Voitko epäonnistua SAT: ssa?

feature_failthumb.png

SAT on melko korkean panoksen testi - se on tärkeä osa korkeakoulusovelluksiasi, mikä voi aiheuttaa ongelmia, jos saat alhaisen pistemäärän. Mutta voitko epäonnistua SAT: ssa kokonaan?

Hyvä uutinen on, että virallisesti on mahdotonta epäonnistua SAT: ssa - mutta se ei tarkoita sitä, että matalat pisteet eivät tarkoita huonoja uutisia. Tässä tarkastelen kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää miksi et voi Todella epäonnistuvat SAT, mutta miksi huonot arvosanat voivat yhtä hyvin laskea epäonnistuneiksi.kuinka saada 2 dollarin seteleitä

Oletko huolissasi pisteistäsi? Lopuksi käyn läpi vaiheet, jotka sinun on suoritettava niiden nostamiseksi.

SAT: n epäonnistuminen: Virallinen vastaus

Ennen kuin menen viralliseen vastaukseen siitä, voitko epäonnistua SAT: ssa, haluaisin tarkastella joitain tärkeitä taustatietoja testin pisteytyksestä.

SAT saa tällä hetkellä 1600 pistettä. Alin SAT -pistemäärä on 400. Tämä pisteytysjärjestelmä ei välttämättä ole intuitiivinen, joten se antaa sinulle käsityksen siitä, mitä pisteiden jakauma näyttää:

  • keskiverto testitulos on 1050.
  • Parhaat 25% maalintekijöistä saavat 1200 pistettä tai enemmän, mikä yleensä otetaan huomioon Oikein hyvä.
  • Alempi 25% maalintekijöistä saa 900 pistettä tai vähemmän, mikä yleensä otetaan huomioon huono.

Nyt kun olemme saaneet sen pois tieltä, haluan toistaa sen SAT: n virallinen epäonnistuminen on mahdotonta . Ei ole kirjainluokkia tai rajapisteitä, vain sinun skaalattu tulos (numero, jonka saat 1600: sta) ja sinun prosenttipiste (luku, joka kertoo, kuinka hyvin olet pärjännyt verrattuna muihin testaajiin. Esimerkiksi prosenttipiste 60 tarkoittaa, että sait enemmän kuin 60% testaajista).

Koska voimme yhdistää skaalatut pisteet prosenttipisteisiin, voimme kertoa, kuinka hyvin tietty oppilas menestyi SAT: ssa. Vaikka virallista epäonnistunutta raja -arvoa ei ole, on silti mahdollista saada pisteet, jotka vahingoittavat korkeakouluhakemuksiasi .

Tämä tuo minulle käytännöllisemmän vastauksen siitä, onko mahdollista epäonnistua SAT: ssa ...

SAT: n epäonnistuminen: Epävirallinen (ja hyödyllisempi) vastaus

Koko SAT: n valmistelu ja ottaminen (ehkä useita kertoja) on varmistaa, että pääset korkeakouluun, johon haluat osallistua. SAT: llä ei ole virallista hyväksyttävää tai epäonnistunutta arvosanaa, mutta on olemassa tiettyjä pistearvoja, joita pidetään alhaisina .

Alhaisen pistemäärän määrittäminen riippuu todella sinun näkökulmastasi - haluatko tietää, mikä on alhaista kansallisen suorituskyvyn perusteella, vai haluatko tarkemman katsauksen pisteisiin henkilökohtaisten tavoitteidesi perusteella? Seuraavissa osissa näytän sinulle, kuinka voit tehdä molemmat.

body_canyonperspective.jpg

On hyödyllistä aloittaa laajasta näkökulmasta ja keskittyä sitten siihen, mikä on sinulle tärkeintä.

Matalat pisteet kansallisen suorituskyvyn perusteella

Ensin otamme yleisemmän näkemyksen: mitä pidetään yleisesti alhaisena pisteenä kansallisen suorituskyvyn perusteella ?

Tähän on melko helppo vastata. Voimme pitää matalia pisteitä 25. prosenttipiste ja alle (kuten aiemmin kuvailin). Tämä tarkoittaa, että kaikista ihmisistä, jotka käyttävät SAT: tä valtakunnallisesti, ne, jotka saavat 900 tai vähemmän voidaan pitää heikoina maalintekijöinä.

Matalat pisteet henkilökohtaisten tavoitteiden perusteella

Vielä tärkeämpää on, että haluat harkita, mitä pisteitä pidät henkilökohtaisena epäonnistumisena - ei siinä mielessä, että pisteet ovat epäonnistuneita arvosanoja, mutta siinä mielessä, että pisteet eivät auta sinua saavuttamaan henkilökohtaisia ​​korkeakoulututkintotavoitteitasi .

SAT -pisteet ovat vain osa korkeakouluhakemustasi, mutta matalat pisteet altistavat muun sovelluksesi tarkalleen . TO erittäin matalat pisteet voivat saada sovelluksesi heittäytymään, vaikka loput kirjautumistietosi osoittavat, että olisit sopiva kouluun.

En voi kertoa tarkalleen, mikä on SAT -pisteet näissä kriittisissä kohdissa (eli pisteet, jotka estävät sinua pääsemästä tiettyihin kouluihin). Mutta on olemassa tapa saada ballpark -arvio näistä epäonnistuneista pisteistä kiinnostuneiden koulujen perusteella .

Näin teet sen:

Vaihe 1

Tee luettelo kaikista kouluista, joista olet kiinnostunut (8-10 oppilaitosta on ihanteellinen). Voit sisällyttää muutamia päästä kouluihin ja muutama turvallisuuskoulut mutta yritä koota luettelo enimmäkseen kohdeoppilaitoksiin .

Vaihe 2

Google [koulun nimi] PrepScholar -pääsyvaatimukset kullekin koululle. Oikean linkin pitäisi olla yksi ensimmäisistä parituloksista. Tässä on esimerkki siitä, miltä hakutuloksesi näyttävät:

body_searchresultsexample.png Toinen linkki on haluamasi!

Vaihe 3

Etsi tiedot PrepScholar -pääsykortilta 25/75 prosenttipisteiset SAT -tulokset.

Koska yritämme keksiä vertailuarvoa henkilökohtaiselle vaarallisen alhaiselle pisteellesi, olemme eniten huolissamme 25. prosenttipiste mille tahansa kiinnostavalle koululle. Tämä tarkoittaa, että vain 25% opiskelijoista hyväksyttiin kyseiseen kouluun, joiden SAT -pisteet olivat alhaisemmat kuin lueteltu. Katso ASU: n tiedot:

asusat-1

ASU: n 25. prosenttipiste SAT -kokonaispistemäärästä on 1130, joten haluat ehdottomasti pyrkiä korkeampaan pisteeseen.

Vaihe 4

Jos olet kerännyt SAT -tietoja useista kouluista (varsinkin jos tarkastelet ensisijaisesti kohdekouluja), voit laskea keskiarvon muunnetuista pisteistä saadaksesi käsityksen siitä, mikä on henkilökohtainen määritelmäsi SAT -epäonnistumisesta.

Jos laskamasi keskiarvo näyttää mahdottoman korkealta, haluat ehkä tehdä tämän harjoituksen uudelleen vähemmän kilpailukykyisten koulujen kanssa (eli koulut, joiden SAT -pisteet ovat alhaisemmat hyväksytyille opiskelijoille). Hakeminen kouluihin, joiden keskimääräiset SAT -pisteet ovat lähempänä omaasi, voi lisätä pääsymahdollisuuksiasi - tsJos oma SAT -pisteesi on suhteellisen alhainen tietylle koululle (eli 25. prosenttipisteeseen tai alle sen), sisäänpääsy ei välttämättä ole mahdotonta, mutta se on varmasti vaikeampaa.

Jos haluat lisätietoja, tutustu oppaaseemme Laske ihanteellinen SAT -pisteet .

Mitä tehdä, jos pisteet ovat alhaiset

Jos SAT -pisteesi on kriittisen 25: n prosenttipisteen lähellä tai alapuolella, voit tehdä muutamia asioita.

  • Vaihtoehto 1: Voit tarkastella kouluja, joiden SAT -pisteet ovat vähemmän kilpailukykyisiä hyväksytyille opiskelijoille (kuten aiemmin mainitsin).
  • Vaihtoehto 2: Voit valmistautua strategisesti SAT: ään tuodaksesi pisteet lähemmäksi tavoitettasi.

Tässä opastan sinut vaiheissa, jotka sinun pitäisi tehdä, jos valitset vaihtoehdon 2.

Kuinka valmistautua SAT: iin: Low Scorer's Guide

Seuraavat vinkit ja strategiat ovat opiskelijoille, joiden SAT-pisteet ovat keskimääräistä alhaisemmat (muista, että keskiarvo on noin 1050 1600: sta). Jos pisteesi ovat jo melko korkeat, mutta haet erittäin kilpailukykyisiä kouluja, sinun kannattaa aloittaa tutustumalla oppaaseemme saada täydelliset SAT -pisteet .

Ymmärrä virheesi

Ennen kuin käsittelet valmistelumateriaalia, on todella tärkeää, että käytät jonkin aikaa selvittääksesi, miksi puuttuu pisteitä. Virheiden ymmärtäminen auttaa sinua selvittämään heikkoutesi tulevissa opintojaksoissa . Jos et ole tehnyt tarpeeksi harjoitusmateriaalia tällaisen analyysin tekemiseksi, kehotan sinua istumaan läpi täydellinen diagnostinen käytännön testi .

Useimmat SAT -virheet kuuluvat johonkin näistä neljästä luokasta:

  • Huolimattomia virheitä - sinun olisi pitänyt saada kysymys oikein, mutta unohdit pointin, koska olit keskittymätön tai kiirehti.
  • Ajan huono hallinta - unohdit kysymyksiä osion lopussa, koska aika loppui.
  • Sisällön tuntemuksen puute - unohdit kysymyksen, koska et koskaan oppinut, mikä oli välttämätöntä vastataksesi oikein (tämä tapahtuu useimmiten matematiikkaosassa).
  • Kysymyksen väärinkäsitys - tulkitsit kysymyksen sanamuodon väärin, minkä vuoksi valitsit väärän vastauksen (tai vain arvasit).

Lisätietoja tästä prosessista saat oppaastamme SAT -virheiden tehokkaaseen laskemiseen ja analysointiin.

Täytä sisällön aukot

Perustietojen rakentaminen on erittäin tärkeää opiskelijoille, jotka haluavat parantaa pisteitään merkittävästi. Kuten aiemmin mainitsin, saatat huomata tämän ongelman useimmiten SAT -matematiikka -osiossa - jotta pääset alkuun määrittämään, mitkä sisältöalueet saattavat tarvita enemmän työtä, tutustu siihen, mitä tarkalleen testataan SAT matematiikka .

Paras tapa täyttää sisältöaukot ei ole suorittaa virallisempia käytännön testejä - sinulla on eniten onnea muistiinpanojen, oppikirjojen ja luotettavat SAT -valmistelukirjat .

body_gap.jpg

Kun olet täyttänyt tiedon puutteet, voit keskittyä vähemmän sisältöön ja enemmän testistrategiaan.

Estä ajoitusongelmat

Kaikki SAT -kysymykset ovat saman määrän raakapisteitä. Jos huomaat olevasi jumissa erityisen vaikeassa kysymyksessä, ympyröi se ja palaa siihen, kun olet lukenut osan loppuun. Muista kuitenkin, että koska SAT: lle ei ole arvausrangaistusta, Sinun on vastattava jokaiseen kysymykseen, vaikka sinun täytyy arvata .

Jos koet jatkuvasti, että aika loppuu testissä, lue lisätietoja yhdeksän tapaa ostaa aikaa SAT: lta .

Poista kysymysten väärinkäsitykset

kuinka monta nollaa on 1 miljardissa

Vaikka sinulla olisi sisältötietoa, jota tarvitset kysymykseen vastaamiseen, et voi käyttää sitä tehokkaasti, jos et todellakaan ymmärrä kysymyksen sisältöä. Tämä liittyy toisinaan ajoitusongelmiin - jos kiirehdit lukemaan kysymyksen läpi, saatat päätyä kaipaamaan tärkeitä tietoja.

Yksinkertaisesti läpi harjoitella ongelmia ja tutustumalla testimuoto voi auttaa tässä ongelmassa. Myös, testivihkon merkitseminen lukiessasi kysymyksiä voi auttaa sinua lukemaan aktiivisemmin , varsinkin jos korostat kysymyksen tärkeimpiä osia.

Johtopäätös: Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Vaikka on mahdotonta epäonnistua SAT: ssa, se On on mahdollista saada tarpeeksi alhainen piste, joka vahingoittaa opiskelijavalintamahdollisuuksiasi . Tämä kriittinen pisteet vaihtelevat sen mukaan, millaisista kouluista olet kiinnostunut, mutta se on helppo laskea, jos noudatat yllä kuvattuja vaiheita!

Jos olet huolissasi SAT: n epäonnistuneesta suorituskyvystä, voit tehdä monia pisteitä. Muista, ettet ole yksin tämän kanssa - monet älykkäät opiskelijat kamppailevat matalia SAT -pisteitä .

Jos muokkaat omaasi opintosuunnitelma puuttuaksesi heikkouksiisi, olet oikealla tiellä saavuttaaksesi tavoitepisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.