Paras ja huonoin Vaaka -ottelu: Täydellinen yhteensopivuusopas

feature_libra

Oletko Vaaka tai oletko kiinnostunut pääsemään lähemmäksi Vaaka? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Vaaka -yhteensopivuudesta, mukaan lukien mitä Vaaka tarvitsee ottelussa, kuinka yhteensopiva jokainen merkki on Vaaka ja miten Vaaka voi vahvistaa suhteitaan muihin (sekä miten muut voivat vahvistaa suhteitaan Vaakaan)!

Mitkä ominaisuudet sopivat hyvin Vaaralle?

Mitkä piirteet tekevät Librasta parhaan ottelun? Vaaka arvostaa näitä neljää ominaisuutta erittäin hyvin kaikissa suhteissa, olipa kyse rakkaudesta, ystävyydestä tai työstä.# 1: seurallinen

Vaaka tykkää olla ulkona! Ne ovat yksi sosiaalisimmista merkeistä. He rakastavat viettää aikaa vanhojen ystävien kanssa, tavata uusia ihmisiä ja yleensä olla muiden seurassa. Jos pidät itseäsi ekstroverttina tai henkilönä, joka haluaa usein olla lähellä monia ihmisiä, Vaaka on ensimmäinen, joka liittyy sinuun.

2008 ap ympäristötieteen monivalintakysymyksiä

#2: Oikein

Punnilla on vahva oikeuden tunne, ja he odottavat sitä kaikissa ihmissuhteissaan. Loppujen lopuksi niiden merkki on joukko tasapainoisia asteikkoja! Vaaka haluaa, että kaikkien ääni tullaan kuulluksi ja asian kaikista puolista keskustellaan ennen päätöksen tekemistä. Erimielisyyden sattuessa, jos yrität olla oikeudenmukainen ja teet kompromissin, jos osapuolet ovat tyytyväisiä, Vaaka pitää sinua läheisenä henkenä.

#3: Ratkaiseva

Vaaka voi olla sekä päättämättömyyteen että lentävyyteen. Tämän torjumiseksi he nauttivat ihmisten kanssa, jotka luottavat suunnitelmiin ja pitävät niistä kiinni. Vaarat eivät ole vaikeita, kun ne peruuttavat viime hetkellä tai eivät pysty päättämään minne mennä illalliselle, ja jos johdat vankalla esimerkillä, ne seuraavat.

#4: Arvostava

Vaarat ovat suosittuja ihmisiä, ja he rakastavat muistutusta siitä! Kiitokset merkitsevät heille paljon, ja hetki osoittaa ihailunne Vaaka ja sen saavutukset auttavat luomaan vahvan perustan suhteelle. Kehujen ei tarvitse olla suuria tai paisuvia, vaikka vain pieni huomautus projektista, jonka he tekivät tai mitä he käyttävät, arvostetaan syvästi.

Mitkä ominaisuudet tekevät Vaarasta huonon ottelun?

On myös tärkeää tietää, mitkä piirteet vahingoittavat Vaaka -yhteensopivuutta. Vaaka ei arvosta kumpaakaan näistä ominaisuuksista suhteissaan:

#1: Vastakkainasettelu

Paljon draamaa ei sovi mihinkään suhteeseen, mutta Vaaka on erityisen vastenmielinen tappeluun. He ovat luonnollisia rauhantekijöitä ja haluavat kaikkien tuntevan olonsa onnelliseksi ja kuulluksi. Kun asiat menevät pieleen, Vaaka yrittää olla mahdollisimman diplomaattinen ja hoitaa asiat rauhallisilla keskusteluilla. Tämä voi törmätä enemmän emotionaalisiin merkkeihin, joiden tunteet voivat joskus vallata heidät, kun asiat kuumenevat.

#2: Karu

Vaaka rakastaa kauniita asioita, ja he rakastavat nauttia rakkaudestaan ​​kauniisiin asioihin. Tämä voi tarkoittaa usein matkustamista salonkiin, ostoksia, muotivalokuvien selaamista, paljon vaivaa saadakseen täydellinen Instagram -kuva jne. Ihmiset, jotka eivät nauti näistä harrastuksista (tai edes ajattelevat olevansa hukkaan heitettyjä aika) voi olla vaikeaa nähdä silmästä silmiin, kun Vaarat yrittävät kaunistaa maailmaa.

body_headheartscale

Vaakayhteensopivuuskaavio

Mitkä ovat parhaat ja pahimmat Vaaka -yhteensopivuusmerkit? Tämä Libra -yhteensopivuuskaavio antaa nopea yleiskatsaus vaakojen yhteensopivuudesta eri merkkien kanssa useilla alueilla, mukaan lukien yleinen yhteensopivuus. Jokainen niistä on korkealla, keskitasolla tai matalalla. Seuraavassa osassa käymme tarkemmin läpi eri Libra -yhteensopivuusparit.

Viestintä Rakkaus Ystävyys Yleinen yhteensopivuus
Vesimies Korkea Keskitaso Korkea Korkea
kalastaa Matala Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Oinas Matala Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Härkä Matala Keskitaso Korkea Keskitaso
Kaksoset Korkea Korkea Keskitaso Korkea
Syöpä Matala Matala Keskitaso Matala
Leo Keskitaso Korkea Korkea Korkea
Neitsyt Keskitaso Matala Keskitaso Keskitaso
Vaaka Korkea Keskitaso Korkea Korkea
Skorpioni Matala Keskitaso Matala Matala
Jousimies Korkea Matala Matala Keskitaso
Kauris Matala Keskitaso Matala Matala

Vaaka ja muut merkit: Vaakayhteensopivuusparit

Kenen kanssa Libra on yhteensopiva? Opi kuinka hyvin erilaiset merkit tulevat Vaakojen kanssa toimeen ja mitkä alueet ne kiinnittyvät toisiinsa (ja mitkä alueet aiheuttavat jännitystä). Nämä parit on sijoitettu Vaaka -yhteensopivimmista merkeistä vähiten yhteensopiviin merkkeihin.

Parhaat Vaakayhteensopivat merkit

Nämä neljä ovat kukin korkean tason Vaaka-yhteensopivia merkkejä. Jos olet Vaaka, odota enimmäkseen sujuvaa purjehdusta heidän kanssaan.

Vaaka ja Kaksoset

Molemmat ovat ilmamerkkejä, mutta se ei ole ainoa syy, miksi Vaaka ja Kaksoset tulevat niin hyvin toimeen. Molemmat ovat puolueen elämää, ovat syvästi uteliaita ja arvostavat elämän kauneutta. Vaikka näiden kahden ratkaisemattoman merkin yhdistäminen voi joskus aiheuttaa ongelmia, koska Vaaka ja Kaksoset näkevät maailman niin samankaltaisesti, he löytävät nopeasti ratkaisun, johon molemmat ovat tyytyväisiä.

Vaaka ja Vaaka

Vaaka on yksi suosituimmista merkeistä, joten on järkevää tulla toimeen keskenään! He arvostavat oikeudenmukaisuutta, taidetta ja muiden ihmisten läheisyyttä, kaksoisvaaka-paritus on usein täynnä hauskoja seikkailuja.

Vaaka ja leijona

Ensi silmäyksellä Leoilla ja Vaakailla ei ehkä näytä olevan paljon yhteistä, mutta tämä pari todella tuo esiin toistensa parhaat puolet. Vaarat rakastavat leojen luottamusta ja rehellisyyttä, kun taas leot ovat kiinnostuneita vaakojen tyylistä ja viehätyksestä. Yhdessä he ovat usein puolueen elämää ja rakastavat olla sosiaalisten kohtausten paksuudessa. Vaaka -ilmatyypin ja leotyypin yhdistelmä on myös luonut usein intohimoisia suhteita, joissa molemmat kumppanit työskentelevät toisen onnelliseksi.

Vaaka ja Vesimies

kuinka suuri on senttimetri

Vaaka ja Vesimies ovat paljon yhtäläisyyksiä: Molemmat ovat ilmamerkkejä, molemmat arvostavat oikeudenmukaisuutta ja tasa -arvoa, ja molemmat arvostavat vahvasti taidetta. Vesimies voi uupua Librasin säälimättömästä ekstroversiosta, ja Vaaka voi hidastua siitä, että Vesimies on taipuvainen olemaan arvaamaton, mutta kaiken kaikkiaan tällä parilla on paljon tekemistä.

body_libraconstellation

Keskimääräiset Vaakayhteensopivat merkit

Vaakayhteensopivuus voi mennä molempiin suuntiin näiden merkkien kanssa, ja suhde riippuu todella siitä, mitä panostat siihen.

Vaaka ja Oinas

Vaaka ja Oinas ovat paljon yhteisiä: molemmat ovat luovia, sosiaalisia ja täynnä optimismia. Tämä voi kuitenkin johtaa siihen, että tämä pari tekee riskialttiita päätöksiä yhdessä koska he eivät täysin ottaneet huomioon seurauksia. Lisäksi Oinas tunnetaan luonteeltaan, mikä on hyvin epämiellyttävää Librasille. Samoin Oinas voi löytää Vaakojen halun diplomatiasta ja oikeudenmukaisuudesta tylsää ja turhauttavaa.

Vaaka ja Härkä

kolme totuutta ja valhe
Jos Vaaka haluaa kumppanin menevän ostoksille tai ottamaan uuden taidegallerian, he eivät löydä ketään parempaa kuin Härkä. Molemmat arvostavat kauneutta ja ylellisyyttä. Härät ovat kuitenkin tunnetusti itsepäisiä, mikä voi aiheuttaa konflikteja, kun Vaarat yrittävät jatkaa suunnitelmiaan oikeudenmukaisuuden ja tasa -arvon puolesta.

Vaaka ja Jousimies

Sekä Vaaka että Jousimies ovat syvästi uteliaita maailmaa kohtaan, mutta ne osoittavat sen eri tavoin. Vaaka tarkoittaa sitä, että yritetään mahdollisimman monia uusia asioita ja tavataan mahdollisimman monta uutta ihmistä. Jousimiesmerkeille se voi merkitä vaikeuksia sitoutua suhteeseen ja olla nirso kokeilemaan uusia asioita, koska he haluavat vain parasta. Nämä kaksi merkkiä voivat kuitenkin - ja usein tekevät - yhdistää niiden luontaisen ystävällisyyden ja luovuuden.

Vaaka ja Neitsyt

Vaaka- ja Neitsyt -yhteensopivuus voi mennä moniin suuntiin. Molemmat ovat syvästi luovia, mutta Neitsyt on paljon tiukempi kuin rento Vaaka. Molemmat ovat tunnettuja ystävällisyydestään, mutta Neitsyet ilmaisevat tunteitaan hienovaraisemmin kuin rakkautta rakastava Vaaka. Vaaka voi pitää Neitsyiden luotettavuutta tylsänä, kun taas Neitsyt löytävät Vaarat lentävänä. Onneksi Neitsyiden luontainen kärsivällisyys ja Vaaka -ikuinen optimismi tuovat heidät usein yhteen, kun heillä on eroja.

Vaaka ja Kalat

Tämä pariliitos on ehdottomasti sekapussi. Molemmat merkit tunnetaan taiteellisina ja erinomaisina kuuntelijoina, ja molemmat ovat syvästi uskollisia romanttisia kumppaneita. Kalat voivat kuitenkin olla suljettuja ja tuulisia, mikä saa heidät ristiriitaan Vaaka -alueen diplomaattisten ja optimististen ominaisuuksien kanssa. Lisäksi sekä Vaaka että Kalat voivat olla päättämättömiä ja vaikuttavia, mikä voi tarkoittaa, että he tekevät huonoja päätöksiä yhdessä (kun he voivat jopa tehdä päätöksen).Heikot Vaaka -yhteensopivat merkit

Lisäponnisteluja tarvitaan, kun Vaarat muodostavat parin alla olevien merkkien kanssa. Tämä ei tarkoita sitä, että nämä merkit eivät koskaan tule toimeen keskenään, vain, että heidän on tunnistettava ja selvitettävä erimielisyytensä, jotta ne saavuttavat korkean yhteensopivuuden Librasin kanssa.

Vaaka ja Kauris

Tämä pariliitos on klassinen esimerkki vastakohdista, jotka eivät oikeastaan ​​houkuttele. Kauris tunnetaan pitävän päänsä alas ja työskentelevän ahkerasti. He voivat suuntautua pessimismiin ja heillä on usein erittäin korkeita tavoitteita itselleen. Tämä on melkein päinvastoin kuin onnellisten vaakojen, jotka uskovat ansaitsevansa kaikki parhaat asiat elämässään ilman, että heistä tulee työnarkomaaneja. Tämä outo pari voi kuitenkin työskennellä, koska molemmat merkit tuntevat velvollisuutensa auttaa muita ja ovat erittäin uskollisia suhteissa.

Vaaka ja syöpä

Vaaka ja syöpä välittävät syvästi toisista, mistä heidän on ehkä muistutettava itseään, kun nämä kaksi merkkiä ovat väistämättä eri mieltä. Syövät ovat usein myrskyisiä, ja he voivat olla kostonhimoisia ja ahneita yrittäessään saada tiensä. Tämä on vahvasti ristiriidassa Vaakojen oikeudenmukaisuuden ja rauhallisuuden halun kanssa.

Vaaka ja Skorpioni

Vaaka ja Skorpioni katsovat maailmaa eri tavoin. Vaaka rakastaa oikeudenmukaisuutta, hauskaa ja kevyttä keskustelua. Skorpionit voivat kuitenkin olla yksimielisiä tavoitteidensa saavuttamisessa (eivät ole huolissaan siitä, miten se vaikuttaa muihin ihmisiin), ja heillä on taipumus mustasukkaisuuteen, kun he eivät ole onnellisia, mikä voi hämmentää oikeudenmukaisia ​​Vaakuja. Lisäksi Skorpionit ovat yleensä liian hallitsevia, kun he ovat päättämättömämpien Vaakojen kanssa. Molemmat tyypit arvostavat kuitenkin uskollisuutta, ja he voivat olla sitoutuneita kumppaneita, jos he yrittävät ymmärtää erojaan.

body_librasignMitä tämä tarkoittaa Vaaka -asioille?

Jos olet Vaaka, sinun on todennäköisesti helppo tulla toimeen useimpien muiden merkkien kanssa. Rakastat uusien ihmisten tapaamista ja olet sitoutunut olemaan reilu ja hauska kumppani ystävien, työtovereiden tai romanttisen kumppanin kanssa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki eivät näe elämää niin kuin sinä. Paranna ihmissuhteitasi pitämällä mielessä nämä kolme vinkkiä:

#1: Pidä kiinni sitoumuksistasi

Vaarana saatat houkutella peruuttamaan suunnitelmia, koska jotain hauskempaa tai jännittävämpää tuli. Muista kuitenkin, että monien mielestä on loukkaavaa, kun ihmiset peruuttavat suunnitelmansa viime hetkellä ja tekevät aina parhaansa pitääkseen sitoumuksensa. Ihmiset rakastavat olla Vaakojen läheisyydessä, mutta loistosi voi häipyä, jos saat maineen hiutaleina.

#2: Ilmaise, kun olet onneton

Vaaka on luonnollinen rauhantekijä, ja koska se haluaa miellyttää kaikkia, heidän voi joskus olla vaikea puhua, kun he ovat tyytymättömiä johonkin. Jos tämä olet sinä, yritä ilmaista tunteitasi, kun jokin ei sovi sinulle. Vaikka se onkin haastavaa tällä hetkellä, rehellisyys parantaa suhdettasi pitkällä aikavälillä ja tekee sinusta onnellisemman, koska et paina tunteitasi.

#3: Muista, että kauneus ei ole kaikki

Siellä on kaikenlaista kaunista nähtävää ja koettavaa, ja Vaarana haluat maksimoida niiden läsnäolon elämässäsi. Älä ole liian nopea tuomitsemaan ketään ulkonäön perusteella tai hylkää kokemusta ensi silmäyksellä, koska se vaikuttaa tylsältä tai tylsältä. Älä tunne syyllisyyttä kauneuden tavoittelusta, mutta muista, että se on enemmän kuin vain fyysinen ulkonäkö.

Mitä tämä tarkoittaa ihmisille, jotka haluavat yhteyden Vaakaan?

Jos haluat seurustella Vaaran kanssa, ystävystyä sen kanssa tai vain kommunikoida työpaikalla tai koulussa Vaa'an kanssa, hyvä uutinen on, että he ovat yksi helpoimmista merkeistä tulla toimeen. Jos kuitenkin haluat vahvan, pitkäaikaisen suhteen Vaakaan, seuraa kolmea vinkkiä pitääksesi kaikki onnellisina.

#1: Kannusta heitä ilmaisemaan mielipiteensä

Vaikka monet Vaarat kannustavat aina muita puhumaan, monet Vaarat yrittävät ilmaista oman mielipiteensä. Tämä voi johtua sekä siitä, että he eivät halua loukata, että koska he todella yrittävät tehdä mitään päätöstä. Saadaksesi paras Vaaka -ottelu, kannusta Vaakaasi elämässäsi sanomaan mielipiteensä, vaikka vain sanotaan, että he ovat epävarmoja siitä, mitä tehdä.

mitä gpa: ta tarvitset uclaan

#2: Kysy itseltäsi, toimitko reilusti

Vaaka on sitoutunut varmistamaan, että kaikilla on ääni ja he tuntevat itsensä kuulluksi. Joskus tämä voi tapahtua omalla kustannuksellaan. Jos olet päättäväisempi tyyppi, varmista, ettet kulje Vaakojen yli tavoitteidesi saavuttamiseksi. Vaarat eivät ehkä sano mitään, mutta he huomaavat, jos toimit epäoikeudenmukaisesti, ja he ajattelevat sinusta vähemmän.

#3: Työnnä rajojasi sosiaalisesti

Jos haluat päästä Vaaran lähelle, se tarkoittaa hyväksymistä, että suuri osa ajastasi menee muiden seurassa. Vaaka tykkää olla ihmisten seurassa, joten jos olet introvertti tai yksinäisyyttä suosiva merkki, ole valmis omaksumaan sosiaalisen puolesi. Älä pakota itseäsi tekemään asioita, joista olet epämiellyttävä, mutta jos aiot upottaa varpaasi sosiaalisemmalle puolellesi, Vaaka on loistava opas. He ovat sosiaalisia perhosia, jotka etsivät aina muita, ja he tekevät parhaansa varmistaakseen, että viihdyt myös.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA