Voitko saada AP -pisteet aikaisin? Miten?

feature_sunrise

Kun olet suorittanut AP -kokeet, sinun on odotettava noin kaksi kuukautta saadaksesi pisteet. Se on pitkä aika! Onko mitään keinoa saada AP -pisteitä aikaisin? Useimmissa tapauksissa ei, College Board ei julkaise varhaisia ​​AP -pisteitä. Jotkut väittävät kuitenkin löytäneensä ovelan ratkaisun, joka voi saada AP -pisteesi muutama päivä odotettua aikaisemmin.

Lue oppaastamme oppia turvallisesta tavasta saada varhaisia ​​AP -pisteitä, mitä sinun pitäisi ehdottomasti välttää yrittäessäsi saada AP -pisteitä aikaisin ja mitä vaihtoehtoja sinulla on, jos tarvitset AP -pisteesi tiettyyn määräaikaan mennessä.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Milloin AP -tulokset julkaistaan?

AP -tulokset julkaistaan ​​heinäkuun alussa. AP -pisteesi ovat saatavilla vain verkossa (sinulle ei lähetetä pisteraportteja), ja voit käyttää niitä College Board -tilisi kautta. Jos teit useita AP -testejä sinä vuonna, saat kaikki pisteet kerralla.

Mutta mikä on tarkka päivämäärä, jolloin saat AP -pisteet? Se vaihtelee hieman vuodesta toiseen, ja se riippuu myös siitä, missä maassa asut. AP -tulokset julkaistaan ​​useiden päivien aikana karkean maantieteellisen alueen perusteella. Julkaisumalli ei myöskään ole sama vuodesta toiseen. Vuonna 2016 itärannikon osavaltiot saivat pisteet ensin, mutta vuonna 2019 pisteet saivat useat eteläiset osavaltiot. (Yhdysvaltojen alueet ja ulkomailla kokeet suorittaneet opiskelijat saavat kuitenkin pisteet yleensä viimeisenä.)

Tarkkaa pisteiden julkaisuaikataulua ei ole vielä päivitetty vuodelle 2020, mutta on todennäköistä, että kuten vuonna 2016 -2019, vuonna 2020 AP-tulokset julkaistaan ​​5. heinäkuuta, ja ne kaikki julkaistaan ​​9. heinäkuuta mennessä (paitsi myöhästestitulokset, jotka julkaistaan ​​elokuussa). Alla on lueteltu kussakin osavaltiossa vuoden 2019 AP -pisteiden tarkat päivämäärät ja ajat. Kaikki nämä tulokset julkaistiin kello 8.00 itäaikaa, vaikka tarkka julkaisuaika voi myös vaihdella vuodesta toiseen.

2019 AP Score -julkaisupäivä

Osavaltiot/alueet

Perjantaina, heinäkuun 5

Florida, Louisiana, Mississippi, Texas

Lauantaina, heinäkuun 6

Alabama, Arkansas, Georgia, Illinois, Kentucky, Pohjois -Carolina, Oklahoma, Etelä -Carolina, Tennessee, Virginia

kuinka monta lasia gallonassa

Sunnuntaina, heinäkuun 7

Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Länsi -Virginia

Maanantaina, heinäkuun 8

Kalifornia, Michigan, Ohio, Oregon

Tiistaina, heinäkuun 9

Alaska, Arizona, Colorado, Havaiji, Idaho, Indiana, Kansas, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Mexico, Pohjois -Dakota, Etelä -Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, Wyoming

Kanada, Yhdysvaltojen alueet, kansainvälinenMilloin korkeakoulut saavat AP -pisteet?

Kun rekisteröidyt AP -kokeisiin, voit tunnistaa yhden koulun, jolle voit lähettää raporttisi ilmaiseksi. (Voit valita koulun 20. kesäkuuta asti). Jos haluat lähettää pisteitä useammalle kuin yhdelle koululle, voit tilata lisäraportteja lähetettäväksi pisteidesi julkaisun jälkeen.

Jos valitsit ilmaisen tulosraportin, joka lähetetään kouluun, koulu saa sen heinäkuun puoliväliin mennessä. Jos päätät tilata tulosraportteja pisteidesi vastaanottamisen jälkeen, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Vakioraportti: Koulut saavat pisteesi 7-14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä (maksaa 15 dollaria raportilta)
  • Kiireraportti: Koulut saavat pisteesi 5-9 päivää tilauksen tekemisen jälkeen (maksaa 25 dollaria raportilta)

body_hourglass-3

Onko mahdollista saada varhaisia ​​AP -pisteitä?

AP -pisteiden saaminen kestää noin kaksi kuukautta. Tämä pitkä odotus johtuu enimmäkseen siitä, että vapaasti vastaavien kysymysten arviointi kestää kauan. Kaikki nämä kysymykset arvioidaan käsin, ja luokkalaiset on erityisesti koulutettava voidakseen antaa jatkuvasti oikeat pisteet.

Mutta entä jos haluat AP -pisteesi nopeammin? Onko mitään keinoa saada varhaisia ​​AP -pisteitä? Valitettavasti ei oikeastaan. Jos etsit varhaisia ​​AP -pisteitä verkossa, löydät lukuisia sivustoja, jotka väittävät saavan sinulle AP -pisteet aikaisin. Ohita ne; he yrittävät huijata sinua. Kukaan muu kuin College Board ei saa pisteitäsi ennen niiden julkaisua.

Kuitenkin. Jos haluat epätoivoisesti saada AP -pisteesi muutama päivä aikaisemmin, Jotkut ihmiset ovat ilmoittaneet onnistuneesti saavansa AP-pisteet aikaisin vaihtamalla kirjautumissijaintiaan . Koska College Board julkaisee pisteet sen mukaan, missä kirjaudut sisään, ei sen mukaan, missä olet testin tehnyt, jotkut opiskelijat väittivät viime vuonna saaneensa AP -pisteet aikaisin vaihtamalla sijaintia, jossa he kirjautuivat College Board -tililleen.

Esimerkiksi viime vuonna, jos asuit Coloradossa, mutta pystyit jotenkin katsomaan pisteitäsi tai antamaan jonkun muun katsoa pisteesi esimerkiksi Texasissa, voit hypoteettisesti nähdä AP -pisteesi 5. heinäkuuta sen sijaan, että odottaisit 9. heinäkuuta.

Kuinka voit muuttaa sitä, missä käytät pisteitäsi? On olemassa useita tapoja:

  • Pyydä tuntemaasi henkilöä, joka asuu osavaltiossa, joka saa AP -tulokset, kirjautumaan College Board -tilillesi ja katsomaan pisteitäsi.

  • Matkusta johonkin osavaltioihin, jotka saavat AP -pisteet aikaisemmin, ja kirjaudu sisään.

    kuuluisia ihmisiä, jotka menivät Stanfordiin
  • Käytä VPN: ää tietokoneen tai puhelimen IP -osoitteen muuttamiseen johonkin varhaisen julkaisun tilasta.

On tärkeää huomata, että nämä väitteet ovat kaikki anekdoottisia eivätkä niitä ole vahvistettu, ja vaikka ne olisivatkin totta, kollegion johtokunta voi päättää muuttaa pisteiden jakamistapaa tämän menetelmän saaman julkisuuden vuoksi. Joten se ei ehkä toimi tulevaisuudessa. E jos näin on, saat AP -pisteet korkeintaan muutama päivä aikaisemmin, etkä saa niitä ennen kuin oppilaitoksen hallitus on aloittanut pisteiden julkaisemisen. Edelleen ei ole mitään keinoa saada varhaisia ​​AP -pisteitä ennen virallista ensimmäistä julkaisupäivää.

Entä jos tarvitset AP -pisteitä aikaisin?

Mutta entä jos todella tarvitset AP -pisteitä aikaisin, joko apurahan määräajaksi tai siksi, että syksyllä opiskeleva korkeakoulu vaatii AP -pisteitä tiettyyn päivämäärään mennessä, jotta voit valita ensimmäisen vuoden kurssit?

