralliset SAT -pisteet heti kahden viikon kuluttua testin suorittamisesta jos pyydät pikaraportointia monivalintatuloksistasi heti niiden vastaanottamisen jälkeen.

ominaisuus_kalenteri-13

Entä jos tarvitset SAT -pisteet aikaisin hakeaksesi yliopistoon?

Mutta entä jos kiireinen raportointi ei ole riittävän nopeaa SAT -pisteiden määräaikojen noudattamiseksi? Entä jos koulut tarvitsevat SAT -pisteitäsi vielä aikaisemmin? Onko mitään tapaa saada SAT -pisteet aikaisin siinä tapauksessa? Jälleen, ei. Olipa tilanteesi kuinka epätoivoinen tahansa, College Board ei tee poikkeuksia SAT -varhaisten pisteiden julkaisemisesta.

Jos kuitenkin olet huolissasi koulusta, joka ei saa SAT -pisteitä määräajassa, on usein olemassa tapoja ratkaista ongelma. Monet korkeakoulut sen sijaan, että vaatisivat testituloksia tiettyyn määräaikaan mennessä, ovat ilmoittaneet SAT -lopullisen tentin päivämäärät, joista he hyväksyvät pisteet. Tämä on usein loka- tai marraskuun koepäivä opiskelijoille, jotka hakevat varhaista toimintaa / varhaista päätöstä, tai joulukuun testipäivä opiskelijoille, jotka soveltavat säännöllistä päätöstä. Jos näin on, ja olet ottanut SAT: n viimeisenä päivänä tai ennen sitä, sinun ei tarvitse huolehtia. Vaikka pisteesi viivästyvät, koulu hyväksyy ne, eikä sinun tarvitse tehdä kiireellistä raportointia.

Jotkut koulut hyväksyvät myös epävirallisia testituloksia, jos SAT -pisteesi eivät ole saapuneet ajoissa. Tässä voit syöttää pisteet manuaalisesti hakemukseesi, ja koulu tarkistaa ne virallisen tulosraporttisi perusteella, kun he saavat sen.

Huomaa kuitenkin, että nämä ratkaisut eivät ole takuu, minkä vuoksi suosittelemme otat ensimmäisen SAT: n aikaisin jotta sinulla on runsaasti aikaa useisiin uusintoihin tarvittaessa.

Yhteenveto: Varhaiset SAT -tulokset

Jos mietit, miten saat SAT -pisteet aikaisin, tiedä, että sinulla on paljon onnea. SAT-monivalintapisteet lähetetään 13 päivää testin suorittamisen jälkeen ja SAT Essay -pisteet 15–18 päivää testin jälkeen. Korkeakoulut saavat pisteesi kymmenen päivän kuluessa siitä, kun olet saanut ne.

Entä jos tarvitset varhaisia ​​SAT -pisteitä hakeaksesi korkeakoulun määräaikaa? College Board ei tee poikkeuksia, mutta tarkista koulun pääsykäytännöt (tai soita heille) ja kysy, hyväksyvätkö he epäviralliset pisteet, jotka ilmoitat itse, jos he eivät saa pisteitä ajoissa. Voit myös pyytää kiireellistä toimitusta korkeakouluille, mutta vain SAT -pisteille, jotka olet jo saanut. Koska vaihtoehdot SAT -pisteiden aikaiseen saamiseen ovat erittäin rajalliset, suosittelemme lämpimästi suunnittelua etukäteen ja antamaan itsellesi riittävästi aikaa korkeakoulujen määräaikojen noudattamiseen.

body_pocketwatch-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA