Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Burbank, CA

Oletko Burbank High Schoolin opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Burbank High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Burbank High osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset Burbank High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Burbank Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Burbank Highissa

Aloitetaan!

ovat 2 dollarin seteleitä arvokkaita

Perustiedot

Burbankin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Burbankissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Burbank High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Burbankin lukio
902 N. Kolmas St.
Burbank, CA 91502-1018

Puhelinnumero : 8185584700

Burbankin lukion kotisivu : http://www.burbankusd.org/BHS/

Rehtori : Michael Bertram
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Burbankin lukiossa on 2628 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Osallistuminen Burbank Highiin saattaa tuntua kuin opiskelemaan korkeakoulussa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Burbank Highissa, mikä saattaa vaatia ennakointia.

mikä on painotettu ja painottamaton gpa

Kasvua oppilaskoko

Onko Burbankin lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Burbank Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 364 317 681
10tharvosana 326 308 634
yksitoistatharvosana 320 362 682
12tharvosana 323 307 630

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 51 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Burbankin kaupungin väkiluku voi kasvaa, jolloin Burbank Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Burbank High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Burbank High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Burbank Highilla on 51:49 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Burbank Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Burbank High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.

Floridan yliopiston tyypilliset pisteet

Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Burbankin lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Burbank Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Burbank High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Burbank Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten Burbank High on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 5
aasialainen 11,3% 297
latinalaisamerikkalainen 26,7% 703
Musta 2,8% 74
Valkoinen 55,8% 1468
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 3
Kaksi tai useampia kilpailuja 2,9% 78

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Burbankin. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Burbankin perheiden tulotaso

Mitkä ovat Burbankin lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Burbank Highissa, 10,1% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 30,0% ilmaisiin lounaisiin .

mikä on korkein sat -piste

Tämä tarkoittaa, että Burbank Highilla on alhainen köyhyysaste . Valtaosa Burbank Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Burbank on siten todennäköisesti varakkaiden yhteisöjen perhe, jolla on melko korkeat tulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 267 10,1%
Ilmaiset lounaat 790 30,0%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1571 59,7%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Burbankin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Burbank High on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Burbank High on todennäköisesti alueella pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

on 3,75 gpa hyvä

Jos sinulla on intressejä, joita Burbank High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Burbankin lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Burbank Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Burbank High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

Burbankin yhtenäinen koulupiirin turvallisuus

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätyksiä yhteensä Ilmoittautuminen
Burroughs High 0 0 0
Magnolia -puisto 0 0 0
Vaihtoehdot nuoriso-burbankin peruskirjalle 0 0 1252
Burbankin Yhdysvaltain yhteisöpäivä 0 0 0
Monterey High (jatkoa) 0 0 0
Off Campus Learning Center 0 0 0

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin tärkeään osaan: akateemiseen suoritukseen. Kuinka hyvä koulutus saat Burbankin lukiossa? Oletko kilpailukykyinen korkeakoulusta? Onko sinulla pääsy edistyneille tunneille?

Olemme koonneet kaiken mitä löysimme Burbank Highin tutkijoista täällä.


Valmistumisaste

Aluksi tärkeä akateemisen saavutuksen vertailuarvo on valmistumisaste . Kaikille opiskelijoille, jotka aloittavat lukion Burbank Highissa, Kalifornian osavaltio haluaa, että mahdollisimman monet opiskelijat valmistuvat, koska lukion tutkintotodistus voi merkitä suurta eroa työn saamisessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.