Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Bakersfield, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi East Bakersfield High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan East Bakersfield Highiin . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen East Bakersfield High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi East Bakersfield High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa East Bakersfield High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä East Bakersfield Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

East Bakersfieldin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Bakersfieldissä, Kaliforniassa Kernin piirikunnassa.

on 27 hyvää toimintaa

Sijaintinsa perusteella East Bakersfield High luokitellaan kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

East Bakersfieldin lukio
2200 Quincy St.
Bakersfield, CA 93306-4036

Puhelinnumero : 6618717221

East Bakersfieldin lukion kotisivu : http://east.kernhigh.org/

Rehtori : Librado Vasquez
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

East Bakersfieldin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2104 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

East Bakersfield Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko East Bakersfieldin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen East Bakersfield Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 286 282 568
10tharvosana 251 254 505
yksitoistatharvosana 227 267 494
12tharvosana 241 290 531

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 37 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Bakersfieldin kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita East Bakersfield Highiin. Vaihtoehtoisesti East Bakersfield High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko East Bakersfield High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan East Bakersfield Highilla on 48:52 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

East Bakersfield Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Kernin läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että East Bakersfield High ei vahvasti valitse miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus East Bakersfieldin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

mitkä merkit sopivat parhaiten Jousimiehen kanssa

Tilastojemme mukaan East Bakersfield Highilla on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin East Bakersfield High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa East Bakersfield Highin opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja East Bakersfield High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,5% 12
aasialainen 0,6% 13
latinalaisamerikkalainen 86,2% 1815
Musta 3,8% 82
Valkoinen 7,4% 156
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,2% 5
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,9% kaksikymmentäyksi

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Bakersfieldin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


East Bakersfieldin suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat East Bakersfieldin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

East Bakersfield Highissä 7,7% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 69,8% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että East Bakersfield Highillä on suuri prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Lähes kolmanneksessa kaikista Kalifornian kouluista esiintyy tätä köyhyysastetta, ja National Bakery School of Education Statistics -standardien mukaan East Bakersfield High voidaan luokitella korkea köyhyyskoulu . Perheiden tulotaso Bakersfieldissä on siis todennäköisesti matala.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 164 7,7%
Ilmaiset lounaat 1469 69,8%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 471 22,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Bakersfieldin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Valitettavasti matalamman tulotason alueiden koulut ovat todennäköisesti huonommin rahoitettuja. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän edistyneitä kursseja, kuten AP / IB-luokat, eikä sinulla ole ehkä kaikkia urheilulajeja ja opetussuunnitelmia. Koska East Bakersfield High on erityisen korkea köyhyysasteen koulu, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyden potentiaalisi saavuttamiseksi .

Sinulla ei todellakaan ole hallintaa kaupungista, koulusta tai muista perheistä, mutta voit rakentaa oman oppimisen tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulotasot.

kuinka tehdä pisteet uudelle la

Jos ei, älä huolestu - on mahdollista, että East Bakersfield Highillä on kaikki tarvitsemasi kunnianhimoa varten. Ja voit ehdottomasti olla ennakoiva oppimiseen koulun ulkopuolella, etsiä yhteisöäsi tai Internetiin löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä East Bakersfieldin lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista East Bakersfield Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapahtumia, jotka asettavat muiden East Bakersfield High -opiskelijoiden turvallisuuden vaaraan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset