Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Nyt tiedät todennäköisesti, että yksi asia, jonka oppilaitokset haluavat oppia sinusta, on vapaa -ajan viettäminen. Vietitkö lukion istuessasi videopelejä? Vai pääsitkö ulos, osallistuitko aktiivisesti johonkin toimintaan ja yhteisösi ja sait aikaan muutoksen?

Yksi tapa tehdä juuri tämä on tullut yhä suositummaksi viime vuosina: vapaaehtoistyötä ulkomailla.Lue lisää siitä, miksi opiskelijat tekevät vapaaehtoistyötä ulkomailla, vinkkejä vapaaehtoistyöohjelman valitsemiseen ulkomailla ja valikoimamme parhaista vapaaehtoisohjelmista ulkomailla.

Miksi opiskelijat tekevät vapaaehtoistyötä ulkomailla?

On monia syitä, miksi lukiolaiset haluavat tehdä vapaaehtoistyötä ulkomailla. Jotkut etsivät ainutlaatuista vapaaehtoistyömahdollisuutta, jota he eivät usko saavansa kotiin. Ulkomaille vapaaehtoistyöhön osallistumisella on monille opiskelijoille kaksi tarkoitusta: sen avulla he voivat yhdistää loman ja pienen maailmanmatkan sekä parantaa ansioluetteloaan yliopistoon.

Opiskelijat käyttävät vapaaehtoistyöohjelmia ulkomailla nähdäkseen uusia kulttuureja sisältä - tai ainakin eri näkökulmasta kuin he normaalisti olisivat lomalla hotellihuoneessa. Monet vapaaehtoisohjelmat ulkomailla antavat opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa (ja joskus elää) toisen kulttuurin ihmisten kanssa. Opiskelijat kokevat, että tämä auttaa heitä kehittämään suvaitsevaisuutta, laajentamaan maailmankuvaansa ja tulemaan itsenäisemmäksi ja seikkailunhaluisemmaksi.

Monet opiskelijat pitävät myös ajatuksesta, että he antavat takaisin hauskanpidon aikana. Siellä on kaikenlaisia ​​ohjelmia eri kiinnostuksen kohteiden mukaan: voit työskennellä eläinten kanssa, auttaa ympäristöä tai opettaa lapsia lukemaan. Se antaa opiskelijoille onnistumisen tunteen, kun he voivat todella nähdä eron, jonka he tekevät jonkun toisen elämässä. Miksi et tekisi niin samalla kun näki myös uuden osan maailmasta?

Totuus vapaaehtoisohjelmista ulkomailla

Tietysti monet vapaaehtoistyöohjelmista ulkomailla saatavat hyödyt voidaan myös saavuttaa vapaaehtoistyönä kotona. Voit silti altistaa itsesi uudelle kulttuurille ja oppia, miten muut ihmiset kokevat elämän. Voit silti tehdä eron, jonka näet joka päivä. Voit edelleen käyttää taitojasi vaikuttaaksesi toisen ihmisen elämään ja samalla rakentaaksesi yliopisto -ansioluettelosi. Ja voit olla varmempi siitä, ettet ole ulkomaalaiseen vapaaehtoishuijaukseen, josta on enemmän haittaa kuin hyötyä .

Itse asiassa, monet korkeakoulut suhtautuvat suotuisammin paikalliseen vapaaehtoistyöhön kuin vapaaehtoistyöhön ulkomailla.

Tämä johtuu suurelta osin kaikista edellä mainitsemistani syistä - oppilaitokset haluaisivat nähdä sinut vapaaehtoistyönä, koska sinä ovat todella intohimoisia tekemääsi työhön ja yhteisöön, jota autat, sen sijaan että yrität parantaa ansioluetteloasi lomalla.

Mutta se ei tarkoita, etteikö sinun pitäisi tehdä vapaaehtoistyötä ulkomailla. Se voi silti olla hämmästyttävä kokemus. Mutta kun teet sen, valitse ohjelma viisaasti.

Joten miten minun pitäisi valita ohjelma?

Edellä esitetyn perusteella on olemassa muutamia sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa, kun valitset vapaaehtoistyöohjelman ulkomaille.

Sääntö 1: Ole rehellinen itsellesi aikomuksistasi

Miksi todella haluat tehdä tämän ohjelman? Onko se vain niin, että sinulla on jotain hienoa laittaa korkeakouluhakemukseesi? Johtuuko se siitä, että haluat matkustaa, mutta et tunne tuhlaavasi aikaasi?

Näihin kysymyksiin rehellisesti vastaaminen estää sinua tuhlaamasta rahojasi ja jonkun toisen aikaa.

Halu matkustaa ja oppia uutta kulttuuria on itsessään fantastinen. Joten jos tämä on päätavoitteesi, yritä tehdä jotain muuta, kuten opiskella ulkomailla. Sen avulla voit hyödyntää matka -aikasi ja budjettisi mahdollisimman tehokkaasti ja varmistaa myös, että ulkomaille vapaaehtoistyöhön lähtevät ihmiset ovat todella kiinnostuneita vaikuttamaan valitsemiinsa hankkeisiin.

Jos haluat vain vahvistaa ansioluetteloasi, kokeile vapaaehtoistyö kotona. Kuten edellä on selitetty, korkeakoulut odottavat enemmän pitkäaikaista paikallista yhteisöpalvelutyötä kuin ulkomailla toteutettua lyhyttä hanketta.

Sillä välin säästät myös nippua rahaa.

Sääntö 2: Valmistaudu ohjelman kustannuksiin

Vapaaehtoisohjelmat ulkomailla vaihtelevat suuresti. Ne voivat vaihdella muutamasta sadasta dollarista useisiin tuhansiin. Varmista, että jos päätät käyttää rahat vapaaehtoistyöohjelmaan ulkomailla, siitä tulee hyvä rahankäyttö.

Muista kysyä itseltäsi, ettet olisi parempi tehdä vapaaehtoistyötä paikallisesti ja säästää rahaa yliopistoon.

Lisäksi on tärkeää pohtia, mihin rahat todella menevät hankkeessasi. Käytetäänkö suurin osa rahoista kuljetuksiin? Hauskoilla aktiviteeteilla? Ohjelmakoordinaattorin taskujen vuoraaminen? Vai meneekö se suoraan yhteisön auttamiseen?

Useimmat yritykset eivät mainosta näitä numeroita julkisesti, koska he tietävät, että numerot eivät tee vaikutusta ihmisiin. Varmista, että osa ohjelmasi tutkimuksesta sisältää niiden soittamisen ja näiden tietojen pyytämisen.

Kun tiedät, kuinka paljon rahaa rahoitetaan ohjelmaan, kysy myös itseltäsi, olisiko yhteisö parempi, jos lahjoittaisit koko summan.

Mutta raha ei ole ainoa tällaisten ohjelmien hinta.

Siellä voi olla myös suuria emotionaalisia maksuja. Oletko valmis uppoutumaan toiseen kulttuuriin? Pystytkö sopeutumaan äärimmäisiin eroihin elinolosuhteissa ja elämäntavoissa? Oletko nirso syöjä? Kestätkö olla kaukana perheestäsi ja ystävistäsi pitkään? Pystytkö olemaan vuorovaikutuksessa köyhyydestä ja sairauksista vakavasti kärsivien ihmisten kanssa?

Sinusta ei ole paljon hyötyä kenellekään, jos mukavuusalueen ulkopuolella oleminen vaikuttaa suuresti tuottavuuteesi. Joten ole rehellinen itsellesi ennen kuin rekisteröidyt kokeilemaan jotain yhtä haastavaa kuin jokin näistä ohjelmista.

Sääntö 3: Valitse ohjelma, joka hyödyttää yhteisöä

Tämä on edellä mainitun kustannusjaon toinen puoli.

On tärkeää ymmärtää, miten käyttämäsi rahat auttavat yhteisöä, johon olet mukana. On myös tärkeää ymmärtää, aiotko todella tehdä työtä, jolla on merkitystä, vai aiotko tehdä työtä, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, mutta josta ei ole muuta todellista hyötyä.

Tee tutkimuksia ja lue arvosteluja eri ohjelmista varmistaaksesi, että ne ovat laillisia ja todella auttavat apua tarvitsevia yhteisöjä. Varo vapaaehtoistyöohjelmia ulkomailla, jotka ovat naamioituja lomia, ja niitä, jotka ovat haitallisia huijauksia.

Sääntö 4: Valitse ohjelma, josta olet intohimoisesti kiinnostunut

Jos valitset ohjelman, joka olet oikeastaan ​​intohimoisesti kiinnostunut , se on yleensä jotain, joka heijastuu myös muihin etuihisi.

Sinun pitäisi yrittää Valitse ohjelma, joka liittyy kiinnostuksiin, jotka sinulla jo on, ja ihannetapauksessa, jonka olet ilmaissut muualla kotitehtäväsi ulkopuolella.

Oletetaan esimerkiksi, että rakastat vihannesten kasvattamista puutarhassa ja olet yhä kiinnostuneempi luomuviljelystä. Vapaaehtoistyöohjelma ulkomailla jonka avulla voit tutkia omaa kiinnostuksesi olisi hyvä valinta sinulle.

Sääntö 5: Valitse syy, jonka kanssa voit jatkaa työskentelyä

Yritä myös valita ohjelma, jolla on syy voit jatkaa työtäsi palattuasi kotiin. Korkeakoulut haluavat sitoutua merkittävästi ja pysyvästi tiettyyn alueeseen. Joten jos valitset vapaaehtoisohjelman ulkomailla, joka auttaa uhanalaisia ​​villieläimiä, seuraa sitä työskentelemällä paikallisessa eläinsuojassa, kun olet palannut, tai ryhdy paikallisten villieläinten puolestapuhujaksi.

Sääntö 6: Valitse ohjelma, joka haastaa sinut

Vaikka et halua tavoitella emotionaalista uupumusta, sinun tulee samalla valita ohjelma, joka altistaa sinut uusille asioille, upottaa sinut vieraaseen kulttuuriin ja pakottaa sinut ajattelemaan maailmaa eri tavalla.

Tunsin esimerkiksi lukiossa useita ihmisiä, jotka menivät nuorten ryhmämatkoille rakentamaan taloja Keski -Amerikkaan. Ohjelmat antoivat heille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa lähes yksinomaan ystäviensä kanssa koko ajan ja paljastivat heidät hyvin vähän paikalliselle kulttuurille. Loppujen lopuksi heillä oli vain vähän ymmärrystä miksi he rakensivat taloja, ketkä niistä hyötyisivät, ja jos heidän tekemänsä työ olisi vienyt paikalliselta yhteisöltä mahdollisia työpaikkoja.

Jos ohjelma näyttää lisäävän tutkimuksessa vähän arvoa paikalliselle yhteisölle eikä salli sinun saada hyvää käsitystä vierailevan maan ongelmista ja kulttuurista, ei ole mitään järkeä mennä.

Valitse sen sijaan ohjelma, jonka avulla voit saada ainutlaatuisen käsityksen toisesta kulttuurista tai joka kehittää kiinnostusta kansainvälisiin suhteisiin tai sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

Nyt kun tiedät, mikä on tärkeää vapaaehtoistyöohjelman valitsemisessa ulkomaille, tässä on yhteenveto joistakin suosikeistamme. Nämä kaikki kattavat monenlaisia ​​kiinnostuksen kohteita, joita monilla lukiolaisilla on. Heillä kaikilla on hyviä ohjelmia näiden kiinnostuksen kohteiden kehittämiseksi, ja niiden avulla voit jatkaa vastaavaa vapaaehtoistyötä, kun olet palannut kotiin.

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla lukio -opiskelijoille

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kestävästä elämästä ja luomuviljelystä…

hoitotyön päästä varpaisiin arviointi huijausarkki

Ohjelman nimi: WWOOF: Maailmanlaajuiset mahdollisuudet luomutiloilla

Mikä se on? Opiskelijat asuvat isäntäperheiden kanssa ympäri maailmaa oppien samalla orgaanisia elämäntapoja. Sinun odotetaan auttavan maanviljelyssä, kuten siementen kylvämisessä, puutarhanhoidossa, puun leikkaamisessa, sadonkorjuussa, viininvalmistuksessa ja juuston valmistuksessa 4-6 tuntia päivässä vastineeksi majoituksesta ja ruoasta.

Kenelle se on? 17 -vuotiaat ja sitä vanhemmat opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita luomuviljelystä ja kestävistä elämäntavoista ja haluavat myös työskennellä ja olla osa paikallista yhteisöä.

Missä se on? Ohjelma on maailmanlaajuinen! Osallistuvat Euroopan, Afrikan, Amerikan ja Aasian maat.

Kuinka pitkä ohjelma on? Pituudesta neuvotellaan suoraan isäntäperheesi kanssa. Oleskelu voi olla jopa kaksi viikkoa, mutta se voi kestää myös useita kuukausia.

Paljonko se maksaa? WWOOF -jäsenyys maksaa jopa 72 dollaria ja isännän sijaintipaikkaan matkustamisesta aiheutuvat kulut.

