RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

main_cancel-1

COVID-19 (tunnetaan myös nimellä koronavirus) on aiheuttanut tapahtumia kaikkialla maailmassa, ja se sisältää tulevat SAT-testipäivät. Jotkut SAT-testipäivät on peruutettu, kun taas muiden testipäivien tulevaisuus on ilmassa, ja se aiheuttaa stressaavaa tilannetta opiskelijoille, jotka tarvitsevat SAT: n, hakea yliopistoon. Tämän oppaan avulla saat uusimmat tiedot COVID-19 SAT -peruutuksista, mitä sinun pitäisi tehdä, jos olet rekisteröitynyt peruutettuun kokeeseen, mitä toimia kollegion hallitus suorittaa peruutusten seurauksena ja mitä sinun pitäisi tehdä odottaessasi SAT: n suorittamista.

Mitä muutoksia SAT-testipäiviin on tehty COVID-19: n tuloksena?

Seuraavat SAT-kokeet / meikkikokeet ovat olleet PERUUTETTU koronaviruksen seurauksena:kuinka monta puoli litraa gallonaa
 • 2. toukokuuta 2020 SAT-tentti
 • 6. kesäkuuta 2020 SAT-tentti
 • Meikkikoe kokeen 14. maaliskuuta antamista varten (suunniteltu 28. maaliskuuta)
 • SAT-koulupäivän tentit 25. maaliskuuta, 14. huhtikuuta ja 28. huhtikuuta

Seuraavat PSAT-kokeet on suoritettu PERUUTETTU koronaviruksen seurauksena:

 • PSAT 10 (Maaliskuu ja huhtikuu 2020)
 • PSAT 8/9 (Maaliskuu ja huhtikuu 2020)

Seuraavat SAT-kokeet ovat EI vielä peruutettu , vaikka ne saattavat olla tilanteen kehittyessä:

Tampa -yliopiston gpa -vaatimukset
 • Kesäkuun jälkeen pidettävät kokeet (tällä hetkellä tämä sisältää elokuun, lokakuun, marraskuun ja joulukuun 2020 testipäivät).

Seuraavat SAT-kokeet on suoritettu LISÄTY ja pidetään, jos se on turvallista tehdä.

 • 26. syyskuuta 2020 SAT-koe (ei SAT-aineen kokeita)

Entä jos olet rekisteröitynyt johonkin peruutetuista kokeista?

Jos olet rekisteröitynyt SAT-palveluun, joka on peruutettu, saat täyden hyvityksen muutaman viikon kuluessa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään itse peruuttaaksesi rekisteröinnin. Lopulta saat kollegion hallitukselta lisätietoja siitä, miten ja milloin voit ilmoittautua tulevaan SAT: een, ja lisäävätkö he lisää tenttipäivämääriä 26. syyskuuta pidettävän päivämäärän lisäksi. kehittyy niin nopeasti, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin kollegion hallitus päättää parhaan toimintasuunnitelman.

Heidän verkkosivuillaan , kollegion hallitus on todennut ne tarjoavat lisää tulevia SAT-testipäiviä peruutusten seurauksena. Tämä sisältää todennäköisesti uudet testipäivät sekä kotimaisille että kansainvälisille kokeille. He totesivat myös, että he pyrkivät olemaan mahdollisimman joustava auttamaan opiskelijoita saamaan koetulokset, joita he tarvitsevat korkeakouluihin.

Muut COVID-19: n aiheuttamat SAT-muutokset

Jälleen, koska COVID-19-tilanne muuttuu niin nopeasti, emme voi ennustaa varmuudella, mihin tuleviin kokeisiin se vaikuttaa; kollegion hallitus ei ole itse tehnyt mitään vahvoja päätöksiä. Kollegion hallitus ilmoitti 15. huhtikuuta useista mahdollisista poluista eteenpäin. Kaksi vaihtoehtoa ovat SAT: n tarjoaminen koulun aikana syksyllä ja uuden syyskuun tenttipäivän lisääminen, joten SAT: ta tarjotaan joka kuukausi vuoden loppuun asti. Jos koulut eivät vieläkään ole syksyllä, he tarjoavat online-version SAT-opiskelijoista, jotka he voivat ottaa kotona.

kuinka kauan lähettää sat -tulokset

Jos mietit AP-testejä, tiedä, että vuoden 2020 AP-kokeet on siirretty verkkomuotoon. Voit lukea lisää muutoksista tästä UKK-artikkelista.

Tarkista kollegion hallitus Koronaviruksen päivitykset -sivu ajantasaisimmista tiedoista tilanteen muuttuessa.

body_update

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos SAT-tentti peruttiin?

On helppo huolehtia, kun tärkeät kokeet, kuten SAT, perutaan, etkä tiedä varmasti, milloin seuraava testipäivä pidetään. On kuitenkin tärkeää kanavoida ahdistus tuottavaan toimintaan. Tämä tekee sinusta tuntuu paremmalta ja asettaa sinut vankalle paikalle, kun lopulta otat SAT: n. Kun odotat SAT: n ottamista, tässä on kolme asiaa, joihin on keskityttävä.

# 1: Muista, että asiat toimivat

Tämä on stressaavaa aikaa, ja voi olla helppoa joutua huolestuttavaan jaksoon, kuinka koronaviruksen häiriöt vaikuttavat tulevaisuuteesi. Kuitenkin, on tärkeää muistaa, että korkeakoulut eivät rankaise opiskelijoita opiskelijoista, jotka eivät ole heidän hallintaansa. Tähän sisältyy lukioiden siirtäminen, koska vanhempasi muuttivat tai käyvät lukiossa muutamalla AP-luokan tarjouksella, mutta se koskee nyt myös koronavirusta.

Todennäköisesti voit ottaa SAT: n kesän tai syksyn aikana, ja se antaa sinulle paljon aikaa lähettää tulokset korkeakouluihin. Vaikka SAT-kokeet peruttaisiin yliopistojen yhteisen hakemusten määräajan 1. tammikuuta jälkeen, korkeakoulut luovat jonkinlaisen kiertotavan hakijoille. Tähän voisi sisältyä muiden tenttien, kuten AP-pisteiden, hyväksyminen korvaamaan tai poistamaan vuoden standardoitu testivaatimus. Monet korkeakoulut ovat jo luopuneet SAT / ACT-vaatimuksestaan ​​syksyn hakijoille. Mitä he päättävät, muista, että kymmenet tuhannet opiskelijat ovat samassa veneessä kuin sinäkin korkeakoulut luovat sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

# 2: Hanki lisää opiskelua

Sinulla on todennäköisesti paljon enemmän vapaata aikaa kuin olet tottunut, ja voit käyttää osan siitä jatkaaksesi SAT: n valmistelua. Tällä tavalla kun suoritat kokeen, taitosi ovat mahdollisimman vahvat. Tämä on tärkeää, koska vaikka pystyt todennäköisesti suorittamaan SAT: n ennen yliopiston määräaikoja, sinulla voi olla vähemmän mahdollisuuksia suorittaa tentti uudelleen, jos et ole tyytyväinen alkuperäiseen pisteeseesi. Välttääksesi uudelleensuoritusta, mutta sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuutta, haluat, että seuraava SAT-pistemääräsi on aina vahva.

minkä merkkien kanssa vesimies tulee toimeen

Onneksi saatavilla on paljon laadukkaita ja ilmaisia ​​SAT-valmistelumateriaaleja. Tässä ovat 10 virallista ja vapaata harjoitusta voit ottaa, ja meillä on myös lukuisia oppaita kuinka ässä Matematiikka , Lukeminen ja Essee annokset SAT: sta.

# 3: Rakenna yliopistosovelluksesi muita osia

Vakioidut testipisteesi ovat vain yksi osa korkeakouluhakemustasi. Antaaksesi itsellesi parhaan kuvan päästä unelmakouluusi, voit käyttää tätä aikaa myös alueiden vahvistamiseen SAT-pisteiden lisäksi. Tapoja tehdä tämä sisältää:

 • Menee hyvin luokissasi (vaikka he olisivat verkossa)
 • Keksiä tapoja pysyä mukana urheilussa ja seuroissa, vaikka et voi tavata henkilökohtaisesti (tähän liittyy johtajuutta ja luovuutta, joita molemmat korkeakoulut rakastavat). Mahdollisia ideoita ovat:
  • Online-varainkeruun järjestäminen
  • Päivittäistavarakaupan järjestäminen sitä tarvitseville ihmisille
  • Järjestämällä virtuaalikokouksia sosiaalisen ulottuvuuden tarjoamiseksi tiimin / klubin jäsenille
  • Aivoriihi-ideoita / strategioita ensi vuodelle
 • Päätetään, mitä opettajia pyydät kirjoittamaan suosituskirjeet

Voit käyttää tätä aikaa myös eri korkeakoulujen, pääaineiden ja urapolkujen tutkimiseen, jotta kun on aika hakea yliopistoon, sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot parhaan mahdollisen tulevaisuuden kannalta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset