Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Tracy, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Merrill F.West High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Merrill F.West Highille . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Merrill F. West High osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset Merrill F. West High -opiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa osoitteessa Merrill F. West High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä osoitteessa Merrill F. West High

Aloitetaan!

Perustiedot

Merrill F.Westin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Tracy, CA San Joaquinin piirikunnassa.

mikä puoli on sydämesi

Sijaintinsa perusteella Merrill F.West High luokitellaan kouluksi pienessä lähiössä. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Merrill F.Westin lukio
1975 W.Lowell Ave.
Tracy, CA 95376-2238

Puhelinnumero : 2098303370

Merrill F.West High Schoolin kotisivu : https://www.tracy.k12.ca.us/sites/whs

Rehtori : Troy Brown
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Merrill F.West High Schoolin ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2032 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Osallistuminen Merrill F.West Highiin tuntuu kuin osallistuisi pieneen yliopistoon. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Merrill F.West High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan Merrill F. West Highiin ilmoittautuminen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 263 231 494
10tharvosana 275 266 541
yksitoistatharvosana 280 252 532
12tharvosana 2. 3. 4 231 465

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 29 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Tracyn kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Merrill F. West Highiin. Vaihtoehtoisesti Merrill F.West High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Merrill F.West High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Merrill F. West Highilla on 52:48 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Merrill F.West Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin San Joaquin Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

veden tiheys kg/cm3

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Merrill F.West High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Merrill F.West High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Merrill F. West Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Merrill F.West High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Merrill F. West Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Merrill F.West High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,4% 10
aasialainen 16,2% 330
latinalaisamerikkalainen 51,2% 1041
Musta 8,3% 170
Valkoinen 19,3% 394
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 1,0% 22
Kaksi tai useampia kilpailuja 3,1% 65

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa Tracya. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Merrill F.West High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Merrill F.West High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Merrill F.West High, 9,0% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 39,3% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Merrill F. West Highilla on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten Merrill F.West High on köyhyystason Kalifornian koulujen keskiarvon alapuolella. Tracyn perheiden tulotaso on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 183 9,0%
Ilmaiset lounaat 800 39,3%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1049 51,6%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Tracyn ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Merrill F. West High on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Merrill F. West High on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Merrill F.West High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Merrill F.West High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Merrill F.West Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Merrill F. West High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Fairfield University ACT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat pistevalintakäytännöt Ivy Liigassa?

Miten Ivy League -yliopistot, kuten Harvard ja Yale, käsittelevät useita ACT- tai SAT -pisteitä? Saatko pistevalinnan vai lähetätkö kaikki tulokset? Lue koko oppaamme.

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

5 parasta AP -tilastojen tarkastelukirjaa tenttiin valmistautumiseen

Etsitkö AP -tilastokirjaa? Katso luettelo parhaista AP -tilastojen tarkastelukirjoista löytääksesi sinulle parhaan vaihtoehdon - sekä vinkkejä AP -tilastojen valmistelukirjan tehokkaaseen käyttöön.

Lopullinen ACT -matematiikan valmisteluopas: strategioita, aiheita ja vinkkejä

Tarvitsetko apua taidon ACT math prep kanssa? Tämä opas näyttää sinulle tärkeimmät strategiat, matemaattiset kaavat ja harjoitusmateriaalit, joita tarvitset testin ässään.

Shippensburgin yliopisto Pennsylvaniassa SAT-tulokset ja GPA

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Mikä ACT Aspire oikein on? Miksi sinun pitäisi välittää?

Mikä on uusi ACT Aspire -testi ja miksi sillä on väliä? Opi miksi se luotiin ja miten se vaikuttaa oppimiseesi.

22 hauskaa, helppoa taideprojektia lapsille, joita voit tehdä kotona

Tarvitsetko hauskoja taideprojekteja kotona jumissa oleville lapsille? Luettelomme erittäin helpoista taideprojekti -ideoista pitää kaikki viihdyttävänä.

Kuinka päästä sisään: FGCU -pääsyvaatimukset

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Pyhän sydämen yliopiston pääsyvaatimukset

Vanhat SAT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Haluatko saada vanhat SAT -tulokset vuosien takaa? Näin löydät vanhat tulokset College Boardista.

Jacksonvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carthage College ACT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

Bennett Collegen pääsyvaatimukset

Taideyliopiston pääsyvaatimukset