Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Aliso Viejo, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Capistrano Connections Academy Charter Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Capistrano Connections Academy -peruskirjaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Capistrano Connections Academy -peruskirjaan on osallistuttava
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Capistrano Connections Academy Charter -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Capistrano Connections Academy Charter -sivustolla
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Capistrano Connections Academy Charter -sivustolla

Aloitetaan!

Perustiedot

Capistrano Connections Academy Charter School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 0–12. Se sijaitsee Aliso Viejo, Kaliforniassa Orange County.

kuinka tehdä väri beige

Capistrano Connections Academy Charter on sijaintinsa perusteella luokiteltu kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Capistrano Connections Academy Charter School
26800 Aliso Viejo Pkwy.
Mountain View, CA 92656-2625

Puhelinnumero : 9494611667

Capistrano Connections Academy Charter Schoolin kotisivu : http://www.connectionsacademy.com/california-online-school/about/contact-us

Rehtori : Richard Savage
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Capistrano Connections Academy Charter Schooliin on 2106 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Capistrano Connections Academy -peruskirjaan osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Capistrano Connections Academy Charter School kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Capistrano Connections Academy Charteriin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 143 157 300
10tharvosana 88 152 240
yksitoistatharvosana 100 148 248
12tharvosana 90 106 196

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 104 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Aliso Viejon kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Capistrano Connections Academy -peruskirjaan. Vaihtoehtoisesti Capistrano Connections Academy Charter voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Capistrano Connections Academy Charter Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Capistrano Connections Academy Charterilla on 43:57 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Tuolla on suuri naisten enemmistö Capistrano Connections Academy Charter -sivustolla , ja epätasapaino on suurempi kuin voit odottaa Orange Countyn väestöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään Capistrano Connections Academy -peruskirjasta. Muissa tapauksissa koulu saattaa valita ensisijaisesti naiset (jos sillä on omat valintaperusteet), tai vanhemmat, joilla on naislapsia, saattavat mieluummin lähettää heidät Capistrano Connections Academy -peruskirjaan. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella miesopiskelijoita vetämällä heidät pois Capistrano Connections Academy -peruskirjasta.

kuinka saada hienostuneisuuspiste ap lang

Jos tämä sukupuolten epätasapaino on sinulle huolenaihe, suosittelemme ottamaan yhteyttä Capistrano Connections Academy Charter -hallintoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia naispuolisen enemmistön olemassaolosta. Heidän puhelinnumeronsa on 9494611667.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Capistrano Connections Academy Charter Schoolissa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Capistrano Connections Academy Charterilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

Capistrano Connections Academy -peruskirjan yleisin etnisyys on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,5% 12
aasialainen 5,0% 107
latinalaisamerikkalainen 30,7% 648
Musta 10,0% 211
Valkoinen 40,6% 857
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,1% 4
Kaksi tai useampia kilpailuja 12,6% 267

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Aliso Viejon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Capistrano Connections Academy -peruskirjaperheiden tulotaso

Mitkä ovat Capistrano Connections Academy Charter School -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Capistrano Connections Academy -tapahtumassa 11,8% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 29,6% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Capistrano Connections Academy -peruskirjalla on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, Capistrano Connections Academy Charter on alle keskimääräisen köyhyysasteen Kalifornian kouluissa. Aliso Viejon perheiden tulotaso on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 250 11,8%
Ilmaiset lounaat 624 29,6%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1232 58,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Aliso Viejossa eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Capistrano Connections Academy -peruskirja on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Capistrano Connections Academy -sopimus on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita Capistrano Connections Academy -peruskirja ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai Internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Capistrano Connections Academy Charter Schooliin? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

milloin princeton -päätökset tulevat

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapauksista Capistrano Connections Academy -peruskirjassa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähettämissä ja pidätyksissä viitataan usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Capistrano Connections Academy Charter -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset