Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Los Angeles, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan terveys- ja urheilulääketieteen magneetin oppaan . Tässä käsitellään:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut terveys- ja urheilulääketieteen magneettien opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa terveys- ja urheilulääketieteessä
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Health and Sports Medicine Magnetiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Westchester Enriched Science Magnets (WESM): terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angeles County.

Terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on sijaintinsa perusteella luokiteltu suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Westchester Enriched Science Magnets (WESM): terveys- ja urheilulääketieteen magneetti
7400 W.Manchester Ave.
Los Angeles, CA 90045-2322

Puhelinnumero : 3103382400

Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneetin kotisivu : https://westchesterhs-lausd-ca.schoolloop.com/sportsmedicine

Rehtori : Debra Bryant
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnet on 1295 opiskelijaa , mikä tekee siitä a jonkin verran suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläosassa koon mukaan.

Keskisuurena lukiona terveys- ja urheilulääketieteen magneetti löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Siellä on tarpeeksi opiskelijoita tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Westchesterin rikastettu tiedemagneetti (WESM): terveys- ja urheilulääketieteen magneetti kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen terveys- ja urheilulääketieteen magneettiin on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 219 198 417
10tharvosana 229 160 389
yksitoistatharvosana 160 113 273
12tharvosana 109 106 215

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 202 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Los Angelesin kaupungin väestö voi kasvaa, jolloin enemmän opiskelijoita lähetetään terveys- ja urheilulääketieteen magneettiin. Vaihtoehtoisesti terveys- ja urheilulääketieteen magneetti voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneetti enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on 56:44 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Tuolla on suuri miesten enemmistö terveys- ja urheilulääketieteessä , ja paljon enemmän kuin voit odottaa väestöltä Los Angeles County. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään terveys- ja urheilulääketieteen magneeteista. Muissa tapauksissa koulu voi valita ensisijaisesti miehiä. Esimerkiksi tiedoissamme havaitaan, että jatkokoulut näyttävät valitettavasti olevan miesten hallitsemia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella naisopiskelijoita vetämällä heidät pois terveys- ja urheilulääketieteen magneetista.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä terveys- ja urheilulääketieteen magneettihallintoon ja tiedustelemaan, onko heillä ajatuksia sukupuolten epätasapainon syistä. Heidän puhelinnumeronsa on 3103382400.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneetti? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin terveys- ja urheilulääketieteen magneetti. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa terveys- ja urheilulääketieteen magneettien opiskelijoista on mustia . Kaliforniassa mustat opiskelijat muodostavat 6,6% kaikista ilmoittautuneista, mutta on harvinaista, että koulu on pääasiassa mustaa. Terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on yksi valtion alle 12 koulusta, joissa on enemmistö mustista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,8% yksitoista
aasialainen 2,2% 29
latinalaisamerikkalainen 15,2% 198
Musta 74,9% 970
Valkoinen 6,2% 81
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,4% 6
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Los Angelesin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Terveys- ja urheilulääketieteen magneettiperheiden tulotaso

Mitkä ovat Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnet -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

connecticutin yliopisto pisteet

Terveys- ja urheilulääketieteen magneetilla 9,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 42,4% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että terveys- ja urheilulääketieteen magneetilla on alle köyhyyden keskitason . Koska useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on alle keskimääräisen Kalifornian köyhyyskoulujen keskuudessa. Los Angelesin perheiden tulotaso on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 128 9,8%
Ilmaiset lounaat 550 42,4%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 617 47,6%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Terveys- ja urheilulääketieteen magneetti on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Terveys - ja urheilulääketieteen magneetti on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostusta, jota terveys- ja urheilulääketieteen magneetti ei kata, etsi aktiviteetteja paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Westchester Enriched Science Magnets (WESM): terveys- ja urheilulääketieteen magneetti osallistua? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista terveys- ja urheilulääketieteessä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden terveys- ja urheilulääketieteen magneettien opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

Rocky Mountain College of Art & Designin pääsyvaatimukset

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

4 vinkkiä tähtien Dartmouth -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Dartmouthin esseiden kanssa? Opi kirjoittamaan tähtitieteellinen Miksi Dartmouth -essee ja vastaamaan muihin kehotteisiin luovasti.

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä Lancaster High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Lancaster High Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

ACT Photo Vaatimukset: Kuinka valita oikea kuva

Etkö ole varma, toimiiko ACT -kuvasi? Opi kaikki ACT -valokuvavaatimukset ja kuvan lataaminen, jotta voit olla varma, että testipäivä sujuu ongelmitta.

Mikä on SAT-vastoinkohtainen tulos? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Hämmentyykö uudesta SAT-vastoinkäymisestä? Opi kuinka se lasketaan ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Canisius College SAT -pisteet ja GPA

UNCSA: n pääsyvaatimukset

IUP -pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Tennesseen yliopistot + Rankingit / Tilastot (2016)

Haetaanko Tennesseen korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Tennesseen parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Koalitio vs yhteinen sovellus: mitä sinun pitäisi käyttää?

Pitäisikö sinun käyttää Common Appia tai Coalition Appia hakeaksesi yliopistoon? Opi eroja koalition ja yhteisen sovelluksen välillä ja siitä, miten voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon.

Havaijin yliopisto - Länsi-Oahun pääsyvaatimukset

1560 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Yhdysvaltojen 51 halvinta korkeakoulua

Tutustu luetteloon halvimmista korkeakouluista Amerikassa ja saat neuvoja siitä, kuinka olla kustannustietoinen etsimällä oikea koulu sinulle.

Manhattan Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

12 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kysymyksiä ja vastauksia: Miten ja miksi minun pitäisi seurata SAT- tai ACT -aikaa?

Katso, kun näytämme sinulle viileän temppun SAT- ja ACT -sääntöjen mukaisen ajan pitämiseen.

Lake Forest Collegen pääsyvaatimukset

Bentleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Fairfield University SAT -pisteet ja GPA