Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Montebello, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Montebellon lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Montebello High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Montebello High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Montebello High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Montebello High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Montebello Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Montebellon lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Montebellossa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Montebello High luokitellaan sijaintinsa perusteella kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Montebellon lukio
2100 W.Cleveland Ave.
Montebello, CA 90640-4032

missä numerossa on 12 nollaa

Puhelinnumero : 3237280121

Montebellon lukion kotisivu : https://mhs-montebellousd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Elena Meltzer
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Montebellon lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2988 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Montebello Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäkseen Montebello High -tapahtumassa.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Montebellon lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Montebello Highiin on vähentynyt tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 358 337 695
10tharvosana 3. 4. 5 353 698
yksitoistatharvosana 373 369 742
12tharvosana 414 439 853

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 158 oppilasta suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Montebello High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Montebellon väkiluku voi olla vähenemässä, jolloin Montebello Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Montebellon lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Montebello Highilla on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Montebello Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Montebello High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Montebellon lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Montebello Highilla on hyvin homogeeninen opiskelijaryhmä , ja yli 90% opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Tämä on erityisen äärimmäistä - alle 10 prosentissa Kalifornian kouluista on yhtä vähän rodullista monimuotoisuutta kuin Montebello Highilla. Kun osallistut luokkaan, sinut ympäröivät saman etnisen alkuperän omaavat opiskelijat.

gpa päästäksesi nyuun

suurin osa Montebello Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Montebello High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 3
aasialainen 1,1% 33
latinalaisamerikkalainen 95,8% 2863
Musta 0,4% 13
Valkoinen 2,3% 71
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,0% 2
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,1% 3

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Montebellon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Montebellon suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Montebellon lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Montebello Highillä, 11,7% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 75,0% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Montebello Highillä on suuri prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Lähes kolmanneksessa kaikista Kalifornian kouluista esiintyy tätä köyhyysastetta, ja Montebello High voidaan luokitella kansallisen koulutustilastokeskuksen standardien mukaan korkea köyhyyskoulu . Montebelon perheiden tulotaso on siis todennäköisesti matala.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 352 11,7%
Ilmaiset lounaat 2242 75,0%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 394 13,1%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Montebellossa eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Valitettavasti matalamman tulotason alueiden koulut ovat todennäköisesti huonommin rahoitettuja. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän edistyneitä kursseja, kuten AP / IB-luokat, eikä sinulla ole ehkä kaikkia urheilulajeja ja opetussuunnitelmia. Koska Montebello High on erityisen korkea köyhyysasteen koulu, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyden potentiaalisi saavuttamiseksi .

Sinulla ei todellakaan ole hallintaa kaupungista, koulusta tai muista perheistä, mutta voit rakentaa oman oppimisen tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulotasot.

Jos ei, älä huolestu - on mahdollista, että Montebello Highilla on kaikki tarvitsemasi kunnianhimoa varten. Ja voit ehdottomasti olla ennakoiva oppimiseen koulun ulkopuolella, etsiä yhteisöäsi tai Internetiin löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Montebelon lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista Montebello Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Montebello High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset