Kalifornian parhaat koulut | Ammattikorkeakoulun lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Long Beach, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi ammattikorkeakoulussa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan ammattikorkeakouluun . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Ammattikorkeakoulu on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset ammattikorkeakoulun korkeakouluopiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa ammattikorkeakoulusta
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä ammattikorkeakouluun

Aloitetaan!

Perustiedot

Ammattikorkeakoulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Long Beachissä, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Ammattikorkeakoulu on sijaintinsa perusteella luokiteltu kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:

näyttelyn kirjoituspisteet 8

Yhteystiedot

Postitusosoite :

Ammattikorkeakoulu
1600 Atlantic Ave.
Long Beach, CA 90813-2017

Puhelinnumero : 5625910581

Ammattikorkeakoulun lukion kotisivu : http://lbpoly.schoolloop.com/

Rehtori : Victor Jarels
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ammattikorkeakoulun lukioon ilmoittautumisten kokonaismäärä on 4497 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Ammattikorkeakoulun opiskelu saattaa tuntua kuin yliopistolta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäksesi ammattikorkeakoulussa, mikä saattaa edellyttää ennakointia.


Kasvua oppilaskoko

Onko ammattikorkeakoulun lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen ammattikorkeakouluun on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 567 588 1155
10tharvosana 597 537 1134
yksitoistatharvosana 551 621 1172
12tharvosana 490 546 1036

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 119 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

mikä on hyvä pisteet 2020

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Long Beachin kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita ammattikorkeakouluun. Vaihtoehtoisesti ammattikorkeakoulu voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko ammattikorkeakoulussa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan ammattikorkeakoululla on a 50:50 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Polytechnic Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että ammattikorkeakoulu ei valitse voimakkaasti miehiä tai naisia, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodun monimuotoisuus ammattikorkeakoulussa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan ammattikorkeakoululla on a monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

mitkä ovat hyviä sat -pisteitä

yleisin etnisyys ammattikorkeakoulussa on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka ammattikorkeakoulu on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset syntyperäiset opiskelijat ovat täällä yleisin etnisyys.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 6
aasialainen 26,1% 1176
latinalaisamerikkalainen 35,2% 1585
Musta 23,6% 1062
Valkoinen 10,3% 467
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 2,4% 110
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,0% 91

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Long Beachin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Ammattikorkeakoulujen korkean perheen tulotaso

Mitkä ovat ammattikorkeakoulun opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Ammattikorkeakoulussa, 9,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 48,8% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että ammattikorkeakoululla on a alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten ammattikorkeakoulu on köyhyystason Kalifornian koulujen keskiarvon alapuolella. Long Beachin perheiden tulotaso on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 410 9,1%
Ilmaiset lounaat 2198 48,8%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1889 42,0%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Long Beachin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Ammattikorkeakoulu on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Polytechnic High on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita ammattikorkeakoulu ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokkia.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on ammattikorkeakoulun lukio? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

pähkinänruskeat silmät vs vihreät silmät

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista ammattikorkeakoulussa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden ammattikorkeakouluopiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.