Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

ominaisuus-sosiaalisen median kuvakkeet

Viime aikoina useat oppilaitokset ovat tehneet otsikoita, koska ne ovat peruutti saapuvien opiskelijoiden pääsyn rasististen sosiaalisen median viestiensä vuoksi . Tämä on jättänyt monet lukiolaiset miettimään, miten heidän Facebook-, Instagram-, TikTok- ja Twitter -viestinsä vaikuttavat heidän pääsymahdollisuuksiinsa yliopistoon.

Tässä artikkelissa autamme sinua ymmärtämään, kuinka sosiaalinen media voi vaikuttaa pääsymahdollisuuksiisi. Selitämme:  • Miksi joidenkin opiskelijoiden sisäänpääsy on peruutettu äskettäin
  • Mitä yliopistot ovat sanoneet päätöksistään
  • Mitä voit tehdä varmistaaksesi, että sosiaalinen mediasi auttaa, eikä vahingoita, pääsymahdollisuuksiasi

Katsotaanpa.

body-social-media-revoke-kuvakaappaus

Saapuvat fuksit potkaistaan ​​pois yliopistosta ennen kuin he koskaan asettavat jalkansa kampukselle sosiaalisen median viestiensä vuoksi.

Sosiaalisen median viestit ja sisäänpääsyn peruuttaminen: Ongelma

George Floydin kuoleman jälkeen Minneapolisin poliisin käsissä toukokuussa 2020, Yhdysvaltain korkeakoulut ja yliopistot ovat ryhtyneet toimiin rasistista kieltä ja käyttäytymistä vastaan, jotka esitetään hyväksyttyjen opiskelijoiden sosiaalisessa mediassa.

Koulut ovat peruuttaneet opiskelijoiden pääsyn sosiaalisen median viesteihin

Joissakin tapauksissa useat ovat lainattu tässä New York Timesin artikkelissa , yliopistot ovat päättäneet peruuttaa hakutarjoukset hyväksyttyjen opiskelijoiden sosiaalisen median viestien sisällön perusteella.

Tässä yksi esimerkki: että Richmondin yliopisto Jalkapallo -rekrytoija ei enää käy yliopistoa, koska hän on käyttänyt rotuun liittyvää häpeää Snapchat -videossa jaettu ystävän tililtä kesäkuun lopussa 2020. Videolla hyväksytty oppilas käyttää rotuun kohdistuvaa häpeää ja sanoo sitten: Odota, et voi laittaa sitä ylös. Tallenne levisi sitten Twitteriin, minkä jälkeen verkkovetoomus, jossa kehotettiin peruuttamaan opiskelijan sisäänpääsytarjous, keräsi yli 400 allekirjoitusta. Pian sen jälkeen, yliopisto antoi lausunnon osoittaa, että video ei heijastanut yliopiston arvoja tai sen sitoutumista kukoistavaan ja osallistavaan yhteisöön.

Useita muita tapauksia peruutetuista pääsyistä on dokumentoitu myös yksityisissä yliopistoissa mukaan lukien Marquette University . Hyväksytty opiskelija menetti paikkansa Marquettessa kesäkuun alussa koska hän julisti Snapchatissa, että on OK polvistua jonkun pään päälle, koska toisten mielestä on hyväksyttävää polvistua kansallislaulun aikana (viitaten George Floydin kuolemaan). Kun koulu peruutti oppilaan pääsyn, se julkaisi lausunnon, jossa sanottiin, että Marquette on kutsuttu rakentamaan hoivaava, osallistava yhteisö, jossa kaikki ihmiset tuntevat olonsa turvallisiksi, tuetuiksi, tervetulleiksi ja juhlistetuiksi.

Vaikka suurin osa kesällä 2020 perutuista tunnustuksista on maininnut viimeaikaisen sosiaalisen median sisällön katalysaattorina näille päätöksille, Useiden vuosien takaiset sosiaalisen median viestit ovat myös herättäneet peruutettuja tarjouksia. Äskettäin vuoden 2020 valediktori menetti paikkansa Floridan yliopistossa rasistista kieltä sisältävien Twitter -viestien jälkeen. Yli vuoden takaisissa viesteissä oli halventavaa kieltä kahdesta valediktorian mustasta luokkatoverista, ja kuvateksti, jossa oppilas sanoo, yritän todella kovasti olla rasisti, mutta olen ehdottomasti sitä, sitä ei voi kiistää. Vaikka viesti on muutaman vuoden vanha, Floridan yliopisto ryhtyi silti toimiin ja peruutti opiskelijan pääsyn.

Mutta kaikki koulut eivät ryhdy toimiin

Kaikki koulut eivät kuitenkaan ole päättäneet ryhtyä toimiin tulevien oppilaiden sosiaalisen median sisällön perusteella. Muut koulut ovat pitäneet kiinni valintapäätöksistään huolimatta tietoisuudesta siitä, että opiskelijat jakavat rasistista sisältöä sosiaalisessa mediassa . Esimerkkinä on yksi tällainen tapaus Louisiana State University. Koulu kohtasi viime aikoina verkossa videotallenteita rasistista kieltä käyttävistä oppilaista. T hän väitti, että oppilailla oli perustuslaillinen oikeus sananvapauteen ja päättivät olla peruuttamatta pääsyään, vaikka opiskelijat päättivät myöhemmin vetäytyä itse.

Pääsyn peruuttaminen ei ole uusi asia, eikä se ole yleistä edes vuonna 2020. Artikkelissa Sisällä Higher Ed , on todettu, että vihapuheongelmien vuoksi peruutetut sisäänpääsyt ovat harvinaisia, mutta eivät ennenkuulumattomia, ja niitä esiintyy todennäköisemmin yksityisissä laitoksissa kuin julkisissa.

runko-liitutaulu-miksi

Ensi silmäyksellä yliopistojen päätökset peruuttaa pääsy voivat vaikuttaa epäoikeudenmukaisilta. Tästä syystä he tekevät sen.

Miksi yliopistot soittavat nämä puhelut?

Monet hyväksytyt opiskelijat saattavat ihmetellä, mitkä tekijät vaikuttavat koulun päätökseen peruuttaa pääsy tai pitää kiinni oppilaan pääsystä. Ymmärtääksemme koulun motivaatiota ryhtyä tiettyyn toimenpiteeseen vastauksena rasistiseen käyttäytymiseen hyväksyttyjen oppilaiden keskuudessa, katsotaanpa tarkemmin, miksi koulut ovat kaatuneet tämän asian eri puolille.

Miksi koulut ovat peruuttaneet pääsytarjoukset

Yliopistot ovat esittäneet kaksi pääasiallista päättelyä toimiensa ruokkimiseksi . Yliopistot, jotka ovat peruuttaneet tulevien opiskelijoiden pääsyn, ovat selittäneet perustelunsa seuraavasti:

Rasismi ei ole yliopiston pääsystandardien ja tehtävän mukainen, joten voimme ja peruutamme pääsytarjoukset kaikille rasistista käyttäytymistä osoittaville opiskelijoille.

Koulut, jotka ovat päättäneet peruuttaa pääsytarjoukset rasististen sosiaalisen median viestien perusteella viittaavat pääsyvaatimuksiinsa näiden päätösten puolustuslinjana . Korkeakoulut ja yliopistot kuvaavat selkeästi ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joita he etsivät hakijoilta verkkosivuillaan, pääsyesitteissä ja sovelluspaketeissa. Näihin kouluihin otetut oppilaat saavat tarjouksia, jotka perustuvat koulun käsitykseen siitä, että kaikki saatavilla olevat tiedot perustuvat siihen, että oppilas täyttää koulun käyttäytymis- ja luonteenstandardit.

Kun hyväksytty opiskelija osoittaa, että hänen luonteensa ei vastaa yliopiston pääsyvaatimuksia, on selvää, että hän ei ehkä enää ole oikeutettu ottamaan vastaan.

Kritiikki

Mutta tämä väite on vastustettu laillisuuden perusteella. Organisaatiot, kuten Foundation for Individual Rights in Education (FIRE), ovat todenneet sen Ensimmäinen muutos-jonka julkisten yliopistojen on lain mukaan noudatettava-suojaa julkisten yliopisto-opiskelijoiden oikeuksia , vaikka nämä oppilaat sanoisivat rasistisia, loukkaavia vihamielisiä asioita. Toistaiseksi on mahdollista, että FIRE haastaa oikeuteen yliopistot, jotka ovat peruuttaneet tarjouksensa ennakkotapauksen perusteella.

Vaikka yksityiset yliopistot eivät välttämättä ole samojen lakien ja asetusten alaisia, ne voivat myös joutua vaikeuksiin, jos heidän päätöksensä tehdään mielivaltaisesti. Jos esimerkiksi koulu ei ole julkaissut tietoja opiskelijoiden käyttäytymisstandardeista tai vihapuhepolitiikoista, opiskelijat voivat mahdollisesti riitauttaa yliopiston päätöksen peruuttaa pääsynsä.

Miksi koulut eivät ole peruuttaneet pääsytarjouksiaan

Yliopistot, jotka ovat vastustaneet opiskelijoiden rasistista sosiaalisen median sisältöä, mutta ovat ei ovat perustelleet kantansa seuraavasti:

Yliopistojen on lakisääteisesti noudatettava ensimmäisessä tarkistuksessa kuvattuja sananvapauden periaatteita, joten näiden rasististen viestien loukkaavuudesta huolimatta emme peruuta tämän sisällön tuottaneille opiskelijoille myönnettäviä sisäänpääsytarjouksia.

Nämä koulut mainitsevat oppilaiden sananvapauden olevan ratkaiseva tekijä heidän päätöksissään pysyä johdonmukaisina olemassa oleviin sisäänpääsytarjouksiin , jossa todetaan, että heillä on lakisääteinen velvollisuus puolustaa sananvapauden periaatteita, jotka sisältyvät Yhdysvaltain perustuslain ensimmäiseen muutokseen.

Ensimmäinen tarkistus estää Yhdysvaltain hallitusta rajoittamasta ihmisten sananvapautta, vaikka yksityisiä organisaatioita, yrityksiä ja yhteisöjä ei pidetä samalla tasolla. Siksi yksityiset yliopistot ovat aiemmin peruuttaneet opiskelijoiden pääsyn todennäköisemmin kuin julkiset yliopistot.

Kritiikki

Tämä kanta on saanut osakseen myös kritiikkiä. ACLU: n henkilöstön lakimies Emerson Sykes pitää ensimmäisen muutoksen vastauksen noudattamista keinona paeta raskaaseen tilanteeseen vastaamisen vaikeaa vastuuta.

Kun rasismi ja muut vihapuheen muodot vaikuttavat kampuksen yhteisöön, Sykes väittää, koulun ensimmäisen vastauksen ei pitäisi olla viittaaminen ensimmäiseen muutokseen ja sitten käveleminen pois. Sen sijaan hän väittää, että koulujen olisi aloitettava ajattelemalla tapoja, joilla yhteisö voi parantaa, ja vastaamaan sitten lakisääteisiin velvoitteisiinsa.

Toinen vastaväite on, että kouluilla on velvollisuus tarjota turvallinen oppimisympäristö kaikille opiskelijoille. Koska r acismia, homofobiaa ja muita vihapuheita voi saada oppilaat kärsimään ryhmissä tuntemaan olonsa turvattomaksi, silloin yliopistolla on velvollisuus ryhtyä toimiin.

Tällä hetkellä ei ole selvää, pysyvätkö koulujen päätökset, joko hyväksymisen tai vastustamisen vuoksi, ennallaan, koska osa näistä asioista ratkaistaan ​​oikeudessa.

body-finger-point-you

Tässä vaiheessa saatat olla huolissasi siitä, että pääsytarjouksesi on vaarassa. Älä kuitenkaan vielä panikoi. Lue, miten nämä päätökset voivat vaikuttaa sinuun tai eivät!

Mitä nämä pääsypäätökset merkitsevät sinulle?

Okei, nyt kun tiedät enemmän tilanteesta ... mitä se merkitsee sinulle?

Mikä tärkeintä, nämä päätökset kertovat meille, että opiskelijat voidaan ja joskus tullaan ottamaan vastuuseen asioista, joita he sanovat verkossa. Sosiaalinen media on julkinen foorumi, ja vaikka sinulla voi olla sananvapaus, niin se on ei tarkoittaa vapautta seurauksista! Jos sosiaalisille tileillesi kirjoittamasi asiat rikkovat yliopistosi opiskelijoiden käyttäytymissääntöjä, yliopisto voi halutessaan saattaa sinut vastuuseen. Monet koulut pitävät hyväksyttyjä opiskelijoita osana yliopistoyhteisöä, ja he pitävät tulevia fukseja samojen standardien mukaisesti kuin toisen vuoden, nuoremmat ja vanhemmat opiskelijat.

Mutta entä jos sosiaalisen median tilisi on asetettu yksityisiksi? Eikö sen pitäisi antaa sinulle suojaa?

Valitettavasti, suojatut sosiaalisen median tilit eivät ole täysin ilmatiiviitä. Vaikka sinulla olisi a finsta -tili jonka vain kourallinen ystäväsi voivat nähdä, riittää, että yksi kuvakaappaus leviää virukseksi, jotta päädyt kuumaan veteen tulevan yliopistosi kanssa.

Muista myös, että joissakin yllä luetelluissa esimerkeissä opiskelija, jonka pääsy peruutettiin, kuvattiin muut ihmiset kuka lähetti sisällön heidän sosiaalisen median tilejä. Joten vaikka hallitset henkilökohtaista tiliäsi melko tarkasti, se ei takaa, että muut ihmiset ovat yhtä varovaisia ​​kuin sinä.

Tietenkin lähes kaikilla on vähintään yksi sosiaalisen median tili, jota he käyttävät säännöllisesti. Sosiaalisessa mediassa oleminen ei ole huono asia, mutta jos aiot vakavasti mennä yliopistoon, sinun on oltava älykäs sen käyttämisessä. Jatka lukemista parhaista vinkkeistämme varmistaaksesi, että sosiaalinen media ei vaikuta kykyihisi päästä unelmakouluusi.

body-globe-international

Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinua pidetään samanlaisena kuin Yhdysvaltain opiskelijoita. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää.

Pidetäänkö kansainvälisiä opiskelijoita samalla tasolla?

Jos olet kansainvälinen opiskelija, joka on tulossa yliopistoon Yhdysvalloissa, tämä saattaa tuntua paljon. Mistä tiedät, voisiko tulevaisuuden yliopistosi pitää ongelmallisena sitä, mitä sanot sosiaalisessa mediassa?

Yleisesti ottaen, Kaikki sisältö, jota voidaan pitää halventavana tietyn rodun, etnisyyden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai uskonnon ihmisiä kohtaan, on amerikkalaisten yliopistojen kiellettyä. Tämä on seurausta vuosisatojen taistelusta kaikkien ihmisten tasa-arvon puolesta, ja taistelu jatkuu vuonna 2020 sosiaalisten liikkeiden kaltaisilla #Minä myös ja Musta elää asiaa .

Tiedämme, että tämä voi tuntua todella pelottavalta, varsinkin kun et ehkä tunne rasismin, seksismin ja homofobian pitkää ja monimutkaista historiaa Yhdysvalloissa. Hyvä uutinen on, että tällä hetkellä ei ole julkista tietoa siitä, että saapuvien luokkien kansainväliset opiskelijat vuosina 2020-2021 olisivat peruuttaneet pääsyn sosiaalisen median sisällön vuoksi.

Mutta pidä se mielessä yliopistot pitävät kaikkia oppilaitaan samat käytösstandardit, joten vaikka et ole Yhdysvalloista, sinun on oltava tietoinen osavaltioiden poliittisesta historiasta ja ilmastosta varmistaaksesi, että pysyt poissa ongelmista. Parasta mitä voit tehdä, on lukea yliopistosi opiskelijakäytännöt. Se on lähes aina saatavilla verkossa, ja siinä selkeytetään selvästi, mitä käyttäytymistä koulu ei pidä hyväksyttävänä.

body-social-media-photos

Sinun ei tarvitse lopettaa sosiaalista mediaa kokonaan, jos haet yliopistoon! Mutta sinun on oltava älykäs sen käytössä.

5 vinkkiä ylläpitämän sosiaalisen median läsnäolon ylläpitämiseen

Nykyajan tulevien ja hyväksyttyjen opiskelijoiden on tärkeää muistaa, että korkeakoulut ja yliopistot pitävät suurelta osin sosiaalisen median läsnäoloasi laajennuksena siitä, kuka olet ja missä arvosi ovat.

Voit tehdä tämän varmistaaksesi, että sosiaalisen median tilisi kuvaavat sinua empaattiseksi, osallistavaksi ja ystävälliseksi ihmiseksi, jota yliopistot odottavat sinun olevan.

Vinkki 1: Älä ole rasisti (tai minkään muun tyyppinen)

Tämä ensimmäinen vinkki on melko suoraviivainen: Älä ole rasisti! Vielä laajemmin, älä lähetä minkä tahansa sisältöä, joka voisi olla tulkitaan vihapuheeksi , mitä yliopistot etsivät.

Jos et ole varma, minkä tyyppistä sisältöä voidaan pitää vihamielisenä tai ongelmallisena, käytä tätä tilaisuutta opettaaksesi itsesi. Lue muutama kirjoja rasisminvastaisuudesta t tai katso YouTube -videoita vihapuheesta.

Muistaa: vain siksi, että sinulla on ensimmäinen muutosoikeus mielipiteeseesi, ei tarkoita, että voit sanoa (tai lähettää!) mitä haluat ilman seurauksia.

Vinkki 2: Harkitse kaikkia mahdollisia tulkintoja ennen lähettämistä

Yksi sosiaalisen median suurimmista haasteista on, että tekstitysten, valokuvien ja videomateriaalien kieli tai kuvat voidaan helposti poistaa kontekstista. Et halua mitä tahansa näkyvät sosiaalisen median sivuillasi, jotka voidaan tulkita väärin tai tulkita väärin tulehduksellisiksi, rasistisiksi tai vihamielisiksi.

Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy mieti tarkasti käyttämääsi kieltä, kuka katselee sisältöäsi ja miten, missä ja kenen kanssa poseeraat valokuvissa ja videoissa . Se, että et ole harkinnut tapoja, joilla sisältösi voi olla loukkaavaa, ei tarkoita, että sisältösi ei ole haitallista.

kenen kanssa oinas tulee toimeen

Suuri takeaway? Ajattele huolellisesti ja kriittisesti jokaista sanaasi ja kuvaa, jonka jaat.

body-top-secret-private-privacy

Vinkki 3: Pidä tilisi yksityisinä

Tämä on hyvä neuvo kaikissa olosuhteissa: pidä tilisi yksityisinä. Toivomme, että sosiaalisen median profiileissasi ei ole piilotettavaa ongelmallista sisältöä, mutta on muitakin turvallisuuteen liittyviä syitä, joiden vuoksi sinun on suojattava sisältösi ja itsesi pitämällä profiilisi yksityisinä.

Jos pidät profiilisi yksityisinä, voit käyttää sananvapautesi oikeutta ilman jatkuvaa seurausta vierailta Internetistä. Ei ole mikään salaisuus, että kiistanalaisen sosiaalisen median sisällön ympärillä olevat keskustelut ja väitteet voivat edistää väkijoukkojen mentaliteetteja. Viimeinen asia, jonka haluat, on unelmakoulusi peruminen, koska viestisi ovat levinneet virukseen.

Turvallisuutesi lisäksi profiilien asettaminen yksityisiksi osoittaa myös, että olet medialukutaitoinen henkilö. Korkeakoulut ja yliopistot haluavat opiskelijakunnan, jossa on opiskelijoita, jotka ajattelevat kriittisesti mediaa ja yhteiskuntaa ja joilla on kattava käsitys ammatillisen sosiaalisen median käyttäytymisestä.

Muista kuitenkin, että tilien lukitseminen ei takaa turvallisuutta. Sinun tulee myös olla hyvin varovainen sen suhteen, kenet hyväksyt seuraajaksi. Vaikka olisit ystäviä vain parhaiden ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa, on hyvä puhua heille myös yksityisyyden tarpeestasi. Pyydä heitä tarkistamaan kanssasi, ennen kuin he jakavat kuvakaappauksia viesteistäsi, äläkä pelkää käydä säännöllisesti ystävä-/seuraajaluetteloasi ja puhdistaa ihmisiä, joita et tunne tai joihin et luota.

Vinkki 4: Ole tietoinen, kun käytät kameraa

Me kaikki elämme periaatteessa jatkuvassa tilassa, kun meitä kuvataan, kuvataan tai suoratoistetaan näinä päivinä. Siksi on luultavasti turvallista olettaa, että kaikki mitä teet julkisesti tai muiden ympärillä, voivat hyvinkin päätyä kameraan.

Tämä mielessä, on tärkeää muistaa puhua ja toimia tavalla, joka ei tee sinusta Insta-surullisia . Me kaikki suutumme, menetämme viileytemme tai joudumme toisinaan ristiriitoihin muiden kanssa, mutta suojautuaksesi pahimmalta itseltäsi ja osoita, että välität muista, yritä pitää tauko ja miettiä ennen kuin puhut/teet, milloin kamera saattaa olla lähellä. ( Et halua olla seuraava viruksellinen Karen. )

Toisten luoman ja julkaiseman sisällön käsitteleminen voi olla arka, mutta on myös tärkeää, että puolustat itseäsi kenen tahansa kanssa, joka osoittaa kameraa sinua kohti. Jos kyseessä on ystävä tai perheenjäsen, kerro heille, että olisit kiitollinen, jos he eivät lähettäisi sinusta kuvia tai videoita ilman lupaasi. Voit lievittää loukkaantuneita tunteita selittämällä, että haet yliopistoon ja haluat varmistaa, että asetat aina parhaasi eteenpäin. Ystäväsi ja rakkaasi ymmärtävät!

Jos se on sivullisena julkisessa kuvauksessa, poistu tilanteesta mahdollisimman pian. Jopa osallistumattomat katsojat voidaan tallentaa kameraan tavoilla, jotka eivät ole kovin imartelevia. On todella vaikeaa poistaa sinua koskevaa sisältöä muiden ihmisten sosiaalisesta mediasta on parasta rajoittaa mahdollisuuksia kyseenalaisen sisällön luomiseen.

Vinkki 5: Muista, että verkkosisältö elää ikuisesti

Olipa kyse julkisesta arkistostasi tai kuvakaappauksesta, jonka joku muu jakaa julkaisemastasi valokuvasta, kun tuomiosi ei ollut 100%, julkaisemasi ja sinusta julkaistut asiat saavat oman elämänsä, kun jakamispainiketta painetaan . Kun jaat jotain, menetät hallinnan siitä, mitä muut päättävät tehdä sen kanssa.

Tämä on erityisen tärkeää muistaa vanhan sisällön osalta. Yleisölle kaikki mitä jaat, on reilua peliä, koska teit valinnan sijoittaa se sinne ... vaikka jakaisit sen viisi vuotta sitten. Tämä tarkoittaa, että sinun on arvioitava usein sosiaalisen median sivusi sen varmistamiseksi kaikki sisältösi heijastaa henkilöä, jonka haluat olla nyt . Jos jokin vaikuttaa hämmentävältä, poista se-vaikka se olikin jo päivän takaa.

Ihmiset muuttuvat usein ja kasvavat koulutetuiksi, tietoisiksi ja empaattisiksi ihmisiksi vanhetessaan ja haarautuessaan. Varmista, että sosiaalisen median arkistosi kasvaa kanssasi.

runko-mitä seuraavaksi

Mitä seuraavaksi?

Jos aiot hakea yliopistoon, ensimmäinen askel on prosessin ymmärtäminen. Se voi olla pitkä, vaikea ja monimutkainen! Siksi olemme koonneet täydellisen, asiantuntevan oppaan korkeakouluun hakemiseen. Se auttaa poistamaan salaisuuden (ja pelottelun!) Pois prosessista.

Jos haluat päästä kilpailukykyiseen kouluun, sinun on tehtävä erinomaisia ​​testituloksia. Opi kaikki kuinka tehdä täydellinen 1600 SAT: lla täällä . Jos otat ACT: n, älä huoli. Tässä on opas 36: n saamiseksi ACT: hen .

Pisteet ja arvosanat ovat kuitenkin vain yksi osa sovelluspakettiasi. Yliopistot etsivät monipuolisia opiskelijoita, jotka tuovat paljon kampuksen yhteisöön. Siksi on tärkeää olla vahva oppimäärään kuulumaton ja tai esimerkkejä yhteisöpalvelusta myös hakemuksessasi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.