Kirjan arvostelu: Princeton Review'n Cracking the New SAT

Kuva-arkisto-1.jpg

Standardoitu testivalmistelu on synnyttänyt kukoistavan liiketoiminnan. Tuloksena olevien resurssien valtavaan mereen astuminen voi olla ylivoimaista. Seuraavassa on yhden resurssin harkittu tarkastelu , Princeton Review's Cracking the New SAT, Premium 2016 Edition. Toivottavasti tämä arvostelu auttaa sinua päättämään onko kyseinen kirja aikasi arvoinen - ja miten lähestyä sitä, jos se on.

Johdanto kirjoittajalle

Olen erikoistunut SAT (ja ACT) valmisteluun. Olen työskennellyt mm kokopäiväinen opettaja kerää yli 1600 tuntia todellista aikaa opiskelijoiden kanssa, jotka tarvitsivat apua kaikissa standardoidussa testauksessa. Kirjoitan tällä hetkellä blogia PrepScholarille, yksi johtavista testivalmistelumateriaalien lähteistä .Minulla on siis arvokas näkökulma asiaan mitkä resurssit hyödyttävät eniten opiskelijoita . Vuosien aikana hankkimani kokemuksen perusteella olen kuullut, mitä kysymyksiä opiskelijat esittävät, ja nähnyt, missä virheitä yleensä tehdään. Tämä antaa minulle tunteen mitä tarpeita opiskelijaväestössä yleensä on .

Minulla on tietysti myös oma etu, että päätät, että PrepScholar on tie, jonka haluat edetä testivalmistelutarpeidesi suhteen; kuitenkin tämä arvostelu pyrkii olemaan oikeudenmukainen ja objektiivinen koko ajan.

Kattavat havainnot

Nämä ovat muutamia kohtia, jotka eivät välttämättä ole itsessään positiivisia tai negatiivisia, vaikka ne ovat edelleen tärkeää tunnistaa .

Oletettu yleisö on enimmäkseen matalat pisteet

Uuden SAT: n murtaminen on ehdottomasti suunnattu matalalle/keskitulolle . Suurin osa tekniikoista on laaja ja perus . Ne ovat tekniikoita, jotka antavat pisteellesi merkittävän lisäyksen, jos sinulla ei ole tiettyjä testin perusteita, mutta ne ovat ei välttämättä sovi hienosäätöön .

Esimerkiksi kirja opettaa lukijoita vastaamaan kaikkiin testin kysymyksiin, vaikka se tarkoittaisi arvaamista. Se on loistava neuvo, ja voit poimia joitain kohtia tällä tavalla, jos olet tottunut jättämään suuret testikappaleet tyhjäksi. Jos pisteytät 1550, se ei vie sinua arvoon 1600. Tässä vaiheessa puuttuu ehkä kuusi tai seitsemän kysymystä koko testistä. Jos ymmärrät ne väärin, et saa pisteitä. Jos jätät ne tyhjäksi, et saa pisteitä. Jos arvaat satunnaisesti, saatat saada 10 tai 20 pistettä lisää, jos olet onnekas kysymyksessä tai kahdessa, mutta et aio naulata täydellistä pistemäärää tällä tavalla.

johns hopkinsin yliopiston peabody -instituutti

body_audience.png

Tätä kirjaa tulee lukemaan paljon ihmisiä. Oletko yksi heistä?

Kirjoittajat käyttävät selkeää, pientä tyyliä

Kirjan lähestymistapa on yksinkertainen ja konkreettinen . Abstraktista teoriasta keskustellaan häviävän vähän. Tämä on erittäin hyödyllistä suoran käytön kannalta; kirja on käytännöllinen . Se tarkoittaa myös sitä, että jokainen, joka haluaa syvempää ymmärrystä käsitellyistä käsitteistä, on pettynyt.

Kirjoittajat Uuden SAT: n murtaminen vältä virallista terminologiaa ja SAT -ammattikieltä. Heidän omien sanojensa mukaan '... haluamme välttää suuria sanoja aina kun mahdollista.' Tämä edistää filosofiaa käytännöllisyys ja hyödyllisyys toistaiseksi ja testi edessä. Se tarkoittaa myös sitä, että he yrittävät käyttää perussanastoa virallisten termien sijasta, jotka saattavat olla hyödyllisiä tietää.

Kirjalla on selkeä asialista

Tämä kirja on pohjimmiltaan jättimainos Princeton Reviewille . Verkkoresurssit ovat tapa saada sinut verkkosivuilleen. Kirjoittajat puhuvat yrityksestä paljon. Mikään näistä ei mitätöi heidän neuvojaan. Se tarkoittaa sitä kirjoittajilla on selvä etu kiinnittää sinut tuotteeseensa .

Kirjan positiiviset ominaisuudet

Ensinnäkin, tehdään se selväksi Uuden SAT: n murtaminen on vankka kirja paljon hyviä ominaisuuksia .

body_thumbsup-4.jpg

Hyvää matkaa, Princeton Review!

Sopiva tyyli ja sävy

Kirjan kirjoitus on molempia miellyttävä ja mukaansatempaava . Se ei todellakaan ole tukkoinen, itsestään tärkeä oppikirja; Se on jotain, jota lukija voi itse asiassa herättää jonkin verran kiinnostusta. Tämä laatu on korvaamaton. Mitä hyötyä on kirjasta, jota en ole vähiten motivoitunut ottamaan vastaan? Se ei ehkä ole J. K. Rowlingin tai George R. R. Martinin seuraava teos, mutta se on miellyttävää ja helppoa luettavaa, mutta se tarjoaa myös tarvittavat tiedot .

Toinen plussa on se tämän kirjan kirjoittajat ovat rehellisiä lukijoilleen . Jos jokin on vaikeaa, he sanovat sen olevan vaikeaa; jos jotain ei todennäköisesti näy testissä, he ilmoittavat sinulle myös siitä.

Kirja onnistui myös saamaan minusta muutaman naurun; siinä on kunnollinen huumorintaju , mikä on mukava löytää puhtaasti informatiivisesta kirjoituksesta. Kirja ei kuitenkaan anna huimausta tai järjettömyyttä sen lopullisen, informatiivisen tarkoituksen ulkopuolelle. Se on maanläheinen ja selkeä sen painopisteestä koko ajan .

Personoinnin edistäminen

Princeton Reviewin lukijoita kannustetaan puolustaa itseään, edistää omia tarpeitaan ja pohjimmiltaan halki personalisoi hyvin standardoidun testin .

Testeissä, kuten useimmissa asioissa elämässä, yksi koko ei sovi kaikille! Testien standardointi on hankalaa; se on erittäin reilua , että kaikki hyppäävät samojen renkaiden läpi, mutta se on erittäin epäoikeudenmukaista , koska näitä vanteita ei ole suunniteltu kaikkia ajatellen. Ota kourallinen loistavaa opiskelijaa, niin huomaat, etteivät kaikki ajattele samalla tavalla kuin testintekijät, joten he eivät kaikki toimi yhtä hyvin testissä.

Kysymys tulee sitten siitä, mikä voisi olla ratkaisu, ja niin kauan kuin standardoidut testit ovat lähellä, vastaus näyttää olevan: oppia käyttämään yksilöllisiä vahvuuksiasi päästäksesi läpi näiden universaalien kehien . Tämä kirja ymmärtää sen, eikä se pelkää puhua tästä aiheesta lukijoidensa kanssa.

Sokratinen menetelmä

Lukijoita pyydetään pohtimaan (todella harkitsemaan) kysymyksiä läpi tekstin - tietoja ei yksinkertaisesti kaadeta syliinsä. Esimerkiksi yksi ensimmäisistä luvuista käsittelee poistamisprosessin tärkeyttä. Se ei kuitenkaan määrää vain poistamisprosessia; se käy läpi esimerkkikysymyksen Azerbaidžanin pääkaupungista, pysähtyen joka askeleella pyytämään lukijoita miettimään jotakin ongelman osaa ja keskustelemaan näistä erityisistä näkökohdista.

Tämä on paljon parempi kuin jos kirja vain heittäisi tosiasioita lukijalle; tämä prosessi kannustaa lukijoiden aivoja olemaan aktiivisia ja osallistumaan , käsittelevät tietoja itsekseen jonkin aikaa ja muodostavat muutamia yhteyksiä, joita ei olisi tehty passiivisesti.

body_questions-46.jpg

Kyse on kyseisten kysymysten esittämisestä.

Selkeiden vastausten selitykset

On selkeät, kattavat selitykset harjoituksissa ja harjoitustesteissä annetuista vastauksista, jokainen kysymys nähdään mahdollisuutena oppia . On tärkeää ymmärtää paitsi se, onko kysymys oikea (vai väärä), myös miksi se on oikea (tai väärä).

Olitpa ymmärtänyt kysymyksen väärin tai oikein, mutta tunsit olosi hieman vapisevaksi tai haluat vain sukeltaa syvemmälle, voit löytää harkittuja, harkittuja selityksiä siitä, mitä jokaisessa kysymyksessä tapahtuu . Kirja ei jätä sinua omaan tahtiisi.

Hyödyllinen mnemoniikka

Tämän kirjan mnemoniikka on pitkälti yksinkertaista ja suoraa, kuten lyhenne 'Embrace Your POOD!' 'omaksua henkilökohtainen vaikeusjärjestys'. 'POOD' - 'LOTD' - 'POE' on paljon lyhenteitä . Se tarjoaa jopa rajatapauksen 'MADSPM', joka auttaa meitä muistamaan eksponenttisäännöt.

Saattaa tuntua ikävältä joutua muistamaan koko tuo aakkoskeitto, mutta se on todella valtava etu saada näitä mnemonics tarjotaan . On paljon helpompi muistaa 'Embrace Your POOD' (ja sen merkitys) kuin muistaa laajennetun lomakkeen tarkka sanamuoto.

Itse asiassa ota toimintojen järjestys. Kumpi on helpompi muistaa?

  1. Ensin sulkeet, sitten eksponentit, sitten kertolasku ja/tai jako, sitten summa ja/tai vähennys
  2. PEMDAS
  3. Anteeksi rakas tätini Sally

Kumpi valitsit, se ei todennäköisesti ollut ensimmäinen, eikö? Mutta jos ensimmäinen on sidottu yhteen kahdesta muusta, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet säilyttää materiaali käyttämällä tätä yksinkertaista sanaa tai ilmausta muistutuksena.

Aivomme rakastavat yhteyksiä. Oletko koskaan puhunut jonkun kanssa todella pitkään? Todennäköisesti et puhunut vain yhdestä aiheesta koko ajan; olet todennäköisesti löytänyt itsesi siirtymässä aiheesta aiheeseen liittyvien muistojen ja muiden assosiaatioiden perusteella, kunnes kysyit itseltäsi: 'Kuinka pääsimme edes tähän toiciin?'

Joo. Näin aivot ajattelevat.

Siksi muistit ovat niin tärkeitä ja miksi se on niin hienoa, että kirja tarjoaa joitain.

body_stringonfinger.png Miksi mnemoninen sana on niin vaikea muistaa?

Käytännöllinen apuohjelma

Kirja pysyy pitkälti suoraviivaista ja konkreettista . Tämä ei ehkä ole kaikkien asia, mutta kaiken kaikkiaan se on turvallisempi veto erehtyä tosielämän esimerkkien puolelle kuin vaeltaa abstraktiin maailmaan, jossa millään ei näytä olevan mitään käytännön sovellusta.

Ylevä filosofia voi olla palkitsevaa, mutta puhdas teoria on usein vähemmän mieleenpainuva koska ei ole olemassa henkisiä yhteyksiä. Esimerkit ja sovellukset auttavat meitä muistamaan, mikä on isompi idea ; kommunismista abstraktisti keskustelu on hyvä asia, mutta lukeminen Eläinten maatila tai Venäjän vallankumouksen tutkiminen maata se paljon nopeammin.

Joustava käyttö

Kirja on suunniteltu niin, että lukijat voivat Käytä sitä alusta loppuun tai hyppää ympäri tarpeen mukaan.

texas a & m sat tulokset

Onko sinulla koko aika maailmassa? Käy läpi kaikki, yksi sivu kerrallaan. Saat siitä paljon irti.

Onko sinulla viikko aikaa pakata? Aloita harjoitustestillä ja pohdi sitten vakavimpia tunnistamiasi velkoja.

Realistiset odotukset

Kirjan tekijät suhtautuvat tasapainoiseen näkemykseen testin valmistelun ja itsehoidon väärä kaksijakoisuus . Lukijoita pyydetään sitoutumaan prosessin vaatimaan työhön, mutta heitä kannustetaan myös olemaan vaeltamatta pakkomielteen, liiallisen stressin tai epätavallisen ahdistuksen alueelle.

Online -resurssit

On tulostusominaisuuksiin liittyvät online -resurssit . Tämä sisältää kaksi ylimääräistä täyspitkät harjoitustestit mukana neljässä kirjassa, samoin kuin resursseja viimeisimmät uutiset SAT: sta ja tapoja järjestää korkeakoulun haku . Tämä lisää uuden kerroksen kirjan interaktiivisuuteen kokonaisuutena, ja merkittävästi se on myös mahdollisuus saada lukijoille enemmän harjoitusmateriaalia kuin voidaan kohtuudella tulostaa yhteen tilavuuteen.

Puutteet

Kaikki ei ole niin viehättävää tämän kirjan suhteen.

body_darkcloud.jpg Millainen sade tulisi tästä 'puutteellisesta' pilvestä, luuletko?

Väliäänet sävyllä tai tyylillä

Usein, miellyttävä sävy muuttuu holhoavaksi . Näyttää siltä, ​​että tämän kirjan kirjoittajat työskentelevät ohuella verholla ylemmyyskompleksi ; he kohtelevat meitä (lukijoitaan) kuin yksinkertaisia ​​ihmisiä säännöllisin väliajoin koko kirjan ajan.

Se ei ole selvää. Se ei ole edes johdonmukaista. Mutta se on siellä. Joskus on kyse yksinkertaisen käsitteen liiallisesta selittämisestä, kuten silloin, kun he selittävät määrittele muuttuja . Joskus on kysymys kirjoittaminen liian yksinkertaisella, yksinkertaisella tavalla, jättäen lukijat tuntemaan, että heitä on vain vertauskuvallisesti taputettu päähän.

Asiat saavat hieman söpö - melkein sakkariini -ajoittain. Se on kuin Princeton Review yrittää liian kovasti olla yhteydessä teini -ikäisiin. He unohtavat, että teini -ikäiset ovat nuoria aikuisia. vitsit ovat aika perusasioita ('Miksi matematiikan ihmiset keksivät funktioita? Tietenkin niiden kuvaajaksi!'), Ja lähestymistapa on joskus liian nuori .

Kaikki neuvot eivät ole huippuluokkaa

Joistakin neuvoista olen yksinkertaisesti eri mieltä. Esimerkiksi kirjoittajat korostavat, että testin suorittaneiden ei pitäisi lukea lukukokeen aikana koko kohtaa. Tämä vaikuttaa minusta oudolta. Tämä on neuvo, jonka voisin antaa tietyille opiskelijoille tietyissä olosuhteissa, mutta se ei ole jotain, mitä koskaan sanoisin yleisenä neuvona. Tiedän, että minä esimerkiksi kamppailen, jos en lue koko kohtaa.

Evästeiden leikkausmenetelmät

Kirjalle, joka antaa niin paljon huulipunaa näennäisesti standardoidun SAT: n personoimiseen, se on aika yhden kokoinen kaikille . Lukijoita kehotetaan mukauttamaan lähestymistapaansa, mutta heille ei anneta paljon mahdollisuuksia tehdä niin. Menetelmät esitetään hyvin ohjeellisesti : 'Tee tämä aivan kuten me sanomme', mikä on vain yksi tapa, jolla kirja on epäjohdonmukainen.

body_snowflakecookie.jpg

Evästeiden leikkuri lumihiutale näyttää melko antiteettiselta.

Epäjohdonmukaisuudet

vauhdittaa ajoittain ja näyttää kiireiseltä muille .

Joistakin aiheista keskustellaan laajasti, ylilyöntiin asti . Esimerkiksi murto -osista keskustelu on liiallisella puolella. Sillä välin, muut aiheet ovat parhaimmillaan vähäisiä. Esimerkiksi välimerkeistä keskustelu on melko tarpeetonta.

Samoin joitakin selityksiä seuraa mielenosoituksia ilman suurta suullista tukea . Lukijat saattoivat kävellä läpi ongelman, mutta näyttivät vain numeeriset askeleet ilman sanoja selittääkseen mitä tapahtuu. Toisaalta muita vastaavia mielenosoituksia seuraa runsaasti sanallista varmuuskopiota .

Joskus, kun tosiasia on lähestymistapoja on useita jopa tunnustetaan, selitetään sekä 'helppo' että 'kova' taktiikka. Muina aikoina tällaista onnea ei ole, ja oletetaan, että kaikki lukijat noudattavat yhtä esitettyä menetelmää .

Se, mitä meidän lukijoina odotetaan tietävän, on mielivaltaista. Kuten mainitsin, termi muuttuja on määritelty, mutta selitystä binomisen kertomisen FOIL -menetelmälle ei anneta ennen kuin FOIL on jo käytössä kirjassa.

sateenkaaren seitsemän väriä

Lopulliset ajatukset

Tässä kirjassa on paljon vankka neuvo ja hyviä tapoja kokeilla .

On tärkeää pitää se mielessä sillä on esityslista - se on mainos ; että se ei ole kaikki ja loppu-voit ota se mikä toimii ja lopeta loput ; ja että sillä on kohdeyleisö mielessä - kaikki eivät kuulu tähän kategoriaan .

Kaiken kaikkiaan tämä kirja ansaitsee 3,5 / 5 tähteä minulta .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.