Brain-ruoka ACT: lle: 11 parasta tentti välipalaa

body_introappleeat.jpg

Etsitkö parhaita välipaloja ACT: lle? Sinun pitäisi olla! Välipalat ovat aliarvioitu, mutta ratkaiseva osa ACT: n suunnittelua. Hyvät välipalat auttavat sinua menestymään ACT: ssä, mikä antaa sinulle tarvitsemasi aivotehostuksen, kun taas huonot välipalat voivat imeä energiaasi ja tehdä sinusta nälkäisemmän. Tässä artikkelissa käsittelen miksi välipalat ovat tärkeitä, parhaiden ACT-välipalojen ominaisuudet ja annan sinulle 11 välipalavaihtoehtoa. Annan sinulle myös vinkkejä menestymiseen testipäivänä.

Miksi välipalat ovat tärkeitä?

Välipalat estävät vatsaasi nurisemasta testin aikana. ACT on tarpeeksi vaikea ilman lisättäviä häiriötekijöitä. Syöminen välipaloja välttää nälkäisyyttä ja keskittymättömyyttä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että valitset välipalan, joka tyydyttää sinua ja ruokkii sinua aiheuttamatta energiaonnettomuutta tai pakottamatta sinua lisää ruokaa. Hyvät välipalat auttavat sinua menestymään ACT: ssä kun taas huonot välipalat voivat heikentää ACT-suorituskykyäsi.Varmistaaksesi, että tunnet olevasi täynnä ja polttoainetta testin aikana, tuo kaksi hyvää välipalaa (tai yksi välipala, josta sinulla on kolme annosta). Tällä tavalla voit nauttia yhden välipalan jokaista taukoa kohden (koska ACT: n aikana on kaksi taukoa).

Hyvien ACT-välipalojen ominaisuudet

Vaikka sokeri ja yksinkertaiset hiilihydraatit ovat maukkaita ja antavat sinulle nopean vauhdin, ne voivat myös johtaa energian kaatumiseen. Kaatuminen tarkoittaa, että saatat menettää keskittymisesi ja tuntea uneliaisuuden, mikä olisi tappavaa ACT-tapahtuman aikana. Lisäksi nämä tyhjät hiilihydraatit voivat saada sinut kaipaamaan enemmän ruokaa, joten yritä välttää elintarvikkeita, jotka koostuvat vain yksinkertaisista hiilihydraateista, sokerista tai maissisiirapista.

Mikä on loistava välipala? Yksi, joka on täynnä terveellisiä rasvoja tai proteiineja. Terveelliset rasvat saavat sinut tuntemaan itsesi kylläiseksi, joten nurinaa ei tule. Myös, terveelliset rasvat ja proteiinit auttavat aivotoimintaa , lisäämällä voimaa ja auttamalla sinua menestymään. Parhaat välipalat ovat myös kätevä kuljettaa , joten voit helposti syödä niitä testikeskuksessa.

body_jerky.jpg

Yum!

11 parasta ACT-välipalaa

Jos etsit aivoruokaa tenttiin, kokeile yhtä näistä herkullisista (ja kannettavista!) Välipaloista.

maaliskuu 22 horoskooppien yhteensopivuus

# 1: nykiminen

Jerky on maukas ja helppo napata ja mennä välipala täynnä proteiinia pitämään sinut menossa. Ei ole väliä mitä ääliö valitset: naudanliha, sianliha, kalkkuna, lohi ovat kaikki hyviä valintoja. Valitse mikä tahansa, mistä nautit!

# 2: Pähkinät

Pähkinät ovat upeita, koska ne ovat täynnä proteiinia ja terveellistä rasvaa , mutta vähän hiilihydraatteja. Ne pitävät sinut tyytyväisenä polttoaineena. Mikä tahansa pähkinä on hieno: mantelit, cashewpähkinät, saksanpähkinät, makadamiapähkinät jne.

Kuitenkin, yritä valita tavalliset pähkinät tai pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä sisältäviä reittiseoksia sen sijaan, että ne sisältävät suklaata tai karkkeja. Lisätty sokeri voi aiheuttaa kaatumisen ja saada sinut tuntemaan uneliaisuuden.

argumentoivia esseen aiheita yläkoululle

# 3: Kasvis / maissi-sirut ja Guacamole

Tämä on loistava vaihtoehto allergikoille koska mukana ei ole pähkinöitä, vehnää, maitotuotteita tai munia. Lisäksi guacamole on maukas terveellisten rasvojen lähde. Voit noutaa yksittäiset Sabran tai Wholly Guacamolen tarjoamat guac-paketit paikallisesta Targetista, Walmartista tai muusta ruokakaupasta.

Ehdotan syöminen guac maissi tai kasvis sirut koska ne ovat terveellisempiä kuin perunalastut, mutta perunalastut ovat kunnollinen korvike.

# 4: Porkkanat / selleri- ja pähkinävoi

Minun kaltaisille nirsoisille syöjille tämä on maukkaampi tapa syödä pähkinöitä. En pidä raakapähkinöistä, mutta pähkinävoi on herkullista ja yhtä ravitsevaa kuin pähkinät. Pähkinävoi tyydyttää nälkäsi ja ruokkii aivoasi.

Yritä valita luonnollinen pähkinävoi pikemminkin kuin lisättyä sokeria ja / tai maissisiirappia, mutta jos löydät vain sellaisen, johon on lisätty tavaraa, se on ok.

body_peanutbutterspoon.jpg Lusikallinen maapähkinävoita auttaa sinua ässä ACT!

# 5: Porkkanat / Selleri-tikut ja Hummus

Tämä välipala on toinen loistava vaihtoehto opiskelijoille, joilla on allergioita tai intoleransseja, koska voit välttää maitotuotteita, munia, vehnää ja pähkinöitä. Lisäksi tämä välipala on namia ja tyydyttävä.

Kuitenkin, Ehdotan, että syöt tämän vain yhdeksi välipaloistasi koska tämä välipala ei ole yhtä tyydyttävä kuin toinen tässä luettelossa. Tasapainota tämä rasvaisemmalla välipalalla kuten kasvis sirut ja guac varmistaaksesi, että pysyt täynnä ja polttoainetta koko testin ajan.

# 6: Juusto

Juusto on mahtava välipala nirsoille, koska kuka ei pidä juustosta? Lisäksi on olemassa useita helppo kuljettaa ja syödä juustovaihtoehtoja, kuten merkkijono ja Babybel. Juusto on täynnä rasvaa ja proteiineja, jotta voit tuntea itsesi täyteen ja voimistaa sinua menestymään.

body_cheeseswiss.png Et halua jakaa!

# 7: Omena / banaani ja pähkinävoi

Toinen herkullinen välipala nälkäisille syöjille. Kuten sanoin kasvispulloissa ja pähkinävoissa, sinun pitäisi yritä valita luonnollinen pähkinävoi jalostetun sokerin ja / tai maissisiirapin päällä, mutta jos kaikki käsitelty on, se on hieno.

merkkejä pienempi ja suurempi

# 8: Kuivatut hedelmät

Kuivatut hedelmät ovat täynnä ravinteita antaa sinulle ylimääräisen vauhdin, jota tarvitset. Jos voit, yritä poimia kuivatut hedelmät ilman lisättyä sokeria. Jos löydät vain kuivattuja hedelmiä, joihin on lisätty sokeria, sinun kannattaa yrittää sekoittaa ne pähkinöihin, jotta saadaan jälkiseos, joka korvaa sokerin terveellisillä tavaroilla.

Jos et sekoita kuivattuja hedelmiä pähkinöiden kanssa (joko allergioiden tai pähkinöiden haluttomuuden vuoksi), syödä kuivattuja hedelmiä vain yhdeksi välipaloistasi; se ei ole yhtä täynnä kuin muut tämän luettelon välipalat. Valitse rasva- ja proteiinipakattu välipala, kuten vihannekset ja pähkinävoi, toisena välipalana.

# 9: Siemenet

Siemenet ovat hoito, joka on yleensä varattu baseball-kentälle, mutta ne tekevät erinomaisen välipalan milloin tahansa. Siemenet ovat täynnä terveellisiä rasvoja se pitää sinut keskittyneenä ACT: n aikana. Valitse haluamasi siemenet: kurpitsansiemeniä (alias pepitas), pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, jne.

Toinen vaihtoehto on sekoita erilaisia ​​siemeniä pähkinöiden kanssa ravitsevan reittiseoksen luomiseksi. Riippumatta siitä, miten päätät syödä niitä, siemenet on helppo kuljettaa välipaloja, jotka tyydyttävät himosi ja auttavat sinua pitämään keskittymisesi.

body_sunflowerseeds.jpg Älä istuta niitä! Syö ne!

# 10: Hedelmä- ja pähkinäpalkit

Nämä baarit ovat herkullisia, ja se tulee erittäin nirsoelta syöjältä. Katso KIND tai Larabars koska ne sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Pääosin kuivatuista hedelmistä ja pähkinöistä koostuvat palkit sisältävät terveellisiä rasvoja ja ravinteita.

Valitse maku ilman suklaata koska et tarvitse lisättyä sokeria. Käytä myös tätä vain toiseen välipaloihisi, koska kuivatuissa hedelmissä on sokeria. Korvaa se toisella tämän luettelon välipalalla, kuten juustolla.

# 11: Vesi

Okei, vesi ei todellakaan ole välipala sinänsä, mutta sinun on tuotava vettä ACT: ään. Kuivuminen voi johtaa sinun menettämiseen keskittymiseen ja mahdollisesti alentaa ACT-pisteet. Tuo yksi pullo vettä kahden välipalasi kanssa.

Hei, Dora, eikö testikeskuksessani ole vesilähdettä? No, voi olla, mutta et voi luottaa siihen. Myös, et halua odottaa jonolla juoda suihkulähteestä lyhyiden taukojesi aikana.

merkintä: on myös tärkeää välttää juomasta liikaa vettä, koska et halua tuntea tarvetta pissata ACT-osan keskellä. Jaa tuo pullosi vettä kahteen kuvitteelliseen osaan. Käytä korkeintaan yksi annos (½ pullosta) jokaisella tauolla.

Mitä ruokia sinun tulisi välttää

Voit ehdottomasti tuoda toisen välipalan, joka ei ehkä ole tässä luettelossa, mutta sinun tulisi välttää sokerilla tai maissisiirapilla täytettyjä välipaloja, kuten karkkia, ja yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja, kuten perunalastuja. Nämä välipalat eivät ole tyydyttäviä eikä ravitsevia. Syömisen jälkeen haluat vain lisää ruokaa.

Notre Damen yliopisto

Lisäksi, Vältä kahvia. Jos et yleensä juo kahvia, älä kokeile sitä testipäivänä. Jos olet yleensä kahvinjuoja, sinulla on vain yksi kuppi. Liian paljon kahvia saa sinut hermostuneeksi ja voi aiheuttaa energiaonnettomuuden. Jos haluat enemmän kofeiinia, kokeile vihreää teetä!

body_greentea.jpg Vihreä tee on herkullista ja ravitsevaa!

3 vinkkiä testipäivän menestykseen

Haluat mennä ACT: ään tuntuen rauhalliselta ja valmistautuneelta, joten noudata kolmea vinkkiä testipäivän menestykseen.

  • Vinkki 1: Laita kaikki ACT-materiaalisi pussiin testiä edeltävänä iltana, jotta et aio juosta testiaamuisin. Muista sisällyttää ACT-pääsylippusi, kuvasi, laskin, ylimääräiset paristot, lyijykynät, pyyhekumi, kynänteroitin, kello, välipalat ja vesipullo.
  • Vinkki 2: Nuku vähintään kahdeksan tuntia, mikä tarkoittaa mennä nukkumaan aikaisin. Haluat tuntea olosi levänneeksi. Haluat myös tuntea olevasi hereillä testiin, joten herää vähintään tunti ennen kuin sinun on lähdettävä testikeskukseen. Mennessäsi testikeskukseen tunnet olosi hyvin hereillä.
  • Vinkki 3: Syö iso, terveellinen aamiainen ennen testiä. Munat, kreikkalainen jogurtti ja kaurapuuro ovat kaikki hyviä valintoja. Kun syöt, lue myös sanomalehteä saadaksesi aivosi liikkeelle.

Ota neuvomme, niin olet levännyt, rauhallinen ja valmis rokkaamaan ACT-ohjelmaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA