Voiko 365 päivän pennihaaste auttaa sinua säästämään rahaa?

Rahan säästäminen voi olla todella vaikeaa. Se on myös todella tärkeää.

Jos et, taloudellisten tavoitteidesi saavuttaminen voi olla mahdotonta, olipa kyse sitten asunnon ostamisesta tai lapsen korkeakouluopetuksen maksamisesta. Säästyneet rahat auttavat myös maksamaan äkillisistä, odottamattomista kuluista, kuten auton korjauksesta tai lääkärin yllätyslaskusta. Jos olet kuitenkin jumissa elävän palkan ja palkan ansassa, rahan säästäminen voi tuntua täysin mahdottomalta.

Stony Brook University keskimääräinen gpa

Siellä pennihaaste tulee! Penny -haaste on suunniteltu auttamaan sinua säästämään lähes 700 dollaria vuodessa. Rahan säästäminen on hallittavaa ja hauskaa rikkomalla tavoitteesi pieniksi päivittäisiksi maksuiksi.Tässä artikkelissa puhun pennihaasteen toiminnasta riippumatta siitä, onko se hyvä tapa säästää rahaa vai ei, ja annan vinkkejä onnistumiseen, jos kokeilet sitä.

Mikä on Penny Challenge?

365 päivän pennihaaste (tai penniä päivässä haaste) tekee rahan säästämisestä helpompaa ja hallittavampaa, kun ihmiset tallentavat joka päivä pienen määrän rahaa säästötilille tai pieneen purkkiin.

Periaatteessa aloitat tallentamalla yhden pennin säästöihisi haasteen ensimmäisenä päivänä. Seuraavana päivänä talletat kaksi senttiä. Kolmantena päivänä talletat kolme penniä. Kasvatat tallettamasi rahan määrää yhdellä pennillä joka päivä, kunnes talletat 3,65 dollaria tilillesi viimeisenä päivänä. Vuoden kuluttua tämän tekemisestä olet säästänyt 667,95 dollaria.

Penny -haaste auttaa sinua säästämään rahaa hallittavissa pienin erin. Sen sijaan, että yrittäisit laittaa 20% palkkastasi säästötilillesi tai maksaa suuremman summan rahaa tilillesi harvemmin, 365 päivän pennin haaste antaa sinulle tavan säästää pieni määrä rahaa hyvin säännöllisesti.

Penny Challenge -tuloste

Tämän tulosteen avulla voit seurata, kuinka paljon rahaa sinun tulee tallettaa säästötilillesi joka päivä 365 päivän pennin haasteessa.

Voit myös ladata suuremman PDF -version tästä kaaviosta täältä: Penny Challenge PDF.

mitä ap -luokka tarkoittaa

Vinkkejä Penny-a-Day-haasteeseen

Näiden vinkkien ja temppujen avulla voit helpottaa ja hauskempaa 365 päivän pennin haasteen seuraamista.

#1: Tee tallentamisesta helppoa ja hauskaa

Etsitkö lisämotivaatiota tehdäksesi säästöistäsi jännittäviä? Käytä hauskaa purkkia tai säästöpossua!

Etsi talostasi turvallinen paikka, johon voit sijoittaa väliaikaisen säästötilisi. Hauskan purkin käyttäminen voi kannustaa säästämään rahaa tekemällä hauskasta ja pelillisemmästä penniäkään. Voit myös visualisoida edistymisesi ja nähdä säästösi fyysiset hedelmät joka päivä.

Jos haluat mieluummin tallettaa rahaa online -säästötilille tai pankkitilillesi, yritä minimoida tapahtumiesi tiheys . Jos talletat rahat fyysiselle säästötilille, kerää kaikki rahat jokaisesta viikonpäivästä yhteen paikkaan ja määritä tietty viikonpäivä, jona talletat sen pankkisi säästötilille. Jos haluat mieluummin tehdä verkkotapahtumia, laske yhteen rahat, jotka sinun on talletettava joka viikko, ja siirrä se shekistä säästötilille yhdessä tapahtumassa. Voit ajoittaa verkkotapahtumat etukäteen, jos olet huolissasi niiden unohtamisesta.

Suosittelen käyttämään hauskaa purkkia tai säästöpossua säästääksesi rahaa penniäkään päivässä. Rahan tallettaminen tällä tavalla tekee rahan säästämisestä helpompaa ja automaattisempaa, koska sinun ei tarvitse tehdä viikoittaisia ​​matkoja pankkiin tai muistuttaa itseäsi varojen siirtämisestä verkossa.

cal valtion pitkä ranta prepscholar

#2: Tallettaa rahat ensimmäisenä aamulla

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä helpottaaksesi penniäkään, on saada tapana tallettaa rahat ensimmäisenä aamulla.

Jos sinulla on tapana tallettaa rahaa ensimmäisenä aamulla, sinun on helpompi muistaa tehdä se joka päivä. Muuta rahan säästäminen osaksi aamurutiiniasi, kuten hampaiden pesu tai kasvojen pesu. Näin et koskaan unohda tehdä sitä!

On parempi tallettaa rahaa aamulla kuin illalla, koska kun talletat rahaa ensimmäisenä aamulla, et ole kohdannut mahdollisuutta käyttää rahaa. Jos odotat rahan tallettamista päivän loppuun asti, olet ehkä jo käyttänyt sen elokuvalipulle, illalliselle tai muulle ostokselle. Rahan tallettaminen ensimmäisenä aamuna priorisoi säästämisen menojen sijaan.

#3: Seuraa edistymistäsi

Hyvä tapa motivoida itseäsi on seurata edistymistäsi. Voit seurata edistymistäsi katsomalla säästötiliäsi verkossa tai päivittämällä pienen kortin tai kyltin säästöpossusi lähellä. Tulet yllättymään siitä, kuinka nopeasti säästetyt penniä kertyy, ja edistymisen seuraaminen voi myös motivoida sinua jatkamaan säästämistä, jos sinulla on vaikeuksia.

#4: Aseta kaavio helposti näkyvään paikkaan

Oletko huolissasi siitä, että unohdat pennin haasteen? Tulosta pennihaaste-tulosteemme ja liitä se paikkaan, jossa näet sen joka päivä, kuten jääkaapin tai kylpyhuoneen peilin. Jos näet haasteen joka kerta, kun haet välipalaa, et todennäköisesti unohda sitä.

Toimiiko Penny Challenge?

Joten, onko pennin haaste todella tehokas auttamaan sinua säästämään rahaa?

mistä teko johtuu

Jos olet epäonnistunut suuremmissa säästöhaasteissa, kuten 52 viikon haasteessa tai kahden kuukauden välein, pennihaaste on vankka tapa säästää vähän rahaa joka päivä, mikä johtaa kunnolliseen säästötiliin vuosi.

Koska 365 päivän pennin haaste vaatii tallettaa vain pienen määrän rahaa joka päivä, se on hyvä tapa rahan kanssa kamppaileville ihmisille aloittaa säästäminen. Vaikka elät palkalta palkalle, voit todennäköisesti löytää päivittäin useita pennejä säästötilillesi. Monet penniäkään haastavat ihmiset ovat aloittelijoita säästämään rahaa - mikä on okei! Penny -haaste auttaa sinua muodostamaan johdonmukaisen tavan säästää rahaa saamalla sinut käytännön säästöön joka päivä.

365 päivän pennihaasteen suurin haittapuoli on, että se ei lopulta säästä niin paljon rahaa. Vaikka 667,95 dollaria on kunnollinen säästö, se ei auta sinua paljoa maksamaan isommista ostoista, kuten talosta tai autosta, tai odottamaan odottamattomia kustannuksia, kuten sairaalalaskua. Sinun on lopulta aloitettava enemmän rahaa, jotta voit rahoittaa suurempia ostoksia.

Katsaus: Kuinka Penny Challenge voi auttaa sinua säästämään rahaa?

Pennihaaste on loistava tapa säästää rahaa kamppaileville ihmisille tapana laittaa pieni määrä rahaa joka päivä. Säästämällä pennejä joka päivä, rakennat säästötilisi ja kehität älykkäitä tapoja säästää rahaa.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA