Paras tapa opiskella ACT-sanastoa

ominaisuus-ACT-sanasto

ACT-sanasanojen hallitseminen on olennainen osa ACT: n Lukeminen-osan opiskelua . Parhaan ACT-sanaston opintomenetelmään asettaminen voi kuitenkin olla hankalaa. Opiskeletko tuhansia vokab-sanoja vai käsitteletkö vaikeimpiakin? Mikä on paras tapa opiskella: sovellus, muistikortit tai jotain muuta?

Olemme täällä opettamassa sinulle tehokkaimpia tapoja oppia ACT-sanastoa ! Käsittelemme:  • Sanasanojen merkitys ja miten ne vaikuttavat kokonais ACT-pisteeseesi
  • Huono, parempi ja paras menetelmä ACT-sanaston opiskeluun
  • Kuinka tulkita ja vastata Vocabiin Context ACT -kysymyksessä
  • Kahdeksan vankkaa resurssia ACT-vokabin opiskeluun

Aloitetaan nyt!


runko-tärkeä-huutomerkki

Kuinka tärkeitä ACT-sanastot ovat?

Sanavarakysymykset ovat yksi kysymystyyppi, jonka kohtaat kohdassa Lukeminen ja englanninkielinen osa ACT: n. Tässä ovat ACT-sanastokysymykset, joiden voit odottaa näkevän kussakin osiossa.

ACT lukee sanastoa

Nämä kysymykset ovat ACT-lukeminen kutsutaan sanastotermien tuntemusta Vocab in Context (VIC) -kysymykset.

Vocab kontekstikysymyksissä ACTin lukemisosassa testaa kykyäsi ajatella analyyttisesti ja käyttää kontekstivihjeitä tehdä kaksi pääasiaa:

  • Selvitä, miten tekijän sanakäyttö vaikuttaa suuremman osan tekstin merkitykseen, ja
  • Määritä sanan tai lauseen merkitys tietyssä tilanteessa.

Kun vastaat VIC-kysymyksiin, testaajia pyydetään useimmiten tunnistaa sanasanan tai lauseen oikea merkitys sen perusteella, mitä se käyttää tekstissä tai sinun on valittava yksi sanasana, jotta voit tiivistää tekstiosan merkityksen.

Kaikissa Vocab in Context -kysymyksissä sinun pitäisi valita sana, joka on suurin osa oikein ottaen huomioon a) osan konteksti ja b) muut vastausvaihtoehdot. Tämä voi joskus olla hankalaa opiskelijoille, varsinkin kun sanoilla on useita merkityksiä.

Otetaan esimerkiksi sana net. Verkko on tavallisimmassa käytössään kudottu tai verkkokangas. Jos olet juuri lukenut osan rahasta, sillä ei olisi paljon järkeä! Mutta netto voi tarkoittaa myös voittoa. Siinä tapauksessa netto voi olla oikein vastauksen valinta.

ACT englannin sanasto

ACT englanninkielinen osa testaa myös sanastoa asiayhteydessä. Tämä tarkoittaa, että sinun on ymmärrettävä, mitä sanat tarkoittavat sen perusteella, miten niitä käytetään lauseessa.

Nämä kysymykset ovat eri ACT Lukeminen -osiossa olevista, koska Sinulta kysytään harvoin, jos koskaan, yhdestä tietystä sanasta. Sen sijaan sinua pyydetään arvioimaan, ovatko lauseet kieliopillisesti oikeita ja / tai järkeviä sen perusteella, miten niitä käytetään kappaleessa.

Toisin sanoen: ACT-englannin tentti ei erityisesti testaa sanasto pyytämällä sinua määrittelemään yksi sana. Sen sijaan se testaa sanavarastosi

Tätä tarkoitamme: ota tämä ote virallisesta ACT-käytännön kysymysten verkkosivustosta:

body-ACT-sanasto-näyte-kysymys

Tässä on kysymys, jonka sinulta kysytään tästä kohdasta:

body-act-sanasto-näyte-vastausVaikka kysymys ei ole erityisesti Kun kysyt sinulta sanojen ala- tai loppusijoitus määritelmää, sinun on tiedettävä, mitä ne tarkoittavat, jotta voidaan selvittää, onko tällä lauseella merkitystä lauseen yhteydessä.

sanamäärä yhteiselle sovellusesseelle

Ala-alainen tarkoittaa hyödyllistä alemmassa kyvyssä ja hävittäminen tarkoittaa voimaa tai valtaa käyttää sitä haluamallaan tavalla. Kun olet tarkastellut näitä merkityksiä, lauseella ei ole paljon järkeä. Oikea vastaus on C, mutta et tiedä sitä, ellei sinulla ole vahvaa osaamista vokabista!

Vaikka taustatiedot ja päätelmät voivat olla hyödyllisiä sanan merkityksen saamiseksi ACT: iin paras tapa on varmistaa, että tunnistat ja ymmärrät avainsanasanat joten sinun ei tarvitse luottaa asiayhteyteen liittyviin vihjeisiin tai arvaamiseen .

Siksi ACT-sanaston opiskelu on niin tärkeää!

body-three-3-postit

3 menetelmää ACT-sanaston tutkimiseen

ACT-testisanastoon ässä valmistautumiseksi on useita menetelmiä, mutta jotkut ovat ehdottomasti parempia kuin toiset. Tässä, annamme sinulle yksityiskohdat huonosta, paremmasta ja parhaasta tutkimusmenetelmästä varten ACT vocab.

Huono: ACT-testivokaaliluettelon lukeminen

Yleinen menetelmä ACT vocab -opintojen tutkimiseen on lukea luettelo sanasanoista ja niiden määritelmät. Tarkastellessasi vocab-luetteloa opit tuntemaan sanat, jotka saattavat näkyä ACT: ssä, tämä menetelmä ei auta sinua oppimaan aidosti sanoja ja niiden määritelmiä.

Tästä syystä vocab-sanaluetteloiden lukeminen ei ole hyvä tutkimusmenetelmä: Luettelot asettavat saman prioriteetin sinulle helpoille ja vaikeille vocab-sanoille. On järkevää, että sinun pitäisi viettää enemmän aikaa oppimiseen ja niiden sanojen tarkistamiseen, joiden kanssa todella kamppailet, ja vähemmän aikaa jo parantamiesi sanojen tarkastelemiseen, eikö?

Mutta sanaluettelon lukeminen ei työnnä sinua oppimaan sinulle vaikeimpia sanoja. Itse asiassa se tekee siitä helpompaa jotta voit kiillottaa sinua sitovia ehtoja sitoutumatta niihin muistiin. Siksi ACT-sanastoluetteloiden lukeminen ei ole paras tapa oppia ACT-sanastoa.

Parempi: Sanaston termien kirjoittaminen

Toinen tapa tutkia ACT-sanastoa on kirjoittaa jokainen termi ja sen määritelmät muistikirjaan. Tehdä tämä, lataat luettelon sanastotermeistä ja kirjoita sitten jokaisen muistiin vastaavilla merkityksillä. Voit jopa etsiä muita määritelmiä ja lisätä ne taulukkoon. Tästä voi olla hyötyä, koska tietojen kirjoittaminen käsin on osoitettu auttavan muistin säilyttämisessä !

Floridan keskusyliopiston gpa -vaatimukset

Valitettavasti tämä ei ole myöskään paras tapa opiskella ACT vocabia. Yksi, se vie a paljon aika tehdä! Vaikka tämä ei välttämättä ole ongelma, jos opiskelet etukäteen, rosmarien mielestä tämä on liian aikaa vievää, jotta siitä olisi hyötyä.

Lisäksi, kaikki eivät muista tietoja samalla tavalla! Joten jos asioiden kirjoittaminen tekee sinusta hajamielisemmän ja vähemmän todennäköistä opiskella, tämä ei ole sinulle hyvä ACT vocab -tutkimusmenetelmä.

Paras: Vesiputousmenetelmä

Ylivoimaisesti tehokkain menetelmä ACT-sanakysymysten opiskeluun on vesiputousmenetelmä. Tässä tutkimusmenetelmässä sanat, jotka ovat sinulle vaikeita, putoavat alaspäin uusiin kasoihin tarkastellessasi muistikortteja niin, että vietät eniten opiskeluaikaa keskittymällä vaikeimpiin sanasanoihin.

Näin käytät vesiputousmenetelmää vaihe vaiheelta:

Luo joukko 30-50 ACT vocab -korttia.

body_vocab1

Aloita muistikorttien tarkastelu yksitellen. Kun tarkistat kortin, jonka tunnet heti, aseta se korttiin Tiedä se kasa. Kun epäröit tai taistelet sanasanan merkityksen tuottamiseksi, aseta muistikortti a Taisteltu kasa. Tällöin sinulla on kaksi korttipinoa.

body_vocab2

Nosta taisteltu kasa ja r toista tarkistusprosessi. Kun tarkastelet näitä kortteja, aseta heti saamasi kortit suoraan uuteen Know It -paaluun (saatat ajatella sitä nimellä Know It 2) ja ne, joiden kanssa sinulla on vaikeuksia Struggled-kasaan. Tämän kierroksen lopussa sinulla on kolme paalua: Know It, Know It 2 ​​ja Struggled.

Saat kolme korttipinoa.

body_vocab3

Toista prosessia, jossa tarkistat taistellun kasan sanoja ja luo lisää Know It -paaluja, kunnes sinulla on vain yksi tai viisi korttia kamppailussa.

body_vocab4

Tässä vaiheessa tiedät suurimman osan ACT-sanasanoistasi, mutta sinun on silti opittava ne yhdestä viiteen korttia jäljellä olevasta kamppailupinosta, jotka ovat sinulle todella vaikeita. Jos haluat hallita viimeisen kamppailun kasan sanoja, palaa takaisin vesiputoukselle ja tarkastele kortteja päinvastoin.

Lisää ensin kamppailtu kasa viimeiseen Know It -pinoasi; tästä tulee työkoneesi.

body_vocab5

Tarkista kaikki työpöydän muistikortit ja jos unohdat minkä tahansa tämän kasan sanoista, aloita uudestaan ​​Työlakan tarkasteleminen uudelleen.

Kun hallitset kortit Working-kasassa, yhdistä se seuraavaan Know It -paaluun. Toista tarkistusprosessi ja aloita alusta, jos unohdat sanan . Joka kerta kun hallitset kaikki Work-kasan sanat, yhdistä se seuraavaan Know It -pinoan kunnes olet yksi korttipino.

body_vocab6

Viimeistele opiskelu tarkistamalla kaikki yhden pino-korttisi kortit. Jos saat ne kaikki, olet yhtä lähellä kuin todennäköisesti pääset muistamaan jokainen sana ACT-sanaluettelossasi!

body_vocab1

milloin käyttää kenen ja kenen

Ja näin toteutat vesiputous-tutkimusmenetelmän askel askeleelta. Tämän menetelmän on osoitettu toimivan, koska työskentelet ylitöitä oppiaksesi niitä vaikeimpia sanoja , koska tämä menetelmä vaatii sinua tarkistamaan vaikeimmat sanasi ainakin 10 kertaa enemmän kuin ne sanat, jotka saat heti lepakolta.

8 suosituinta ACT-sanasanojen tutkimusresurssia

Nyt kun tiedät, että kaikki ACT vocab -opintomenetelmät ovat ei Yhtä tehokkaita, tutustutaan kahdeksaan laadukkaaseen sanavarastointiresurssiin, joita voit käyttää näiden kysymysten ässäämiseen testissä.

# 1: ExamBusters ACT Suullinen

ExamBusters ACT Verbal on iPhone- ja iPad-sovellus, joka tarjoaa opasoppaita ACT: n välttämättömälle ja edistyneemmälle sanastolle. Käyttäen muistikorttiformaattia tämän sovelluksen avulla voit testata tietosi sanasanoista käyttämällä palapeliä, tarkistus- ja tietokilpailutapaa.

Tämä sovellus on loistava sanavarastolähde niille, jotka haluavat kokeilla yksinkertaisempaa versiota vesiputousmenetelmästä. Voit tutkia muistikortteja peräkkäin ja poistaa ne pinosta yksitellen, kun olet oppinut ne.

Lisäopintiresursseja varten on sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotka sisältävät jopa 500 sanasanaa, jotka voivat olla hyödyllisiä tietää ACT: n sekä luku- että englanninkielisistä osista.

# 2: Quizlet

Quizlet tarjoaa 100 muistikorttia 100 tavallisesta SAT / ACT-sanasanasta. Quizletin tyypillisessä tyylissä muistikortit tarjoavat sanaston toiselle puolelle ja lyhennetyn määritelmän toiselle puolelle.

Kortit yhdistetään muihin tutkimusmenetelmiin, mukaan lukien kirjoitusosa, jonka avulla voit kirjoittaa jokaiselle sanastotermille määritelmän omin sanoin ja tarkistaa vastauksestasi, onko se oikea. Quizlet tarjoaa myös Opi-osion, joka edellyttää, että vastaat jokaiseen sanastotermiin oikein kahdesti, ennen kuin voit lopettaa osan. On myös ajoitettuja sanavarapelejä, joiden avulla voit harjoitella sanasanojen oikean määritelmän tunnistamista lennossa.

Quizletin sanaston opintoresurssit ovat hyviä niille, jotka haluavat kokeilla useita ACT-sanaston oppimismenetelmiä, mukaan lukien muistikorttimenetelmät, jotka ovat jonkin verran samanlaisia ​​kuin vesiputousmenetelmä.

# 3: ACT-lukukäytäntö

ACT tarjoaa verkkosivustollaan harjoitustestejä, mukaan lukien viisi esimerkkilukua jota voit käyttää vokabin opiskeluun. Vocab in Context -kysymykset on upotettu näihin ACT-lukukappaleisiin, jotka auttavat sinua harjoittelemaan todellisia ACT-sanastoja.

ACT-verkkosivustolla vastaaminen käytännönlukukysymyksiin on erinomainen opintomenetelmä niille, jotka haluavat harjoitella ACT-sanaston oikean merkityksen tulkintaa koko osan laajemmassa yhteydessä ACT-lukeminen -osiossa. Tämä voi auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, kuinka paljon aikaa saatat viettää Vocabiin kontekstikysymyksissä, kun otat ACT-luvun Lukeminen-osion ja saat tuntuman siitä, miten Vocab kontekstikysymyksissä voi näkyä laajemmassa kontekstissa TOIMIA.

# 4: Opettajat maksavat opettajille

Teachers Pay Teachers on online-resurssi, joka tarjoaa 165 ACT Vocab In Context -sanan. Tämä resurssi on hyvä niille, jotka haluavat laajennetun suunnitelman ACT-sanasanojen opiskelemiseksi useiden kuukausien aikana ennen ACT-päivämäärää.

Teachers Pay Teachers -paketti sisältää 10 kysymyksen harjoituksen esitestin, 165 sanasanaa (tai 33 viikon arvoisen), 17 vastaavaa sanastokyselyä eri muodoissa (esim. Ristisanatehtävät, asiayhteyteen liittyvät kohdat, tosi / väärä, lauseiden täydentäminen, monivalinta) ja sanastotarinan tehtävät ja arvioinnit.

Teachers Pay Teachers -viestin resurssi on saatavana digitaaliseen lataukseen hintaan 23 dollaria.

body-magoosh-logo

# 5: Sanastonrakentaja Magoosh

Magooshin sanastoa rakentava sovellus iPhonelle ja iPadille tarjoaa yli 1200 sanasanaa, jotka esiintyvät yleisesti yliopiston pääsykokeissa . Tämä sovellus sisältää määritelmiä ja esimerkkejä jokaiselle sanasanalle, ja se on jaettu useampaan vaikeustasoon, jotta voit hallita vaikeampia sanasanoja edistyessäsi.

Jos etsit ACT-testisanaston tutkimusresurssia, joka jäljittelee vesiputousmenetelmää, Magooshin sanastonrakentaja on hyvä valinta, koska se toistaa sanat, joita et tiedä, käyttäen toistettua toistoa kun avaat enemmän sanastoa. Lisää hyviä uutisia: Tämä sovellus on ilmainen, kun luot tilin Magooshille.

# 6: Valmis4ACT

Ready4ACT on kattava ACT prep -mobiili- ja verkkosovellus sisältää 374 ACT-sanastokorttia. Tämän sovelluksen yli 1500 harjoituskysymykseen kuuluu Vocab in Context -kysymykset, jotka auttavat sinua tuntemaan, miltä tämäntyyppiset kysymykset näyttävät ACT: ltä.

lukion kesäopisto -ohjelmat

Jos olet kiinnostunut yhdistämään ACT-valmistelumateriaalisi, Ready4ACT on resurssi, jonka avulla voit tehdä sen samalla keskittymällä erityisesti ACT-vokabin tutkimiseen. Tämä sovellus myös mukauttaa oppimisprosessisi vahvuuksien ja heikkouksien perusteella, jotta pystyt kohdistamaan taistelualueesi myös ACT-sanastotermien kohdalla.

Lisäbonuksena Ready4ACT antaa sinun luoda räätälöityjä testejä tietyn sisällön harjoittamiseksi, joten voit olla varma, että Vocab in Context -kysymykset sisältyvät käytännön kokeisiin, jotka otat sovelluksen avulla.

Ready4ACT: n mukana tulee ilmainen kokeiluversio, ja se on 20 dollaria yhden vuoden mobiilikäytölle tai 70 dollaria yhden vuoden mobiili- ja verkkoyhteydelle.

# 7: Sanasto.com

Vocabulary.com on online-resurssi, joka tarjoaa erilaisia ​​menetelmiä ACT-testisanaston oppimiseen. Tämä resurssi sisältää harjoitustietokilpailuja, jotka räätälöivät tulevat tietokilpailut tarpeidesi mukaan aikaisempien sanastotietojen perusteella oikeinkirjoituksen mehiläinen, joka harjoittaa äänitermien oikeaa oikeinkirjoitusta, ja sanastohillo, joka yhdistää sinut kilpailun muihin käyttäjiin vastaamaan useimpiin sanastokysymyksiin oikein.

Kun luot tilin Vocabulary.com -sivustolla, profiilisi pysyy mukana tehtävissäsi ja tekemissäsi tehtävissä, sanastoluetteloissa, joiden parissa työskentelet, sekä edistymisesi oppimiesi sanojen, ongelman sanojen ja sanojen kanssa hallittu. Vocabulary.com on erinomainen resurssi kaikille, jotka ovat motivoituneita seuraamaan heidän edistymistään ja kilpailevat muiden kanssa.

# 8: Barronin kuumat sanat ACT: lle

Barronin kuumat sanat ACT: lle määrittelee yli 250 ACT-sanastotermiä, joiden tiedetään esiintyvän ACT: n sanallisissa osissa . Tämä aineisto sisältää vinkkejä sanaston muistamiseen, tarkasteluharjoituksia ja anekdootteja oikeilta testaajilta.

Myös tämän e-kirjan oppitunnit sisällytä havainnollistavia lauseita sanastotermein kontekstissa , mikä tekee tästä vankan resurssin Vocabin esivalmisteluun kontekstikysymyksissä ACTin Lukeminen-osiossa.

Voit ostaa Barronin kuumat sanat ACT: lle Amazonissa 10 dollaria .

keho seuraavaksi

Mitä seuraavaksi?

Etsitkö luetteloa ACT-termeistä päästäksesi alkuun? Tutustu pääluetteloon 150 ACT-sanastosta, jotka sinun pitäisi tietää.

Halusitko ottaa SAT: n? Sinun on tiedettävä myös SAT-sanasto . Tämä artikkeli voi auttaa sinua saamaan opintosi oikealla jalalla.

ACT-sanaston oppiminen on vain yksi askel matkallasi erinomaisiin ACT-pisteisiin. Tarvitset myös ACT-opintosuunnitelman. Näin teet sellaisen.

Nämä suositukset perustuvat yksinomaan tietämykseemme ja kokemuksiimme. Jos ostat tuotteen jonkin linkin kautta, PrepScholar voi saada palkkion.

Hanki 4 lisäpistettä ACT: stä, TAKUU

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.