Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

feature_caltech_vs_mit_logos

Jos haluat pääaineenaan tiede, tekniikka tai siihen liittyvä ala, olet todennäköisesti kuullut Caltechista ja MIT: stä, kahdesta Yhdysvaltain arvostetuimmista teknologiainstituuteista. Mutta onko Caltech tai MIT parempi yliopisto? Vielä tärkeämpää on, mihin kouluun sopii paremmin sinä ?

Tässä täydellisessä Caltech vs MIT -oppaassa käymme läpi tärkeimmät erot Caltechin ja MIT: n välillä ja esitämme kriittiset tekijät, jotka sinun on otettava huomioon päättäessäsi, onko Caltech tai MIT sinulle oikea valinta. Mutta ensin katsotaan minkä tyyppisiä kouluja Caltech ja MIT todella ovat.RIKKOMINEN: Caltech-sovelluksen muutokset COVID-19: n vuoksi

Uuden koronaviruspandemian seurauksena monet korkeakoulut ovat päättäneet ainakin väliaikaisesti lopettaa SAT- ja ACT-pisteiden vaatimisen. Kesäkuussa 2020 Kalifornian teknillinen instituutti ilmoitti että he lopettavat hakijoiden SAT- ja ACT-pisteiden tarkastelun seuraaville kahdelle seuraavalle pääsykierrokselle (syksyllä 2020 ja 2021 hakevat). Tämä tarkoittaa, että paitsi SAT- ja ACT-pisteitä ei vaadita, mutta vaikka lähetätkin ne, niitä ei tarkisteta eikä niitä pidetä osana hakemustasi. (Tätä me kutsumme testisokeiksi käytännöksi.)

mikä on ab 4.0 -asteikolla

SAT- ja ACT-peruutusten sekä niiden vaikeuksien takia, joita joillakin opiskelijoilla on valmistautumisessa tai maksamiseen testeistä, Caltech päätti väliaikaisesti lopettaa standardoitujen testitulosten vaatimisen, jotta pääsy olisi mahdollisimman oikeudenmukaista ja tasapuolista. Koska testituloksia ei oteta huomioon, korostetaan enemmän oppilaiden suorittamia luokkia ja niissä saamiaan arvosanoja.

Mikä on Caltech?

Kalifornian teknillinen instituutti - yleisesti nimeltään Caltech - on erittäin arvostettu yksityinen tutkimusyliopisto, joka sijaitsee Pasadenassa Kaliforniassa. Perustettu vuonna 1891, Caltech on erikoistunut tieteeseen, tekniikkaan ja tekniikkaan . Laitoksella on monia suuria tutkimuslaitoksia ja tähtitieteellisiä observatorioita, ja se on tuottanut 38 Nobelin palkinnonsaajaa.

Pienessä yliopistossa, Caltechissa, on yhteensä 2237 opiskelijaa, mukaan lukien 938 opiskelijaa; siellä asuu myös 300 tiedekunnan jäsentä.

Caltechissa on kuusi akateemista jakoa:

 • Biologian ja biotekniikan osasto
 • Kemian ja kemian tekniikan osasto
 • Tekniikan ja sovelletun tieteen osasto
 • Geologian ja planeettatieteiden osasto
 • Humanististen ja yhteiskuntatieteiden osasto
 • Fysiikan, matematiikan ja tähtitieteen jako

Caltech tarjoaa 28 suurta yhtiötä, 12 alaikäistä ja Monitieteinen opinto-ohjelma , jonka avulla voit mukauttaa opetussuunnitelmasi laatimalla ainutlaatuisen järjestelyn Caltechin ja muiden koulujen kursseista, tutkimuksesta ja itsenäisistä opinnoista.

Nykyisessä, Caltech on sijoittui # 9 mukaan US News parhaille kansallisille yliopistoille . Sen hyväksymisaste on vain 6%, mikä tarkoittaa, että kouluun on erittäin vaikea päästä.

Tutkijoiden lisäksi Caltech tarjoaa yli 100 opiskelijaklubia ja osallistuu 17 NCAA: n divisioonan III urheilulajiin.

Mikä on MIT?

Vuonna 1861 perustettu Massachusettsin Teknologian Instituutti , tai MIT, on - kuten Caltech - kuuluisa yksityinen tutkimusyliopisto, joka on erikoistunut tieteeseen ja tekniikkaan. Se sijaitsee Cambridgessä Massachusettsissa - samassa kaupungissa kuin Harvardin yliopisto - aivan Bostonin vieressä.

Yliopiston tehtävänä on edistää tutkimusta, löytöjä ja innovaatioita. MIT: n henkilökunta, tiedekunta ja alumni ovat voittaneet monia palkintoja, mukaan lukien 95 Nobel-palkintoa.

MIT on keskikokoinen oppilaitos, johon ilmoittautuu yhteensä 11254 opiskelijaa, joista 4361 on alaikäisiä. Yliopistossa työskentelee myös lähes 13 000 työntekijää ja tiedekuntaa.

MIT: ää on kuusi koulua:

 • Arkkitehtuurin ja suunnittelun korkeakoulu
 • Insinööritieteiden korkeakoulu
 • Humanististen, taiteellisten ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu
 • Sloan Management School
 • Perustieteiden korkeakoulu
 • MIT Schwarzmanin tietotekniikan korkeakoulu

Ylivoimaisesti suosituin koulu on teknillinen korkeakoulu, jossa asuu noin 5700 opiskelijaa (sekä perustutkinnon suorittaneita että jatko-opiskelijoita). Kaiken kaikkiaan MIT: ssä on saatavana 56 suurta ja 57 alaikäistä.

Ylimpänä yliopistona (sijoittui # 4 kirjoittanut US News ), MIT on erittäin kilpailukykyinen , joka hyväksyy vain 7% hakijoista vuosittain.

Tutkijoiden ulkopuolella MIT tarjoaa yli 450 opiskelijaorganisaatiota ja 33 NCAA Division III -urheilua.

body_caltech_campus_building Millikan-kirjasto Caltechissa( Canon.vs.nikon / Wikimedia Commons)

Caltech vs. MIT: vertailu rinnakkain

Onko Caltech parempi kuin MIT? Vai onko MIT parempi kuin Caltech?

Tässä osiossa tarjoamme sinulle täydellisen vertailun Caltechista ja MIT: stä, jotta saat paremman käsityksen kahden arvostetun yliopiston tärkeimmistä eroista (ja yhtäläisyyksistä!).

kuinka löytää horoskooppimerkkisi
Caltech KANSSA
Sijainti Pasadena, Kalifornia Cambridge, MA
Julkinen vai yksityinen? Yksityinen Yksityinen
Osa Ivy-liigaa? Älä Älä
Undergrad-ilmoittautuminen 938 4,361
US News Sijoitus 9 4
Kapealuokkainen A + A +
Hyväksyntäaste 6% 7%
Keskimääräinen GPA 4.19 4.17
Keskimääräinen SAT / ACT-pisteet SAT: 1545
TOIMIA: 36
SAT: 1535
TOIMIA: 35
Lukukausimaksut 56 892 dollaria 53 790 dollaria
Opiskelijoiden ja tiedekuntien suhde 3: 1 3: 1
Koulujen / korkeakoulujen määrä 6 akateemista jakoa 6 koulua
# Majoreista 28 56
Suosituimmat majorit Tekniikka, matematiikka, biologia Tekniikka, tieteenalat, matematiikka
Opiskelijaklubien määrä 100+ 450+
Urheilu NCAA-divisioona III NCAA-divisioona III
Mediaanipalkka 83 200 dollaria 82 300 dollaria
Yleinen maine Tunnettu teknillinen yliopisto, joka tunnetaan tieteellisestä tutkimuksestaan, valikoivuudestaan ​​ja läheisestä opiskelijakunnastaan Erittäin arvostettu teknillinen yliopisto, jossa on korkealaatuisia tutkijoita, professoreita ja tutkimusta

Sijainti

Caltech sijaitsee Pasadenassa Kaliforniassa, noin 11 mailia koilliseen Los Angelesista. Pasadena tarjoaa esikaupunkialueita ja sen asukasluku on noin 140 000 ihmistä.

body_caltech_campus_map

Samaan aikaan MIT sijaitsee kaukana maasta Cambridgessä Massachusettsissa, kaupungissa, joka on osa Bostonin pääkaupunkiseutua. Cambridgen väkiluku on noin 100 000 ihmistä, ja se tarjoaa esikaupunkiyliopiston kaupunginosan, joka on samanlainen kuin Pasadena. Siellä on myös Harvardin yliopisto.

body_mit_campus_map

Tärkeimmät erot ovat Kalifornian ja Massachusettsin ilmastossa ja kulttuureissa : ottaa huomioon, että SoCal on lämmin ja kesäinen paikka, joka tunnetaan rennosta, rantahenkisestä tunnelmastaan ​​ja Hollywoodin elämäntavastaan, Massachusetts - erityisesti Boston - on historiallisempi, älyllisempi alue, joka tunnetaan esittävän taiteen tilanteestaan, ankarista talveistaan ​​ja uuden Englannin keittiöstä murre.

Yliopistotyyppi

Sekä Caltech että MIT ovat yksityisiä yliopistoja (toisin kuin julkiset yliopistot), mikä tarkoittaa, että ne ovat yksityisesti rahoitettu esimerkiksi opetuksen, lahjoitusten ja lahjoitusten kautta. Lisäksi kumpikaan koulu ei kuulu Ivy-liigaan.

Saat lisätietoja yksityisten ja julkisten korkeakoulujen eroista tutustumalla oppaasemme.

Koko

MIT on suurempi näistä kahdesta , johon kuuluu yhteensä 4361 opiskelijaa (verrattuna Caltechin 938 perustutkintoon). Kokonaisrekisteröitymisen (ala-asteen opiskelijat + jatko-opiskelijat) osalta MIT asuu 11254 opiskelijaa, kun taas Caltechilla on vain 2237 opiskelijaa.

Siksi voimme sanoa niin MIT on keskikokoinen koulu ja Caltech on hyvin pieni koulu .

Sijoitukset ja arvosanat

Caltech ja MIT ovat molemmat arvostettuja tiede- ja teknologiayliopistoja, mikä tarkoittaa, että heitä pidetään samalla tavalla yliopistojen rankingissa; MIT kuitenkin yleensä voittaa Caltechin useimmissa ranking-listoissa .

Tässä ovat Caltechin ja MIT: n nykyiset sijoitukset useista lähteistä:

US News Forbes Kapealla Times Higher Education
Caltech 9 8 8 4
KANSSA 4 4 1 5

Kuten voit nähdä täältä, vaikka MIT sijoittuu yleensä viiden parhaan yliopiston joukkoon, Caltech sijoittuu yleensä kymmenen parhaan paikan joukkoon (vaikka se edesauttaa MIT: tä etumatkalla; Times High Education rankingissa).

Lisäksi, molemmat laitokset saivat A + -arvosanan kapealta , mikä osoittaa, että täällä olevat opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä kokemuksiinsa.

kuinka monta kuppia 4 litrassa

Pääsymaksut

Sekä MIT: llä että Caltechillä on erittäin alhainen hyväksymisaste. MIT: n osuus on 7%, kun taas Caltechin osuus on pienempi kuin 6%. Tämä tarkoittaa, että vain kuusi tai seitsemän sadasta hakevasta opiskelijasta hyväksytään kussakin koulussa. Siksi, jotta saat paremmat mahdollisuudet päästä joko Caltechiin tai MIT: ään, sinulla on oltava vaikuttava sovellus, jolla on korkea GPA ja vahvat testipisteet.

Caltech ja MIT ovat yhtä kilpailukykyisiä. Hakijoiden keskimääräinen GPA on 4,19 Caltechissa ja 4,17 MIT: ssä, joten sinulla on oltava kaikki tai enimmäkseen As.

Standardoitujen testipisteiden osalta Caltechin keskiarvot ovat hieman korkeammat kuin MIT: ssä , huolimatta MIT: n korkeammasta sijoituksesta. Caltechissa keskimääräinen SAT-pisteet on a1545 ja keskimääräinen ACT-pisteet on täydellinen 36. MIT: ssä keskimääräinen SAT-pisteet on 1535 ja keskimääräinen ACT-pisteet 35.

body_mit_campus_building Ray ja Maria Stata -keskus MIT: ssä( Nathan Rupert / Flickr)

Lukukausimaksu ja maksut

Yksi valtava tekijä useimmille opiskelijoille on kustannukset. Caltech ja MIT maksavat melkein saman verran : kun Caltech on 56 892 dollaria vuodessa, MIT on 53 790 dollaria. Se on paljon rahaa!

Onneksi molemmat yliopistot tarjoavat melko hyvää taloudellista tukea; kuitenkin, MIT: llä on kokonaisuudessaan parempi rahoituspaketti siinä, että se myöntää opintolainoja osana taloudellista avustuspakettia vain, jos perheesi ansaitsee yli 90 000 dollaria. Samaan aikaan Caltech antaa yhdistelmän apurahoja, apurahoja, lainoja ja työopintoja, joten on mahdollista, että valmistut täältä hieman velalla.

Kumpikaan MIT ja Caltech eivät anna ansioapurahoja, vain tarpeisiin perustuvat . Jos olet kiinnostunut ansioihin perustuvien apurahojen hakemisesta, tutustu näihin vanhempien suosituimpiin ulkoisiin apurahoihin.

Opiskelijoiden ja tiedekuntien suhde

Opiskelija-tiedekunta -suhteet osoittavat, kuinka monta opiskelijaa koulua kohti on professoria kohti. Pienemmät suhdeluvut osoittavat, että kutakin professoria kohti on vähemmän opiskelijoita ja että ne ovat siten parempia koska ne varmistavat, että sinulla on paljon yksi kerrallaan jokaisen opettajan kanssa.

Sekä Caltech että MIT ovat erittäin korkealla vaikuttava 3: 1 opiskelija-tiedekunta-suhde , eli kutakin koulua kohti on vain kolme opiskelijaa professoria kohti.

Koulut ja tutkijat

Caltechilla on kuusi akateemista jakoa (erillisten koulujen / korkeakoulujen sijasta) ja MIT: llä on kuusi koulua, joten molemmat oppilaitokset ovat suhteellisen saman kokoisia osastojen suhteen. Erityisesti MIT: ssä asuu arkkitehtuurikoulu ja kauppakorkeakoulu, joista kumpikaan ei ole Caltechilla.

Suurten yhtiöiden osalta MIT tarjoaa kaksinkertaisen määrän suuria yhtiöitä kuin Caltech (56 päätoimittajaa MIT: ssä vs. 28 Caltechissä), joten jos etsit lajiketta, MIT on parempi valinta. Koska molemmat oppilaitokset keskittyvät tekniikkaan ja tekniikkaan, kunkin yliopiston suosituimmat pääaineet ovat melko identtisiä ja sisältävät muun muassa tekniikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja biologian.

miten tehdä ruskea elintarvikeväri

Ulkopuoliset

MIT tarjoaa enemmän kuin 450 opiskelijaklubia , kun taas Caltech tarjoaa noin 100 klubia (mikä on edelleen kohtuullinen määrä, mutta kalpea verrattuna MIT: n tarjoamiin).

Urheilullisesti sekä Caltech että MIT ovat osa NCAA-divisioonaa III.

Alumnien alkupalkan mediaani

Koska MIT ja Caltech ovat insinööri- ja teknologiakouluja - ts. Erikoistumisia, jotka tekevät ihmisille usein paljon rahaa - molemmista kouluista valmistuneilla on erittäin korkea mediaanipalkka . Caltech-asteikot voivat odottaa ansaitsevansa noin 83 200 dollaria, kun taas MIT-asteikot voivat odottaa vain vähän vähemmän 82 300 dollarilla.

body_student_carrying_books

Onko Caltech tai MIT parempi sinulle? 4 avaintekijää

Onko Caltech parempi kuin MIT sinulle? Vai onko MIT enemmän ottelu? Harkitse nämä neljä kriittistä tekijää selvittääksesi, pitäisikö sinun soveltaa Caltech vs. MIT: ää (vai kumpaakaan vai molempia!).

# 1: Sijainti

Ajattele ensin kunkin koulun sijaintia ja sitä, missä voit helposti kuvitella itsesi menestyvän, akateemisesti ja sosiaalisesti. Kun Caltech sijaitsee Pasadenassa Kaliforniassa valtavan, vilkkaan Los Angelesin kaupungin vieressä, MIT sijaitsee Cambridgessa Massachusettsissa Bostonin, suuren kaupungin (mutta ei läheskään yhtä suuren kuin LA) vieressä.

Vaikka molemmat kampukset tarjoavat intiimiä esikaupunkialueita, Los Angeles ja Boston eroavat suuresti kulttuurin, väestön ja ilmaston suhteen .

Jos mahdollista, yritä käydä sekä Caltechin että MIT: n (tai mielenkiintoisemman kampuksen) kampuksilla, jotta voit selvittää, sopiiko opiskelija-ilmapiiri ja alue kokonaisuutena sinulle.

# 2: Koko

Toinen keskeinen tekijä on ylioppilaskunnan koko.

Vaikka MIT: ssä on yhteensä noin 11 200 opiskelijaa, Caltechissa on vain noin 2200 opiskelijaa - ja nämä luvut sisältävät molemmat alemman tason opiskelijat ja Valmistuvat oppilaat. Kuten näette, MIT on huomattavasti suurempi kuin Caltech.

Jos haluat mieluummin suuremman, monipuolisemman ympäristön, MIT saattaa sopia sinulle paremmin, koska sillä on enemmän opiskelijoita ja oppilaitoksia. Jos haluat mieluummin intiimimmän ympäristön, jossa voit oppia tuntemaan suurimman osan tai mahdollisesti kaikki ikäisesi, Caltech olisi todennäköisesti ihanteellinen valinta.

# 3: Akateemiset ohjelmat

Sinun tulisi myös miettiä, mitä pääaineita kukin koulu tarjoaa ja mitä aiot opiskella. Muista se MIT on kahdesti niin monta päävaihtoehtoa kuin Caltechilla on (56 päätoimittajaa MIT: ssä vs. 28 Caltechissä), joten jos et ole varma, mitä haluat opiskella, MIT on todennäköisesti parempi valinta, koska se tarjoaa enemmän aloja ja erikoistumisia.

Yhtä tärkeää on miettiä, tarjoako valitsemasi pääaine joko Caltech tai MIT koska molemmilla kouluilla ei ole samoja pääaineita. Itse asiassa MIT tarjoaa paljon laajemman valikoiman humanistisia, taiteellisia ja yhteiskuntatieteellisiä tutkintoja kuin Caltech, joka keskittyy tiukemmin tiede- ja teknologiaohjelmiin. Voit esimerkiksi opiskella saksaksi tai musiikkia MIT: ssä, mutta et Caltechissä.

Katso luettelo päämiehistä MIT: ssä ja luettelo suurimmista yhtiöistä Caltechissa aloittaaksesi.

# 4: Kustannukset ja taloudellinen tuki

Vaikka Caltech ja MIT maksoivat lähes saman määrän opetusta ja palkkioita, sinun on otettava huomioon myös muut tekijät, kuten elinkustannukset, ateriasuunnitelmat ja kuljetusmaksut , joka voi vaihdella dramaattisesti kaupungeittain.

Sinun tulisi myös tutkia, millaista taloudellista tukea kukin yliopisto tarjoaa. Tällä hetkellä sekä Caltech että MIT vannovat täyttävänsä 100% opiskelijoiden taloudellisista tarpeista.

MIT tarjoaa joitakin parhaista taloudellisista tuista: se on tarpeetonta eikä anna lainoja (vain apurahoja ja apurahoja), jos perheesi tulot ovat alle 90 000 dollaria. Vuosina 2019-20 keskimääräinen tarpeisiin perustuva apuraha MIT: ltä oli 47593 dollaria , mikä tarkoittaa, että hakijoiden täytyi maksaa keskimäärin vain muutama tuhat dollaria taskusta.

Vaikka Caltech täyttää 100% taloudellisesta tarpeesta ja on myös tarpeeton sokea (tarpeiden mukaan herkkä kansainvälisille opiskelijoille), yliopistolla ei tällä hetkellä ole käytäntöjä, jotka rajoittavat tai poistavat opintolainoja. Joten jos haluat saada runsaasti taloudellista tukea, sinulla on parempi mahdollisuus välttää lainoja MIT: n kanssa .

kuinka löytää toisen asteen yhtälöiden kärki

Yhteenveto: Onko Caltech parempi kuin MIT? Vai onko MIT parempi?

Caltech vs MIT: kaksi maailman parhaista tiede- ja tekniikkakouluista. Kun Caltech on pienempi, top 10 -yliopisto, joka sijaitsee Pasadenassa Kaliforniassa, MIT on suurempi, top 5 -yliopisto, joka sijaitsee Cambridgessa Massachusettsissa.

Todellinen kysymys ei ole nyt siitä, onko Caltech tai MIT kaiken kaikkiaan parempi, vaan pikemminkin: on Caltech tai MIT sopivampi sinä ? Tähän vastaamiseksi sinun on otettava huomioon kaikki kriittiset erot näiden kahden laitoksen välillä, mukaan lukien niiden sijainti, koko, suuret yritykset ja kustannukset / taloudellinen tuki.

Kun olet tehnyt sen, voit aloittaa hakemisen MIT: ään, Caltechiin tai molempiin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset