Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Chula Vista, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Eastlake High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Eastlake High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Eastlake High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Eastlake High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Eastlake High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Eastlake Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Eastlake-lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Chula Vistassa, Kaliforniassa San Diegon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Eastlake High luokitellaan kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:

suuri gatsby vihreä valo

Yhteystiedot

Postitusosoite :

Eastlake-lukio
1120 E.lake Pkwy.
Chula Vista, CA 91915-2102

Puhelinnumero : 6193973800

Eastlaken lukion kotisivu : http://elh.sweetwaterschools.org/

Rehtori : Maria Lizarraga
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Eastlake-lukion ilmoittautuminen on yhteensä 3040 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Eastlake Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

mitä yin ja yang edustavat

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäkseen Eastlake Highissä, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Eastlake-lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Eastlake Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 372 365 737
10tharvosana 407 356 763
yksitoistatharvosana 410 344 754
12tharvosana 426 359 785

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 48 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Eastlake High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Chula Vistan väestö saattaa olla vähenemässä, jolloin vähemmän opiskelijoita lähetetään Eastlake Highiin. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Eastlake High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Minnesotan yliopiston hyväksymisaste

Tilastojemme mukaan Eastlake Highilla on 54:46 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Eastlake Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin San Diegon piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Eastlake High ei valitse vahvasti miehiä tai naisia, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Eastlaken lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Eastlake Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Eastlake High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Eastlake Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Eastlake High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 4
aasialainen 17,4% 529
latinalaisamerikkalainen 56,1% 1707
Musta 4,7% 145
Valkoinen 13,0% 398
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,3% 10
Kaksi tai useampia kilpailuja 8,1% 247

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Chula Vistaa. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Eastlake High Families -tulotaso

Mitkä ovat Eastlake High School -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Eastlake Highillä 5,5% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 14,9% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Eastlake Highillä on matala köyhyysaste . Ylivoimainen enemmistö Eastlake Highin opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Chula Vista on siten todennäköisesti varakas yhteisö, jolla on melko korkeat perhetulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 168 5,5%
Ilmaiset lounaat 453 14,9%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 2419 79,5%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Chula Vistan ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Eastlake High on koulujen ylimmässä kvartiilissa perheen tulojen mukaan, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

katsovatko oppilaitokset painotettua gpa: ta

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Eastlake Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Eastlake-lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista Eastlake Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Eastlake High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.