Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Los Angeles, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Theodore Rooseveltin lukiossa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Theodore Roosevelt Highille . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Theodore Roosevelt High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Theodore Roosevelt High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Theodore Roosevelt High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Theodore Roosevelt High -tapahtumaan

Aloitetaan!

Perustiedot

Theodore Rooseveltin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Theodore Roosevelt High luokitellaan kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Theodore Rooseveltin lukio
456 S. Mathews St.
Los Angeles, CA 90033-4350

Puhelinnumero : 3237806500

haikeat sukunimet hahmoille

Theodore Rooseveltin lukion kotisivu : http://rooseveltlausd.org/

Rehtori : Benjamin Gertner
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Theodore Rooseveltin lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2064 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Osallistuminen Theodore Roosevelt Highiin tuntuu kuin osallistuisi pieneen yliopistoon. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Theodore Rooseveltin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Theodore Roosevelt Highiin ilmoittautuminen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 282 269 551
10tharvosana 244 220 464
yksitoistatharvosana 293 211 504
12tharvosana 302 243 545

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 6 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Los Angelesin kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Theodore Roosevelt Highyn. Vaihtoehtoisesti Theodore Roosevelt High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Theodore Rooseveltin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Theodore Roosevelt High on 55:45 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Theodore Roosevelt Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Theodore Roosevelt High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Theodore Rooseveltin lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Theodore Roosevelt High on erittäin yhtenäinen opiskelijakunta , ja yli 90% opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Tämä on erityisen äärimmäistä - alle 10% Kalifornian kouluista osoittaa yhtä vähän rodullista monimuotoisuutta kuin Theodore Roosevelt High. Kun osallistut luokkaan, sinua ympäröivät saman etnisen alkuperän opiskelijat.

tuoppia puoli gallonaa

Suurin osa Theodore Roosevelt Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Theodore Roosevelt High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,0% 1
aasialainen 0,1% 3
latinalaisamerikkalainen 99,2% 2048
Musta 0,2% 5
Valkoinen 0,3% 7
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Los Angelesia. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Theodore Roosevelt -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Theodore Rooseveltin lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Theodore Roosevelt High, 3,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 74,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Theodore Roosevelt Highilla on suuri osa köyhyydessä olevista tai lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes kaikista Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Theodore Roosevelt High voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Perheiden tulotaso Los Angelesissa on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 80 3,8%
Ilmaiset lounaat 1529 74,0%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 455 22,0%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokkia, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Theodore Roosevelt High on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyttä potentiaaliasi varten .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen, korkeamman tulotason kouluun.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Theodore Roosevelt Highilla on kaikki mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Theodore Rooseveltin lukio? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja kahden tyyppisistä Theodore Roosevelt High -tapahtumista: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Theodore Roosevelt High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset