Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Saratoga, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Saratogan lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Saratoga High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Saratoga High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Saratoga High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Saratoga High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Saratoga Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Saratogan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Saratogassa, Kaliforniassa Santa Claran piirikunnassa.

Saratoga High luokitellaan sijaintinsa perusteella suureen esikaupunkiin. Tässä on sijainti kartalla:

tekee virginian yliopiston superscore

Yhteystiedot

Postitusosoite :

Saratogan lukio
20300 Herriman Ave.
Saratoga, CA 95070-4950

Puhelinnumero : 4088673411

Saratogan lukion kotisivu : http://www.saratogahigh.org/

Rehtori : Paul Robinson
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Saratogan lukion ilmoittautuminen on yhteensä 1428 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

tärkeitä lainauksia suurelta gatsbyltä

Saratoga Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa vai kutistuuko Saratogan lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme Saratoga Highiin ilmoittautuminen on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 166 179 3. 4. 5
10tharvosana 171 169 340
yksitoistatharvosana 188 182 370
12tharvosana 200 155 355

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 10 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Saratoga High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Saratogan väestö saattaa olla vähenemässä, jolloin Saratoga Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Saratogan lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Saratoga Highilla on 52:48 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

syövän ja vaakojen yhteensopivuuden prosenttiosuus

Saratoga Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Santa Claran läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Saratoga High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Saratogan lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Saratoga Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Saratoga High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Saratoga Highin opiskelijoista on aasialaisia . Kaikissa Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautumisista, mutta on harvinaista, että koulu on enemmistöasialainen. Saratoga High on siis merkittävä Kaliforniassa, koska sillä on niin vahva aasialainen läsnäolo.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 2
aasialainen 56,2% 803
latinalaisamerikkalainen 4,5% 65
Musta 0,0% 1
Valkoinen 31,3% 447
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 7,7% 110

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Saratogaa. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Saratoga-perheiden tulotaso

Mitkä ovat Saratogan lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

mitkä ovat hyvät pisteet sat

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Saratoga Highilla 0,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 0,4% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Saratoga Highilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Saratoga Highin opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Saratogalla on siten todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja Saratoga High on Kalifornian koulujen kärjessä 10 prosentissa perheen tulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 0 0,0%
Ilmaiset lounaat 7 0,4%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1421 99,5%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Saratogan ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Saratoga High on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Saratoga Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.

on 3.2 hyvä yliopiston gpa

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Saratogan lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme Kurat High High -tyyppisten kahden tapauksen kurinpitotietoja: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Saratoga High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.