Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

feature_person_holding_laptop_outside

kesäopisto -ohjelmat lukiolaisille

Usein PSAT: n stressaavin osa ei todellakaan ole sen ottaminen, vaan pikemminkin odottaa pisteidesi tuloa. Kuinka hienoa olisi, jos sinun ei tarvitse odottaa kuusi - kahdeksan viikkoa PSAT-pisteitäsi! Mutta onko mahdollista saada varhaiset PSAT-tulokset hyvissä ajoin ennen virallista julkaisupäivää?

Vastaamme tähän kysymykseen täällä ja kerromme, milloin PSAT-tulokset yleensä tulevat esiin. Annamme sinulle myös vinkkejä siitä, mitä voit tehdä sillä välin, kun odotat pisteitäsi.Milloin PSAT-tulokset julkaistaan ​​yleensä?

PSAT-tulokset ovatjulkaistaan ​​yleensä verkossa koehenkilöille joulukuun alussa, 6-8 viikkoa kokeen jälkeen(joka on aina loka / marraskuussa).

Viime vuoden PSAT: n osalta tulokset julkaistiin 9.-11. joulukuuta 2019 . Tarkka päivämäärä, jolloin opiskelijat saivat pisteet, riippui siitä, missä Yhdysvaltojen alueella he suorittivat testin.

Vaikka kollegion hallitus ei ole vielä viimeistellyt tulevien vuoden 2020 PSAT-pisteiden julkaisuaikataulua, ennustamme, että PSAT-pisteet ilmestyy noin 7.-9. joulukuuta 2020 .

Huomaa, että ohjaajasi ja koulusi voivat nähdä PSAT-pisteet viikkoa aikaisemmin kuin sinä . Tulevalle PSAT: lle tämä tarkoittaa, että he saavat pisteet noin 30. marraskuuta 2020.

Kansainväliset testilentäjät ulkopuolella Yhdysvallat voi odottaa saavansa PSAT-pistemääränsä samaan aikaan kuin kotimaiset testilentäjät-suurin osatodennäköisesti 8. joulukuuta 2020.

Voitteko saada PSAT-pisteet aikaisemmin?

PSAT-pisteet saadaan normaalisti joulukuussa, mutta onko mahdollista saada PSAT-pisteet jo aikaisin? Lyhyt vastaus on ei, se ei ole mahdollista .

Kaikki PSAT-pisteet julkaistaan ​​samanaikaisesti (anna tai ota päivä tai kaksi), joten testin tekijöillä ei ole mitään tapaa päästä pisteytysraporttiinsa ennen määritettyä pisteiden julkaisuaikaa.

Viime vuosina jotkut opiskelijat verkossa, etenkin Redditissä, ovat väittäneet voivansa nähdä varhaiset PSAT-pisteet College Boardin verkkosivuston häiriön vuoksi , mutta nämä häiriöt (jos ne ovat koskaan tapahtuneet) on kaikki korjattu, eikä niiden pitäisi tapahtua uudelleen.

Lisäksi jotkut verkkosivustot väittävät kykenevänsä saamaan sinulle varhaiset PSAT-tulokset yleensä maksua vastaan. Ne takaavat enimmäkseen, että pääset PSAT-pisteisiin ensimmäisenä virallisena pisteiden julkaisupäivänä (eli 9. joulukuuta 2019 PSAT: lle). Tarkka tapa, jolla tämä toimii, on sumea, mutta sillä on yleensä jotain tekemistä palvelimen kanssa tilassa, jossa PSAT-tulokset on jo julkaistu.

Vaikka tämä toimiikin, onko sen arvoinen saada yhden tai kahden päivän varhaiset PSAT-pisteet? (Sanoisin ei.)

Lopuksi (ja kuten tiedät), ohjaajasi ja koulusi saavat PSAT-pisteet viikkoa aikaisemmin kuin sinä , mutta tämä ei tarkoita, että voit pyytää heitä näyttämään sinulle pisteet!

Asia on, että varhaiset PSAT-pisteet eivät yksinkertaisesti ole asia-sinun on odotettava pisteytysraporttiasi kuten kaikki muutkin.

body_hourglass_mpathient Joskus kaikki mitä haluat tehdä, on rikkoa tiimalasi.

Odotetaanko PSAT-pisteitä? 5 askelta aikana

Koska PSAT: n välillä on kuusi - kahdeksan viikkoa ja kun saat todella PSAT-pisteet, on hyvä käyttää tätä välissä viisaasti. Tässä on joitain vinkkejä siitä, mitä voit tehdä odottaessasi PSAT-pisteitäsi.

# 1: Selvitä tarkan päivän PSAT-tulokset

PSAT-pisteet ovat tyypillisestijulkaistiin kolmen päivän ajan joulukuun alussa, tarkat julkaisupäivät vaihtelevat sen mukaan, missä tilassa olet suorittanut testin. Tarkista odottaessasi pisteitäsi College Boardin pisteiden julkaisuaikataulu ja kartta nähdäksesi milloin alueellesi tulee pisteitä.

Esimerkiksi opiskelijat, jotka ottivat vuoden 2019 PSAT: n New Englandissa, saivat pisteet aikaisintaan, kun taas etelässä ottaneet saivat pisteet viimeisenä mahdollisena päivänä.

Kun olet tarkistanut tuloksen julkaisuaikataulun, voit kirjoittaa muistutuksen kalenteriin, jossa kerrotaan, milloin voit käyttää PSAT-pisteet-raporttiasi verkossa.

# 2: Varmista, että pääset College Board -tilillesi

Et halua yrittää muistaa College Board -tilisi salasanaa sinä päivänä, jona PSAT-pisteet tulevat esiin, joten varmista, että voit kirjautua tilillesi etuajassa ongelmitta.

Suosittelen joko tallentamaan salasanasi Internet-selaimeesi tai kirjoittamaan sen muistiin, varsinkin jos olet taipuvainen unohtamaan sen!

# 3: Aloita SAT: n (tai ACT: n) opiskelu

Vaikka PSAT on ohi, et ole vielä suorittanut testiä-Jos olet nuorempi, suosittelemme, että otat ensimmäisen SAT- tai ACT-tapahtumasi syksyllä. Tällä tavalla sinulla on paljon vaihtoehtoja testipäiviin, jos haluat ottaa SAT / ACT-ohjelman uudelleen keväällä tai kesällä ennen vanhempaa vuotta.

Saattaa kuulostaa pelottavalta, että kaikki nämä standardoidut testit suoritetaan kerralla, muttamuista sePSAT on lähinnäsama testikuten SAT-vain hieman lyhyempi ja helpompi. Sinänsä sinun ei tarvitse muuttaa valmistelutapojasi paljon (jos ollenkaan).

Katso SAT-opintovinkkejä ja -resursseja lopullisesta SAT-opinto-oppaastamme.

kokeen päivämäärät ja paikat 2016

# 4: Katso kansallisten ansioiden pisteet (jos olet juniori)

Jos olet juniori, joka haluaa saada korkean PSAT-pistemäärän, jotta voit päästä kansallisiin ansioihin, käytä tätä aikaa saadaksesi käsityksenValintaindeksin pisteetsinun on oltava oikeutettu tähän arvostettuun apurahakilpailuun.

Valintaindeksi-pisteet käyttävät asteikoa 48-228 ja lasketaan kumulatiivisen PSAT-pisteet (joka käyttää asteikolla 320-1520) perusteella.

Paras 1% testaajista (vain juniorit-toissijaiset opiskelijat eivät kelpaa) eli noin 16 000 opiskelijaa nimetään kansallisten ansioiden semifinalisteiksi ja he ovat parhaillaan tulossa finalisteiksi ja voittamaan apuraharahoja. Samaan aikaan 3-4% opiskelijoista on nimetty kiitetyiksi opiskelijoiksi.

Valintaindeksi, joka sinun on täytettävä kansallisen ansioiden semifinalistiksi, vaihtelee joka vuosi osavaltiosta riippuen, joidenkin osavaltioiden vaatimat pisteet ovat niin alhaiset kuin 212 (esim. Pohjois-Dakota ja Wyoming) ja toiset vaativat jopa 223 pisteet (esim. Massachusetts ja Washington, DC). Tässä on luettelo viime vuoden karsintatuloksista ja tämän vuoden ennusteista.

Muista, että vaikka luulet saaneesi karsinnat Valintaindeksi-pisteet, et tiedä varmasti, oletko semifinalisti, ennen kuin saat kirjeen suoraan National Merit Scholarship Corporationilta; nämä kirjeet ovat lähetetään yleensä syyskuussa vanhempi vuosi.

# 5: Ole kärsivällinen, vaikka tulokset viivästyisivät

Lopuksi, jos PSAT-pisteesi viivästyvät jostain syystä-ehkä kollegion hallituksella on esimerkiksi teknisiä ongelmia-on parasta olla kärsivällinen ja jatkaa odottamista.

PSAT-pisteiden julkaisuaikojen viivästymiset ovat ei kielteisiä vaikutuksia kelpoisuuteen kansallisiin ansioihin tai muut apurahat, joihin haet, edellyttävät PSAT-pisteitä. Joten älä huoli ja istu vain tiukasti, kun kollegion hallitus pyrkii saamaan heidät ulos!

Tärkeimmät takeaways: Early Scores PSAT

PSAT: ta hallinnoidaan joka vuosi loka / marraskuussa, ja tulokset julkaistaan ​​verkossa opiskelijoille joulukuussa. Vuodelle 2020 PSAT-pisteiden odotetaan nousevan noin 7.-9. joulukuuta 2020 .

Voitko saada PSAT-pisteet kuitenkin aikaisin? Toisin sanoen, ovatko varhaiset PSAT-pisteet edes mahdollisia?

Valitettavasti, ei ole mitään tapaa saada PSAT-pisteitä aikaisin .

Ainoa kerta, kun näin on tapahtunut, on, kun kollegion hallitus koki joitain häiriöitä online-järjestelmässään, jolloin opiskelijat pääsivät pääsemään pisteytysraportteihinsa pari viikkoa ennen kuin heidät virallisesti julkaistiin.

Siitä lähtien kollegion hallitus on kuitenkin korjaillut näitä asioita, joten on ei todennäköisesti toistu —Sinun täytyy vain odottaa PSAT-pisteitäsi kuten kaikki muutkin.

stevensin teknologiainstituutin laki

Vaikka saatat saada pääsyn PSAT-tuloksiin päivä tai kaksi aikaisemmin maksamalla verkkosivustolle tai yritykselle, joka auttaa sinua, se ei todennäköisesti ole rahan arvoinen (ja ehdottomasti ei taata).

Tällä välin tässä on joitain asioita, joita voit tehdä odottaessasi pisteitäsi:

  • Selvitä tarkalleen milloin PSAT-pisteet julkaistaan ​​(tämä vaihtelee osavaltioittain)
  • Varmista, että pääset ja voit kirjautua College Board -tilillesi
  • Aloita opiskelu SAT / ACT-opinnoissa-suosittelemme, että otat ensimmäisen SAT: n juniorivuotesi syksyllä
  • Katso National Merit Selection Index -pisteiden raja-arvot (jos olet nuorempi) nähdäksesi, mitä tarvitset
  • Jos PSAT-arvot viivästyvät koskaan, ole kärsivällinenMyöhäiset tulokset weivät vaikuta apurahamahdollisuuksiisi

Viime kädessä, vaikka varhaiset PSAT-pisteet eivät olekaan mahdollisia, voit silti hyödyntää aikaa testipäivän ja pisteiden julkaisupäivän välillä!

body_skydiving_hobby Kuusi-kahdeksan viikkoa on runsaasti aikaa poimia uusiäärimmäinenharrastus!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA