Voivatko vihreän kortin haltijat saada taloudellista apua?

feature_financialaidforgreencard.pngJos olet lukion opiskelija ja vihreän kortin haltija, saatat miettiä, oletko oikeutettu taloudelliseen apuun yliopistolle.

Lyhyt vastaus kysymykseen, voivatko vihreän kortin haltijat saada taloudellista tukea? on kyllä, mutta mikä on prosessi sen saamiseksi? Tässä artikkelissa keskustelemme lomakkeista, jotka sinun on täytettävä, ja siitä, miten voit selvittää oikeutesi saada taloudellista tukea vihreän kortin haltijana.

Voivatko vihreän kortin haltijat saada taloudellista apua?

Opetusministeriön mukaan Liittovaltion opiskelija -avustusosasto , Yhdysvaltain vakituiset asukkaat, joilla on vihreä kortti (Lomakkeet I-551, I-151 tai I551C) katsotaan tukikelpoisiksi kansalaisiksi ja voivat saada taloudellista apua Yhdysvaltain hallitukselta. Pysyville asukkaille myönnettävä rahoitusapu sisältää liittovaltion opintolainat ja valtion avustukset.

Jos vihreä korttisi on vanhentunut, voit saada taloudellista tukea niin kauan kuin pysyvä asuinpaikka ei ole päättynyt; sinun tarvitsee vain varmistaa, että olet uusi vihreä korttisi . Valitettavasti, jos vakituisen asukkaan asemasi on päättynyt, et voi saada liittovaltion taloudellista tukea.

Tässä on joitain muut ryhmät katsotaan tukikelpoisiksi ei-kansalaisiksi (ja voivat siksi saada liittovaltion taloudellista tukea):

  • Yhdysvaltain kansalaisia (mukaan lukien Amerikan Samoan tai Swains Islandin alkuperäiskansat)
  • Palaun tasavallan kansalaiset (oikeutettu liittovaltion Pell-apurahoihin, liittovaltion täydentäviin koulutusmahdollisuuksien apurahoihin ja liittovaltion työtutkimukseen)
  • Mikronesian liittovaltioiden kansalaiset ja Marshallinsaarten tasavalta (vain liittovaltion Pell -apurahat)
  • Haltijat Saapumis-lähtötietue (I-94) Yhdysvaltain tulli- ja maahanmuuttovirastoilta (USCIS), joka näyttää sinut pakolaisena, turvapaikkana, kuubalaishaitilaisena, ehdollisena tulijana (jos se on myönnetty ennen 1. huhtikuuta 1980) tai ehdonalaisena (ehdonalainen vähintään vuoden tarkoituksena olla Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas)
  • Ne, joilla on T -maahanmuuttaja -asema ( T-viisumi ) tai joiden vanhemmilla on T-1 ei-maahanmuuttaja-asema
  • Ne, jotka ovat '' pahoinpidellyt maahanmuuttajakelpoiset ulkomaalaiset ' (tai heidän lapsensa), kuten naisiin kohdistuvasta väkivallasta annetussa laissa määrätään

Lisätietoja erilaisista taloudellisista tuista on yksinkertaisen oppaamme avulla.

body_differenttypesoffinaid.png

Rahoitusapu vihreän kortin haltijoille: miten se saadaan

Olemme todenneet, että vastaus kysymykseen 'voivatko vihreän kortin haltijat saada taloudellista tukea?' on kyllä, mutta miten suhtaudut asiaan? Rahoitusavun saaminen vihreän kortin haltijana on melkein sama kuin mitä tekisit Yhdysvaltain kansalaisena. Olemme hahmottaneet kolme askelta, jotka sinun on suoritettava täällä.

Vaihe 1: FAFSA vihreän kortin haltijoille

Jos haluat saada taloudellista tukea vakituisena asukkaana, sinun on täytettävä ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatuesta (FAFSA) ennen liittovaltion ja valtion rahoitustuen määräaikoja.

Liittovaltion määräaika on yleensä 30. kesäkuutath(keskiyö, Keski -aika) seuraavalle lukuvuodelle. Esimerkiksi lukuvuoden 2017-2018 määräaika on 30. kesäkuuta 2018.

Määräajat valtion apua vaihtelevat osavaltioittain; Esimerkiksi Massachusettsin valtion rahoituslomake lukuvuodelle 2017–2018 haettiin 1. toukokuuta 2017 (keskiyö keskiyö), kun taas New Yorkin valtion rahoitus samalle vuodelle erääntyy samaan aikaan kuin liittovaltion FAFSA-määräaika (30. kesäkuuta 2018). Selvitä asuinvaltiosi FAFSA -määräaika tästä.

Vihreän kortin haltijana, kun täytät FAFSA: n, sinun on annettava korttisi kahdeksan tai yhdeksän numeron ulkomaalaisen rekisteröintinumero tai ARN . Löydät lisätietoja ARN: n löytämisestä tässä .

Vaihe 2: Ota yhteyttä oppilaitokseesi

Korkeakoulut ja yliopistot, erityisesti ne, joilla on suuret lahjoitukset, tarjoavat usein opiskelijoita apurahat, apurahat, työopinto-ohjelmat ja lainat . Tutustu luetteloon oppilaitoksista, jotka tarjoavat 100% taloudellista tukea, niin näet eri kouluissa annettavat erilaiset tuet.

Paras tapa selvittää, millaista taloudellista tukea vihreän kortin haltijoille on saatavana korkeakoulussasi, on ottaa yhteyttä ja kysyä. Etsi korkeakoulusi taloudellisen avun toimiston tiedot ja ota heihin suoraan yhteyttä saadakseen tarkimmat tiedot.

Vaihe 3: Tutki yksityisiä apurahoja

Valtion ja koulujen taloudellisen tuen lisäksi saatat myös saada yksityiset apurahat . Kuten koulujen rahoittamat apurahat, yksityiset apurahat eivät vaadi takaisinmaksua ja auttavat pitämään opiskelijavelkasi alhaalla.

Lue lisää siitä, mitä apurahoja on olemassa ja miten niitä haetaan tämän asiantuntijaoppaan avulla.

body_researchscholarships.png

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA