Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

feature_vocab.jpg

SAT -sanaston opiskelu on hämmentävä aihe useimmille opiskelijoille. On epäselvää, mitenmonetsanat, jotka sinun tulee muistaa,mikäsanoja oppia, jaMitentodella muistaa nämä sanat tuhlaamatta aikaa. Jos luulet tarvitsevasi muistaa Internetistä löytämäsi 2000 SAT -sanasanan luettelon, pysähdy siihen. Säästämme paljon aikaa samalla kun saamme samat tulokset.

Tässä oppaassa keskustelemme siitä, mitkä sanat sinun tulisi muistaa, ja käymme läpi luotettavan tavan sitoa nämä sanat muistiin.Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää miten SAT -sanasto voi vaikuttaa pisteisiisi. Testin ottajat, jotka jättävät tämän huomiotta, pyrkivät ampumaan kurssilta, tuhlaamalla enemmän aikaa ja laskemalla pisteitään.

Vaikka sanasto on paljon vähemmän tärkeä SAT: n onnistumisesta nyt, Tämä opas on edelleen hyödyllinen oppiaksesi oppimaan tehokkaasti sanastoa - historiatunnilla, vierailla kielillä ja milloin tahansa sinun on käytettävä muistikortteja.

Kuinka tärkeitä ovat SAT Vocab -sanat?

Sanasto on hämmentävä aihe SAT: ssa. SAT: n vanhassa, vuotta 2016 edeltävässä muodossa sanastoa testattiin voimakkaasti lukuosassa, pääasiassa lauseen loppuun saattamisen kysymyksillä.

Vielä vanhemmassa SAT -versiossa analogiat olivat lukion SAT -elämän pahuus. Kun otin SAT: n takaisin vuonna 2004, enemmän kuin puoli lukupisteesi pisteet riippuivat sanakirjasta. SAT -sanaston muistaminen oli ehdottoman välttämätöntä, jotta tentti sujuisi hyvin.

Mutta nykyisen SAT -muodon myötä sanaston testaamisessa on paljon vähemmän painotusta. Lauseen loppuun saattamisen kysymykset on poistettu kokonaan, ja kaikki sanasto on nyt keskivaikeaa, joten et näe enää kovin hämäritä sanoja.

On olemassa kahdenlaisia ​​SAT -kysymyksiä, jotka käsittelevät sanastoa ja sanamääritelmiä: Tarkkuus ja Sanat asiayhteydessä.

SAT -sanasto Kysymystyyppi 1: Kirjoittaminen - Tarkkuus

Tämäntyyppinen kysymys näkyy SAT Writing -osiossa, ja me kutsumme sitä Tarkkuus . Tarkkuus viittaa tarkka sana käytetään oikeassa merkityksessä. Tässä on esimerkki tällaisesta kysymyksestä virallinen SAT -harjoitustesti :

Tämä lähestymistapa lisää myyntiä, mutta se myös pysyykaruToisin kuin aika, jolloin tavarat valmistettiin kestäviksi.

A) EI MUUTOKSIA
B) törkeää
C) ilman häiriöitä
D) vahva

Tämä on aika rankkaa - karu ei ole helppo sana, mutta törkeä ja täydellinen voi olla vielä vähemmän tuttua. Kun saat tällaisen kysymyksen, sinä on pakko tietää sanojen määritelmät. Tämä johtuu siitä, että ei ole muita vihjeitä, joiden avulla voit selvittää, mitä sana tarkoittaa.

Tässä on esimerkkejä muista vaikeista sanoista virallisista SAT -käytännön testeistä:

 • omahyväinen
 • luottanut
 • lähettää
 • merkittävä
 • korostettu
 • jaettu
 • ensiarvoisen tärkeää
 • julistettu
 • kyllästynyt
 • paljastettu

Näitä kysymyksiä on kaksi tai kolme jokaisessa SAT: ssa. Joten vaikka ne eivät olekaan suuri asia, ne ovat silti tärkeitä, jos yrität saada 800 näyttöön perustuvaa lukemista ja kirjoittamista.

SAT -sanaston kysymys 2: Lukeminen - sanat kontekstissa

Toinen kysymys on SAT Reading -osiossa ja sitä kutsutaan Sanojen ja ilmausten tulkinta kontekstissa. Tämä pyytää sinua määrittelemään sanan sellaisena kuin se on käytetty lukukohdassa.

Tässä on esimerkki virallinen SAT -kysymys :

Kuten rivillä 50 käytetään, suurin osa kantaa

A) kantaa.
B) vaikuttaa.
C) saanto.
D) kestävä.

kuinka monta gallonaa on tuopissa

Huomaa, että näissä SAT -kysymyksissä käytetyt sanat ovat usein melko yleisiä ja niillä on useita määritelmiä. Vaikka määritelmän tunteminen etukäteen voi auttaa, on tärkeämpää valita se määritelmä parhaiten sopii kohdan yhteydessä käytetty määritelmä.

Tässä ovat kaikki tämän kysymystyypin sanat College Boardin julkaisemissa SAT -käytännön testeissä:

 • ambivalentti
 • laakeri
 • parhaat
 • kaapata
 • haastoi
 • lataa
 • yhteentörmäyksiä
 • yleinen
 • suoritettu
 • välittää
 • luotto
 • vaatii
 • valuutta
 • suoraan
 • asiakirja
 • omaksunut
 • asiantuntija
 • palvelus
 • tasainen
 • muodossa
 • pidä
 • matala
 • muovi-
 • olettaa
 • syy
 • sääntö
 • kuusi penniä
 • osavaltio
 • vuoro
 • todennettavissa

Huomaa jälleen, että sanat ovat melko yleisiä - olet todennäköisesti kuullut useimmista näistä ennen. Monilla heistä on useita merkityksiä, kuitenkin, joten on elintärkeää pystyä erottamaan sanan merkitys kohdassa käytetyn tyypillisestä merkityksestä, jonka jo tiedät.

Näitä kysymyksiä on noin seitsemän - kahdeksan jokaisessa SAT -lukuohjelmassa. Tämä on yleisempää kuin edellä oleva tarkkuuskysymystyyppi, mutta tarvitset yleensä myös vähemmän sanatuntemusta vastataksesi näihin.

Joten ... Kuinka tärkeä Vocab on SAT -pisteet?

Päivän päätteeksi, on vain noin kaksi tai neljä kysymystä, joissa on todella vaikeaa sanastoa. Tämä tarkoittaa, että korkeintaan Vocab-kysymyksillä voi olla 20-30 pisteen vaikutus näyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen (EBRW) (800 pisteestä). Tämä ei todellakaan ole niin iso.

Jos teet pisteitä välillä 400-600 (mikä tarkoittaa, että puutut 1/3-2/3 kaikista EBRW-kysymyksistä), sanasto on ehdottomasti ei paras tapa parantaa pisteitäsi. Sen sijaan on paljon parempi käyttää aikaasi oppiaksesi lukulistrategioita ja keskeisiä SAT-kielioppisääntöjä.

Vain silloin, kun EBRW: llä rikkoutuu 600 ja todella yrittää saada täydelliset luku- / kirjoituspisteet, sanaston opiskelu alkaa tulla kannattavaksi.

Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla älykäs analysoidessasi SAT -harjoitustestejäsi ja nähdäksesi, kaipaatko yksinkertaisia ​​sanastoa testaavia kysymyksiä tai puuttuuko vain vaikeita, koska et tunne sanastoa.

Miksi niin monet ihmiset pitävät kiinni SAT -sanastosta?

On totta, että monet opiskelijat ajattelevat, että vocab on loistava tapa viettää SAT -opiskeluaikaa, mikä saattaa tehdä sinä mielestäni se on myös hyvä idea. Mutta jos sanomani on totta, miksi niin monet testaajat tuhlaavat aikaa oppimaan sanastoa? Tässä on pari tärkeintä syytä:

keskimääräinen pisteet Missourissa

#1: Testivalmistusyritykset työntävät Vocabin näyttämään älykkäämmältä

Vocab -opiskelu on hyvä tapa SAT -yrityksille näyttävät ikään kuin he opettaisivat sinulle jotain.Ftai esimerkki, testiä valmistava yritys voi väittää, että sillä on yksinomainen sanasarja, tai sillä voi olla kattava 2000 sanakokoelma, joka onehdottomasti parempi kuin 500 sanan kokoelma! '' T hän on enemmän markkinointipuhetta kuin se on jotain todella hyödyllistä SAT -pisteiden parantamiseksi.

Lisäksi jotkut testausta valmistavat yritykset eivät vieläkään ole täysin sopeutuneet vuoden 2016 SAT-muutokseen. Esimerkkinä jotkut SAT -esivalmistelukirjat, joiden on tarkoitus kohdistaa 'uuteen SATiin', käyttävät edelleen vanhoja SAT -kysymyksiä ja materiaalia!

#2: Vocabin opiskelu tuntuu usein tuottavalta

Vokin opiskelu voi saada sinut tuntemaan, että olet edistynyt paljon valmistelussa. Loppujen lopuksi opit paljon sanoja, joita et tiennyt ennen! Aivan kuten postimerkkien kerääminen, tuntuu hienolta saada täydelliset sanat muistiin.

Valitettavasti tämä ei välttämättä lisää pisteitäsi. Kuvittele, että muistit 1000 ranskalaista sanaa; tämä ei todellakaan lisäisi SAT -pisteitäsi, eikö? Hyvin,useimpien SAT -sanalistojen tutkiminen on sama - most sanoja näistä on hyvin pieni mahdollisuus esiintymisestä SAT: ssa.

Kuinka opiskella SAT Vocabia oikein: vesiputousmenetelmä

Kuten edellä mainitsin, jos teet EBRW: llä yli 600 pistettä ja tavoittelet myös lähes täydellistä pistemäärää, sinun on hyvä opiskella sanastoa. Tässä osassa käsitellään tehokkainta tapaa SAT -sanakirjan tallentamiseen. Tämä on sama tekniikka, jolla itse muistin tarpeeksi sanastoa saadakseni täydellisen 2400 vanhalla SAT: llä (ja täydellisen 1600 erittäin vanhalla SAT: llä).

Ensinnäkin tarvitset joukon SAT -sanoja. Onneksi olemme laatineet luettelon 262 SAT -sanasanasta, jotka todennäköisimmin esiintyvät SAT: ssa. Kaikki nämä sanat ovat peräisin virallisista SAT-käytännön testeistä ja muista korkealaatuisista SAT-sanalistaluetteloista, joten näiden muistaminen on erinomainen paikka aloittaa!

Ainutlaatuinen ilmainen bonus: Lataa ilmainen opas, joka sisältää 200 SAT -sanastokorttia ja ohjeet niiden tulostamiseen. Käytä niitä seuraavan strategian kanssa, jotta voit muistaa ne parhaalla mahdollisella tavalla.

Kutsun tapaani opiskella SAT -sanastoa Vesiputousmenetelmä. Tämä menetelmä pakottaa sinut keskittymään sanoihisi älä tietää samalla estäen sinua tuhlaamasta aikaa sanoihisi jo tietää. Se perustuu todistettuun muistintekniikkaan nimeltä Spaced Repetition.

Aloita 30-50 sanasanan pinolla:

body_vocab1

Tarkista jokainen kortti. Jos tiedät määritelmän heti, kirjoita se a Tietävät sen pino. Jos sinulla oli vaikeuksia muistaa määritelmää, kirjoita se a Kamppaillut pino. Saat kaksi pinoa sanakortteja:

body_vocab2

Nosta Struggled -kasa ja toista prosessi. Kamppailussa on vähemmän sanoja kuin aloituspinossasi. Laita tällä kertaa tuntemasi sanat toiseen Know It -kasaan ja sanat, joiden kanssa kamppailet edelleen uudessa kamppailussa.

Sinulla pitäisi nyt olla kolme erillistä korttipinoa:

mikä on kohdekoulu

body_vocab3

Toista tämä prosessi, kunnes olet juuri tehnyt yhdestä viiteen sanaa jäljellä viimeisessä kamppailussa:

body_vocab4

Kutsun tätä menetelmää vesiputousmenetelmäksi, koska meillä on pohjimmiltaan porrastettu vesiputous, jossa sanat, jotka ovat sinulle todella vaikeita, kaatuvat yhä kauempana oleviin kasoihin.

Teoreettisesti tässä vaiheessa sinun pitäisi tietää melkein kaikki sanat koko sarjassa. Nyt menemme mene takaisin vesiputousta ylös.

Yhdistä viimeinen taistelupaalusi viimeiseen Know It -kasaasi. Tästä tulee sinun Työpaalu:

body_vocab5

Tarkista nyt kaikki tämän kasan sanat. Jos unohdat sanat, käy läpi kaikki heistä taas. Joo - tämä on ankaraa, mutta se on ainoa tapa, jolla muistat kaikki sanat. Sinun on oltava tiukka varmistaaksesi, että opit jokaisen sanan.

Kun olet muistanut kaikki sanat, yhdistä tämä kasa seuraavaan korkeimpaan kasaan:

Lopussa sinun pitäisi päätyä takaisin aloituspinoon. Ja sinä tiedät jokainen sana!

body_vocab1

Miksi vesiputousmenetelmä toimii niin hyvin?

Tämä menetelmä on niin tehokas, että tarkastelet vaikeimpia sanoja sinä yli 10 kertaa useammin kuin helpot sanat.

Useimmat opiskelijat käyvät vain sanasto -luetteloita edestä taakse. He saattavat jo tietää puolet luettelosta, mutta he käyttävät yhtä paljon aikaa sanoihin, joita he tietävät, ja sanoihin, joita he eivät tiedä (mutta todella, Todella täytyy oppia).

Nyt kun olet oppinut käyttämään vesiputousmenetelmää, olet älykkäämpi SAT -tutkija ja voit keskittyä paljon enemmän vaikeimpien sanastojen saamiseen.

Mistä löydän lisää SAT -sanastoa?

Etsitkö lisää SAT -sanoja tai muita sanalistoja tutkittavaksi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme luoneet PrepScholarissa tonnia sinulle sopivia oppaita. Tässä muutamia parhaat resurssimme SAT -sanaston käytännössä:

 • ACT -sanasto | Sanat, jotka sinun on tiedettävä: SAT: n uudelleensuunnittelun jälkeen vuonna 2016 sanasta, joka sinun on tiedettävä, on tullut erittäin samanlaisia että sinun täytyy tietää ACT. Tässä artikkelissa esitellään 15 korkeataajuista ACT/SAT-sanastoa.
 • Parhaat ACT -sanastoluettelot verkossa: Jälleen kerran, koska SAT on niin samanlainen kuin ACT, on hyvä etsiä myös (laadukkaita) ACT -sanalistoja. Tämä opas kattaa parhaat online ACT/SAT -sanasoluettelot.
 • 200 SAT -sanaa, jotka sinun on tiedettävä: Vaikka tämä luettelo todella tähtää vanha versio SAT: sta (silloin kun SAT: n sanasanat olivat paljon vaikeampia ja hämärämpiä), se on hyvä resurssi, jos olet jo käyttänyt yllä olevat materiaalit loppuun ja tavoittelet täydellistä SAT -luku- / kirjoituspistettä. Bonuksena saat myös ilmaisia ​​tulostettavia muistikortteja.
 • Sanasto, jota tarvitset SAT -lukukäytäville: On tärkeää varmistaa, että tiedät yleisten lukemiseen liittyvien sanojen, kuten 'allusion' ja 'simile', merkitykset. Näin et jää jumiin kysymykseen, joka pyytää sinua tunnistamaan kohdan 'sävyn'!

Nämä ovat parhaita, kattavimpia SAT -sanastoa käsitteleviä artikkeleitamme. Mutta entä muut resurssit? Alla on valintamme ylhäältä lisäresurssit Voit käyttää SAT -sanakirjan valmisteluun:

 • Viralliset SAT -käytännön testit ja esimerkkikysymyksiä : Ehkä parhaat resurssit (paitsi omamme!) SAT -sanastokäytäntöön ovat ne, jotka College Board itse on tehnyt. Etsi sanoja virallisista käytännön testeistä ja kysymyksistä ja tee muistikortteja tuntemattomille.
 • Khan-akatemia : Tämä ilmainen online-SAT-valmistelusivusto tarjoaa tonnia College Boardin hyväksymiä SAT-luku- ja -kirjoituskysymyksiä, joiden avulla voit tunnistaa uudet sanasanat. Sinun tulisi myös tutustua oppaaseemme siitä, miten voit tehokkaasti käyttää Khan Academyä SAT -valmistelussa.
 • Sanakirjasi - 100 yleisintä SAT -sanaa : Vaikka tämä sanalista on kirjoitettu SAT: n vanhaa versiota varten, useimmat sen sanat ovat edelleen erittäin relevantteja nykyisen SAT: n kannalta.

Lopuksi, jos olet kiinnostunut käyttämään valmiit vocab-muistikortit, Suosittelen SAT-merkittyjen kansien selaamista Ahtaa ja Quizlet . Yleensä pysy kansissa, jotka olivat tehty vuonna 2016 tai myöhemmin; Näin voit varmistaa, että niissä olevat sanat liittyvät nykyiseen SAT: ään. (Huomaa, että on OK käyttää vanhempia kansia, kunhan tiedät, että niillä on paljon vaikeampaa sanoja kuin mitä sinun tarvitsee tietää.)

Lisää vinkkejä saat syvällisestä oppaastamme on kuinka löytää laadukkaita SAT -sanastoresursseja ja käyttää niitä tehokkaasti valmistelussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset