Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Palo Alto, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Henry M.Gunnin lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Henry M.Gunn Highille . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Henry M.Gunn High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Henry M.Gunn High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Henry M.Gunn High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Henry M.Gunn Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Henry M.Gunnin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Palo Altossa, Kaliforniassa Santa Claran piirikunnassa.

Henry M. Gunn High luokitellaan sijaintinsa perusteella pienen kaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Henry M.Gunnin lukio
780 Arastradero Rd.
Palo Alto, CA 94306-3827

Puhelinnumero : 6503548200

Henry M.Gunnin lukion kotisivu : http://www.gunn.pausd.org/

Rehtori : Denise Herrmann
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

1200 on hyvä psat -pisteet

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Henry M. Gunnin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 1904 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Henry M.Gunn Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Henry M.Gunnin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Henry M.Gunn Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 239 222 461
10tharvosana 268 231 499
yksitoistatharvosana 236 215 451
12tharvosana 250 2. 3. 4 484

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 23 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Henry M.Gunn High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Palo Alton väestö voi olla vähenemässä, jolloin Henry M. Gunn Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Henry M. Gunnin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Henry M.Gunn Highilla on 53:47 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Henry M.Gunn Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Santa Claran läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Henry M.Gunn High ei vahvasti valitse miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Henry M.Gunnin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Henry M.Gunn Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

Henry M.Gunn Highin yleisin etnisyys on aasialainen . Koko Kaliforniassa aasialaiset opiskelijat muodostavat 11,5% ilmoittautumisista, mutta on harvinaista, että koulu on pääasiassa aasialaista. Siksi Henry M.Gunn High on merkittävä erityisen vahvalla läsnäolollaan Aasiassa.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,0% 1
aasialainen 42,8% 816
latinalaisamerikkalainen 9,0% 173
Musta 1,4% 27
Valkoinen 40,4% 771
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,1% 3
Kaksi tai useampia kilpailuja 5,9% 113

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Palo Alton etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Henry M. Gunnin suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Henry M. Gunnin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Henry M.Gunn Highilla, 1,4% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 5,5% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Henry M.Gunn Highilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Henry M.Gunn Highin opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Palo Altolla on siten todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja Henry M. Gunn High on Kalifornian koulujen kärjessä 10 prosentissa perheen tulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 28 1,4%
Ilmaiset lounaat 106 5,5%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1770 92,9%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Palo Alton ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Henry M.Gunn High on koulujen huippukvartilissa perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Henry M. Gunn Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Henry M.Gunnin lukioon? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapauksista Henry M.Gunn Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Henry M.Gunn High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset