Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: El Centro, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Central Union High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Central Union High -ohjelmaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Central Union High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Central Union High -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Central Union Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Central Union Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Central Unionin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee El Centrossa, Kaliforniassa Imperialin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Central Union High luokitellaan kouluksi pienessä kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Central Unionin lukio
1001 Brighton Ave.
El Centro, CA 92243-3110

Puhelinnumero : 7603364300

Central Union High Schoolin kotisivu : http://www.spartansnet.net/

Rehtori : Craig Lyon
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Keski -unionin lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 1896 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion parhaan koon mukaan.

Osallistuminen Central Union Highiin tuntuu pieneltä yliopistolta. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Central Unionin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Central Union High -järjestelmään on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 312 290 602
10tharvosana 253 247 500
yksitoistatharvosana 212 192 404
12tharvosana 193 196 389

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 213 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. El Centron kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Central Union Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Central Union High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Central Union High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Central Union High on 52:48 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Central Union Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Imperial Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Central Union High ei valitse voimakkaasti miehiä tai naisia, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodun monimuotoisuus Central Union High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Central Union High on erittäin yhtenäinen opiskelijakunta , ja yli 90% opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Tämä on erityisen äärimmäistä - alle 10% Kalifornian kouluista osoittaa yhtä vähän rodullista monimuotoisuutta kuin Central Union High. Kun osallistut luokkaan, sinua ympäröivät saman etnisen alkuperän opiskelijat.

suurin osa Central Union High -opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Central Union High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,6% 13
aasialainen 0,6% 13
latinalaisamerikkalainen 92,8% 1761
Musta 1,7% 3. 4
Valkoinen 3,7% 71
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 2
Kaksi tai useampi kilpailu 0,1% 2

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti El Centron etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Keski -unionin korkean perheen tulotaso

Mitkä ovat Central Union High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

san jose osavaltion hyväksymisaste

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Central Union Highissa, 11,3% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 61,2% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Central Union Highilla on kohtalainen prosenttiosuus köyhistä tai lähellä niitä . Noin puolet Kalifornian kouluista osoittaa tätä tai suurempaa köyhyyttä. Perheiden tulotaso El Centrossa on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 215 11,3%
Ilmaiset lounaat 1162 61,2%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 519 27,3%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti El Centron ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Central Union High on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Central Union High on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on etuja, joita Central Union High ei kata, etsi aktiviteetteja paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Central Union High Schooliin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdenlaisia ​​tapahtumia varten Central Union High: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Central Union High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.