Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Sacramento, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Hiram W. Johnsonin lukiossa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Hiram W.Johnson Highille . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Hiram W. Johnson High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Hiram W.Johnsonin korkeakouluopiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Hiram W.Johnson High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä osoitteessa Hiram W.Johnson High

Aloitetaan!

Perustiedot

Hiram W. Johnsonin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Sacramentossa, Kaliforniassa Sacramenton läänissä.

Hiram W.Johnson High on sijaintinsa perusteella luokiteltu kouluksi suuressa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Hiram W. Johnsonin lukio
6879 14th Ave.
Sacramento, CA 95820-3431

Puhelinnumero : 9162776300

Hiram W. Johnsonin lukion kotisivu : http://www.hiramjohnson.net/

testien päivämäärät 2016-17

Rehtori : Kal Phan
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Hiram W. Johnsonin lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 1519 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Osallistuminen Hiram W.Johnson Highiin tuntuu kuin kävisi pienessä yliopistossa. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Hiram W. Johnsonin lukio kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Hiram W. Johnson Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 236 190 426
10tharvosana 207 182 389
yksitoistatharvosana 167 158 325
12tharvosana 180 176 356

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 70 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Sacramenton kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Hiram W. Johnson Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Hiram W.Johnson High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Hiram W.Johnsonin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Hiram W. Johnson Highilla on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Hiram W.Johnson Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Sacramenton läänin koko väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Hiram W.Johnson High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodun monimuotoisuus Hiram W. Johnsonin lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Hiram W. Johnson Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Hiram W.Johnsonin korkein yleisin etnisyys on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka Hiram W.Johnson High on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset syntyperäiset opiskelijat ovat täällä yleisin etnisyys.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 1,1% 17
aasialainen 29,6% 451
latinalaisamerikkalainen 42,9% 652
Musta 14,4% 219
Valkoinen 7,4% 113
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 1,8% 28
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,5% 39

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Sacramenton. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Hiram W. Johnsonin korkeiden perheiden tulotaso

Mitkä ovat Hiram W. Johnsonin lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Hiram W.Johnson High, 4,4% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 86,3% ilmaiseen lounaaseen .

mikä on sat sanallinen pisteet

Tämä tarkoittaa, että Hiram W. Johnson Highilla on suuri osa köyhyydessä olevista tai lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Hiram W.Johnson High voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . Sacramenton perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 68 4,4%
Ilmaiset lounaat 1311 86,3%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 140 9,2%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää Sacramenton yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokkia, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Hiram W.Johnson High on erityisen korkea köyhyysaste, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyttä potentiaaliasi varten .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen, korkeamman tulotason kouluun.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Hiram W.Johnson Highilla on kaikki mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Hiram W. Johnsonin lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpidollisia tietoja Hiram W.Johnson Highin kahden tyyppisistä tapahtumista: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Hiram W.Johnson High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.