Kalifornian parhaat koulut | William Howard Taft Charterin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Woodland Hills, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi William Howard Taft Charter High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan William Howard Taft Charter High -ohjelmaan . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen William Howard Taft Charter High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset William Howard Taft Charter High -opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa William Howard Taft Charter High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä William Howardin Taft Charter High -sivustolle

Aloitetaan!

Perustiedot

William Howard Taftin peruskirja on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Woodland Hillsissä, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella William Howard Taft Charter High on luokiteltu kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

William Howard Taftin peruskirja
5461 Winnetka Ave.
Woodland Hills, CA 91364-2548

Puhelinnumero : 8182273600

William Howard Taft Charterin lukion kotisivu : http://www.tafthigh.org/

Rehtori : Daniel Steiner
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä William Howard Taft Charter High Schoolissa on 2385 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Osallistuminen William Howard Taft Charter High -kurssille saattaa tuntua kuin opiskelemaan yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi William Howard Taft Charter High -tapahtumassa, mikä saattaa vaatia ennakointia.


Kasvua oppilaskoko

Onko William Howard Taft Charterin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen William Howard Taft Charter High -järjestelmään on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 305 312 617
10tharvosana 336 279 615
yksitoistatharvosana 314 289 603
12tharvosana 262 288 550

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 67 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Woodland Hillsin kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita William Howard Taft Charter High -sopimukseen. Vaihtoehtoisesti William Howard Taft Charter High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko William Howard Taft Charter High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastomme mukaan William Howard Taft Charter High tarjoaa 52:48 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

William Howard Taft Charter Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että William Howard Taft Charter High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus William Howard Taft Charter High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastomme mukaan William Howard Taft Charter High tarjoaa monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

mikä on sat -pistealue

Yleisin etnisyys William Howard Taft Charter High -lehdessä on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,6% 16
aasialainen 10,8% 258
latinalaisamerikkalainen 33,8% 807
Musta 12,6% 301
Valkoinen 41,7% 996
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,2% 7
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Woodland Hillsin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


William Howard Taft Charterin korkean perheen tulotaso

Mitkä ovat William Howard Taft Charter High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

William Howard Taft Charter High, 12,5% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 48,9% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että William Howard Taft Charter Highilla on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten William Howard Taft Charter High on köyhyystason Kalifornian koulujen keskiarvon alapuolella. Woodland Hillsin perheiden tulotaso on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 300 12,5%
Ilmaiset lounaat 1168 48,9%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 917 38,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Woodland Hillsin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

William Howard Taft Charter High on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. William Howard Taft Charter High on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on intressejä, joita William Howard Taft Charter High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on William Howard Taft Charter High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdenlaisia ​​tapauksia varten William Howard Taft Charter High -tapahtumassa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden William Howard Taft Charter High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA