Parhaat koulut Kaliforniassa | Vallejon lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Vallejo, Kalifornia

Oletko Vallejon lukion opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Vallejo High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Vallejo High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Vallejo High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Vallejo High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Vallejo Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Vallejon lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Vallejossa, Kaliforniassa Solanon piirikunnassa.

Vallejo High on sijaintinsa perusteella luokiteltu kouluksi keskisuuressa kaupungissa. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Vallejon lukio
840 Nebraska St.
Vallejo, CA 94590-3368

Puhelinnumero : 7075561700

Vallejon lukion kotisivu : https://vhs-vcusd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Roxanne Brown-Garcia
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Vallejon lukion ilmoittautuminen on yhteensä 1764 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Vallejo Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa vai kutistuuko Vallejon lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme Vallejo Highin ilmoittautuminen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 237 229 466
10tharvosana 231 251 482
yksitoistatharvosana 241 213 454
12tharvosana 183 178 361

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 105 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Vallejon kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Vallejo Highiin. Vaihtoehtoisesti Vallejo High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Vallejon lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Vallejo Highillä on 51:49 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Vallejo Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Solanon läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Vallejo High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Vallejon lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Vallejo Highillä on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

Vallejo Highin yleisin etnisyys on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka Vallejo High on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset opiskelijat ovat täällä yleisin etnisyys.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,5% 9
aasialainen 18,7% 331
latinalaisamerikkalainen 38,1% 673
Musta 30,6% 540
Valkoinen 7,5% 133
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 1,9% 35
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,4% 43

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Vallejon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Vallejon suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Vallejon lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Vallejo Highillä, 8,6% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 59,5% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Vallejo Highillä on kohtalainen prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Noin puolessa kaikista Kalifornian kouluista on tämä köyhyysaste tai enemmän. Vallejon perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 152 8,6%
Ilmaiset lounaat 1051 59,5%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 561 31,8%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Vallejon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Vallejo High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Vallejo High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

suurempi ja pienempi kuin symbolit

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Vallejo High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Vallejon lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja Vallejo Highin kahden tyyppisistä tapauksista: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka asettavat muiden Vallejo High -opiskelijoiden turvallisuuden vaaraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.