Paras SAT -sanaston käytäntö: vinkkejä ja resursseja

feature_word_search_magnifying_glass.jpg

Vankka sanasto on välttämätön korkeiden SAT -pisteiden saamiseksi. Mutta mitkä menetelmät voivat antaa sinulle laadukkaan SAT -sanastoharjoituksen, jota tarvitset menestyäksesi testipäivänä? Loppujen lopuksi vain pitkän luettelon sanasanojen lukeminen ei välttämättä tarkoita, että osaat käyttää niitä lauseessa tai pystyt muistamaan, mitä ne tarkoittavat tentin aikana.

Selitämme, kuinka tärkeä sanasto on SAT: ssä ja miten se testataan. Mikä tärkeintä, annamme sinulle neljä parasta sanasto -opetusmenetelmäämme sekä viisi parasta resurssia käytettäväksi laadukkaassa SAT -sanaston käytännössä. Lue, mitä nämä ovat!Kuinka tärkeää on SAT Vocab -käytäntö?

Vaikka on tärkeää tietää tietty sanasto, totuus on se sanastolla ei ole suurta osaa SAT: ssa. Joten jos et ole satojen sanojen ulkoa pitämisen fani, tämä on hieno uutinen!Jos kuitenkin tavoittelet huippua tai tasoatäydellinen SAT -tulos, sinun on ehdottomasti muistettava joitain testissä todennäköisimmin esiintyviä sanoja.

Mutta miltä sanasto näyttää SAT: ssa?

Aluksi, kaikki sanakysymykset (sekä lukeminen että kirjoittaminen ja kieli -osiossa) perustuvat lukukohtiin, joten sinulla on aina kontekstisi, joka auttaa sinua selvittämään sanan tai ilmauksen merkityksen. Vanhassa (ennen vuotta 2016) SAT-ohjelmassa sinulla oli lauseen täydentämiseen liittyviä kysymyksiä, joihin sinun oli valittava oikea sanasana yksittäiselle lauseelle. Periaatteessa sinulla oli nolla c tekstissä! Onneksi nämä kysymykset eivät ole enää SAT: ssa.

Toiseksi, kaikki sanasanat ovat keskivaikeita, joten älä odota näkeväsi kovia sanoja, kuten ahneita ja röyhkeitä. Sen sijaan SAT testaa sinua yleisimmillä sanoilla, yleensä sellaisilla, joilla on useita merkityksiä.

SAT -lukemisessa kutsutaan sanakysymyksiä Sanat asiayhteydessä kysymykset; nämä pyytävät sinua yhdistämään sanan oikeaan merkitykseen.Kirjoittaminen -osiossa kutsutaan sanakysymyksiä, jotka pyytävät sinua korvaamaan (tai jättämään sellaisenaan) tietyn kohdan kohdan Tarkkuus kysymyksiä.

Tässä on esimerkki Words in Context SAT Reading -kysymyksestä (asianomaisella rivillä katkelmasta):

body_sat_vocab_question_sample.png

Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #1

Ja tässä on esimerkki SAT Writing Precision -kysymyksestä (jälleen asianomaisella rivillä kohdasta):

body_sat_vocab_question_writing.png

Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #2

Kuten näet, sinun on oltava erityisen taitava käyttämään kontekstivihjeitä selvittää, mikä sana sopii parhaiten kohdan lauseen sävyyn ja merkitykseen.

tarvitseeko minun toimia

Muista kuitenkin, että sanasto ei muodosta erityisen suurta osaa SAT: sta.Analyysimme perusteellaviralliset SAT -käytännön testit, olemme huomanneet, että tulet liikkumaan seitsemän sanaa asiayhteyteen liittyvissä kysymyksissä (~ 13%) lukemisesta janoin kolme tarkkuuskysymystä (~ 7%) kirjoittamisesta.

Seuraavaksi tarkastelemme neljää parasta menetelmää, joita voit käyttää SAT -sanastoharjoituksissa.

body_4_postit.png

4 parasta menetelmää laadukkaille SAT Vocab -käytännöille

Nyt kun ymmärrät, miten vocab testataan SAT: llä ja kuinka tärkeä se on, kuinka voit opiskella tehokkaasti sen hyväksi? Tässä on joitain parhaita menetelmiä, joilla voit saada laadukasta SAT -sanakirjaharjoitusta.

Menetelmä 1: Käytä muistikortteja ja vesiputousmenetelmää

Ylivoimaisesti paras tapa opiskella SAT -sanastoa on tehdä muistikortteja ja käyttää vesiputousmenetelmää. Vesiputousmenetelmä on tapa käydä läpi korttipakka, jotta opit kaikki sanat siinä - jopa vaikeimmat!

Voit käyttää tätä menetelmää seuraavasti: aloita noin kannella 30-50 korttia. Tämä on sinun Aloituspino:

body_vocab1.jpg

Käy koko pino läpi. Laita tuntemasi kortit a Tietävät sen pino, ja kortit, joita et tiedä kohdassa a Vaikea kasa niinkuin:

body_vocab2.jpg

Ota nyt taistelupaalusi ja käy kaikki siinä olevat kortit uudelleen läpi. Laita ne sanat, jotka tiedät, toiseen Know It -kasaan. Sanoille, joita et tiedä, laita ne taisteluun. Tämä antaa sinulle kaksi Know It -paalua ja yksi kamppailullinen kasa:

body_vocab3.jpg

Toista näitä vaiheita, kunnes olet yhdestä viiteen korttia jäljellä kamppailussa:

body_vocab4.jpg

Tässä vaiheessa olet käynyt läpi koko kannen ja sinulla pitäisi olla useita Know It -paaluja ja yksi kamppailullinen kasa.

Nyt on aika varmuuskopioida muistikorttien 'vesiputous'. Voit tehdä tämän yhdistämällä kamppaillun kasasi viimeisimpään Know It -kasaasi (eli sen, joka on lähimpänä taistelupakettasi). Tämä on sinun Toimiva kasa:

body_vocab5.jpg

Käy läpi kaikki työpaalusi sanat, kunnes olet muistanut kaikki sen merkitykset. Jos unohdat jonkin, mene koko kannen läpi uudelleen. Tämä saattaa kuulostaa ärsyttävältä, mutta se on ratkaiseva askel, joka auttaa sinua lopulta muistamaan kaikki sanat ja niiden merkitykset.

Toista tämä prosessi yhdistämällä kasa käsissäsi seuraavaan Know It -kasaan ja käymällä se sitten läpi kokonaan, kunnes olet saanut selville kaikki sen sanojen merkitykset.

body_vocab6.jpg

rakastan sinua japaniksi

Kun lopetat, sinun pitäisi palata aloituspinoosi. Nyt tiedät kaikki sanat kannellasi! Jos sinulla on enemmän sanastoja, joita haluat tutkia, toista tämä koko prosessi (uudelleen käyttämällä noin 30–50 kortin pakkaa), kunnes olet oppinut kaikki SAT-sanat, jotka haluat tietää.

Menetelmä 2: Tee online -SAT -sanastoharjoitustesti

Toinen loistava tapa päästä SAT -sanastoharjoitteluun on suorittaa online -sanatestit tai tietokilpailut. Tietokilpailut ovat loistavia SAT -sanasto -osaamisen testaamiseen. Voit löytää (tai tehdä) SAT -sanaston käytännön testin ilmaisten verkkosivustojen, kuten Quizlet ja Ahtaa .

Quizletissa voit opiskella muistikorteilla ja suorittaa sitten testitoiminnon avulla satunnaistetun tietokilpailun, joka sisältää vain pakan sanat. Voit ohittaa kysymysten muodot, jotka eivät ole SAT: n kannalta merkityksellisiä. Sinun ei esimerkiksi tarvitse kirjoittaa SAB: lle sanasanoja, joten älä vaivaudu tekemään sisäänkirjautumiskysymyksiä.

Cram on samanlainen kuin Quizlet: tällä sivustolla voit opiskella SAT -sanoja digitaalisilla muistikorteilla ja suorittaa sitten SAT -sanaston käytännön testin käyttämällä Test -toimintoa. Jotkut kysymyksetyypit eivät myöskään ole erityisen hyödyllisiä, joten Yritä keskittyä kysymyksiin, jotka ovat eniten samanlaisia ​​kuin SAT: n kysymykset, erityisesti monivalintakysymyksiin.

Varoituksen sana kuitenkin: jos opiskelet valmiilla muistikorttipakalla, muista valita sellainen, joka sisältää merkityksellisiä SAT -sanasto. Sanaston vaikeus ja tyyppi ovat muuttuneet paljon vuodesta 2016. Siksi helpoin tapa varmistaa, että opiskelet sopivia sanoja, on etsiä vuonna 2016 tai myöhemmin luotuja kansia. Sinun tulisi myös tarkistaa, että määritelmät ja puheen osat ovat oikein, jotta opit oikeat tiedot!

body_woman_reading_tablet.jpg

Tapa 3: Lue asiayhteydestä

Koska SAT: ssa on kyse kontekstista, on hyvä idea opiskella SAT -sanastoa lukemalla enemmän yleensä.Tämä menetelmä voi auttaa sinua tekemään tarkempia, SAT -arvauksia ja opettaa myös nopeammin tunnistamaan kohdan sävyn ja tarkoituksen.

Käytä sitä seuraavasti:

 1. Etsi kappale tai kohta, jota voit lukea (katso seuraavassa osassa vinkkejä siitä, mitä resursseja voit käyttää). Aloita lukeminen.
 2. Aina kun törmäät sanaan, jota et tunne tekstissä, Yritä käyttää lauseen kontekstia arvataksesi sen merkityksen.
 3. Etsi sanan määritelmä (se auttaa myös näkemään sen synonyymit, koska SAT rakastaa pyytää niitä). Jos et tiennyt oikeaa merkitystä, kirjoita sana ja sen todellinen määritelmä sanalistaasi tai muistikorttipakkiisi, jotta voit tutkia sitä myöhemmin.

Jos haluat kätevämmän tavan lukea kontekstissa, kokeile ilmaista selainsovellusta ProfessoriSana . Tämä sovellus tunnistaa mahdolliset SAT/ACT -sanasarjat online -artikkeleissa ja tarjoaa määritelmät myös niille.

Tässä on esimerkki sovelluksesta toiminnassa (käytössä artikkeli otettuna Atlantti ):

body_pw1.jpg

Menetelmä 4: Tee viralliset SAT -käytännön testit

Viimeinen tapa saada SAT -sanaston käytäntö on suorittaa viralliset SAT -harjoitustestit. Tätä menetelmää on hyvä kokeilla sen jälkeen, kun olet käyttänyt suurimman osan tai kaikki edellä mainituista ja haluat testata puhetaitojasi täyspitkän SAT: n yhteydessä .

Lisäksi näet, miten kysymykset on muotoiltu, millaisia ​​sanoja sinun pitäisi tietää ja kuinka kauan niihin vastaaminen vie aikaa.Tällä hetkellä niitä onkäytettävissä on kahdeksan täyspitkää testiä.

Suosittelen ottamaan yhden virallisen harjoitustestin ennen kuin aloitat SAT -sanastoharjoituksen. Näin saat käsityksen siitä, mitkä kysymykset ja sanasto ovat sinulle haastavimpia.

Kun teet harjoitustestin, muista jäljitellä todellisia testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti: ttee testi hiljaisessa huoneessa ja noudata sitäviralliset SAT -aikarajat.Kun olet valmis, tarkista vastauksesi ja laske pisteet. Muista katsoa tarkasti sanakysymyksiä, joihin vastasit sekä lukeminen että kirjoittaminen.

Näin etenet sen mukaan, kuinka moniin sanakysymyksiin vastasit oikein ensimmäisessä harjoitustestissäsi:

 • Jos sinulla on suurin osa sanakysymyksistä oikein, Onnittelut, Sinulla menee melko hyvin SAT -sanastoharjoituksesi. Jatka vaikeiden sanojen tarkistamista käyttämällä mieluiten edellä mainittujen resurssien yhdistelmää (kuten muistikortteja, verkkosivustoja jne.).
 • Jos sinulla on suurin osa sanakysymyksistä väärin, Käytä tätä tilaisuutena selvittää, mikä sinua järkytti. Oliko liikaa sanoja, joita et tiennyt? Joko aika loppui? Etsi malleja virheistäsi. Kun olet selvittänyt heikkoutesi, käytä edistystäsi SAT-lukemisen ja -kirjoituksen käytännön kysymyksillä sekä virallisilla ja epävirallisilla täyspitkillä SAT-harjoitustestillä.

Top 5 ilmaista resurssia SAT Vocab -harjoitukseen

Tähän mennessä olemme antaneet sinulle neljä parasta tapaa opiskella SAT -sanastoa. Tässä osiossa annamme sinulle viisi parasta ilmaista resurssia, joita voit käyttää huippuluokan SAT-sanaston harjoitteluun.

body_sertified_stamp.png

#1: College Board

Olemme jo puhuneet täyspitkän SAT-harjoitustestin käytön tärkeydestä, mutta tämä ei ole kaikki.

Kautta kollegion hallituksen verkkosivuilla , voit käyttää tonnia virallisia SAT -käytännön kysymyksiä, joista osa keskittyy sanastoon. Kaiken kaikkiaan saat 24 SAT -lukeminen ja 22 Kysymysten kirjoittaminen , saattaa loppuunperusteellisilla vastauksilla.

Vaikka suurin osa näistä kysymyksistä ei ole sanakysymyksiä, voit silti käyttää niitä harjoitellaksesi lukemista kontekstissa ja saadaksesi paremman käsityksen siitä, millaisia ​​sanoja sinun odotetaan tietävän näissä kahdessa osassa.

#2: Khan Academy

College Boardin kumppani, Khan-akatemia on ilmainen verkkosivusto tonnia virallisia SAT -käytännön kysymyksiä, jonka avulla voit saada entistä laadukkaampaa SAT -sanastoharjoitusta.

Tällä verkkosivustolla voit paitsi harjoittaa vocabia realististen SAT -kysymysten yhteydessä, mutta voit myös saat vinkkejä lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvien kysymysten vastaamiseen ja kohtien lukemiseen tehokkaasti .

Lisää neuvoja löydät artikkelistammekuinka käyttää Khan Academyä SAT -valmistelussa .

#3: PrepScholar SAT Vocab -luettelo

Jos et ole fani siitä, että sinun on etsittävä SAT -sanastoa itse, älä koskaan pelkää - teemme sen helpoksi sinulle!

cal valtion pitkän rannan hyväksymisaste

Laaja SAT -sanasto -luettelomme sisältää yli 250 tavallisinta SAT -sanastoa. Valitsimme nämä sanat sen perusteella, mitä löysimme virallisista SAT-käytännön testeistä ja muista korkealaatuisista online-SAT-sanalistaluetteloista.

Paras tapa käyttää sanalistaa on tee omia (paperisia tai digitaalisia) muistikortteja. Vaikka sinun ei tarvitse muistaa jokaista sanaa, niiden tunteminen antaa sinulle ehdottomasti jalan testipäivänä. Tutkimalla luetteloamme tuhlaat vähemmän aikaa sanan merkityksen selvittämiseen ja sinulla on paremmat mahdollisuudet valita oikea vastaus.

# 4: Anki

Etkö ole ajatellut tehdä paperisia muistikortteja SAT -sanakirjaharjoitukseesi? Harkitse sitten käyttöä Anki vaihtoehtona.

Toisin kuin Quizlet ja Cram-nuo ilmaiset flash-kortteja valmistavat verkkosivut, jotka mainitsimme edellä-Anki on ilmainen ohjelmisto, jonka voit ladata suoraan tietokoneellesi. Joten ei, sinulla ei tarvitse olla Internet -yhteyttä, jotta voit käyttää sitä, kun opiskelet SAT -sanastoa!

Tämän ohjelman avulla voit ladata muiden käyttäjien lähettämiä muistikorttipaketteja tai tehdä omia. Sen erityinen etäisyystoisto-ohjelmisto (SRS) mahdollistaa sen, että tutkit vaikeita kortteja useammin kuin jo tutut kortit (samanlainen kuin vesiputousmenetelmä).

body_newspaper_page.png

#5: Sanomalehdet ja julkaisut

Jos opiskelet sanastoa lukemalla kontekstissa, sinun on löydettävä asiaankuuluvia artikkeleita korkealaatuisen SAT-sanastoharjoituksen saamiseksi.

SAT: n opiskeluun kuuluu artikkeleiden lukeminen monista eri aiheista.College Boardin mukaan saat seuraavat SAT -lukemisen lukukohtien määrät ja tyypit :

 • Yksi katkelma klassisesta tai nykyaikaisesta teoksesta Yhdysvaltain tai maailman kirjallisuudesta
 • Yksi kohta (tai pari paria), joka perustuu Yhdysvaltojen perustamisasiakirjaan tai tekstiin Great Global Conversationissa
 • Yksi yhteiskuntatieteellinen kohta
 • Kaksi tieteellistä kohtaa
Lisäksi tässä ovat SAT Writingissä näkyvät kohdatyypit :
 • Historia
 • Yhteiskuntaoppia
 • Tiede

Se on ratkaisevaa lukea säännöllisesti erilaisia ​​artikkeleita kun opiskelet SAT: n sanastoa. Se ei esimerkiksi auta sinua lukemaan vain tieteellisiä artikkeleita, koska ne käyttävät todennäköisesti samantyyppisiä termejä eivätkä opeta sinulle mitään uutta jonkin ajan kuluttua.

Tässä on joitain parhaista online -julkaisuista (ja ilmaisista) SAT -sanastokäytännössäsi:

Johtopäätös: Paras SAT Vocab -käytäntö

Vaikka vocabilla ei ole suurta roolia SAT: ssä, on tärkeää tietää, millaisia ​​sanoja ja kysymyksiä sinun pitäisi odottaa SAT -lukeminen ja -kirjoitus -osiossa. Useimmat SAT -sanasanat ovat keskivaikeita ja niillä on useita merkityksiä.

Ylivoimaisesti neljä parasta tapaa käyttää SAT -sanastokäytäntöäsi ovat seuraavat:

 • Tee muistikortteja ja käytä vesiputousmenetelmää tutkiaksesi kaikki kannen sanat
 • Tee online -sanatestit ja tietokilpailut ilmaisilla verkkosivustoilla, kuten Quizlet ja Cram
 • Lue kontekstissa käyttämällä korkealaatuisia resursseja, kuten online-sanomalehtiä ja kirjallisuuslehtiä
 • Ota viralliset SAT -harjoitustestit
Mitä tulee SAT -sanavarastoihin, suosittelemme aloittamaan College Boardista ja Khan Academysta saadaksesi mahdollisimman monta virallista SAT -sanastoharjoittelukysymystä. Muita kiinteitä vaihtoehtoja ovat seuraavat:
 • PrepScholar SAT -vokalistamme, joka sisältää yli 250 korkeataajuista sanastoa
 • Anki, ilmainen ladattava ohjelmisto, jolla voit tehdä ja ladata flash -kortteja
 • Verkkosanomalehdet ja -julkaisut, jotka kattavat laajan valikoiman aiheita ja tyylilajeja, kuten The New York Times, Psykologia tänään, ja Pariisin katsaus

Sinulla on nyt kaikki tärkeimmät tiedot, joita tarvitset SAT -sanakirjan opiskelun aloittamiseen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.