Paras tapa opiskella SSAT -sanastoa

feature_ssatvocab.jpg

Jos käytät SSAT: ta, sinulla on oltava hyvä sanasto, jotta voit pärjätä testissä. Voi olla vaikeaa löytää hyviä SSAT -sanavarastoja, mutta olemme täällä auttamassa! Tässä oppaassa selitämme kolmea tapaa, joilla sanakirja testataan SSAT: lla (esimerkkikysymyksillä), käymme läpi parhaat resurssit, jotka auttavat sinua löytämään SSAT -sanasanat, ja annamme neuvoja parhaasta tavasta tutkia näitä sanastoja.

Kuinka tärkeä sanasto on SSAT: lle?

Sanasto on keskeinen osa SSAT: a ja yksi sen testaamista pääalueista. SSAT: ssa on kolme tasoa riippuen siitä, minkä luokan olet. (Oppilaat suorittavat testin oman luokkansa perusteella nykyinen arvosana, ei arvosana, johon he tulevat ensi vuonna.) • Peruskoulu 3 ja 4 luokan opiskelijoille
 • Keskitason oppilaat luokilla 5-7
 • Ylempi luokkien 8-11 oppilaille

Jokainen SSAT -versio sisältää kysymyksiä sanastosta. SSAT: ssa on kolme pääosaa: sanallinen, määrällinen ja luetun ymmärtäminen. Sanastokysymykset näkyvät ensisijaisesti testin suullisessa osassa, muutamia epäsuoria sanakysymyksiä luetun ymmärtämisen osiossa.

SSAT: ssa on kolmenlaisia ​​sanakysymyksiä . Selitämme jokaisen niistä alla ja sisällytämme harjoituskysymyksen, jotta saat paremman käsityksen testissä odotettavissa olevista sanastokysymyksistä.

Synonyymit

Synonyymikysymykset testaavat sanastoa antamalla sanan ja pyytämällä sinua valitsemaan sen synonyymi viidestä vaihtoehdosta. Kysymyksissä on sanoja eri aiheista, kuten luonnontieteistä, tekniikasta ja yhteiskuntatieteistä.

Tässä on esimerkki synonyymikysymyksestä perustason SSAT: lta.

HÄIRITÄ

 1. huvittunut
 2. tuki
 3. vaivautua
 4. saattaa loppuun
 5. Julistaa

Oikea vastaus on C.

Analogiat

Analogisia kysymyksiä varten sinun on tehtävä vertailua kahden sanan tai lauseen välillä. Suhde voi olla synonyymien, antonyymien, homonyymien tai osittain kokonaisuuden suhde, muutama esimerkki. Sanat voivat myös kuulua samanlaisiin luokkiin tai niillä voi olla tiettyjä piirteitä. Tässä on esimerkki keskitason analogiakysymyksestä.

Läpikuultava on läpinäkymätön kuin valo

(A) aurinko
(B) tylsä
(C) lamppu
(D) kynttilä
(E) pimeys

Oikea vastaus on E.

kenen kanssa syövät tulevat toimeen

Lukukysymysten lukeminen

Tarvitset myös vahvan sanaston voidaksesi pärjätä hyvin tietyissä luetun ymmärtämisen kysymyksissä. Nämä kysymykset eivät suoraan kysy sinulta sanastoa, mutta sinun on tiedettävä niiden sanojen määritelmät, jotta ymmärrät kysymyksen ja vastaat siihen oikein.

Ohjeet: Lue kohta huolellisesti ja vastaa sitten siihen liittyviin kysymyksiin. Päätä jokaisen kysymyksen kohdalla kohdan perusteella, mikä vaihtoehdoista vastaa parhaiten kysymykseen.

Meillä oli kuluttava halu nähdä poniratsastaja, mutta tavalla tai toisella kaikki, mikä ohitti meidät, kulki yöllä, ja niin kuulimme vain huutoa ja rakeita, ja nopea fantasia oli poissa. Mutta nyt kuljettaja huudahtaa: 'Tässä hän tulee!' Jokainen niska on venytetty ja jokainen silmä jännittynyt. Prairin loputtoman kuolleen tason poikki ilmestyy musta täplä, josta tulee pian hevonen ja ratsastaja, nouseva ja laskeva, lakaistaan ​​yhä lähemmäksi, ja kavioiden värinä tulee heikosti korvaan. Hetkessä huuto ja hurraa yläkerrokseltamme, ratsastajan käden heilutus, mutta ei vastausta, ja mies ja hevonen murtautuivat innoissamme olevien kasvojemme ohi ja menivät siiville kuin myöhästynyt myrskynpala!

 1. Kuljettajan kutsusta ihmisiä tuli enemmän
 1. innokas
 2. ymmällään
 3. hysteerinen
 4. peloissaan
 5. pettynyt

Oikea vastaus on A. Tässä kysymyksessä sinulta ei pyydetä suoraan sanan määritelmää, mutta sinun on tiedettävä, mitä kaikki viisi vastausvaihtoehtoa tarkoittavat, jotta saat oikean kysymyksen.

body_ssatstudy.png

Mistä löydät SSAT -sanaston käytännön?

Vaikka sanasto on tärkeä osa SSAT: ta, testin tekijät eivät tuota virallisia sanalistoja, joista voit opiskella. On kuitenkin vielä paljon resursseja, joiden avulla voit opiskella SSAT -sanastoa. Tässä osiossa keskustelemme sekä virallisista että epävirallisista lähteistä.

Viralliset lähteet

Vaikka virallisia SSAT -sanastoresursseja ei ole paljon, niiden tarjoamat sanamateriaalit voivat olla hyödyllisiä. Voit ostaa virallisia oppimateriaaleja osoitteesta SSAT: n verkkosivusto , ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa näitä materiaaleja, kun rekisteröidyt testiin.

Viralliset SSAT -sanastoharjoitusmateriaalit sisältävät esimerkkikysymyksiä jokaiselle edellä mainitusta kolmesta kysymystyypistä, sekä videoita, joita voit katsoa ja jotka selittävät eri kysymyksetyypit ja miten niihin vastataan.

Keskitason ja ylemmän tason SSAT-opiskelijoille voit ostaa virallisen esikirjan 37 dollarilla tai online-version virallisesta valmistelukirjasta yhdessä online-videoiden kanssa 69,95 dollaria. Perustason SSAT-valmistelumateriaalit voidaan ladata ilmaiseksi, mutta ne eivät sisällä videoita.

Nämä resurssit eivät sisällä sanaluetteloita, mutta voit käyttää käytännön kysymyksiä saadaksesi paremman käsityksen siitä, millaisia ​​sanoja SSAT testaa ja millaisia ​​sanakysymykset ovat.

Epäviralliset valmistelukirjat

On myös paljon hyödyllisiä epävirallisia lähteitä, joiden avulla voit opiskella SSAT -sanastoa. Tässä on joitain parhaita SSAT -valmistelukirjoja.

Ivy Global

Ivy Global myy kolme sanakirjaa, joista jokainen sisältää yli 100 sanaa, jotka ovat hyödyllisiä SSAT: n keski- ja ylemmän tason kannalta. Vaikka kirjat ovat korkealaatuisia, ne eivät ole halpoja. Jokainen kirja maksaa noin 27 dollaria, mikä on melko vähän, mikä on pohjimmiltaan sanasto, jossa on määritelmiä.

Kaplan

Kaplanin SSAT -valmistelukirja maksaa noin 15 dollaria, ja se sisältää sanalistan jokaiselle kolmelle SSAT -tasolle. Jos yrität säästää rahaa, voit usein löytää vanhempia versioita valmistelukirjasta, jotka maksavat vähemmän, ja heillä on edelleen samat SSAT -sanat sanalistoissaan.

Princetonin arvostelu

Samanlainen kuin Kaplan, Princeton Review's SSAT: n ja ISEE: n murtaminen on myös noin 15 dollaria ja sisältää sanalistoja eri SSAT -tasoille.

Epäviralliset online -luettelot

On myös paljon verkkosivustoja ja online -luetteloita, joissa on SSAT -sanastoresursseja. Nämä voivat olla loistava resurssi, ja monet niistä, mukaan lukien kolme alla, ovat ilmaisia, mutta varmista, että resurssi vaikuttaa laadukkaalta, tai saatat tuhlata aikaa hyödyttömien sanojen tutkimiseen. Käytä ensin muita resursseja, jotta saat käsityksen siitä, millaisia ​​sanastoja sinun pitäisi opiskella ennen kuin käytät näitä resursseja.

Ivy Global

Valmistautumiskirjojensa lisäksi Ivy Global tarjoaa myös ilmaisen SSAT-sanasto-PDF-sanaston, jossa on 75 sanaa keskitason ja ylemmän SSAT-opiskelijoille. Tämä on loistava ilmainen resurssi, jota kannattaa ehdottomasti käyttää jos käytät SSAT: n keski- tai ylempää.

Varsity -opettajat

Varsity Tutorsilla on muistikortteja, jotka auttavat oppilaita tutkimaan suullisia kysymyksiä jokaiselle kolmelle SSAT -tasolle. Nämä ovat enimmäkseen esimerkkikysymyksiä, eivät sanan sanalistoja, mutta ne voivat silti olla hyödyllinen resurssi.

kuinka monta miljoonaa on biljoonaa

Quizlet

Quizletissa on lähes 500 SSAT -sanastokorttia. Nämä voivat olla hyödyllinen resurssi, mutta muista, että ne ovat käyttäjien luomia, joten ne eivät välttämättä ole yhtä tarkkoja kuin muut resurssit, eikä sanoja ole järjestetty SSAT -tason perusteella.

body_dictionary-2.jpg

SSAT -sanastokorttien tekeminen ja käyttö

Kun sinulla on SSAT -sanastolistasi, voit aloittaa opiskelun heidän kanssaan. Voit tehdä fyysisiä muistikortteja muistikorteilla (suositus) tai käyttää verkkosivustoa Quizlet luoda kannen verkossa. Suosittelemme vesiputousmenetelmän käyttöä korttien tutkimiseen. Jos et ole varma vesiputousmenetelmästä, tarkastelemme sitä alla.

Kun olet saanut SSAT -sanasi, käy läpi koko muistikorttipakkaus. Jokaisen kortin, jonka määritelmän tiedät helposti, laitat sen Know It -kasaan. Jos et tiedä tietyn SSAT -sanasanan määritelmää, laita se kamppailtuun kasaan.

vesiputous_2.jpg

Kun olet käynyt läpi kaikki kortit kerran, poimi kamppailupino. Menet nyt tämän kasan läpi uudelleen. Jos sanat, joilla tiedät määritelmän, aseta ne toiseen Know It -kasaan ensimmäisen Know It -kasan viereen (mutta ei yhdessä sen kanssa).

vesiputous_3.jpg

Sanoille, joita et tiedä, tee uusi kamppailullinen kasa. Toista tämä prosessi asettamalla uudet Know It -paalut riviin vasemmalta oikealle. Tämä luo vesiputouksesi. Toista tämä prosessi, kunnes kamppailussa on vain muutama sana jäljellä.

vesiputous_4.jpg

Nyt siirryt takaisin vesiputousta ylöspäin. Aloita viimeisimmästä taistelupakista ja käy läpi kortteja, kunnes tiedät kaikki kasan sanat. Lisää sitten viimeisin (oikein) Know It -kasa. Käy ne sanat läpi. Jos unohdat jonkin, mene koko kasa läpi uudelleen, kunnes saat kaikki oikein.

vesiputous_5.jpg

syövän ja kirjastojen yhteensopivuus 2020

Käy ne sanat läpi. Jos unohdat sanoja, käy läpi koko nykyinen kasasi uudelleen, kunnes saat kaikki sanat oikein. Koko kasan läpikäyminen voi kestää jonkin aikaa, mutta tämä menetelmä takaa, että opit nämä SSAT -sanat! Jatka tätä prosessia, kunnes saat takaisin vesiputouksen.

vesiputous_last-1.jpg

Tämä on paras tapa tutkia sanakirjan muistikortteja koska vietät suurimman osan ajastasi tarkastelemalla sanoja, joiden kanssa kamppailet eniten, sen sijaan, että tutkisit koko pinon kerta toisensa jälkeen.

Yhteenveto: SSAT: n sanastokäytäntö

Sanasto on tärkeä osa SSAT: a, ja näet monenlaisia ​​sanakysymyksiä tentin suullisessa ja lukemisessa. Laadukkaan SSAT-sanastoluettelon löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, mutta olemme koonneet useita resursseja, joita voit käyttää, mukaan lukien viralliset oppimateriaalit, epäviralliset valmistelukirjat ja verkkosivustot.

Flashcards on paras tapa tutkia SSAT -sanaston sanoja, ja suosittelemme käyttämään vesiputousmenetelmää, kun opit sanojen muistamiseen nopeammin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.