SAT -laskimet: vinkkejä asiantuntijoilta

body_calculator-3.jpg

Laskimet ovat sallittuja SAT: ssa, ja jos niitä ei käytetä oikein, voi jäädä kauas taakse. SAT -asiantuntijat Fred Zhang ja Allen Cheng keskustelevat siitä, mitkä vinkit ja strategiat auttoivat heitä saamaan täydelliset pisteet.

Johdanto SAT: n laskimiin

Kaikki: Joten kuinka tärkeitä laskimet ovat SAT: lle?Fred: Sanoisin, että he ovat keskipitkän merkitys SAT: lle Matematiikka -osio. Sinulla on ehdottomasti oltava oikea laskinstrategia. Toisaalta suurin osa matematiikan osion työstä (jopa laskinosa!) Tulkitsee ongelmaa - laskin ei voi tehdä sitä puolestasi. Toisaalta, jos et käytä laskinta tai käytä väärää laskinstrategiaa, se voi todella sotkea sinut.

Kaikki: Olen samaa mieltä. Laskimet eivät voi piristää päivääsi, mutta voivat varmasti rikkoa päiväsi. Sinun on vältettävä virheitä saadaksesi hyvät pisteet SAT -matematiikassa, mikä sinun on tehtävä, jos olet esim. tavoitteena huipputekniikan koulu . Tässä on tärkeimmät vinkkimme.

Vinkki 1: Ota laskin mukaan

College Boardin virallinen laskimen käytäntö sanoo, että et tarvitse laskinta SAT: lle. He sanovat sen, koska College Boardin on saatava SAT näyttämään kaikkien tulotasojen ihmisten ulottuvilta. Todellisuus on, että laskin ja oikea laskin on ehdoton pakko.

Olemme suorittaneet ACT-, SAT-, GRE-, MCAT- ja lukuisia standardoituja testejä sekä luokkatestejä. Aina kun laskimet olivat sallittuja, niistä 9 kertaa kymmenestä oli merkittävää apua. Kun sinun täytyy kertoa 2392 x 323, se on nopeammin ja tarkemmin tehdä se laskimella. Ota laskin mukaan!

Vinkki 2: Tarkista aina syöttörivi

Mikä on syöttörivi? Se on rivi laskimen yläosassa, joka näyttää kirjoittamasi:

casio-laskin, jossa on syöttörivi

Monet tieteelliset laskimet, kuten Casio fx-300MS (Fredin henkilökohtainen suosikki SAT: lle), kirjoita syöttörivi, samoin kuin Ti-83 , Ti-84 ja Ti-89 .

Fred: Aina, aina vilkaise tätä tarkistaaksesi ennen kuin painat enter. Vilkaisu kestää alle sekunnin, ja niin monta kertaa huomasin kirjoittavani (425+25) (424+25) sijaan tai kääntäen desimaalin. Muutamat tällaiset virheet matemaattisessa osassa voivat maksaa jopa 50-100 pistettä! Kaksinkertaisella tarkistuksella en ole onnistunut melkein koskaan tekemään laskentavirhettä.

Kaikki: Ehdottomasti. Suosikki SAT -laskin on Ti-89 , ja tarkistan syöttöriviä koko ajan. Jos olet paras maalintekijä, se on ratkaisevan tärkeää huolimattomien virheiden estämiseksi. Jos et ole paras pistemäärä, voit tarkistaa toimintojen järjestyksen ja sovittaa paperilla olevan yhtälön.

Fred: Voi, ja epäsuorasti kaikessa tässä on, että sinun pitäisi pysy kaukana laskimista, joissa ei ole syöttöriviä. Tuo 4-funktio (vain lisää, vähennä, kerro, jaa) laskin kaapissa? Ei todellakaan. Joillakin tieteellisillä laskimilla ei ole syöttöriviä - sen käyttäminen saattaisi suuren haitan.

Vinkki 3: Tunne laskin

Kaikki: Mitkä olisit huonoimmat laskimen kokemuksesi?

Fred: Voi, ylivoimaisesti, koulussa, kun minun piti käyttää sellaista, johon en ollut tottunut. Metsästin sinimerkkiä. Löysin sen, mutta sitten ymmärrän, että minun on painettava toista painiketta samanaikaisesti sen aktivoimiseksi. Ja vielä lisätäkseni, testin puolivälissä tajusin, että laskimen kulmayksikkö oli asetettu radiaaneiksi asteiden sijaan, joten vastaukseni olisivat kaikki väärin.

Tiedätkö muuten kuinka uida tai ajaa pyörällä? Jos näin on, tiedät kuinka tärkeää on tuntea jokin toiminta. Laskimen tuntemus ei ole erilainen.

Jos haluat saada kaiken irti laskimestasi, sinun on on pakko käytä sellaista, johon olet tottunut. Yksi, jota olet käyttänyt 20 tuntia tai enemmän, mieluiten. Sinulla on epämääräinen lihasmuisti siitä, missä näppäimet ovat, mitä asetuksia on ja niin edelleen. Muista tämä: huonoin laskin on tuntematon laskin . TO tuttu tieteellinen laskin on paljon parempi kuin tuntematon Ti-89 .

Kuinka opit tuntemaan laskimen? Valitse haluamasi ja käytä sitä kokeisiin, läksyihin ja muuhun. Kun mahdollista, älä lainaa muita ihmisiä, älä tee luokkalaskuria tehdessäsi tehtäviä. Tutustu yhteen laskinmalliin.

Vinkki 4: Tiedä milloin laskin lasketaan alas

Kaikki: Onko olemassa sellaista kuin uskotko laskimeen liikaa? Uskooko siihen liikaa?

Fred: Ehdottomasti. Koko urani ajan, Olen nähnyt niin monia oppilaita, jotka ajattelevat, että oikea laskin ratkaisee maagisesti kaikki matemaattiset tehtävänsä. Nämä oppilaat käyvät läpi vaikeuksia ampua omat Ti-84 , navigoimalla useissa valikoissa löytääksesi suuritehoisen kuutiomäärän ratkaisijan, kirjoita hitaasti yhtälö varovasti, paina enter ja saat pyöristetyn vastauksen, kuten .588, joka heidän on muutettava takaisin 10/17: ksi.

Kaikki: Olen nähnyt niitä omana aikanaan, ja potkut on, että matemaattisen tehtävän suorittaminen laskimessa kestää 2 minuuttia, kun taas jos vain ajattelit luovasti ongelmaa, saat sen 15 sekunnissa.

unc chapel hill act tulokset

Fred: Laskimen ylikäyttäjät kärsivät varmasti laskimen kirjoitusvirheistä ja pyöristettyjen numeroiden muuntamisesta murto-osiksi.

Varo käyttämästä laskinta, kun:

 • Sinusta tuntuu, että sinun on käytettävä erittäin monimutkaista ohjelmaa sen ratkaisemiseksi.
 • Tiedät, että vastaus on murto -osa, kuten 5/13, mutta laskin antaa vain desimaalilukuja.
 • Kun sinun on käytettävä suurta määrää näppäinpainalluksia tai valikossa navigointia saadaksesi vastauksesi. Lisää näppäimen painalluksia tarkoittaa enemmän virheitä.
 • Kultainen sääntömme: minä f Mitä yrität tehdä piirtävällä laskimellasi, EI ole mahdollista tieteellisellä laskimella, olet todennäköisesti liikaa käyttämässä laskinasi.

Itse asiassa menisin niin pitkälle, että sanoisin, että sinun pitäisi todella käyttää laskinta vain neljän perustoiminnon yhdistelmien tekemiseen, kuten (425+25)/3 - (42*4)/3.

Sinun pitäisi käyttää laskinta:

 • Parantaa 4-funktion laskelmien tarkkuutta (mutta ole varovainen kirjoittaessasi!).
 • Monimutkaisten 4-toimintoisten laskelmien nopeuttamiseksi (kirjoittaminen 3823 * 84 on paljon nopeampaa kuin käsin).
 • Minimaaliseen muuhun käyttöön.

Bonus Q&A: Mikä on suosikkilaskin SAT: lle ja miksi?

Fred: Varmasti, Casio fx-300MS . Minulla on niin monia syitä rakastaa tätä laskinta (ja he eivät maksa minulle sanoa tätä):

 • Siinä on syöttörivi, ja keskustelimme siitä, kuinka tärkeä tämä on.
 • Se on suhteellisen yksinkertainen laskin, joten kaikki opettajat antavat sinun käyttää sitä tentteihin, jotka mahdollistavat laskimet Tämän laskimen avulla voit harjoitella paljon .
 • Koska se on yksinkertainen laskin, et myöskään koskaan houkuttele käynnistämään kuutioyhtälön ratkaisijaa, josta aiemmin keskustelimme, on usein vähemmän kuin optimaalinen.

Ainoa haittapuoli on, että jos huomaat, että jotakin graafista laskintoimintoa on käytettävä, ja olet havainnut sen hyödylliseksi, se ei ole tässä. Mutta en ole henkilökohtaisesti koskaan löytänyt tällaista 'pakollista' graafista laskintoimintoa, ainakaan SAT: lle.

Kaikki: minä pidän Ti-89 eniten. Se on yksi tehokkaimmista SAT: n hyväksymistä laskimista. Miksi rakastan sitä?

 • Siinä on paljon enemmän toimintoja kuin useimmissa muissa laskimissa (ja se on myös kalliimpaa).
 • Se antaa sinulle vastaukset murto -osassa ja 'rationalisoitu' -muoto: joten jos vastaus on 10/17, se antaa sinulle sen desimaaliverron sijaan, kuten 0,5882352 (mikä jättää sinut vastaamaan sitä).
 • Pidän yhtälöiden ratkaisijaa melko hyödyllisenä. 3x+4y = 6, 9x+2y = -10 ratkaiseminen on eräänlainen kipu manuaalisesti, ja voit vain kirjoittaa tämän Ti-89 . Mutta kirjoittaminen oikein ei vaadi paljon vähemmän vaivaa kuin paperilla ratkaiseminen, joten voin edetä kumpaankin suuntaan. Se ei todellakaan ole 'pakollinen ominaisuus'.

Avainlaskimen toiminnot

Laskimen käytön tärkein oppitunti on jälleen laskin. Toiseksi on tärkeää tarkistaa kaikki merkinnät. Kolmanneksi sinun on opittava tuntemaan laskin. Ja lopuksi, käytä sitä pääasiassa neljään toimintoon ja vain vähän enemmän.

Mitä tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi tehdä?

 • Hallitse yksi laskin.
 • Tuo varmuuskopio testiin tai ainakin vara -akut.

Mitä me teemme ei suositella?

 • Vietät tunteja lataamalla monimutkaisia ​​ohjelmia siihen Ti-84 .
 • Luottaa jokaisen laskimen lisätoimintojen käyttöön.
 • Pakko laskinta kultaisena lippuna 800: eesi.

Nyt kun tiedät nämä vinkit, mene ulos ja valloita SAT Math -osa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA