Paras tapa tarkistaa SAT/ACT -virheesi

feature_Questioned_ProposalMitä teet, kun olet valmistautunut väsymättä SATiin, istua harjoitustestiin ... ja sitten kohdata kaikki unohtamasi kysymykset? Koska pään lyöminen seinään on ei kovin tehokas , muita strategioita on käytettävä. Tässä artikkelissa luetellaan tapoja käsitellä SAT: n vastaamattomia kysymyksiä, ja kohdennetut strategiat opiskelijoille tekevät pisteitä SAT: n 500 ja 700 alueella (tai ACT: n 21 ja 31 alueella).

Kaikki nämä vinkit koskevat yhtä lailla SAT: ää ja ACT: tä, mutta yksinkertaisuuden vuoksi käytän enimmäkseen SAT: ta tämän oppaan erityisiin esimerkkeihin.

ominaisuuskuvaluotto: ' Kyseenalainen ehdotus 'mennessä Ethan Lofton , käytetty alla CC BY 2.0 / Rajattu alkuperäisestä.

Mieti uudelleen, miten reagoit virheisiin

Kysymysten saaminen väärin SAT -harjoitustestissä tai ACT -harjoitustestissä voi olla missä tahansa lievästä pettymyksestä täysin ärsyttävään. Jos huomaat, että olet vastannut kysymykseen väärin, se voi laukaista minkä tahansa tai kaikki seuraavista impulsseista:sanat kuvaamaan skorpioninaista

Impulsi 1: Keskittyminen siihen, mitä teit hyvin, ja huomiotta tekemäsi väärin (ei hyödyllistä).

Impulsi 2: Jos jätit huomiotta väärät kysymykset, koska ne olivat vain 'huolimattomia virheitä' (ei hyödyllistä).

Impulsi 3: Keskittyminen siihen, että olet ymmärtänyt asiat väärin, ja sivuuttaa arvostelun itsetuhoa vastaan ​​(suosittu joidenkin ylitulijoiden keskuudessa, mutta silti ... ei ole hyödyllistä).

Vastaamattomien kysymysten tarkistaminen on kuitenkin erittäin tärkeä osa testin valmistelua. Kuten Tämä artikkeli valmistautumisesta LSAT -valtioihin, 'Esikokeiden tarkistaminen on kohta, jossa siirryt pelkästä harjoittelusta itseopetukseen.'

Strategia: Analysoi luottamuksesi jokaiseen kysymykseen

Ei ole vain tärkeää, että tarkistat vastaamattomat kysymykset, vaan myös sinä tarkastella niitä tehokkaasti. Hyödyllinen tapa tehdä tämä on käydä läpi sekaantuneet kysymykset ja lajitella ne luokkiin.

Usein kysymykset voidaan lajitella seuraaviin yleisiin luokkiin: Ohitettu (arvattu sattumanvaraisesti), Arvattu (eliminoinnin kautta) ja (luulin sinua) Tiesi . Se, kuinka monta kysymystä ohitit, kuinka monta arvasit ja kuinka monta olit varma oikeasta, voi auttaa keskittymään opiskeluusi.

Jos esimerkiksi jäit vastaamatta useimpiin kysymyksiin, on mahdollista, että poistat lisää vastauksia ennen kuin arvaat lisää kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit ohittaa vahingossa joidenkin kysymysten yli, koska kiirehdit ja päädyt vetämään niitä suoraan ohi.

Kun olet lajitellut unohtamasi kysymykset näihin yleisiin luokkiin, muista tarkistaa kaikki arvaamasi kysymykset, myös ne, joihin vastasit oikein . Vertaa näitä kysymyksiä kysymyksiin, joista arvasit väärin. Oliko se vain sokea tuuri, yhdistelmä eliminointiprosessista ja Pin the Pencil on Scantron®? Vai onko eroa siinä, miten lähestyit arvattuja kysymyksiä oikein ja väärin?

body_scantron ' 140617_FF_CHEAPDEGREE 'mennessä Natalie Freitas , käytetty alla CC BY-S.A. 2.0 /Rajattu alkuperäisestä. Pin-the-lyijykynä-on-Scantron®: luultavasti pahin puoluepeli.

Strategia: Ymmärrä jokaisen kysymyksen puuttumisen syy

Lajittele kysymykset sen perustavanlaatuisen syyn perusteella, että olet jättänyt ne väliin. Älä vain ajattele: 'No, ymmärsin väärin.' Siitä ei ole hyötyä selvittämisessä missä teet todella virheitä.

Huomaan, että lähes kaikki virheet jaetaan neljään luokkaan:

Ajan kysymys : Sinua painostettiin aikaa.

Kysymyksen ymmärtämisongelma : Kysymys oli liian monimutkainen, et ollut aivan varma, mitä se kysyi, tai kysymys huijasi sinua.

Menettely-/sisältöongelma : Et tiennyt, miten löytää vastaus kysymykseen, tai et tiennyt kysymyksen sisältämää materiaalia.

Huolimaton virhe : A.k.a. huolimattomat virheet, alias typerät virheet, myös turhauttavimmat virheet.

Menemme syvemmälle jokaiseen. Annan myös vinkkejä valmistautumiseen riippuen siitä, teetkö pisteitä noin 500/21 vai noin 700/31.

Virhetyyppi 1: Time Crunch

Nämä ovat kysymyksiä, joissa sinulta vaadittiin aikaa etkä voinut vastata kysymykseen. Näin on usein ohitettujen tai väärin arvattujen kysymysten tapauksessa.

Kuinka moni näistä 'aika loppui' -kysymyksistä on kaikista unohtuneista kysymyksistä? Jos suurin osa jääneistä kysymyksistä johtui siitä, että aika oli loppumassa, sinulla saattaa olla ajanhallintaongelma.

Onko sinulla hyvä ajanhallinta?

Mistä tiedät, onko sinulla ongelmia ajanhallinnan kanssa? Yksi tapa tarkistaa on suorittaa ajoitettu harjoitustesti (realistisissa olosuhteissa). Jos aika loppuu vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jatka vastaamista kysymyksiin, mutta merkitse kysymykset, joihin tarvitsit lisäaikaa. Jälkeenpäin voit palata ja luokitella kysymykset, joihin tarvitsit lisäaikaa, ja lajitella ne loput kolme luokkaa virheistä.

Kuinka monta kysymystä sait oikein lisäajan kanssa verrattuna kysymyksiin, joihin vastasit oikein testin aikana? Jos skaalatut pisteet eroavat yli 50 pistettä missä tahansa SAT -osiossa tai yli 4 pistettä missä tahansa ACT -osiossa, sinulla on ajanhallintaongelma.

Jos haluat lisätietoja siitä, miksi ajanhallinta on niin tärkeää, tutustu artikkelimme täydellisestä pisteytyksestä SAT: ssa.

Jos haluat tarkempia tietoja ajanhallinnan heikkouksien torjumisesta erityisesti lukemisen osalta, tutustu ehdottomasti 10 strategiaan täydellisen SAT -lukupistemäärän saamiseksi ja kuinka välttää ajan loppuminen SAT -lukemisessa (tai ACT -lukemisessa).

Saatat huomata erityisiä taitojen heikkouksia kaikkiin kysymyksiin, joista aika loppui. Merkitse nämä muistiin: jos tiedät mikä on vialla, voit korjata sen. Jos kysymysten välillä ei ole yhteistä, saatat vain käyttää liikaa aikaa joihinkin kysymyksiin, ja sinun on parannettava sujuvuuttasi suorittamalla testi noudattamalla joitain ehdotettuja toimenpiteitä.

Toimet 500/21 maalintekijälle:

Älä imeydy - tarkkaile aikaa jokaiseen kysymykseen. On SAT, jakautuminen kussakin kysymyksessä sallittu kokonaisaika (mukaan lukien kaksinkertainen tarkistus!) on seuraava:

Jakso

Kysymyksiä yhteensä

Kokonaisaika (minuuttia)

Arvioitu aika per kysymys

Lukeminen

52

65

75 sekuntia

Kirjoittaminen ja kieli

44

35

47 sekuntia

kuinka löytää vanhat sat -tulokset

Matematiikka (ei laskinta)

kaksikymmentä

25

75 sekuntia

Matematiikka (laskin)

38

55

86 sekuntia

Tässä on ACT: n ajan jakauma kysymystä kohden:

Jakso

Kysymyksiä yhteensä

Kokonaisaika (minuuttia)

Arvioitu aika per kysymys

Englanti

75

Neljä viisi

36 sekuntia

Matematiikka

60

60

60 sekuntia

Lukeminen

yksi sana, joka kuvaa sinua

40

35

52 sekuntia

Tiede

40

55

52 sekuntia

Voit tehdä laskutoimitukset itse, jos haluat harjoitella! Jos haluat lisätietoja SAT: stä ja ajoituksesta, kokeile asiantuntijaoppaamme SAT: n pituudesta tai lue vastaava artikkeli ACT: n pituudesta täältä.

Huomaatko, että aika loppuu aina?

Yksi parhaista strategioista opiskelijoille, jotka tekevät pisteitä 500 -alueella, on arvaa vain vaikeimmat kysymykset . Itse asiassa SAT -pisteytystavan vuoksi voit itse arvata jopa 25% monivalintakysymyksistä ja silti saada 600 .

Mistä tiedät, mitkä kysymykset ovat vaikeimpia? Matematiikassa kunkin osan lopussa olevat kysymykset ovat vaikeimpia. Tämä tarkoittaa sitä, että esim. 20 kysymyksen matematiikka -osiossa sinun pitäisi ohittaa kokonaan viimeiset 4 kysymystä . Keskitä käyttämäsi energia näihin kysymyksiin saadaksesi muut 16 oikein. Lue lisää varmoista strategioista saavuttaaksesi 600 SAT -matematiikassa lukemalla artikkelimme SAT -matematiikkapisteidesi parantamisesta.

Lukeminen on hieman hankalampaa, koska se sisältää pitkiä lukukohtia, eikä kysymyksiä ole (suurimmaksi osaksi) järjestetty vaikeuksien mukaan. Blogissamme on postauksessamme tarkempia tietoja SAT -lukupisteidesi parantamisesta, mutta perusasiat ovat:

-> Kun edessä on pitkä matka, lue ja merkitse kysymykset ensin . Tällä tavalla tiedät jo tiedot, joita sinun tulisi harkita lukiessasi katkelmaa.

-> Selaa kohta ensimmäisen lukemasi aikana. Joskus useilla kohdan osilla ei ole merkitystä mihinkään seuraavista kysymyksistä, joten miksi käyttää ylimääräistä aikaa yksityiskohtaiseen lukemiseen ensimmäistä kertaa? Jos mahdollista, yritä lopettaa vaihe 3 minuutissa tai vähemmän.

-> Jos et voi vastata kysymykseen 30 sekunnissa tai alle, arvaa 'B' ja jatka eteenpäin. Sinulta ei oteta pisteitä vääristä vastauksista, joten jos arvaat saman vastausvaihtoehdon jokaiselle vastaukselle, jota et tiedä, sinun pitäisi saada se oikein noin 25% ajasta.

Kaiken kaikkiaan harjoitus voi auttaa sinua saamaan nopeammin SAT/ACT -ohjelman, ja mitä laadukkaampia käytännön kysymyksiä ja testejä teet ja otat, sitä mukavampaa olet.

Toimet 700/31 maalintekijälle:

Jos teet jo pisteitä 700 -alueella ja tiedät, että ajanhallinta ei ole ongelma, sinun on todennäköisesti vain lisättävä nopeuttasi (joko tietyn tyyppisen kysymyksen tai kokonaisuuden osalta). Jälleen tämä tulee käytännöstä, kuten loputtomat harjoituskoripalloharjoitukset tai vaa'at soittimessa.

Kun minun piti oppia pianon asteikot osana maisteriohjelman valmistumisvaatimuksia, aloitin nähdä mikä on luonnollinen vauhtini oli (keskimäärin 1 nuotti 4-5 sekunnin välein). Seurasin tätä laskemalla ero sen ja tavoitetason välillä (1 huomautus/sekunti) tenttiä varten asettamalla lisätavoitteita itselleni, jotta voisin luoda realistisen aikajanan tämän uuden taidon oppimiseen ja keskittää harjoitteluni kyseiseen aikajanaan.

Sama strategia toimii testin valmistelussa. Jokaisen osion osalta sinun tulee laskea oma aikasi kysymystä kohden. Esimerkiksi ACT Mathilla on 60 minuuttia 60 kysymyksen ratkaisemiseen. Tämä tarkoittaa keskimäärin 1 minuuttia kysymystä kohti, mutta lopussa olevat kysymykset vievät todennäköisesti paljon kauemmin kuin yhden minuutin. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla 30 sekunnin tavoite kysymyksessä 1-20, 60 sekuntia kysymyksessä #21-40 ja 90 sekuntia kysymyksessä #41-60.

Tärkeintä tässä on, että testin aikana jos huomaat kuluttavasi enemmän kuin tavoitetavoitteesi, sinun on ohitettava tämä kysymys . Haluat välttää tuhlaamasta aikaa kysymykseen. Näissä kohdissa jokainen kysymys on saman pisteen arvoinen, ja sinun tasollasi jokainen piste on tärkeä. Siksi tavoitteesi tulisi olla vastata mahdollisimman moneen kysymykseen oikein.

Virhetyyppi 2: Kysymyksen ymmärtäminen

SAT -kysymyksiin on ehkä saatava yksi yksiselitteinen vastaus, mutta se ei tarkoita, etteivät ne voisi huijata sinua kysymyksen sanamuodolla. Kummallista, tämä on erityisen tappavaa niille, jotka lukevat nopeasti, koska se voi saada sinut (ja sinun, ehkä tarkoitan minua) keskittymään kysymyksen väärään osaan.

body_satsamplemath1.png

Kun katselin tätä kysymystä ensimmäisen kerran, luin sen liian nopeasti ja ratkaisin s , eikä 3 s + 2.

Varmista aina, että tiedät, mitä kysymys esittää, ennen kuin katsot vastauksia . Usein SAT antaa useita vääriä vastausvaihtoehtoja, joista jokainen voi olla oikea, jos luit kysymyksen väärin tietyllä tavalla.

body_its_a_trap ' Se on ansa! 'mennessä kuumenna , käytetty alla CC BY 2.0 / Rajattu alkuperäisestä. Kaikki loukut eivät ole näin ilmeisiä.

Toimet 500/21 maalintekijälle:

Joissakin tapauksissa se voi auttaa kirjoita kysymyksen antamat tiedot yksinkertaisemmassa muodossa . Ota tämä esimerkki matemaattisesta kysymyksestä:

Yhden lukukauden aikana Doug ja Laura viettivät yhteensä 250 tuntia tutorointilaboratoriossa. Jos Doug vietti laboratoriossa 40 tuntia enemmän kuin Laura, kuinka monta tuntia Laura vietti laboratoriossa?

Kirjoita nyt kysymyksessä annetut tiedot erikseen, raaputusalueellesi:

Kokonaistunnit laboratoriossa = 250

Laura = x tuntia

Doug = x + 40 tuntia

Ratkaise x (Ota se, Doug!)

Se saattaa tuntua tarpeettomalta, mutta tietojen kirjoittaminen erikseen ei vain saa sitä aivoihin, vaan myös estää sinua ottamasta väärää numeroa tai mittayksikköä kun liität sen yhtälöön tai vastaukseen. Jos olet huolissasi siitä, että kaiken kirjoittaminen vie liikaa aikaa, korostaen asiaankuuluvia tietoja kysymyksessä voi myös olla hyödyllistä.

Esimerkki (alleviivaava omani):

Mikä seuraavista tekeekirjailijaehdottaa aiheesta 'naarasvuohet'mainittu kohdassarivi 59?

A) He erittivät antitrombiinia maitoonsa synnytyksen jälkeen.

B) Jotkut heidän lapsistaan ​​eivät syntyneet antitrombiinigeenillä.

C) Ne olivat ensimmäisiä eläimiä, jotka saivat mikroinjektion.

D) Heidän solunsa sisälsivät jo ihmisissä tavallisesti esiintyviä geenejä.

Toimet 700/31 maalintekijälle:

Hidasta lukiessasi kysymystä ensimmäistä kertaa . Opiskelijat, jotka jättävät aikaa kaksinkertaistaa (tai jopa kolminkertaistaa) tarkistaa vastauksensa, eivät joskus vaivaudu lukemaan kysymystä uudelleen toisella (tai kolmannella) kerralla, mikä tarkoittaa, että Jos luet kysymyksen väärin ensimmäistä kertaa, ei ole väliä kuinka monta kertaa tarkistat ajatteluprosessisi-et voi korjata virhettäsi. Tämän takia, r e-lukeminen on tärkeä kysymys samoin, koska sen avulla voit varmistaa, että kysymys kysyy, mitä luulet sen kysyvän, kun käyt läpi uudelleen.

Virhetyyppi 3: menettely-/sisältöongelma

Jos kysymys on monivalintakysymys, selvitä, minkä tyyppinen kysymys se on. Esimerkiksi PrepScholarissa olemme tunnistaneet tärkeimmät SAT Reading -kysymystyypit seuraavasti:

#1: Iso kuva/pääkohta

#2: Pieni kuva/yksityiskohta

kirjoja luettavaksi lukiossa

#3: Päätelmä

#4: Sanasto kontekstissa

#5: Toiminto

#6: Tekijän tekniikka

Jos haluat eritellä SAT -matematiikan kysymystyypit, lue artikkelimme täältä. Jos haluat lisätietoja Kirjoittaminen -osiosta, kokeile täydellistä erittelyämme SAT -kielioppisäännöistä.

Onko ongelmasi tietyntyyppisten kysymysten, kuten johtamiskysymysten, vastaamisessa? Vai onko ongelma tiedossa sisällöstä, kuten erityisistä kielioppisäännöistä tai trigonometriakaavoista?

Toimenpiteet kaikille:

Tällaisia ​​vastaamattomia kysymyksiä varten on tehtävä kaksi päävaihetta.

Vaihe 1: Etsi lähde oppimateriaalille. Sisältöongelmissa tämä voi olla luokan muistiinpanoja, materiaaliin liittyviä oppikirjoja tai testin valmistelukirja tai täydellinen valmisteluohjelma, kuten PrepScholar. Menettelykysymyksissä tutustu ehdottomasti SAT -valmistelukirjoihin ja strategioita koskeviin sivustoihin.

Vaihe 2: Harjoittele kysymyksiin vastaamista , uudestaan ​​ja uudestaan ​​(katso yllä asetelmat ja asteikot), tarkista ne hyvin.

Jos noudatat näitä kahta vaihetta, olet täynnä perusteltua luottamusta, kun sinua aiemmin häiritsevät kysymykset (olivatpa ne vastauskysymyksiä tai mitä he kysyivät) ilmestyvät testipäivänä.

body_consumerconfidence' kuluttajien luottamus 'mennessä Chris & Karen Highland , käytetty alla CC BY-SA 2.0 / Rajattu alkuperäisestä.

Viitta ei ole ehdotettu osana testipäivän vaatteita.

Bonus (tai mahdollisesti ei, riippuen siitä): Olet paljon harvemmin ajanut sisaruksesi hulluksi poraamalla itsesi harjoituskysymyksiin kuin poraamalla itsesi pianoarpeggioille! Ei sillä, että tietäisin omasta kokemuksesta. Ei.

Virhetyyppi 4: Huolimaton virhe

Lempityyppinen erehdykseni - näennäisesti vaarattomalta, mutta sillä voi olla kohtalokas vaikutus.

Tarina-aika: Kerran, hyvin univaikean yläkouluvuoden aikana, lisäsin 2 ja 2 yhteen saadakseni A) 8 ja B) 2. Saman laskentatestin eri kohdissa. Ja vaikka kyllä, olin univaikea, tämä ei ollut ainoa tekijä.

Kiihtyy päistikkaa vastausvaihtoehtojen kautta (tai ongelmanratkaisu, jos kyseessä on joitakin matemaattisia kysymyksiä) on usein tärkein syyllinen huolimattomista virheistä. Tämä on täysin ymmärrettävää, kun teet ajoitettua testiä, mutta lopulta se voi olla haitallista jos sinulla ei ole asianmukaisia ​​varmuuskopioita.

Yleisiä huolimattomia virheitä

Tässä olen jakanut joitain yleisimpiä huolimattomia virheitä aihealueittain.

Lukeminen: Kysymyksen tulkitseminen väärin, etenkin huomaamatta sanoja 'paitsi'. Käytännön testeissä menettäisin joskus arvokasta aikaa yrittäen valita vastausten joukosta, jotka näyttivät olevan kaikki oikein, ja ymmärsin vain, että kysymys todella kysyi väärää.

Matematiikka: Ratkaisu väärään arvoon. En voi korostaa tarpeeksi kuinka ärsyttävää on suorittaa harjoitustesti ja ymmärtää, että olet ratkaissut väärän arvon (varsinkin kun nämä ovat usein vastausvaihtoehtoja). Katso minun edellinen esimerkki sellaisista kysymyksistä, joissa tämä voi tapahtua erityisen helposti.

Kirjoittaminen ja kieli: Kysymyksen lukeminen liian nopeasti ja valitsemalla EI MUUTOKSIA, erityisesti osion lopussa olevilla kysymyksillä. Älä valitse vain 'Ei muutosta', jos lause näyttää oikealta - varmista myös, että voit poistaa kaikki kolme muuta vastausvaihtoehtoa.

Toimet 500/21 maalintekijälle:

Kysy itseltäsi, miksi teit huolimattomat virheet. Tunsitko kiirettä aikaa? Oletko todella painostanut aikaa? Mitä voit tehdä tulevaisuudessa tämän ongelman ratkaisemiseksi? Tutustu artikkeliin SAT -testipäivän parhaista vinkeistä hyödyllisiä ehdotuksia varten.

Toimet 700/31 maalintekijälle:

Varmista, että jätät itsellesi tarpeeksi aikaa palata kysymyksiin - älä vain mene työsi yli, vaan toista kysymykset (etenkin ne, joista olet epävarma). PrepScholarin perustaja Allen Cheng ehdottaa, että jätät itsellesi vähintään 5 minuuttia aikaa artikkelissaan täydellisen SAT-pistemäärän saamisesta.

Kuinka virtaviivaistaa tulevaa tarkastelua

Okei, tiedät nyt kaiken siitä, mitä teit väärin lukemattomien kysymysten arvioinnissa. Kuinka voit tehdä siitä tehokkaamman (ja vaikuttavamman) tulevaisuudessa? Muutama viimeinen vinkki:

#1: Kun käydään läpi testejä, merkitse aina kysymykset, joiden mielestä sinulla on 3/4 tai vähemmän mahdollisuus saada oikeita vastauksia . Kysymysten numeroiden ympyröiminen toimii minulle hyvin, koska voit ympyröidä ne kevyesti ensimmäistä kertaa testin aikana ja ympyröidä ne, joista olet edelleen epävarma toisen kerran.

Voit tarkistaa kaiken, mistä olit epävarma, vaikka päädyitkin oikeaan. Tietäen, että olet tarkastellut kaikkea, mistä olit epävarma, vaikka saitkin kysymyksen oikein, tekee sinusta luottavaisemman, että valitset oikean vastauksen tulevaisuudessa, koska olet käyttänyt aikaa.

#2: Aivan kuten hammas, jossa ontelo, paras tapa parantua on ... porata .

En ole pahoillani tästä sananpelistä. Olen myös 100% tosissani. Harjoittelu ei ehkä tee mestaria, mutta se tekee ongelmiin vastaamisesta rutiininomaisempaa, mikä puolestaan ​​voi viedä sinut lähemmäksi täydellisyyttä. Katso myös aikaisempi selitykseni miksi sinun pitäisi rakentaa käytäntösi.

merkkikirjaimet ystävälle
body_Facepalm

' Facepalm 'mennessä Philipp Boisserée , käytetty alla CC BY-ND 2.0 .

# 3: Älä mene heti takaisin ja yritä tehdä vastaamattomia kysymyksiä uudelleen (tai jos teet niin, älä anna sen olla ainoa kerta, kun teet ne uudelleen). Siitä on enemmän apua anna jonkin ajan kulua yritysten välillä - päivä on yleensä tarpeeksi hyvä, mutta myös muutama tunti tai viikko voi toimia, riippuen henkilöstä - koska silloin voit kokeilla sitä tuoreena.

# 4: Pidä muistikirja tai tietokoneella kirjaa vääristä kysymyksistä , lajiteltu aiheen mukaan (matematiikka, lukeminen, kirjoittaminen ja kieli SAT: lle tai englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede ACT: lle) ja kysymyksen alatyyppi (esim. iso kuva vs. pieni kuva -kysymys Readingissa).

Merkitse jokaiseen kysymykseen, miksi olet unohtanut sen ja miten aiot korjata tämän tulevaisuudessa (vaikka korjaustoimenpide olisi vain 'Harjoittele tällaista kysymystä, kunnes se näkyy unissani, mahdollisesti pianovaakojen mukana').

Väärien kysymysten tarkistaminen on olennainen osa tehokasta testin valmistelua. Oppiminen virheistään ei ole vain sanonta - se heijastaa todellisuutta, joka voi auttaa sinua ylittämään pisteiden katon ja parantamaan merkittävästi SAT- tai ACT -pisteitäsi. Temppu on tietää paitsi se, missä teet virheitä, vaan harjoitella samantyyppisiä kysymyksiä yhä uudelleen, kunnes olet oppinut ne.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset