Kalifornian parhaat koulut | Shasta Charter Academy (Shastan kotikoulu) rankingit ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Redding, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Shasta Charter Academy -opistossa (Shastan lukion kotikoulu)? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Shasta Charter Academyyn . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Shasta Charter Academy on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Shasta Charter Academy -opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Shasta Charter Academyssa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Shasta Charter Academyyn

Aloitetaan!

Perustiedot

Shasta Charter Academy (Shastan kotikoulu) on julkinen koulu, joka tukee luokkia 6-12. Se sijaitsee Reddingissä, Kaliforniassa Shastan piirikunnassa.

Shasta Charter Academy on sijaintinsa perusteella luokiteltu pienen kaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Shasta Charter Academy (Shasta Secondary Home School)
1401 kulta St.
Redding, CA 96001-1937

Puhelinnumero : 5302452600

coloradon kaivoskoulun pääsyvaatimukset

Shasta Charter Academy (Shastan lukion kotikoulu) kotisivu : http://www.shastacharteracademy.org/

Rehtori : Benjamin Claassen
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Shasta Charter Academy (Shastan lukion kotikoulu) ilmoittautuu yhteensä 263 opiskelijaa , tehden siitä a hieman pieni lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden alaosassa koon mukaan.

Pienempänä lukiona Shasta Charter Academy tuntuu viihtyisältä oppimisympäristöltä. Kun luokassa on alle 100 oppilasta, opit todennäköisesti tuntemaan useimmat muut opiskelijat ja opettajat. Tämä antaa sinulle pienen taiteellisen korkeakoulun tunteen.

Mutta pienemmällä opiskelijaryhmällä sinulla ei ole niin paljon aktiviteetteja ja klubeja, joista valita. Jos Shasta Charter Academy on mielestäsi puutteellinen, harkitse paikallisen yhteisön etsimistä etujen täydentämiseksi.


Kasvua oppilaskoko

Onko Shasta Charter Academy (Shastan kotikoulu) kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Shasta Charter Academyssa on vähentynyt tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 19 kaksikymmentäyksi 40
10tharvosana kaksikymmentäyksi 33 54
yksitoistatharvosana 31 43 74
12tharvosana 32 Neljä viisi 77

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 37 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Shasta Charter Academy pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Reddingin väestö voi olla vähenemässä, jolloin vähemmän opiskelijoita lähetetään Shasta Charter Academyyn. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Shasta Charter Academy -opistossa (Shastan lukion kotikoulu) enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Shasta Charter Academyssa on 43:57 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukioluokissa.

Tuolla on suuri naisten enemmistö Shasta Charter Academyssa , ja epätasapaino on suurempi kuin voit odottaa Shastan piirikunnan väestöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään Shasta Charter Academy -tapahtumasta. Muissa tapauksissa koulu saattaa valita naiset ensisijaisesti (jos sillä on omat valintakriteerit) tai vanhemmat, joilla on naispuolisia lapsia, saattavat mieluummin lähettää heidät Shasta Charter Academyssa. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella miesopiskelijoita vetämällä heidät pois Shasta Charter Academy -yliopistosta.

Jos tämä sukupuolten epätasapaino huolestuttaa sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Shasta Charter Academyn hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia siitä, miksi naispuolinen enemmistö on olemassa. Heidän puhelinnumeronsa on 5302452600.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodun monimuotoisuus Shasta Charter Academy -opistossa (Shastan lukion kotikoulu)? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Shasta Charter Academy on hieman homogeeninen opiskelijakunta , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Shasta Charter Academy ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Shasta Charter Academy -opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Shasta Charter Academy on siis yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 7,2% 19
aasialainen 1,5% 4
latinalaisamerikkalainen 11,4% 30
Musta 1,1% 3
Valkoinen 69,9% 184
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 8,7% 2. 3

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Reddingin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Shasta Charter Academy -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Shasta Charter Academyn (Shasta Secondary Home School) opiskelijoiden perheen tulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Shasta Charter Academy -yliopistossa 4,1% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 26,9% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Shasta Charter Academy on matala köyhyysaste . Suurin osa Shasta Charter Academyn opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Redding on siis todennäköisesti varakas yhteisö, jolla on melko korkeat perhetulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat yksitoista 4,1%
Ilmaiset lounaat 71 26,9%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 181 68,8%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Reddingissä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Shasta Charter Academy on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen mukaan, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää resursseja, joita Shasta Charter Academy tarjoaa. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Shasta Charter Academy (Shasta Secondary Home School) osallistua? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Shasta Charter Academyssa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Shasta Charter Academy -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.