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat saavat täydellisen kulttuurisen upotuksen asumalla isäntäperheen kanssa ja osallistumalla paikalliseen talouteen. He oppivat käytännön kestävän maanviljelyn taitoja, joita he voivat jatkaa kotona ollessaan.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Luomutiloja ilmestyy ympäri maata, ja WWOOF toimii myös kaikkialla Yhdysvalloissa, mikä antaisi sinulle runsaasti mahdollisuuksia jatkaa tämän kiinnostuksen harjoittamista, kun palaat.

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kielen upottamisesta ja/tai englannin opettamisesta…

Ohjelman nimi: SPI Abroadin Costa Rican upotusohjelma

Mikä se on? Mahdollisuus asua Costa Ricassa kuin paikallinen, samalla kun saat intensiivisen upotuskokemuksen. Asut paikallisen perheen kanssa. Maanantaista perjantaihin opiskelijat osallistuvat tasolle sopiviin intensiivisiin espanjan kursseihin paikallisessa kieliopistossa. He myös viettävät aikaa 3 päivää viikossa vapaaehtoistyössä paikallisyhteisöissä. Esimerkkejä vapaaehtoistyöstä ovat kodin korjaus, julkiset työt, nuorten kanssa työskentely ja luonnonsuojelu.

Kenelle se on? Lukiolaiset, jotka haluavat nimenomaan kielikohtaista kokemusta.

Missä se on? Costa Rica

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa tai yksi kuukausi

Paljonko se maksaa? 3695 $ - 6995 $

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat saavat täydellisen kulttuurisen upotuksen asumalla isäntäperheen kanssa. He saavat myös mahdollisuuden ymmärtää paremmin kulttuuria opiskelemalla paikallista kieltä. Vapaaehtoishankkeet ovat erilaisia ​​ja ne voidaan räätälöidä opiskelijoiden yksilöllisten etujen mukaan.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Voit jatkaa vapaaehtoistyötä samalla kun käytät espanjalaisia ​​taitojasi. Monet voittoa tavoittelemattomat järjestöt tarvitsevat vapaaehtoisia, joilla on kielitaito, jotta he voivat tavoittaa eri aliedustettuja yhteisöjä. Riippuen tekemästäsi vapaaehtoistyöstä saatat haluta tehdä vapaaehtoistyötä nuoriso -ohjelmien tai ympäristöohjelman kanssa.

Ohjelman nimi: Global Works Ranskan kielikylpy ja palveluseikkailu

Mikä se on? Vapaaehtoiset viettävät aikaa työskennellessään paikallisten ranskalaisten teini -ikäisten kanssa vapaaehtoisprojekteissa, kuten 11: n tontin kunnostamisessath-vuosisadan linna, muuttoliikkeiden ylläpito ja englannin opetus kesäleireillä. Opiskelijoilla on mahdollisuus 10 päivän kotimajoitukseen ranskalaisen perheen kanssa täydentääkseen upotuskokemuksen. Siellä on myös monia mahdollisuuksia oppia ranskalaista kulttuuria.

Kenelle se on? Luokat 9-12, jotka haluavat ranskalaisen upotuskokemuksen.

Missä se on? Ranska

Kuinka pitkä ohjelma on? 4 viikkoa

Paljonko se maksaa? 6 995 dollaria

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat voivat seurustella paikallisten teini -ikäisten kanssa, mikä on yksi tehokkaimmista tavoista oppia ymmärtämään uutta kulttuuria. He voivat edistää kulttuurista uppoutumista kotimajoitusten kanssa perheen kanssa. Vapaaehtoishankkeet toteutetaan yhteistyössä samanhenkisten paikallisten opiskelijoiden kanssa.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Voit jatkaa vapaaehtoistyötä samalla kun käytät ranskalaisia ​​taitojasi. Monet voittoa tavoittelemattomat järjestöt tarvitsevat vapaaehtoisia, joilla on kielitaito, jotta he voivat tavoittaa eri aliedustettuja yhteisöjä. Voit osallistua paikallisesti vapaaehtoistyöhön paikallisten kulttuuriesineiden säilyttämiseksi. Voit myös harkita ranskan opettamista.

Ohjelman nimi: Laaja ulottuvuus Länsi -Intiassa Ranskan upotus

Mikä se on? Intensiivinen kielikylpyohjelma saarella, jolla ei puhuta englantia. Otat ranskan kursseja kielikoulussa, pidät kotimajoitusta paikallisen perheen kanssa ja teet yhteisöpalvelua, kuten kulttuurivaihtoa paikallisten opiskelijoiden kanssa, työskentelet paikallisessa nuorisoryhmässä Ka zot ka fe ja autat opettamaan tärkeitä englanninkielisiä lauseita paikallisille työntekijöille .

Kenelle se on? Luokat 9–11, joissa on vähintään vuoden lukion tason ranska.

Missä se on? Useita saaria Ranskan Länsi -Intiassa

Kuinka pitkä ohjelma on? 3 viikkoa

Paljonko se maksaa? 5 980 dollaria

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat saavat mahdollisuuden kulttuuriseen ja kielelliseen uppoutumiseen luokkien ja kotimajoituksen kautta. Opiskelijat auttavat avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia paikallisille yrittäjille auttamalla heitä oppimaan liiketoiminnan englantia.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Voit jatkaa vapaaehtoistyötä samalla kun käytät ranskalaisia ​​taitojasi. Monet voittoa tavoittelemattomat järjestöt tarvitsevat vapaaehtoisia, joilla on kielitaito, jotta he voivat tavoittaa eri aliedustettuja yhteisöjä. Sinun pitäisi myös harkita ranskan opettamista ja työskentelyä paikallisessa nuorisoryhmässä.

milloin aloittaa hakeminen korkeakouluun

Urheilusta kiinnostuneille opiskelijoille…

Ohjelman nimi: UV -vapaaehtoinen opetusurheilu Thaimaassa

Mikä se on? Monilla Thaimaan kouluilla ei ole varaa harjoittaa liikuntaopetusta. Työskentelet Tratin peruskouluissa ja lukioissa liikuntavalmentajana. Jos olet kiinnostunut tietystä urheilulajista, voit opettaa sitä tai voit opettaa yleisiä liikuntatunteja, jotka auttavat lapsia oppimaan tiimityöstä ja fyysisestä kunnosta.

Kenelle se on? 17 -vuotiaat ja sitä vanhemmat teini -ikäiset.

Missä se on? Thaimaa

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa tai enemmän

Paljonko se maksaa? 685 dollaria +

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat asuvat pienessä asuntolassa thaimaalaisen yhteisön keskellä turistialueiden tieltä. Opiskelijat kertovat voivansa viettää paljon aikaa tutustuakseen heitä ympäröiviin paikallisten perheiden ryhmiin, mikä johtaa suureen kulttuuriin. Opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa päivittäin opettajien ja opiskelijoiden kanssa, jotta he voivat kokea omakohtaisesti toisen maan koulutusjärjestelmän.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Jatka vapaaehtoistyötä urheilussa valmentamalla nuorten urheilujoukkuetta paikkakunnallasi tai vanhassa peruskoulussasi.

Luonnonsuojelusta kiinnostuneille opiskelijoille…

Ohjelman nimi: Mene Eco

Mikä se on? GoEco perustettiin kokeneiden vapaaehtoisten toimesta, jotta opiskelijat voivat osallistua vapaaehtoistyöhön maailmanlaajuisesti ympäristön ja villieläinten auttamiseksi. Jotkut matkat sisältävät työskentelyn norsukylässä Thaimaassa, työtä valkoisen hain suojelussa Etelä -Afrikassa ja afrikkalaisen villieläinten kuntoutuskeskuksen Zimbabwessa.

Kenelle se on? Teini -ikäiset ja muut kiinnostuneet työskentelemään ympäristön hyväksi.

Missä se on? Maailmanlaajuinen.

Kuinka pitkä ohjelma on? Ohjelmat kestävät 2-12 viikkoa.

Paljonko se maksaa? Ohjelmat alkavat 550 dollarista.

Miksi pidämme siitä? Monet ohjelmat alkavat kieltenopetusohjelmalla, jonka avulla vapaaehtoiset voivat uppoutua paremmin paikalliseen kulttuuriin ohjelman alkamisen jälkeen. Monet ohjelmista tekevät yhteistyötä paikallisten suojeluryhmien kanssa, joten opiskelijat työskentelevät paikallisten kanssa auttaakseen tavoitteidensa saavuttamisessa.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? On paljon mahdollisuuksia osallistua yhteisösi siivoamiseen, tietoisuuden lisäämiseen ympäristöystävällisistä käytännöistä tai auttaa paikallisia eläimiä turvakodeissa.

Ohjelman nimi: GVI Kreikan merisuojelutietoisuus

Mikä se on? Liity kansainvälisten vapaaehtoisten joukkoon, kun he pyrkivät suojelemaan uhanalaisia ​​kilpikonnia, jotka elävät Kreikan hiekkarannoilla. Pääset tekemään erilaisia ​​suojeluprojekteja, kuten pesimistoiminnan kirjaamista, kuoriutuvien poikien suojelua ja tietoisuuden lisäämistä.

Kenelle se on? Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti 15-17 -vuotiaille opiskelijoille.

Missä se on? Kreikka.

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 - 4 viikkoa

Paljonko se maksaa? Alkaen 3390 dollaria.

Miksi pidämme siitä? Vapaaehtoiset raportoivat tiukasta aikataulusta tieteellisiä luentoja ja suojelutoimia, joista he voivat nähdä välittömiä ja suuria tuloksia. Vaikka vapaaehtoiset työskentelevät kansainvälisen ryhmän kanssa, he voivat myös vierailla pienissä paikallisissa kaupungeissa vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa ja saada kulttuurista upotusta.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? On paljon mahdollisuuksia osallistua yhteisösi siivoamiseen, tietoisuuden lisäämiseen ympäristöystävällisistä käytännöistä tai auttaa paikallisia eläimiä turvakodeissa.

Taiteesta kiinnostuneille opiskelijoille…

Ohjelman nimi: Art Relief International

Mikä se on? Art Relief International toimii vaikeuksissa olevien ihmisten kanssa Chiang Maissa Thaimaassa tarjoamalla heille keinoja ilmaista itseään taiteen kautta. Vapaaehtoiset eri taustoista auttavat uusien taideprojektien rakentamisessa, lahjoittajille kirjoittamisessa ja yhteistyössä paikallisen yhteisön kanssa taideprojekteissa.

Kenelle se on? Kaikenikäiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta, taideterapiasta, musiikista, kirjoittamisesta, opetuksesta, graafisesta suunnittelusta ja varainhankinnasta.

Missä se on? Thaimaa

Kuinka pitkä ohjelma on? Sinun tulisi suunnitella viettää vähintään kolme viikkoa.

Paljonko se maksaa? Alkaen 1799 dollaria.

Miksi pidämme siitä? Vapaaehtoiset tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten yhteisön kumppaneiden kanssa luodakseen työpajoja ja oppiakseen kommunikoimaan ilman yhteistä kieltä. Pääpaino on tehdä työtä, joka hyödyttää paikallisia voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan pitkän aikavälin ohjelmien tekemiseksi, joita he voivat jatkaa vapaaehtoisten lähtiessä.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Käytä tätä tilaisuutena kehittää taiteellisia ja johtamistaitojasi ja tuo se sitten takaisin kotiyhteisöösi. Katso, voitko työskennellä heikommassa asemassa olevien ryhmien tai paikallisten nuorisoryhmien kanssa auttaaksesi ihmisiä ilmaisemaan itseään taiteen tai musiikin kautta.

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita oikeudesta ja liike -elämästä…

Ohjelman nimi: Laki ja liiketoiminta Kiinassa nuorille

Mikä se on? Saat yleiskuvan Kiinan oikeusjärjestelmästä ja vietät sitten aikaa asianajotoimistoissa ja oikeudellisissa osastoissa. Auta tutkimaan tapaustutkimuksia, oikolukemaan asiakirjoja ja lisäämään kulttuurista ymmärrystä.

Kenelle se on? 16-19 -vuotiaat teini -ikäiset, jotka ovat kiinnostuneita oikeudesta

Missä se on? Chengdu, Kiina

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa

Paljonko se maksaa? 3 270 dollaria

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat pääsevät työskentelemään paikallisten ammattilaisten rinnalla, mikä mahdollistaa erinomaisen kulttuurivaihdon. Opiskelijoiden tekemä työ soveltuu suoraan uraan, jota he voivat jatkaa tulevaisuudessa.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Vapaaehtoistyö voittoa tavoittelemattoman laillisen tiimin kanssa nähdäksesi, miten lakia voidaan käyttää positiivisen vaikutuksen luomiseen omassa yhteisössäsi.

Ohjelman nimi: Nuorten ihmisoikeudet Etelä -Afrikassa

Mikä se on? Vietä kaksi viikkoa Etelä -Afrikassa isäntäperheen kanssa ja työskentele paikallisten kanssa kaupungeissa samalla kun opit kuinka heidän elämäänsä vaikuttaa köyhyys, rikollisuus ja rasismi. Työskentele paikallisten kansalaisoikeusaktivistien kanssa saadaksesi tietää, miten he ovat ratkaisseet ongelmia aiemmin, ja keskustele siitä, miten käsitellä jatkuvia sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiä.

Kenelle se on? 16-19 -vuotiaat opiskelijat, jotka harkitsevat uraa ihmisoikeusasioissa

Missä se on? Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa

Paljonko se maksaa? 3445 dollaria

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat pääsevät työskentelemään paikallisten ammattilaisten rinnalla, mikä mahdollistaa erinomaisen kulttuurivaihdon. Opiskelijoiden tekemä työ soveltuu suoraan uraan, jota he voivat jatkaa tulevaisuudessa.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Vapaaehtoistyö paikallisen voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen kanssa, joka on sitoutunut ratkaisemaan yhteisön ongelmia, kuten rasismia ja köyhyyttä.

Kansanterveydestä ja lääketieteestä kiinnostuneille opiskelijoille…

milloin ennakkoratkaisuhakemukset ovat määräaikaisia

Ohjelman nimi: Laaja ulottuvuus Belizen erämaan hätälääketiede

Mikä se on? Opiskelijat koulutetaan ja he saavat sertifikaatin erämaan ensimmäisenä vastaajana ja saavat myös elvytystodistuksen. Kurssit lasketaan mukaan 3 korkeakoulututkintoon terveystieteessä. Myöhemmin työskentelet La Loma Luzin sairaalan ja paikallisyhteisöjen kanssa koulutuskampanjoissa ja muussa työssä, kuten avustamassa lääketieteellisissä asiakirjoissa, mittaamassa verenpainetta ja muita elintärkeitä aineita ja luomalla viikon kestävä terveyskampanja.

Kenelle se on? Oppilaat 10-12, jotka ovat kiinnostuneita lääketieteestä. Opiskelijoiden on oltava yli 16 -vuotiaita.

Missä se on? Belize

Kuinka pitkä ohjelma on? 22 päivää

Paljonko se maksaa? 5480 dollaria

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat pääsevät työskentelemään paikallisten ammattilaisten rinnalla, mikä mahdollistaa erinomaisen kulttuurivaihdon. Opiskelijoiden tekemä työ on suoraan sovellettavissa uraan, jota he voivat jatkaa tulevaisuudessa, ja opitut taidot siirretään helposti vapaaehtoishankkeisiin kotona.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Harkitse vapaaehtoistyötä paikallisessa sairaalassa tai ilmaisessa terveyskeskuksessa, jotta voit jatkaa tarvittavien palvelujen tarjoamista ihmisille, joilla on vähiten varaa niihin.

Ohjelman nimi: Kansanterveys Tansaniassa nuorille

Mikä se on? Opi julkisesta terveydenhuollosta kehitysmaassa. Vietät aikaa tekemällä lääketieteellistä tiedotustyötä paikallisten lääkäreiden ja sairaanhoitajien rinnalla, kuten kouluttamalla orpokodeissa olevia lapsia käsien pesun tärkeydestä. Voit myös auttaa lääkäreitä mahdollisuuksien mukaan.

Kenelle se on? Teini -ikäiset 16-19

Missä se on? Arusha, Tansania

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa

Paljonko se maksaa? 2 970 dollaria

Miksi pidämme siitä? Opiskelijat pääsevät työskentelemään paikallisten ammattilaisten rinnalla, mikä mahdollistaa erinomaisen kulttuurivaihdon. Opiskelijoiden tekemä työ on suoraan sovellettavissa uraan, jota he voivat jatkaa tulevaisuudessa, ja opitut taidot siirretään helposti vapaaehtoishankkeisiin kotona.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Harkitse vapaaehtoistyötä paikallisessa sairaalassa tai ilmaisessa terveyskeskuksessa, jotta voit jatkaa tarvittavien palvelujen tarjoamista ihmisille, joilla on vähiten varaa niihin.

Journalismista kiinnostuneille opiskelijoille…

Ohjelman nimi: GLA -valokuvaus- ja journalismiohjelma

Mikä se on? GLA (Global Leadership Adventures) kehittää ohjelmaa opiskelijoille, jotka haaveilevat jonain päivänä työskentelevän National Geographicissa tai vastaavassa julkaisussa ja jotka haluavat saada todellista kokemusta siitä, miten journalismi voi muokata kansainvälisiä käsityksiä. GLA harjoittaa ohjelmiaan kehitysmaiden turisti-alueilla.

Kenelle se on? Lukiolaisista kiinnostunut journalismi

Missä se on? Maailmanlaajuinen

Kuinka pitkä ohjelma on? Ohjelmat kestävät yleensä yhdestä kuuteen viikkoon.

Paljonko se maksaa? Ohjelmat alkavat noin 3400 dollarista

Miksi pidämme siitä? Vaikka ohjelma on vielä kehitysvaiheessa, GLA: lla on vahva maine sijoittaa oppilaita muihin kuin turistikohteisiin, joissa he saavat suuren näkyvyyden paikalliseen kulttuuriin ja voivat tehdä tiivistä yhteistyötä isäntämaansa henkilökunnan kanssa. GLA: lla on myös ainutlaatuinen johtajuuden mentorointiohjelma, joka saa oppilaat pohtimaan, kuinka he voivat käyttää oppimiaan taitoja ja jatkaa muutostaan ​​palattuaan kotiin.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Osallistu koulusi tai yhteisön sanomalehteen.

Arkeologiasta kiinnostuneille…

Ohjelman nimi: Arkeologia Romaniassa nuorille

Mikä se on? Työskentele klassisella arkeologisella alueella Brasovissa, Romaniassa. Vietät aikaa kaivausten tekemiseen, havaintojen analysointiin, työpajoihin osallistumiseen ja esitysten tekemiseen.

Kenelle se on? 16-19 -vuotiaat teini -ikäiset, jotka ovat kiinnostuneita Itä -Euroopasta, klassisista sivilisaatioista ja historiasta.

Missä se on? Romania

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa

Paljonko se maksaa? 3445 dollaria

Miksi pidämme siitä? Projects Abroad antaa vapaaehtoisille mahdollisuuden jäädä isäntäperheiden luo kulttuuriseen upotukseen samalla kun he oppivat käytännön kaivaus-, analysointi- ja raportointitaitoja, joita he voivat käyttää tulevissa töissä. Hankkeesta maksetut varat käytetään kestävien pitkän aikavälin säilyttämis- ja yhteisöpalveluprojektien toteuttamiseen ympäri maailmaa.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Harkitse vapaaehtoistyötä museon kanssa, jos olet kiinnostunut historiasta ja menneiden sivilisaatioiden oppimisesta. Voit myös alkaa osoittaa kiinnostusta opintoihisi (kuten latinalaisia ​​tunteja).

Ohjelman nimi: Inka -hankkeet ja arkeologia Perussa nuorille

Mikä se on? Työskentele ulkona arkeologisissa aktiviteeteissa Inkan pyhässä laaksossa Perussa. Työskentelet paikallisten arkeologisten asiantuntijoiden kanssa auttaaksesi paljastamaan Incan raunioita ja autat myös toteuttamaan yhteisöhankkeita muiden vapaaehtoisten kanssa.

Kenelle se on? 16-19 -vuotiaat teini -ikäiset.

Missä se on? Peru

Kuinka pitkä ohjelma on? 2 viikkoa

Paljonko se maksaa? 2 970 dollaria

Miksi pidämme siitä? Projects Abroad antaa vapaaehtoisille mahdollisuuden jäädä isäntäperheiden luo kulttuuriseen upotukseen samalla kun he oppivat käytännön kaivaus-, analysointi- ja raportointitaitoja, joita he voivat käyttää tulevissa töissä. Hankkeesta maksetut varat käytetään kestävien pitkän aikavälin säilyttämis- ja yhteisöpalveluprojektien toteuttamiseen ympäri maailmaa.

Kuinka voit jatkaa sitä kotona? Harkitse vapaaehtoistyötä museossa. Asuinpaikastasi riippuen joillakin museoilla voi olla vapaaehtoistyötä, jonka avulla voit jatkaa intiaani -kulttuurien tutkimista.

Katsaus: Kuinka löytää oikea ohjelma sinulle

Etkö näe luettelossa jotain, joka kiinnostaa sinua? Yritä etsiä verkosta ohjelmia, jotka liittyvät intohimoasi. Ulkomailla on satoja vapaaehtoisohjelmia, ja on todennäköistä, että on olemassa sellainen ohjelma, jonka avulla voit kehittää intohimosi.

Muista tärkeimmät asiat, jotka on otettava huomioon, kun valitset ohjelmaa:

  • Ymmärrä mihin rahat menevät ja miten hyödyt paikallista yhteisöä
  • Valitse jotain, jonka avulla voit harjoittaa intohimoa tai akateemista kiinnostusta
  • Etsi ohjelma, jonka avulla voit työskennellä alueella, jolla voit jatkaa työskentelyäsi kotona
  • Kokeile jotain, joka haastaa sinut oppimaan ja kasvamaan

Pienen tutkimuksen ja arvostelukirjan pitäisi kertoa, oletko löytänyt vapaaehtoisohjelman ulkomaille, jota kannattaa jatkaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA