Paras tapa lukea SAT-lukemisen kohta

ominaisuus_lukee kaikkia kirjoja

SAT-lukeminen -osiossa esitellään haastavia tehtäviä. Paitsi että sinun on ylläpidettävä keskittymistäsi pitkällä 65 minuutin jaksolla, sinun on myös etsittävä aktiivisesti todisteita jokaisesta kohdasta vastausten varmuuskopioimiseksi.

Testi voi olla aikaavievä ja täynnä hankalia 'häiriötekijöitä' vastauksia, mutta voit oppia välttämään yleiset karhut oikealla lähestymistavalla. Tässä oppaassa keskustellaan parhaat strategiat kappaleiden lukemiseen tehokkaasti ja saavuttaa korkeat pisteet uudessa SAT-lukemassa. Aloitetaan käymällä läpi, miltä uudistetut kohdat näyttävät testissäsi.SAT-lukutyyppien tyypit

Koska vuoden 2016 SAT (1600 pisteestä) otettiin käyttöön, jokainen SAT-lukutesti sisältää ominaisuuksia neljä erillistä kohtaa ja yksi pari käytäviä. Yksi näistä kohdista tulee Yhdysvaltain ja maailman kirjallisuus, kaksi tulee historiasta ja yhteiskuntatieteistä, ja kaksi käsittelee tiedettä. Yhteensä jokainen kohta (tai yhdistettyjen kappaleiden sarja yhdessä) sisältää noin 500 - 750 sanaa. Yhdessä tai useammassa niistä on kaavio, taulukko tai kaavio.

Sinulle annetaan tehtävä vastata yhteensä 52 Kysymysten lukeminen. Suoritat Lukeminen-osan kaikki kerralla yhdessä 65 minuutin jaksossa - ensimmäisen osan, jonka teet SAT: lla.

On olemassa muutama strategia, joita voit käyttää lukiessasi kohtia. Ennen kuin syvennät näihin lukustrategioihin, katsotaanpa lukukysymysten tyypit kohtaat.

body_justmytype.jpg

SAT: n lukukysymysten tyypit

Uusi SAT kysyy lukukysymyksiä pääkohdista, yksityiskohdista, johtopäätöksistä, sanastosta kontekstissa, toiminnasta, tekijätekniikasta, todisteiden tuesta ja tietojen analysoinnista kaaviosta, taulukosta tai kaaviosta.

Uusi SAT on ensisijaisesti huolissaan siitä, miten yhdistät todisteet vastauksiisi ja purat logiikkaa ja argumentteja. Pitämällä tämä painopiste mielessä, voit pitää silmällä tärkeitä yksityiskohtia ja merkityksiä lukiessasi kappaleita. Nämä ovat tärkeimmät tapat, joilla College Board testaa lukutaitosi:

# 1: Iso kuva / pääkohde : Mikä on käytävän yleinen tarkoitus? Kuvaileeko se ongelmaa tai tapahtumaa? Yrittääkö se tarkistaa, todistaa, olla ristiriidassa vai olettaa?

# 2: Pieni kuva / yksityiskohta : Yksityiskohtaiset kysymykset viittaavat yleensä tiettyyn riviin kanavan sisällä. He saattavat kysyä, mitä lause tarkoittaa tai miten se toimii koko kohdalla.

# 3: Päättely : Nämä kysymykset vaativat sinua tulkitsemaan rivin tai kahden merkityksen kappaleessa. Älä huoli, ne eivät ole liian epämääräisiä tai avoimia tulkinnalle, koska voi olla vain yksi ehdottomasti oikea vastaus.

# 4: Sanasto kontekstissa : Nämä kysymykset viittaavat yleensä myös tiettyyn riviin ja kysyvät, miten sana toimii lauseessa. Nämä sanat eivät useinkaan ole liian kehittyneitä; sen sijaan ne ovat usein yleisiä sanoja, joilla voi olla epätavallinen merkitys kontekstin perusteella.

# 5: Toiminto : Näissä kysymyksissä kysytään usein, mitä lause, lause tai kappale tuottaa koko kohdan yhteydessä. Tämä linkittää ymmärryksesi kokonaiskuvasta / pääkohdasta.

# 6: Kirjoitustekniikka : Mikä on kirjoittajan sävy, tyyli tai muu tekniikka tässä kohdassa? Pariksi liitetyt kysymykset pyytävät sinua usein vertailemaan ja vertailemaan tekijän tekniikoita tai mielipiteitä.

# 7: Todisteiden tuki: Nämä kysymykset vaativat sinua valitsemaan rivi tai rivisarja, joka antaa parhaan todistuksen vastauksestasi edelliseen kysymykseen. Siksi todistuskysymys voisi viitata mihin tahansa edellä mainittuun kysymystyyppiin, sanaa kontekstissa lukuun ottamatta. Nämä todisteet tukevat kysymykset ovat usein muotoa: 'Mikä valinta antaa parhaan todistuksen edelliseen kysymykseen?' Vaikka nämä kysymykset voivat auttaa sinua ajattelemaan, ne voivat sisältää myös ansan; jos vastasit väärin edelliseen kysymykseen, huomaat todennäköisesti, että ajatteluvirheellä on vastaava vastaus todisteiden kysymykseen.

# 8: Tietojen analysointi: Nämä kysymykset ovat täysin uusia ja viittaa kaavioihin. He voivat kysyä jotain: 'Mitä väitteitä liikenneruuhkista kaavio tukee?' Vaikeimmat voivat yhdistää päättelykysymykseen, kuten: '' Kirjoittaja tukee vähiten todennäköistä, mitä tulkintaa tämän kuvan tiedoista? '

Ymmärtäminen kulkutyyppien ja kysymyksiä alkaa parantaa ymmärrystäsi Lukeminen-osiosta ja siitä, miten lähestyt kutakin kohtaa. Kuten sinä ottaa SAT-käytännön testit , pidä kriittisesti silmällä sitä, miten jokainen kysymys sopii yhteen tai useampaan edellä mainittuun luokkaan. Katsotaan nyt erityisesti mitä sinun tulisi tehdä lukiessasi kappaleita maksimoida ymmärryksesi ja hallita ajanhallintaa.

body_stepbystep

Yksi askel kerrallaan...

Kuinka lukea kohtia

Jotkut opiskelijat hyppäävät lukemiseen, toiset lukevat ensin kysymykset, ja toiset vannovat edestakaisen menetelmän. Mielestämme viisi vaihetta Seuraavassa kuvatut kokeilut ja totta lähestymistapa, joka toimii useimmille opiskelijoille. Se käyttää tehokkaita menetelmiä ymmärtääkseen tärkeät kohdat ennen kuin edes luet sitä, ja se auttaa sinua säästämään aikaa katkaistessasi sitä.

Viisi luettavaa ja 52 kysymystä vastaamaan vain 65 minuutissa, aika on valttia. Lue nämä vaiheet, kokeile tätä lähestymistapaa ja katso, auttaako se sinua keskittymään ja työskentelemään tehokkaasti, kun valmistaudut SAT-lukemiseen.

Vaihe 1

Hyvä tavanomainen lähestymistapa on vilkaise vastaavia kysymyksiä ennen kuin aloitat ensimmäisen osan lukemisen. Tällä tavalla sinulla on tunne siitä, mitä etsit ja mihin kohdistaa huomiosi.

Vaikka kohta voi olla kiehtova kuvaus avaruuslouhinnasta tai japanilaisista avioliittotavoista, syvä lukeminen ei ole täällä tavoitteesi - kysymyksiin vastaaminen oikein ja tehokkaasti on. Voit aina oppia lisää aiheesta SAT: n jälkeen. Toistaiseksi haluat keskittyä keskittymään käsillä oleviin tehtäviin.

Kun luet kysymyksiä, voit ympyröi iso kuva / pääpiste -kysymykset heti lepakolta. Voit jättää nämä loppuun, kuten tässä College Boardin esimerkissä SAT-harjoitustesti 1 :

main_purpose_question.png

Tässä pääasiallinen kysymys on ensin. Voit kuitenkin vastata siihen viimeisenä, kun olet ymmärtänyt vahvasti osan.


Mitä tulee tiettyihin rivikysymyksiin, voit merkitse viivat, joihin viitataan ja kiinnitä erityistä huomiota niihin lukiessasi.

Kaikki tämä merkintä ja priorisointi ei tarkoita sitä, ettet lukisi nopeasti koko kohtaa; sen sijaan se on tapa tietää mitä etsit ennen aloittamista. Jälleen tämä on lähestymistapa, joka säästää aikaa useimmille opiskelijoille, mutta sinun tulisi myös käyttää vapaasti sinulle sopivinta menetelmää.

Vaihe 2

Lue nopeasti tiedonkerta, joka tulee heti alkuosasta. Tämän pitäisi auttaa sijoittamaan käytävän kontekstiin. Milloin kirjoittaja kirjoittaa esimerkiksi? Onko hän kaunokirjallisuuden kirjoittaja, tutkija vai historioitsija?

Tämän kontekstin käyttäminen alussa voi auttaa sinua ymmärtämään osan sävyn, tyylin ja tarkoituksen.


watson_and_crick.jpg

Tämä kohta on itse DNA: n isiltä! Asiat ovat saamassa tiede-y!

Vaihe 3

Mene eteenpäin ja lue kohta. Sinun tulisi lukea nopeasti, jopa pyyhkäisemällä tärkeitä ominaisuuksia. Näitä ovat johdannon viimeinen rivi (yleensä väitöskirjatyö), kappaleiden alkulauseet ja johtopäätös.

Varo myös siirtymäkauden sanat ja lauseet, Kuten kuitenkin lisäksi ja huolimatta , mikä saattaa merkitä ideoiden muutosta tai jatkoa. Tämä lähestymistapa on paljon hyödyllisempi ja aikaa säästävä kuin yrittää ymmärtää jokaista sanaa.

Toinen huomio, kun luet, on oma ajattelutapa. Luultavasti tiedät, että kiinnostus aiheesta auttaa sinua valitsemaan sen nopeammin. Saatat ajatella, ettet voi auttaa sitä, mikä sinua kiinnostaa, mutta itse asiassa sinulla on paljon hallintaa ajattelutapasi suhteen. Jos yrität lähestyä olemassa olevia kohtia todella kiinnostunut käsillä olevasta aiheesta, jopa kiehtonut sitä, voit nopeuttaa lukemista ja parantaa säilyttämistäsi.

Saatat olla skeptinen, mutta SAT: lla voi todella olla melko kiehtovaa, satunnaista tietoa, ja niillä on niin suuri valikoima, että olet todennäköisesti kiinnostunut joistakin, ellei kaikista, kohdista.

Vaihe 4

Kysymyksiin vastaamisesta. Jätä ympyröimäsi loppuun. Voi olla hyödyllistä ennustaa oma vastauksesi ennen kuin todella tarkastelet vastausvaihtoehtoja. Ne on suunniteltu ja muotoiltu siten, että ne kaikki kuulostavat uskottavilta, jotta ne voisivat häiritä sinut alkuperäisestä käsityksestäsi kysymyksestä.

Jos kohta sisältää kaavion tai kaavion, sinulla on yksi tai kaksi tietojen tulkintakysymystä. Saatat pystyä vastaamaan näihin jo ennen kaatamista, mutta useimmiten se on hyödyllistä olla yhteydessä.

Monet näistä kysymyksistä älä pyydä tietojen analysointia yksin, vaan kysy sen sijaan, tukevatko tiedot tekstissä esitettyä väitettä vai onko kirjoittaja sisällyttänyt tietopisteen argumentin todistamiseksi tai kumoamiseksi. Tämäntyyppiset kysymykset kutsuvat sinua etsimään todisteita sekä numeroista että proosasta, kuten tässä taulukossa ja kysymyksessä, joka perustuu edellä mainittuun Watsonin ja Crickin kohtaan:

dna_table.jpg

Huomaa, kuinka tämä kysymys ei ole suoraviivaista tietojen analysointia. Se menee askeleen pidemmälle esittämällä 'pienen kuvan / yksityiskohdan' kysymyksen tekijöiden ehdottamasta emästen pariksi muodostamisesta DNA: ssa. Sinun on löydettävä tietoja sekä kohdasta että taulukosta.

Kun käsittelet erilaisia ​​reitti- ja tietopohjaisia ​​kysymyksiä, voi olla häiritsevää siirtyä edestakaisin testivihkon ja kuplalevyn välillä. Se voi olla hyödyllistä ja säästää aikaa vastaa koko testisivusi kysymysjoukkoon ja siirrä sitten kaikki vastauksesi kuplalevyyn yhdessä osassa. Mutta varmista, että sinulla ei ole aikaa loppua tekemällä tätä, ja ole varovainen, että vastauksesi asettuvat tasaisesti kupla-arkille!

Yksityiskohtaisten kysymysten tulisi kulkea kronologisessa järjestyksessä kappaleiden kanssa, joten ensimmäinen yksityiskohtainen kysymys saattaa viitata riviin, joka on lähellä osan alkua, ja jatkaa sen jälkeen järjestyksessä. Ne eivät kaikki ole sekoitettu satunnaisessa järjestyksessä, vaan pikemminkin samaan aikaan käytävän virtauksen kanssa.

Vaihe 5

Kun olet vastannut muihin kysymyksiin, voit palaa kiertämiisi yleiskysymyksiin. Sinulla pitäisi olla paras käsitys kohdasta tässä vaiheessa, kun olet lukenut sen ja vastannut muihin sitä koskeviin kysymyksiin.

Lopuksi voit mennä eteenpäin ja siirrä vastauksesi varovasti kupla-arkkiin.

Nämä 5 vaihetta ovat tehokas tapa useimmille opiskelijoille, jotka lukevat kriittisen lukemisen kohtia ja vastaavat niihin. Jos et ole koskaan kokeillut tällaista lukustrategiaa aiemmin, kokeile ehdottomasti seuraavalla harjoituskokeellasi ja katso, paranevatko pisteet . Tämä on erityisen tehokasta, jos huomaat, että aika loppuu!

Keskustellaan joistakin muita vinkkejä ja strategioita, jotka ovat hyödyllisiä pitää mielessä.

body_redherring

mikä on pre-med

Ole etsimässä SAT-punaisia ​​silakoita!

Vinkkejä ja strategioita kriittiseen lukemiseen

Lukutehokkuuden lisäksi voit käyttää joitain muita strategioita, kun vastaat kysymyksiin ja valmistaudut tähän osioon. Ikäinen temppu eliminointiprosessista on aina hyödyllinen. Odottamaton valmistelustrategia on harjoittaa vastaamista ACT Science -kysymyksiin. Lue muutama hyödyllinen strategia, jotka auttavat sinua tekemään parhaansa SAT-lukemisessa.

Katso Poista virheelliset vastaukset

Mikään vastauksista ei ole räikeästi väärä. Itse asiassa ne on muotoiltu siten, että ne kaikki näyttävät usein uskottavilta!

Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy pelaa sieppausta omilla aivoillasi . Se voi helposti häiritä vastauksilla, jotka näyttävät tavallaan oikeilta, mutta sinun on pysäytettävä hajamielinen ajatteluprosessisi sen vaiheissa. Jos löydät itsesi liian järkeistämällä tai perustelemalla vastausta, se ei todennäköisesti ole oikea.

On vain yksi 100% oikea vastaus, eikä se aiheuta liikaa liikaa ajattelua.

Yleensä väärät vastaukset ovat liian spesifinen, liian laaja, kuvaa suhdetta päinvastaisessa järjestyksessä tai esittää vain täysin toisistaan ​​riippumatonta käsitettä. Tässä artikkelissa kerrotaan tarkemmin siitä, miten vääriä vastauksia voidaan poistaa, jotta pääset 100% oikein.

Hyvä nyrkkisääntö on välttää äärimmäisyyksiä. Sanat, kuten 'ei koskaan' tai 'aina', eivät yleensä ole oikeassa vastauksessa. Mutta noudattaakseni omia neuvojani minun ei pitäisi koskaan sanoa koskaan!

Toinen olennainen ajattelutapa, jota uusi SAT pyytää nimenomaisesti käyttämään, on se etsii todisteita.

Varmuuskopioi vastauksesi todisteilla

Älä vain valitse vastausta, joka tuntuu oikealta, vaan varmista, että voit varmuuskopioida kaikki vastauksesi todisteilla suoraan tekstistä.

Mikään näistä kysymyksistä ei edellytä sinun olevan ennestään tietoa aiheesta. Sen sijaan he testaavat ymmärrystäsi. Kaikkien vastausten tulee olla todistettuja ja tuettuja. Vaikka vastaus olisi tosiasiallisesti epätarkka (älä huoli, se ei tule olemaan), kysymykset koskevat silti kokonaan kohtaa, ei jo tiedossa olevaa tietoa.

Tämä on tärkeä asia muistaa SAT: lle, joka käyttää tekstejä, jotka saatat olla tuttu tai jotka ovat erityisen merkityksellisiä historian tai nykyelämän kannalta. Vastataksesi kysymyksiin oikein, on tärkeää, että sinä poista henkilökohtaiset puolueesi tai mielipiteesi ja perustaa ymmärryksesi täysin käsillä olevaan tekstiin. Onneksi uudet todisteiden tukikysymykset ovat hyvä muistutus jatkamaan palauttamista vastausten tekstiin.

Saat todennäköisesti kahdesta kolmeen näyttöä tukevat kysymykset jokaista kohtaa kohti joka nimenomaisesti pyytää sinua valitsemaan yhden tai muutaman rivin, jotka todistavat vastauksesi edelliseen kysymykseen. Nämä auttavat sinua tarkistamaan ajattelusi ja varmistamaan, että sinulla on todiste vastaukselle.

Vaikka kysymystä ei seuraa todisteiden tukikysymys, sinun pitäisi yrittää käytä tätä ajattelutapaa varmuuskopioidaksesi vastauksesi todisteilla suoraan tekstistä. Tällä tavalla tiedät, että perustat vastauksesi sivun sanoihin pikemminkin kuin omiin oletuksiisi.

body_itsscience.jpg

Harjoittele tietojen analysointia ACT-tiedekysymyksillä

Ne, jotka pitävät itseään englantilaisina harrastajina, eivät ehkä rakasta kaavioiden, taulukoiden ja kaavioiden lisääminen heidän SAT-lukukysymyksiinsä. Mitä nämä tiedot tekevät lukukäsittelyosiossa? College Boardin mukaan data-analyysin sisällyttäminen on osa sen pyrkimystä yhdistää uusi SAT siihen, mitä opiskelijat oppivat luokassa ja reaalimaailman taitoihin.

Voit itse asiassa terävöittää tietojesi tulkintaosaamista harjoitellaan ACT Science -kysymysten kanssa. ACT-kysymykset saattavat vaatia erikoistuneempaa tieteellistä tietoa, mutta ne vaativat silti samat tulkintataidot kuin SAT-lukukysymykset.

Viitaten vastaustesi kaavioihin ja kaavioihin ja etsimällä todisteita tiedoista, olet paremmin valmistautunut SAT: n tietoihin ja näyttöön perustuviin lukukysymyksiin.

Tunne kirjalliset termisi ja tekniikkasi

SAT-lukeminen on ensisijaisesti ymmärrystä funktio (sanat, lauseet, kappaleet) ja argumentti. Siksi suurimman osan SAT-lukuharjoituksestasi tulisi keskittyä kappaleen logiikan ja rakenteen salaamiseen.

On kuitenkin hyödyllistä tarkastella yleisimpiä kirjallisuustermejä, kuten teema, tyyli, sävy, ennakointi ja kuvat sekä joitain yleisimpiä sanoja niiden kuvaamiseksi. Määritelmien tarkistamisen lisäksi sinun tulisi oppia miten hakea ja löytää ne lukemastasi. Yksi asia on tietää, että ääni voi olla synkkä, toiveikas tai epäilyttävä; on toinen määrittää tietyn kohdan sävy.

Testivalmennus auttaa sinua tulemaan paremmaksi tässä tilanteessa sekä lukemaan ja analysoimaan niin paljon kuin voit luokassa ja sieltä pois.

Opiskele sanastoa

Kuten edellä mainittiin, kohtiin perustuvat sanastokysymykset eivät testaa ymmärrystäsi vähän käytetyistä isoista sanoista. Hämärän sanaston sijasta lukukysymykset saattavat kysyä suhteellisen yleisistä sanoista käytetään epätavallisella tavalla katkelman yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että sinun tulisi harjoitella merkityksen tulkintaa kontekstissa sekä ymmärtää merkinnät (määritelmät) ja merkitykset (mitä sanat tarkoittavat tai viittaavat) sanoihin.

Voit antaa yksinkertaistetun esimerkin siitä, kuinka lauseella 'Hieno työ' voi olla kaksi hyvin erilaista merkitystä näissä kahdessa yhteydessä.

  1. 'Hieno työ', Kathy snikki ystävilleen, kun hän oli kompastanut sinut kahvilaan.
  2. 'Hyvää työtä!' Kathy sanoi ihailevasti, kun näytit hänelle kulhoa, jonka teit keramiikasta.

Moniarvoisten sanojen ja sävyn ymmärtäminen on kyse kontekstista. Näiden vaiheiden ja strategioiden perusteella, kuinka voit vahvistaa lukutaitoasi?

Harjoittele, Harjoittele, Harjoittele

SAT: n Lukeminen-osa ei ole aina yhtä tiiviisti lukion englanninkielisten luokkien kanssa, vaikka uudistettu versio on enemmän kuin koskaan ennen yhteydessä sen korostetaan näyttöön perustuvaa lukemista. Vaikka englannin kurssit voivat kannustaa sinua olemaan luovia ja tukemaan kaikenlaisia ​​tulkintoja, SAT-lukukysymyksiisi on vain yksi ehdottomasti oikea vastaus, ja että vastauksen on johdettava itse tekstistä ja tuettava sitä.

Voit vahvistaa kykyäsi lukea ja vastata kysymyksiin nopeasti vakavalla testivalmistelulla, joka ei vain auta lukutaitoasi, mutta myös ajanhallintaa ja tahdistusta. Lähteiden lukeminen luokan ulkopuolella, kuten New York Timesin uutisartikkelit, auttaa myös hioamaan taitojasi analysoida logiikkaa, purkaa argumentteja ja määrittää tekijän mielipide ja sävy.

Jos haet humanististen tai yhteiskuntatieteiden pääaineena, haluat erityisesti varmistaa, että saavutat korkeat pisteet SAT: n Lukeminen-osiossa. Suorita harjoitustestit, tunnista heikkoutesi, ymmärrä virheesi ja harjoittele usein ja tehokkaasti joten voit saavuttaa korkeat pisteet Readingissa. Oikealla lähestymistavalla ja riittävällä testivalmistelulla voit jopa saavuttaa täydellisen lukupistemäärän.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.