Kalifornian parhaat koulut | Yliopiston valmistavien koulujen sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Redding, CA

Oletko ylioppilaskoulun opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan yliopiston valmistelusta . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Yliopiston valmistelu on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset yliopiston valmistavien opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit osallistua yliopiston valmisteluun
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä yliopiston valmisteluun

Aloitetaan!

Perustiedot

Yliopiston valmistava koulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 6-12. Se sijaitsee Redding, CA, Shasta County.

Sijaintinsa perusteella University Preparatory luokitellaan kouluksi pienessä kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:

bostonin yliopiston uudet la -tulokset

Yhteystiedot

Postitusosoite :

Yliopiston valmistava koulu
2200 Eureka Way
Redding, CA 96001

Puhelinnumero : 5302452790

Yliopiston valmistavan koulun kotisivu : http://www.uprep.net/

Rehtori : Shelle Peterson
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Yliopiston valmistuskoulun ilmoittautumisten kokonaismäärä on 943 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona University Preparatory löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.

mitä aurinkoinen tarkoittaa

Kasvua oppilaskoko

Onko yliopiston valmistava koulu kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen yliopiston valmisteluun on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 69 76 145
10tharvosana 59 71 130
yksitoistatharvosana 33 70 103
12tharvosana 56 41 97

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 48 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Reddingin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten yliopiston valmistelevaan joukkoon lähetetään enemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti University Preparatory voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko yliopiston valmistelukoulussa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan University Preparatory on 46:54 jakautuminen mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

miten päästä länsipisteeseen

University Preparatorylla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Shasta Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että University Preparatory ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rotujen monimuotoisuus yliopiston valmistelukoulussa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan University Preparatory on homogeeninen opiskelijakunta , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on yhtä monimuotoisia kuin yliopiston valmistelut. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

Suurin osa yliopiston valmistelevista opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten University Preparatory on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,8% 8
aasialainen 5,8% 55
latinalaisamerikkalainen 9,6% 91
Musta 0,5% 5
Valkoinen 73,4% 693
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,5% 5
Kaksi tai useampia kilpailuja 9,1% 86

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Reddingin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.

mikä on analyyttinen essee

Yliopiston valmistavien perheiden tulotaso

Mitkä ovat ylioppilaskoulun opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Yliopiston valmistelussa, 5,3% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 9,9% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että yliopiston valmistelevalla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään University Preparatory -opiskelijoista ei voi saada ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Reddingillä on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja University Preparatory on perheen tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat viisikymmentä 5,3%
Ilmaiset lounaat 94 9,9%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 799 84,7%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää Reddingin yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska yliopiston valmistelu on perheen tulojen mukaan korkeimmassa neljänneksessä, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin vielä sinun tehtäväsi hyödyntää yliopiston valmisteluvalikoiman tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on yliopiston valmistava koulu osallistua? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

mikä on horoskooppi vesimiehelle

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahden tyyppisistä tapauksista yliopiston valmistelussa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden yliopiston valmistelevien opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.