Parhaat asiat ja yöpymispaikat Savannahissa, Georgiassa

Savannah ... katsoi sisäänpäin, suljettuna maailman melusta ja häiriötekijöistä ... Tavallisesta tuli poikkeuksellinen. Eksentriset kukoistivat. Jokainen persoonallisuuden vivahde ja omituisuus saavutti suuremman loiston siinä rehevässä kotelossa kuin se olisi ollut mahdollista missään muualla maailmassa.

John Berendt kirjoitti nämä sanat Savannahista ja sen ihmisistä vuonna Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa , hänen myydyin kirja, joka toi Savannahin kartalle. Suurimmaksi osaksi Berendtin kaupungin värikkään rakkauskirjeen takia yli 13,5 miljoonaa matkustajaa suuntaa joka vuosi Georgian joen pääkaupunkiin.

Olen ajautunut useita kertoja itärannikolle Savannahiin houkuttelemana kaupungin hiipumassa olevat antebellum-kartanot, siro espanjalainen sammal, joka roikkuu verhoissa valtavilta tammipuilta, ja Savannahin taiteellisen korkeakoulun (SCAD) taiteellinen vaikutus.Savannahin historiallinen alue on ainutlaatuisesti järjestetty 22 neliön ympärille järjestelyssä, joka pakottaa sinut viettämään aikaa, nauttimaan ympäristöstäsi ja harkitsemaan ajatusta, että paras tapa matkustaa kahden pisteen välillä ei välttämättä sisällä suoraa viivaa.

Tämä matkaopas jakaa 10 parasta tekemistä Savannahissa, GA, sekä joitain suosituksia majataloille ja hotelleille. Lue lisää saadaksesi lisätietoja tästä mielikuvituksellisesta eteläkaupungista, joka istuu heikkonaisen Savannah-joen vieressä.

kaari

Hauskoja asioita Savannahissa, GA: Sisällysluettelo

Tässä on luettelo parhaista tekemistä Savannahissa, GA. Napsauta kutakin nähtävyyttä saadaksesi lisätietoja siitä tai jatka vierittämistä alaspäin saadaksesi lisätietoja siitä, mitä tehdä Savannahissa, GA.

  1. Tutustu Savannahin neliöihin
  2. Vaeltaa Forsyth-puiston läpi
  3. Ylitä River Streetin mukulakiviä
  4. Käy historiallisissa Telfair-museoissa
  5. Etsi ilmestyksiä Haunted Savannah -kiertueella
  6. Tukea Savannah-taiteilijoita shopSCAD: ssä
  7. Syö eteläistä grilliä tai kokeile eksoottista lihaa
  8. Juo minttu Julepsia ja tykistöpistosta
  9. Kierrä tammivärisiä istutuksia
  10. Osoita Tybee Islandin rantaa

Kun olet lukenut Savannahin tärkeimmistä nähtävyyksistä, jatka joitain suosituksia parhaat hotellit Savannah, GA eri budjeteissa. Aloitetaan toistaiseksi Savannahin kuuluisista aukioista.

# 1: Tutustu Savannahin neliöihin

M

Miguel Vieira / Flickr

On helppo nähdä, mikä tekee Savannahista niin ainutlaatuisen ja tunnelmallisen. Kaupunki on järjestetty 22 neliön ympärille , jonka ensimmäisen perusti kaupungin perustaja James Oglethorpe vuonna 1733.

Suurin osa näistä neliöistä on täytetty rehevä puutarha ja tammi- ja koirapuiden reunustama. Monilla on patsaita ja muistomerkkejä, jotka kunnioittavat Yhdysvaltojen vallankumouksen ja sisällissodan sotilaita. Viehättävät neliöt ovat suosittuja paikkoja vierailijoille, kävelijöille, lenkkeilijöille, piknikille ja pariskunnille, jotka tekevät valokuvauksia häihinsä.

Seuraavat viisi neliötä erottuvat kaunein ja historiallisesti huomionarvoinen:

Johnson Square - Tämä neliö vuodelta 1773 ja Savannahin perustaja James Oglethorpe asetti sen. Neliöllä on obeliski, joka on omistettu vallankumouksellisen sodan sankarille Nathaniel Greenelle. Jos vierailet kesällä, saatat törmätä jazz-, Dixieland- tai big band-konserttiin.

Montereyn aukio - Tässä viehättävässä neliössä on a 55-jalkainen italialainen marmorimonumentti omistettu kenraali Pulaskille, puolalaiselle aatelismiehelle, joka tapettiin taistelussa Savannassa vuonna 1779.

Wrightin aukio - Tämä paljon vierailtu neliö sisältää hautausmaa Tomochichi, Creekin kansan johtaja, joka solmi liiton Oglethorpen kanssa.

Franklin-aukio -Nimeltään Benjamin Franklinin mukaan tällä aukiolla on muistomerkki Haitin sotilaille, jotka taistelivat Savannahin piirityksessä Yhdysvaltojen vallankumouksessa. Neliön reunalla istuu ensimmäinen afrikkalainen baptistikirkko, Pohjois-Amerikan vanhin musta kirkko. Kirkko oli a pysäkki maanalaisella rautatiellä.

Madison-aukio —Tämä aukio on usein täynnä opiskelijoita sijainninsa ansiosta vieressä SCAD, Savannah School of Art and Design. Se kunnioittaa myös Yhdysvaltojen vallankumousta suurella amerikkalaisen sotilaan, William Jasperin, patsalla.

Savannahin yksilöllisesti suunniteltu historiallinen alue on aukioidensa takia erittäin käveltävä. Olitpa sitten asuinalueella tai kaupallisella alueella, kävelet läpi jalankulkijoille sopivan keskustan, joka on peitetty vehreässä vehreässä ympäristössä ja kukissa.

# 2: Vaeltaa Forsyth-puiston läpi

suihkulähde 3

Savannahin kaunis Forsyth-puisto ulottuu yli 30 hehtaarin kaupungin. Vuonna 1858 rakennetussa puistossa järjestetään konsertteja, urheilupelejä ja messuja sekä joukko auringonpalvojia.

Joka lauantai siellä on viljelijöiden markkinat puistossa, joka myy tuoreita tuotteita, leivonnaisia ​​ja kukkia. Myyjät vaeltavat myymällä kukkia ja koreja, jotka on kudottu kuivatuista palmujauhoista. Puistossa on myös viehättävä kahvila, jossa voit pysähtyä aamiaiselle, lounaalle, kahville tai lasilliselle viiniä.

Forsyth Parkin merkittävin pysäkki on valkoinen rautalähde pohjoispäässä puiston. Näkyvästi esillä Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa , tämä kaksitasoinen suihkulähde on ollut monien valokuvien aihe.

Kuten Savannahin historialliset aukiot, Forsyth Parkissa on useita suuria monumentteja ja patsaita. Suurimmat muistavat eteläisiä sotilaita, jotka taistelivat Espanjan Amerikan sodassa ja sisällissodassa. Forsyth-puisto on erityisen kaunis iltaisin, kun katuvalot heittävät kultaista valoa mutkitteleville poluille, kukkiville puille ja vanhoille tammipuille, jotka on peitetty espanjalaisella sammalla.

# 3: Ylitä River Streetin mukulakiviä

Flickr

SISÄÄN / Flickr

Yksi Savannahin vanhimmista kaduista, River Street harrastaa edelleen urheilua alkuperäiset, 200 vuotta vanhat mukulakivet. Tämä yksisuuntainen katu leviää Savannah-joen rinnalle, kun 1800-luvun höyrylaivat ajautuvat ohi. Pääset River Streetille kävelemällä kiviportaita tai luiskia viereisiltä, ​​koholla olevilta kaduilta.

Yksi River Streetin tärkeimmistä vetovoimista on River Street Marketplace, ulkoilmatori missä paikalliset taiteilijat ja käsityöläiset myyvät luomuksiaan. Paikallisten lahjakkuuksien lisäksi markkinat houkuttelevat myös myyjiä kaikkialta maailmasta, jotka myyvät globaaleja käsityötaitoja Irlannista, Costa Ricasta, Australiasta, Nepalista, Perusta, Japanista, Vietnamista ja Kiinasta.

Voit myös käydä ostoksilla pienissä käsityöläis- ja matkamuistomyymälöissä, joista osa istuu sisällä kunnostetut 1800-luvun puuvillavarastot. Siellä on joukko ravintoloita sekä vilkkaita baareja, joissa on elävää musiikkia auringonlaskun jälkeen.

Mitä tulee historiallisiin nähtävyyksiin, etsi Heiluttavan tytön patsas ja olympiakattimonumentti. Heiluttavan tytön patsas kunnioittaa Florence Martusta, naista, jonka sanottiin aaltoilevan aluksille, jotka lähtevät ja saapuvat Savannahin satamasta 44 vuoden ajan. Legendan mukaan hän heilutti valkoista nenäliinaa toivoen voivansa tavata merimiehen, johon hän oli rakastunut. Tuoreempi olympiakattilan muistomerkki valaistiin osana Olympic-soihtujen välitys kun Savannah isännöi olympialaisten purjehdustapahtumia vuonna 1996.

River Street on a suosittu pysäkki Savannahissa vieraileville. Se on ehdottomasti vierailun arvoinen ulkoilmamarkkinoilla, näkymistä Savannah-joelle ja mukulakivikadun sekä käytävien historiallisesta viehätyksestä 1800-luvun varastojen läpi.

# 4: Käy historiallisissa Telfair-museoissa

Flickr

JRP / Flickr

Savannah ponnistelee suuresti historiansa säilyttämiseksi ja taiteen ja taiteilijoiden juhlimiseksi. Sitoumus näkyy kaupungin monissa historiallisissa monumenteissa ja SCAD: n vaikutus. Nämä kaksi sitoumusta yhdistyvät Telfair-museot, tyylikkäät maamerkit poikkeuksellisilla kokoelmilla historiallisen ja nykytaiteen.

Kaksi Telfair-museoiden kolmesta rakennuksesta sijaitsee nyt tyylikkäissä kartanoissa historialliset maamerkit. Yksi on Telfairin taide- ja tiedeakatemia, upea 1800-luvun asuinpaikka ja vanhin julkinen taidemuseo Etelä-Yhdysvalloissa. Toinen on Owens-Thomas-talo, englantilainen Regency-tyylinen kartano, joka on rakennettu vuonna 1816.

Kolmas Telfair-museo sijaitsee äskettäin rakennetussa rakennuksessa Jepsonin taidekeskus, vaikuttava esimerkki nykyaikaisesta arkkitehtuurista. Jepson-keskuksella on pysyviä modernin taiteen kokoelmia, Owens-Thomas-talossa on pääasiassa koristetaiteita, ja Telfair-akatemiassa on 1800- ja 1900-luvun maalauksia ja veistoksia.

Käy Telfairin museoissa katso eteläistä taidetta, kävele veistospuutarhoissa ja selaa museokauppoja. Jepson Centerissä on myös 3500 neliömetrin interaktiivinen tila lapsille tutustumaan taiteeseen. Yksi ainutlaatuinen piirre on magneettiseinä, johon kuka tahansa voi koota veistoksia useista tavaroista.

Museot ovat avoinna tiistaista lauantaihin klo 10–17 ja sunnuntaisin ja maanantaisin klo 12–17. Liput maksavat 20 dollaria ja antavat sinulle pääsy kaikkiin kolmeen museoon.

# 5: Etsi ilmestyksiä Haunted Savannah -kiertueella

kummituksia

Kuten kuka tahansa omistautunut aavemetsästäjä kertoo sinulle, Savannahin katsotaan olevan yksi ahdistetuimmista kaupungeista maailmassa. Suuri osa Savannahista rakennettiin alkuperäiskansojen, orjien ja siirtomaiden hautausmaiden huipulle. Kääritty kaupunki on nähnyt sodan, taudit, tulipalot, kammottavat murhat, väkivaltaiset merirosvot ja tuhot hurrikaaneista.

Tänään yksi tärkeimmistä asioista Savannahissa, GA, on ottaa aavekierros. Löydät erilaisia kummitusretkiä kuljettaa sinut ympäri Savannahin vanhoja hautausmaita, voodoo-rituaalikohteita ja ahdisti hotelleja ja baareja kuulemaan legendoja ja historiaa Savannahin menneisyyden pimeimmältä puolelta.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Bonaventuren hautausmaa, eteläisen goottilainen hautausmaa joka levittää yli 100 hehtaarin. Kun kävelet monimutkaisten hautausholvien ja sammaleilla peitettyjen enkelipatsastusten ohi, huomaat, miksi Savannaa pidetään paranormaalin toiminnan keskuksena.

Toinen esillä oleva paikka Savannah Ghost Toursissa on Mercer House, vuonna tutkitun väitetyn murhan paikka Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa. Läheinen Marshall House on toinen yhteinen pysäkki, hotelli, jota käytettiin sairaalana sisällissodan ja keltaisen kuumeen puhkeamisen aikana. Lopuksi useimmat haamukierrokset vievät sinut Moon River Brewing Companyyn, jossa ihmiset vannovat, että haamut ovat heittäneet heille hopeaesineitä.

Jotkut parhaat aavematkat Savannahissa ovat Legends of Savannah Ghost Tour, Grave Tales Ghost Tour, Beyond Good and Evil Tour ja Dead of Night Ghost Tour. Ilmoittaudu Savannah's Ghost Pub Crawliin kiertueelle, jossa on vähemmän painovoimaa ja enemmän käsityöläistä.

Nämä pelottavat matkat vaihtelevat välillä 10 ja 14 dollaria. Pubin indeksointi maksaa 25 dollaria.

# 6: Tuki Savannah-taiteilijoille shopSCAD: ssä

lasku

Savannah on kaupunki, joka on täynnä taiteilijoita ja opiskelijoita tunnetun Savannah College of Art and Designin (SCAD) ansiosta. Voit selata opiskelijoiden luomuksia osoitteessa shopSCAD, gallerian kauppapaikka joka kuratoi SCAD-opiskelijoiden parhaat teokset tuhansista vuosittaisista lähetyksistä. Tuhoisa myymälä näyttää uusia tuotteita päivittäin.

Voit löytää eklektinen, ainutlaatuinen esine, mukaan lukien alkuperäiset maalaukset, valokuvaus, veistokset, vaatteet, korut ja käsilaukut. Kaikki ostamasi menee taiteilijoiden ja kaupan tukemiseen.

ShopSCAD sijaitsee osoitteessa 340 Bull Street Madison-aukion vieressä.

# 7: Syö etelän grilliä tai kokeile eksoottista lihaa

alligaattori

Savannahilla on vilkas ruokakohtaus joidenkin maan parhaiden grilli- ja outoimpien lihojen kanssa. Wiley's Championship BBQ, joka sisältää grillattua ja savustettua lihaa, paistettua suolakurkkua, okraa, maissileipää ja cole slaw -valikkoa, on voittanut useita kansallisia palkintoja. Löydät sen osoitteesta 4700 Highway 80. Joitakin muita upeita grillipaikkoja ovat Angel's BBQ, Babe's BBW, Wall's BBW ja Johnny Harris BBQ.

Jos etsit kulinaarisia seikkailuja, tutustu Alligator Souliin. Jatkuvasti muuttuvassa valikossa on ollut erilaisia ​​epätavallisia lihoja, kuten alligaattori, biisoni, hirvi, antilooppi, kenguru, strutsi, riistalinnut, kalkkarokäärme ja villisika. Jos haluat mieluummin perinteisen, voit myös löytää valikosta joitain yleisempiä liha- ja kasvisvaihtoehtoja. Tämä paikallisesti tuotettu maatilalta pöydälle -ravintola löytyy osoitteesta Barnard Street 114 Savannahin keskustassa.

# 8: Juo Chatham Artillery Punch ja muita eteläisiä cocktaileja

booli

Savannahin panos cocktaileihin oli Chatham-tykistön lyönti, sekoitus, joka keksittiin ensimmäisen kerran 1800-luvulla vierailevalle sotilasyksikölle. Tämä erittäin vahva juoma koostui konjakista, bourbonista, Jamaikan rommista, sitruunasta, sokerista ja samppanjasta.

Lävistys on heikentynyt joitain 1800-luvulta lähtien, kuten David Wondrich lainaa a 1907 resepti kirjassaan, Rei'itys: Virtaavan kulhon herkut (ja vaarat) , Sen tarina noina päivinä oli paljon suurempi kuin tällä hetkellä, kokemus on opettanut kasvavan sukupolven muokkaamaan esi-isiensä vastaanottoa vastaamaan jälkeläistensä heikompia rakenteita.

Jos sinulla on 'heikompi kokoonpano', voit ohittaa Chatham Artillery Punchin kokonaan ja nauttia toisesta eteläisestä cocktailista, kuten minttu julep, sazerac, Ramos gin fizz tai brandy maito booli. Nämä ovat joitain parhaita baareja maukkaille cocktaileille Savannahissa.

Vapaa-aika - Tule Sparetime-tapahtumaan tyylikkäät sisätilat lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla ja pyörivä kausiluonteinen juomavalikko. Sparetime ottaa modernin ja raikkaan lähestymistavan perinteisiin cocktaileihin, osoite: 36 Martin Luther King Jr Boulevard.

Jen's & Friends —Tämä suosittu spot-tarjous yli 100 erikoismartiinia, mukaan lukien verioranssi, syntymäpäiväkakku, valkoinen suklaa, ruotsalainen kala ja sitruunapisara, Osoite: 34 Bull Street.

Lulun suklaapatukka - Jokainen, jolla on makea hammas, nauttii Lulusta dekadentti jälkiruoka martinis, makuja, jotka sisältävät suolattua karamellia, ananasta ylösalaisin, vadelma-tryffeliä ja maapähkinävoita. Jos haluat ohittaa alkoholin, voit valita kakkujen ja juustokakkujen joukosta. Osoite: Martin Luther King Jr Boulevard 42.

Kivet katolla —Tämä hienostunut kattobaari istuu Bohemian-hotellin huipulla. Sipitä tuoreita cocktaileja nauttien näkymistä Savannah-joelle. Osoite: West Bay Street 102.

Pinkie Master's Lounge —Jos haluat enemmän sukellusbaarin ilmapiiriä, mene Pinkie Master's Loungeen. Voit juoda edullisia juomia sekoittamalla paikallisia ja SCAD-opiskelijoita. Osoite: 306 West Upper Factors Walk.

Savannahilla on myös ripaus pienpanimot , kuten Moon River Brewing Company tai Southbound Brewing Company. Löydät myös yli 500 olutta World of Beeristä, tai voit suunnata The Distilleryyn laajaan valikoimaan käsityöläisiä.

# 9: Retken historialliset kartanot ja tammiväriset istutukset

suihkulähde 2

Savannahin keskustan ulkopuolella on kunnostettuja historiallisia koteja ja entisiä istutuksia. Voit käydä päiväretkellä kävelyllä tontilla, tutustua upeisiin kartanoihin ja saada tuntuma 1700- ja 1800-luvun elämä.

Wormsloen talo on 1700-luvun puolivälin kartano, joka kuului yhdelle Georgian ensimmäisistä uudisasukkaista. Osittain raunioina oleva sivusto on avoinna itseopastetuille retkille. Yksi kartanon vaikuttavimmista piirteistä on pitkä tammi-vuorattu asema ja vanha kiviportti sen sisäänkäynnissä.

Kierrä kunnostetussa kartanossa, jossa on kalustettuja aikakausihuoneita, siirry osoitteeseen Rose Hillin kartano. Vuonna 1860 rakennettu talo on vaikuttava esimerkki goottilaisesta herätystyylistä. Kodin ulkopuolella voit tutustua Rose Hillin kauniisiin tontteihin, joissa on laaja nurmikko, sadan vuoden ikäiset puut ja laguuni.

Jos et halua matkustaa hieman kauemmas, suuntaa pohjoiseen Magnolia Plantationille, joka sijaitsee aivan Charlestonin ulkopuolella, Etelä-Carolinassa. Tällä vuonna 1676 perustetulla kuuluisalla kartanolla on kauniit puutarhat, eläintarha ja herkät punaiset sillat, jotka herättävät Monet-maalauksen. Sen näyttely, orjuudesta vapauteen: Magnolia Cabin Project Tour, näyttää kävijöille orjien aikoinaan käyttämät mökit.

# 10: Hit rannalle Tybee Islandilla

tybee-saari-1583557_640

Tybee Island on ohi kolme mailia julkista rantaa, yhdessä lintuja ja muita villieläimiä täynnä olevien suolaisten kanssa. Pääset helposti Tybeeen sillalla Savannahista. Saari on suosittu paikka uida, kalastaa ja syödä tuoreita meren antimia. Voit vuokrata syvänmeren rahtaa, tutustua meritieteelliseen keskustaan ​​ja nauttia kiertueesta viehättävässä Tybee Islandin majakassa auringonlaskun aikaan.

Rantakävijöiden lisäksi Tybee Island houkuttelee merikilpikonnat joka vuosi. He palaavat vuosittain toukokuusta lokakuuhun pesimään rannoille. Tybee-kilpikonnaprojekti suojaa kilpikonnia ihmisen puuttumiselta ja elinympäristön tuhoutumiselta.

Jos vierailet Savannahissa kesällä, Tybee Island voi olla tervetullut helpotus kuumuudelle ja kosteudelle. Kävele rantaviivaa pitkin, tehdä ostoksia lasistudioissa ja taidegallerioissa ja nauti rapuja tai kampasimpukoita merenrantaravintolassa.

Kuten Emännän kaupunki etelässä, Savannahilla on paljon tekemistä ja majoituspaikkoja. Mihin sinun pitäisi soittaa koti tukikohta, kun tutkit tätä ilmakehän kaupunkia? Lue muutama ehdotus parhaat hotellit Savannah, GA kaikilla budjettitasoilla.

kartano

Ken Lund / Flickr

Missä yöpyä: Opas Savannah-hotelleihin

Parhaat yöpymispaikat kohteessa Savannah Alla on suosituksia 11 parasta hotellia kohteessa Savannah, GA, joissa on useita hintapisteitä, budjetista keskitasoon ylellisyyteen. Aloitetaan halvimmista hotelleista Savannahissa, GA.

Halvat hotellit Savannah

Thunderbird Inn —Tämä uudistettu moottoritila on katettu a 1960-luvun teema, retrohuonekaluilla (ajattele valkoisia nahkaisia ​​nojatuoleja) ja Moon Pies -tyynyllä tyynylläsi saapuessasi.

Saat moderneja mukavuuksia edulliseen hintaan. Thunderbird Inn istuu aivan historiallisen alueen reuna, joten sinulla on helppo pääsy tälle vuosineljännekselle. Voit myös tuoda lemmikkejä 50 dollaria.

Eliza Thompsonin talo —Tämä vuoden 1847 kartano on täynnä antiikkia ja kullattuja peilejä. Voit yöpyä päärakennuksessa tai löytää edullisempia huoneita viereinen vaunutalo. Varoitetaan vain, että Eliza Thompsonin talo on huhutaan kummitettavaksi (mutta tämä ei ole niin harvinaista Savannahissa).

savanni-1590926_640

Keskitason hotelli Savannah

Catherine Ward House Inn —Tämä kodikas bed & breakfast sijaitsee vuodelta 1886 lähellä Forsyth-puistoa. Antiikki ja kullatut peilit antavat majatalolle historiallisen, ylellisen tunnelman. Majatalossa on myös rentouttava puutarha, jossa on suihkulähde ja koi-lampi.

Kehoen talo —Tämä 1890-luvun kartano tekee sinusta vaikutuksen 14-jalkaiset katot ja tyylikkäät takat. Kehoe-talossa on viktoriaaninen tunnelma sen antiikkien ja muiden koristeellisten kalusteiden kanssa. Majatalossa on sisäpihan puutarha ja musiikkihuone, jossa on flyygeli.

Kartano Forsyth-puistossa —Tämä punatiilinen kartano on täynnä epäkeskeisyyksiä antiikkihattuilla täynnä olevasta huoneesta lattiasta kattoon ulottuvaan vesiseinään. Kartanossa on täyden palvelun kylpylä, suuret marmoripylväät ja suuri taidekokoelma seinillä. Voit nauttia fine dining -ruokailusta hotellin ravintolassa, 700 Drayton, ja mennä sitten naapuriin live-jazzille Casimir's Loungessa.

savanni-1590929_640

Luksushotellit Savannah

Ballastone Inn - Ballastone Inn on vuodelta 1838. Sen runsas sisustus muistuttaa viktoriaanista aikaa, ja useimmissa huoneissa on toimivat kaasutakkaat ja paljaat tiili- ja kattopalkit.

Azalea Inn ja puutarhat —Tämä 1889 kartano huokuu eteläistä viehätystä hitaasti pyörivillä kattotuulettimillaan ja pajuhuonekaluillaan ulkoverannalla. Voit rentoutua majatalon trooppisessa puutarhassa olevan uima-altaan äärellä ja helposti päästä läheiseen Forsyth-puistoon.

Hamilton Turner Inn —Tämä vuoden 1873 kartano on näkymät kauniille Lafayette-aukio. Vieraat nauttivat iltapäivän vastaanotosta, jossa on tarjolla hienoa viiniä ja alkupaloja. Voit myös saada poikkeuksellisia leivonnaisia ​​aamuisin majatalon omasta leipomosta.

patsas-460921_640

Luksushotellit Savannah

Böömi - äänesti yksi 30 parhaasta hotellista etelässä Conde Nast Traveller, The Bohemian tarjoaa modernia ylellisyyttä 1700-luvun tyylillä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee Savannah-joen vieressä.

Gastonilainen —Tämä historiallinen majatalo on peräisin vuodelta 1868. Tilavat huoneet on sisustettu antiikilla ja tuoreilla kukilla, ja niissä kaikissa on toimiva takka. Vieraat nauttivat ilmainen viini ja juusto sekä iltapäivätee, samoin kuin huonepalvelu.

mistä puhua ystävien kanssa

Andaz Inn —Tämä uusi, trendikäs hotelli näkymät Ellis-aukiolle parin korttelin päässä Savannah-joelta. Odotettavissa ovat paljaat tiiliseinät, uima-allas ulkoterassilla ja maatilan ruokailu Andaz Inn -ravintolassa.

Savannah on suosittu kohde sekä yhdysvaltalaisille että kansainvälisille matkailijoille, joten Airbnb on toinen yhä suositumpi vaihtoehto. Voit vuokrata yhden huoneen tai koko huoneiston pariksi päiväksi tai viikoksi kerrallaan. Minkä tyyppisen majoituksen valitset, sinun tulee tehdä varaus hyvissä ajoin.

Valmistaudu romanttiseen eteläiseen kaupunkiin historia ja taide jokaisen kulman takana - ja ehkä myös muutama aave!

joki

Savannahiin matkustaminen: viimeiset ajatukset

Savannah on kaupunki, josta tihkuu Amerikan historia ja eteläinen viehätys. Sen taajama-alue on erilainen kuin missään muussa kaupungissa, ja historiallisessa keskustassa on 22 tammi-varjostettua neliötä.

Savannahin hyvin säilyneet kartanot, mielenkiintoiset kadut ja vehreys ovat peräisin kaupungin alkuajoista. Jotkut sanovat, että Savannah antautui välittömästi kenraali Shermanille tuhoisan sisällissodan marssiessaan merelle suojella Savannahin arkkitehtuuria.

Sen säilyttämis- ja kunnostustöiden takia Savannah on kaunis kaupunki ja yksi suosituimmista matkailukohteista Yhdysvalloissa Vieraillessasi voit nauttia Savannahin kiehtovasta ilmapiiristä, kukoistavasta ruokailusta ja sitoutumisesta taiteeseen, luovuuteen ja muotoiluun.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.