Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Modesto, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Grace M. Davis High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Grace M. Davis Highille . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Grace M. Davis High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset ansainnut Grace M. Davis lukiolaiset
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Grace M. Davis High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä osoitteeseen Grace M. Davis High

Aloitetaan!

suuri gatsby george wilson lainausmerkit

Perustiedot

Grace M. Davisin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Modesto, CA Stanislaus County.

Sijaintinsa perusteella Grace M. Davis High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Grace M. Davisin lukio
1200 W. Rumble Rd.
Modesto, CA 95350-2198

Puhelinnumero : 2095764500

Grace M. Davisin lukion kotisivu : https://davis.mcs4kids.com/

Rehtori : Mike Rich
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Grace M. Davisin lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 1414 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Grace M. Davis Highiin osallistuminen tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Grace M. Davisin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Grace M. Davis Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

kuinka päästä yhteisöopistoon
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 189 181 370
10tharvosana 198 175 373
yksitoistatharvosana 165 158 323
12tharvosana 163 185 348

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 22 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Modeston kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Grace M. Davis High -kouluun tulee lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Grace M. Davis High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Grace M. Davis High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Grace M. Davis Highilla on 51:49 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

mikä merkki on marraskuu 4

Grace M. Davis Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Stanislaus Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Grace M. Davis High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Grace M. Davis High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Grace M. Davis Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Grace M. Davis High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

Suurin osa Grace M. Davis Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Grace M. Davis High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,7% 10
aasialainen 6,4% 91
latinalaisamerikkalainen 51,3% 726
Musta 5,5% 78
Valkoinen 24,1% 341
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 1,6% 24
Kaksi tai useampia kilpailuja 10,1% 144

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Modestoa. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Tulotaso Grace M. Davis High Families

Mitkä ovat Grace M. Davisin lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Grace M.Davis High, 6,4% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 61,9% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Grace M. Davis Highilla on kohtalainen prosenttiosuus köyhistä tai lähellä niitä . Noin puolet Kalifornian kouluista osoittaa tätä tai suurempaa köyhyyttä. Modeston perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 91 6,4%
Ilmaiset lounaat 876 61,9%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 447 31,6%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Modeston ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Grace M. Davis High on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Grace M. Davis High on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Grace M. Davis High ei kata, etsi aktiviteetteja paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Grace M. Davisin lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Grace M.Davis High: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

keskimääräinen gpa texas a & m: lle

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Grace M. Davis High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset