Voivatko asiakirjoittomat maahanmuuttajat mennä yliopistoon?

feature_can_undocumented

Stanfordin opiskelijavuosina ja ensimmäisessä työssäni valmistumiseni jälkeen neuvoin useita lukioittomia lukiolaisia. Monet ilman asiakirjaa olevat opiskelijat olettavat virheellisesti, etteivät he saa mennä yliopistoon. Vaikka on olemassa muita esteitä, jotka vaikeuttavat korkeakoulututkinnon suorittamista, voin ylpeänä sanoa, että tunnen useita asiakirjoittomia maahanmuuttajia, jotka ovat nyt valmistuneet arvostetuista yliopistoista.


Tässä artikkelissa kerron yksityiskohtaisesti säännöt ja esteet korkeakoulutusta tekeville opiskelijoille.

Opiskelemattomien maahanmuuttajien opiskelupäätökset

Ei ole liittovaltion lakia, joka kieltää asiakirjoittomien maahanmuuttajien pääsyn joko Yhdysvaltain julkisiin tai yksityisiin korkeakouluihin . Institutionaaliset politiikat voivat kuitenkin vaihdella, ja jotkut osavaltiot ovat asettaneet rajoituksia ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille pääsyä valtiollisiin jälkikorkeakouluihin.Georgian hallintoneuvosto kielsi ilman asiakirjaa olevat opiskelijat osallistumasta viiteen tärkeimpään Georgian valtion rahoittamaan korkeakouluun. Myös Alabama ja Etelä-Carolina kieltävät ilman asiakirjaa olevat opiskelijat ilmoittautumasta mihinkään julkiseen toisen asteen oppilaitokseen.

Näistä kielloista huolimatta Suurin osa Yhdysvaltain korkeakouluista on edelleen avoin opiskelijoille .

Monista korkeakouluista on tulossa yhä äänekkäämpi ja avoimempi tuki asiakirjaimattomille maahanmuuttajaopiskelijoille. Tänä vuonna Rutgers University-Newark järjesti a yliopistojen pääsymessut opiskelijoille.

Lisäksi korkeakoulut, kuten Stanford, Dartmouth, Duke ja Chicagon yliopisto, ovat ilmoittaneet pitävänsä tervetulleina dokumentoimattomien opiskelijoiden hakemuksia ja ottaneet ilmoittautumattomia opiskelijoita.

tekee Michiganin yliopiston ylipisteet

body_grad

Kansalaisuudesta riippumatta voit olla korkeakoulututkinto!

Vaikka asiakirjoittomat maahanmuuttajat voidaan ottaa vastaan ​​useimpiin maan korkeakouluihin, taloudelliset esteet vaikeuttavat osallistumista.

Rahoituskysymykset asiakirjoittomille maahanmuuttajille

Epäilemättä suurimmat esteet yliopistoon meneville dokumentoimattomille opiskelijoille ovat taloudellisia.

Liittovaltion tuki

Asiakirjaton opiskelija ei voi laillisesti saada liittovaltion rahoittamaa tukea , mukaan lukien lainat, apurahat, apurahat tai työopintorahat. Suurin osa opiskelijoista, jotka tarvitsevat taloudellista tukea yliopistoon osallistumiseen, täyttävät FAFSA: n, liittovaltion opiskelija-avun ilmaisen hakemuksen ja saavat liittovaltion apurahoja ja lainoja odotetun perhe-osuutensa perusteella. Asiakirjoilla varustamattomilla opiskelijoilla ei ole tätä vaihtoehtoa, koska he eivät ole oikeutettuja kaikkiin liittovaltion tukimuotoihin.

Valtiontuki ja valtionopetus

Monet osavaltiot kohtelevat dokumentoimattomia opiskelijoita kuten ulkomaisia ​​opiskelijoita. Näissä osavaltioissa maahanmuuttajilla, joilla ei ole asiakirjoja, ei voida myöntää valtiontukea, ja valtion laitosten asukkailta veloitettava alempi valtionopetus.

Arizona, Georgia ja Indiana kieltävät nimenomaan valtion lukukausimaksut ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille.

Osavaltiot, jotka tarjoavat valtion opetusta

Jotkut valtiot ovat kuitenkin ohittaneet lait, jotka mahdollistavat ilman asiakirjaa olevat opiskelijat maksamaan valtion opetusta, jos he täyttävät tietyt ehdot, ja suuntaukset näyttävät osoittavan, että useampi osavaltio tarjoaa valtionopetusta ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille tulevaisuudessa.

alabaman yliopiston lain vaatimukset

Tällä hetkellä 16 osavaltiossa on lakeja, jotka sallivat asiakirjoittomien maahanmuuttajien maksaa valtion opetusta edellyttäen, että he täyttävät tietyt vaatimukset: Kaliforniassa , Colorado , Connecticut , Florida , Illinois , Kansas , Maryland , Minnesota , Nebraska , New Jersey , Uusi Meksiko , New York , Oregon , Texas , Utah ja Washington .

Esimerkiksi Kaliforniassa on osavaltiolaki, joka tunnetaan nimellä Alkaen 540 . Asiakirjoittomat opiskelijat voivat saada valtionopetusta, jos he käyvät Kalifornian lukiossa 3 vuotta, valmistuvat Kalifornian lukiosta ja täyttävät vakuutuksen, jonka mukaan he hakevat Yhdysvaltain residenssiä mahdollisimman pian.

mikä tekee college muratti liiga

Lisäksi, Oklahoma ja Rhode Island sallia valtion lukukausimaksut dokumentoimattomille opiskelijoille hallintoneuvoston päätöksillä.

Ja vuonna 2013 Havaijin yliopisto ja Michiganin yliopisto Hallintoneuvosto hyväksyi käytännöt, joiden mukaan asiakirjoittomat opiskelijat pääsevät valtionopetukseen kyseisissä korkeakouluissa.

Apua antavat valtiot

Tällä hetkellä Kaliforniassa , Minnesota , Uusi Meksiko , Texas ja Washington sallia ilman asiakirjaa olevat opiskelijat saada valtiontukea.

Yksityiset apurahat

Useimmat yksityiset apurahat edellyttävät hakijoiden olevan Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai laillisia asukkaita. On kuitenkin joitain apurahoja, jotka ovat avoimia maahanmuuttajille, joilla ei ole asiakirjoja, ja yhä useampi apuraha on tarkoitettu nimenomaan ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille.

Lisätietoja yksityisistä apurahoista ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille, katso:

Kultaisen oven tutkijat

TheDream.US

MALDEF-apuraharesurssit

QuestBridge

Univision-apurahat

Lisäksi voit tarkistaa tämän apurahan opas opiskelijoille.

Näiden apurahojen lisäksi jotkut yksityiset korkeakoulut, mukaan lukien NYU myöntää apurahoja tai muuta tukea asiakirjoittomille opiskelijoille.

kuinka monta litraa puoli gallonaa

kehonraha

Kuinka käsitellä kansalaisuuttasi hakemuksessasi

Jos olet ilman asiakirjaa opiskelija, älä valehtele tai esitä kansalaisuusasemaa väärin hakemuksessasi . Jätä sosiaaliturvatunnuksesi tyhjäksi . Älä lisää yksilöllistä verovelvollisen tunnistenumeroa, ulkomaalaisen numeroa tai muuta numeroa.

Kalifornian yliopistossa ilman asiakirjaa olevien opiskelijoiden tulisi valita 'Ei valintaa' kansalaisuusmaalleen.

Hakemuksessasi ehdottomasti voit vapaasti käsitellä maahanmuuttotilaa ja -tilannetta . Korkeakoulut haluavat kuulla esteistä, jotka sinun on pitänyt voittaa, mutta älä anna näiden esteiden määritellä sinua . Hakemusesseen tarkoituksena on, että koulu tuntee sinut ja saa paremman käsityksen siitä, miten voisit osallistua yliopiston yhteisöön.

Keskity saavutuksiisi ja siihen, mikä tekee sinusta yksilöllisen .

Federal Education and Privacy Act (FERPA) suojaa opiskelijarekisterien yksityisyyttä kaikissa oppilaitoksissa. Mitä kirjoitat esseeisi tai puhut sisäänpääsyn tai taloudellisen avun neuvonantajien kanssa, ei raportoida.

Lisäneuvoa asiakirjoittomille maahanmuuttajille

Osavaltioiden ja liittovaltion lait muuttuvat koko ajan, varsinkin kun maahanmuutto on niin poliittisesti ladattu asia. Koe itsesi nykyisistä osavaltioiden ja liittovaltion laeista, jotka koskevat opetusta ja avustussääntöjä dokumentoimattomille opiskelijoille .

Kaksi liittovaltion lakia, joista sinun tulisi olla tietoisia, ovat JOS ja DREAM-laki . Jos olet DACA-kelpoinen, voit saada työluvan ja vapauttaa karkotuksen pelosta vähintään 2 vuodeksi. Valitettavasti et vieläkään ole oikeutettu liittovaltion taloudelliseen tukeen.

on 3,7 hyvä gpa

DREAM-lakia ei ole annettu, ja siihen on tehty lukuisia muutoksia sen jälkeen, kun se ehdotettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001. Jos se kuitenkin koskaan hyväksytään, sillä voi olla syvällinen vaikutus ilman asiakirjaa olevien opiskelijoiden pääsyyn korkeakouluihin. Lisäksi, jos se läpäisee, olet polulla kansalaisuuteen, jos osallistut yliopistoon.

Jos sinulla on hyvät suhteet ohjaajaasi, keskustele hänen kanssaan vaihtoehdoista ja hanki ohjeita. Muista kuitenkin sinun ei tarvitse paljastaa maahanmuuttoasemaa tai vanhempasi kenellekään koulun henkilökunnalle, eivätkä he voi kysyä sinulta sitä .

Tee itsestäsi kilpailukykyinen yliopiston pääsylle . Hanki hyvät arvosanat, käy yliopiston valmistelukursseja, suoriudu standardoiduissa testeissäsi ja yritä osallistua koulun ulkopuolisiin aktiviteetteihin. Koska maahanmuuttotilanne voi rajoittaa vaihtoehtojasi, sinun on tehtävä kaikkesi, jotta saat eniten mahdollisuuksia. Lisäksi jotkut apurahat, joihin olet oikeutettu, menevät todennäköisemmin korkean tason opiskelijoille.

Ota yhteyttä vastaanottovirkailijoihin ja taloudellisen avun neuvojiin kouluissa, joissa olet kiinnostunut osallistumaan . Yleensä he yrittävät olla hyödyllisiä eivätkä ilmoita maahanmuuttotilastasi. He voivat ilmoittaa sinulle taloudellisesta tuesta ilman asiakirjaa oleville opiskelijoille ja antaa sinun tietää, kuinka koulun hakemus täytetään, erityisesti kansalaisuutta ja asuinpaikkaa koskevissa kysymyksissä.

Tee tutkimusta korkeakouluista, jotka tarjoavat tukea asiakirjoittomille opiskelijoille . Esimerkiksi, UCLA ja UC Berkeley on tukiohjelmia, jotka tarjoavat palveluja ja neuvoja asiakirjoittomille opiskelijoille.

Lopuksi, katso Resurssit arkistoimattomille opiskelijoille . Sillä on tietoa valtion laeista. Lisäksi sillä on tietoa apurahoista, joihin saatat olla oikeutettu, ja organisaatioista, jotka voivat tarjota sinulle tukea ja neuvoja.

Vaikka sinulla voi olla enemmän esteitä voittaa, yliopiston valmistuminen on mahdollista ja antaa sinulle todennäköisesti paremman elämän ja tulevaisuuden.

body_future-1

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.