Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Castaic, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Santa Clarita Valley International Charter Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan oppaan saatavilla olevaan SCVi Charter Schooliin . Tässä käsitellään:

on helpompaa istua tai toimia
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen SCVi Charter School on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi SCVi Charter School -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa SCVi Charter Schoolissa
  • Joka urheilutiimi voit liittyä SCVi Charter Schooliin

Aloitetaan!

Perustiedot

Santa Claritan laakson kansainvälinen charter-koulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 0–12. Se sijaitsee Castaicissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

SCVi Charter School luokitellaan sijaintinsa perusteella kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Santa Claritan laakson kansainvälinen charter-koulu
28060 Hasley Canyon Rd.
Castaic, CA 91384, Yhdysvallat

Puhelinnumero : 6617054820

Santa Claritan laakson kansainvälisen charter-koulun kotisivu : http://www.scvcharterschool.org/

Rehtori : Kimberlee Shaw
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Santa Clarita Valley International Charter Schooliin on 973 opiskelijaa , mikä tekee siitä a jonkin verran suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläosassa koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona SCVi Charter School löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Siellä on tarpeeksi opiskelijoita tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Santa Clarita Valley International Charter School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen SCVi Charter Schooliin on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 40 39 79
10tharvosana 28 24 52
yksitoistatharvosana 26 kaksikymmentäyksi 47
12tharvosana viisitoista 14 29

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 50 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Castaicin kaupungin väestö voi olla kasvamassa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita SCVi Charter Schooliin. Vaihtoehtoisesti SCVi Charter School voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Santa Clarita Valley International Charter Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

1995 2 dollarin setelin arvo

Tilastojemme mukaan SCVi Charter Schoolilla on 53:47 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

SCVi Charter Schoolilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että SCVi Charter School ei vahvasti valitse miehiä tai naisia, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Santa Clarita Valley International Charter Schoolissa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan SCVi Charter Schoolilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten SCVi Charter School ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa SCVi Charter Schoolin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten SCVi Charter School on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,6% 6
aasialainen 4,3% 42
latinalaisamerikkalainen 22,0% 215
Musta 2,3% 2. 3
Valkoinen 64,0% 623
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,2% 2
Kaksi tai useampia kilpailuja 6,3% 62

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Castaicin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


SCVi Charter School -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Santa Clarita Valley International Charter School -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

SCVi Charter Schoolissa 7,1% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 8,3% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että SCVi Charter Schoolilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään SCVi Charter School -opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Castaicilla on siis todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja SCVi Charter School on Kalifornian koulujen kärjessä 10 prosentin joukossa perheen tulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 70 7,1%
Ilmaiset lounaat 81 8,3%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 822 84,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Castaicissa eikä puhu paljoakaan itse koulusta.

Koska SCVi Charter School on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen mukaan, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää resursseja, joita SCVi Charter School tarjoaa. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Santa Clarita Valley International Charter Schooliin? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista SCVi Charter Schoolissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden SCVi Charter School -opiskelijoiden turvallisuuden.

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

William S.Hartin lukion piiriturvallisuus

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätykset yhteensä Ilmoittautuminen
Valencian korkea 2 2 2566
Bowman (jereann) High (jatkoa) 2 2 441
Canyon High 17 0 2437
William S.Hart High 26 26 2132
Saugus High 19 12 2329
Learning Post High (vaihtoehtoinen) 0 0 110

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin pääkohteeseen: akateemiseen suorituskykyyn. Kuinka hyvän koulutuksen saat Santa Clarita Valley International Charter Schoolissa? Oletko kilpailukykyinen yliopistolle? Pääsetkö jatkokursseille?

Rochesterin yliopiston näytösten tulokset

Olemme koonneet kaiken mitä voisimme löytää SCVi Charter Schoolin tutkijoista täältä.


Standardoitu testaus


Seuraavaksi tarkastelemme toista suurta lukiokoulutusta: standardoitu testaustulos Santa Clarita Valley International Charter School -opiskelijoille. Nämä ovat testejä, joita annetaan suurelle opiskelijajoukolle vertailua varten.

Aloitetaan katsomalla kansallisesti hallinnoitujen standardoitujen testien tietoja.

SAT-tulokset

Kuten luultavasti tiedät, SAT on kriittinen testi, jota käytetään yliopistoon pääsyssä . Mitä korkeamman pistemäärän saat, sitä parempi akateeminen suorituskykysi verrattuna valtakunnallisiin opiskelijoihin ja sitä helpompi on päästä korkeakouluihin .

Teimme perusteellista tutkimusta ja löysimme keskimääräiset Santa Clarita Valley International Charter School SAT -pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on ero AP-fysiikan 1, 2 ja C välillä? Kumpi sinun pitäisi ottaa?

Kuinka valitset AP-fysiikan kurssin? Kuinka päätät AP Physics 1: n ja AP Physics C: n välillä? Ota selvää asiantuntijaoppaamme avulla.

Täydellinen opas: UCLA: n pääsyvaatimukset

ACT -pisteet GPA -muuntotaulukkoksi

Oletko kiinnostunut muuttamaan GPA: si ACT -pisteiksi tai päinvastoin? Tästä voi olla hyötyä, jos yrität arvioida ACT -pisteitä nykyisten arvosanojesi perusteella. Tässä oppaassa olemme tarkastelleet tilastoja antaaksemme sinulle tietoja, joita tarvitaan GPA- ja ACT -pisteiden välillä muuntamiseen! Ennen kuin aloitamme, käydään kuitenkin lyhyesti läpi muutamia varoituksia.

Shenandoahin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Turlock lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Turlock High Schoolista kohteessa Turlock, CA.

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.

4 asiantuntijan PSAT-laskinvihjettä + hyväksytyt laskimet

Voitko käyttää PSAT-laskinta? Joo! Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PSAT-laskimen käytännöistä ja kuinka käyttää laskinta matematiikan ässä.

1080 SAT Score: Onko tämä hyvä?

UMBC SAT -tulokset ja GPA

Parhaat SAT -muistikortit: kuinka tehdä ja käyttää niitä

Etsitkö SAT -muistikortteja? Tässä oppaassa kerrotaan, miksi sinun pitäisi tehdä oma ja miten voit varmistaa, että ne todella auttavat sinua nostamaan pisteitäsi.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Ultimate SAT Chemistry Subject Test Opinto-opas

Otetaanko SAT-aiheinen testi kemiassa? Tutustu SAT-kemian opinto-oppaasemme, jossa selitetään, mitä tentillä on ja miten siihen parhaiten valmistautua.

Ymmärtäminen Ozymandias: asiantuntija runoanalyysi

Kysymyksiä Shelleyn Ozymandiasista? Analysoimme klassisen runon ja selitämme sen merkityksen ja kirjalliset välineet.

Kalifornian parhaat koulut | Ammattikorkeakoulun lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta ammattikorkeakoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Pohjois-Carolinassa + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Pohjois-Carolinan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Pohjois-Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka löytää tehokkain SAT / ACT-ohjaaja sinulle

Etsitkö parasta mahdollista SAT / ACT-tutoria? Se ei ole helppoa, jos et ole itse asiantuntija. Lue oppaastamme vinkkejä hyvän ohjaajan valitsemiseen.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Perusopas kokonaislukuihin ACT Mathissa

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista ACT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Loyola Marymount University SAT -tulokset ja GPA

Neuvonantajille: Kuinka kirjoittaa vahva suosituskirje opiskelijalle

Etsitkö ohjaajaa, joka etsii opasta vahvan suosituskirjeen kirjoittamiseen opiskelijoille? Ohjaaja opastaa sinut askel askeleelta läpi, kuinka kirjoittaa todella tehokas kirje yliopistosovelluksiin.