Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Manteca, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Mantecan lukiossa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Manteca High -oppaan . Tässä katamme:texas a & m sat
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Manteca High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Manteca High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Manteca Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Manteca Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Mantecan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Mantecassa, Kaliforniassa, San Joaquinin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Manteca High luokitellaan kouluksi pienessä lähiössä. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Mantecan lukio
Po Box 32
Manteca, CA 95336-0032

Puhelinnumero : 2098587340

Mantecan lukion kotisivu : http://mantecausd.net/schools/high-school

Rehtori : Frank Gonzales
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Mantecan lukiossa on 1531 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion parhaan koon mukaan.

Kun osallistut Manteca Highiin, tuntuu kuin osallistut pieneen korkeakouluun. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Mantecan lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Manteca Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 210 191 401
10tharvosana 200 218 418
yksitoistatharvosana 186 168 354
12tharvosana 194 164 358

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 43 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Mantecan kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Manteca Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Manteca High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Mantecan lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

värien sekoittaminen ruskeaksi

Tilastojemme mukaan Manteca Highilla on 52:48 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

ero painotetun ja painottamattoman gpa: n välillä

Manteca Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin San Joaquin Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Manteca High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Mantecan lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Manteca Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Manteca High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta merkityksellistä monimuotoisuutta muista roduista tulee.

suurin osa Manteca Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Enimmäkseen latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Manteca High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 1,1% 18
aasialainen 8,6% 133
latinalaisamerikkalainen 52,8% 809
Musta 4,7% 73
Valkoinen 30,7% 471
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,5% 8
Kaksi tai useampi kilpailu 1,2% 19

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Mantecaa. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Manteca -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Mantecan lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Manteca High, 9,9% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 46,7% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Manteca Highilla on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten Manteca High on keskimääräistä huonompi köyhyystason koulujen keskuudessa. Mantecan perheiden tulotaso on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 153 9,9%
Ilmaiset lounaat 716 46,7%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 662 43,2%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Mantecan ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Manteca High on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Manteca High on todennäköisesti alueella pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Manteca High ei kata, etsi aktiviteetteja paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä itseopiskelua varten.

kuinka kirjoittaa analyysipaperia

Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Mantecan lukio? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Manteca Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Manteca High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.