Ensinnäkin, tiedä, että oppilaitoksen hallitus ei tee poikkeuksia kenellekään. Ei kukaan. Olipa tilanteesi kuinka epätoivoinen tahansa, et voi mitenkään saada AP -pisteitäsi ennen virallista julkaisupäivää. Joten jos tarvitset heidät tiettyyn päivämäärään mennessä, mutta et saa niitä ajoissa/korkeakoulut eivät saa niitä ajoissa, sinun on siirrettävä huomiosi siihen, onko pisteitäsi tarvitsevat ihmiset joustavia, koska College Board voitti älkää olko.

Jos sinulla on AP -pisteiden määräaika, jonka menetät, soita tai lähetä sähköpostia paikkaan, joka tarvitsee pisteesi, ja kysy, mitkä ovat vaihtoehtosi. Ei voi olla ongelma, että ne ovat hieman myöhässä. Voit myös pystyä ilmoittamaan pisteesi epävirallisesti, jolloin ne voidaan verrata virallisiin pisteisiisi, kun ne on saatu noin kaksi viikkoa myöhemmin. Jos otit myöhemmän AP -testin päivämäärän ja saat pisteesi myöhässä, useimmat paikat ottavat myös tämän huomioon.

On kuitenkin harvinaista, että todellakin tarve AP saa tulokset aikaisin määräajan saavuttamiseksi. Useimmat oppilaitokset tarvitsevat AP-pisteesi heinäkuun puoliväliin tai elokuun alkuun mennessä, jos aloitat oppitunnit siellä syksyllä, joten ilmaisen tulosraportin käyttäminen tai tilaaminen heti pisteidesi vastaanottamisen jälkeen saavat pisteet siellä ajoissa useimmissa tapauksissa , kiireellistä tilausta ei tarvita. Voit välttää koulun määräajan myöhästymisen lähettämällä AP -pisteet heti niiden vastaanottamisen jälkeen. Jos odotat viikkoja ennen tulosraportin tilaamista, se voi olla skenaario, jossa myöhäiset AP -tulokset vaikuttavat siihen, mihin luokkiin voit osallistua ensimmäisen lukukauden aikana.

Harvoilla apurahoilla on määräajat kesällä, mutta jos niin on, ja AP -pisteesi eivät ole saatavilla ajoissa, voit mahdollisesti käyttää muita testituloksia tai koulun arvosanoja. Joka tapauksessa siirrä painopisteesi AP -pisteiden saamisesta varhaisessa vaiheessa nähdäksesi, kuinka voit toimia määräaikojen tai vaatimusten täyttämiseksi.

body_snowdrops

Yhteenveto: College Boardin varhaiset AP -tulokset

Mietitkö, miten voit saada AP -pisteet aikaisin? Kun olet suorittanut AP -testit toukokuun alussa, saat AP -pisteet heinäkuun alussa. Se on pitkä aika odottaa, eikä valitettavasti ole mitään keinoa saada AP -pisteitä ennen kuin College Board alkaa julkaista niitä. Kuitenkin AP -tulokset julkaistaan ​​osavaltioiden mukaan päivien aikana, ja jotkut ihmiset ovat voineet saada varhaisia ​​AP -pisteitä vaihtamalla sijaintia, jossa he kirjautuvat College Board -tililleen. Huomaa kuitenkin, että tämän menetelmän avulla voit tarkastella AP -tuloksia aikaisintaan muutamalla päivällä. Älä lankea sivustoille, jotka väittävät saavansa sinulle AP -varhaiset tulokset; ne ovat kaikki huijausta.

Jos sinun on saatava AP -pisteet tiettyyn päivämäärään mennessä, pyydä niitä tarvitsevan oppilaitoksen tai organisaation kanssa selvittämään, pystytkö keksimään vaihtoehtoisen suunnitelman. College Board ei julkaise AP -pisteitä aikaisin jostain syystä, mutta pisteitä tarvitseva paikka voi olla joustavampi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.