Paras SAT Score Predictor

body_magiccrystal.jpg

SAT voi olla salaperäinen ja hermoja herättävä; pisteesi tässä ennen näkemättömässä testissä on valtava rooli korkeakoulusovelluksissa. Kun otin SAT: n ensimmäistä kertaa, en valmistellut mitään enkä ollut varma, voinko saavuttaa tavoitteeni.

Paras tapa vähentää pelkoasi on yrittää ennustaa SAT -pisteet. Kuinka voit arvioida SAT -pisteesi? Mitkä ovat tehokkaat menetelmät? Toimiiko SAT -pisteet ennustava tietokilpailu todella? Tämä opas opastaa sinua eri SAT -pisteiden arviointimenetelmissä ja kertoo, miten tätä ennustetta käytetään.kuinka saada korkeat sat -pisteet

Paras tapa ennustaa SAT -pisteet

Paras tapa ennustaa SAT-pisteet on suorittaa täyspitkä virallinen College Board SAT -harjoitustesti todellisissa testausolosuhteissa. Se on paljon aikaa - yli neljä tuntia - mutta se on tarkin SAT -pisteiden ennustaja.

Mistä löydät käytännön testin?

Kaikki College Boardin luomat viralliset SAT -harjoitustestit ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa. Suosittelen valitsemaan yhden ja tulostamaan testin kopion, koska käytät todellista SAT -kynää ja paperia.

Miten testiä kannattaa käyttää?

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ennusteen, haluat jäljitellä todellista testiä mahdollisimman tarkasti. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää puhelintasi, tietokonettasi, sanakirjaasi tai muuta ulkopuolista apua. Pöydälläsi tulee olla vain lyijykynät, pyyhekumi, kynän teroitin ja laskin.

Pidä kiinni tarkasta ajoituksesta. Huomautus: sallittu aika tulostetaan kunkin osan alkuun. Käytä kelloa ajastaaksesi itsesi ja älä anna itsellesi ylimääräistä aikaa. Yli minuutti tai kaksi voi nostaa pisteitä keinotekoisesti. Lisäksi voit työskennellä kyseisellä osiolla vain määrätyn ajan. Älä siirry seuraavaan osioon, jos lopetat aikaisin, äläkä palaa edelliseen osaan.

Kuinka pistelet testin?

Pisteet käyttämällä ohjeet College Boardin verkkosivuilla . Aloitat laskemalla raakapisteesi, joka on yksinkertaisesti oikeiden vastausten määrä. Käytä sitten kyseistä raakapistemäärää ja College Boardin toimittamaa kaaviota laskemaan skaalatut pisteet kullekin osiolle. Tämä skaalattu tulos on arvioitu SAT -pisteet!

merkintä: Tämä on vain SAT -pisteet. Voit nostaa pisteitä omalla valmistelulla. Tätä varten sinun on luotava SAT -opintosuunnitelma, josta keskustelen lisää alla. Jos etsit lähtökohtaa SAT -valmistelulle, tutustu ilmaiseen SAT -opasoppaaseemme.

body_planab.jpg Eikö sinulla ole aikaa SAT -harjoitustestiin? Meillä on muita vaihtoehtoja!

Mitä muita, vähemmän aikaa vieviä SAT-pisteiden ennakoijia on?

Otitko PSATin tai ACT: n? Jos näin on, voit käyttää kyseistä pistemäärää arvioidaksesi SAT -pisteet. Nämä testit ovat hyödyllisiä ennustajia, koska niiden ottamisesta saatu kokemus on samanlainen kuin SAT: varhain aamulla, luokkahuoneessa muiden oppilaiden kanssa, ilman ulkopuolista apua jne. Alla annan yleiskuvan PSAT- ja ACT -käyttötavoista ennustaa SAT -pisteet.

KIRJOITTAA

Se on seuraavaksi paras asia virallisen SAT -harjoitustestin suorittamiseen. PSAT: n kirjoitti College Board, sama yritys SAT: n takana. Se on hyvin samanlainen kuin SAT; nimi tarkoittaa kirjaimellisesti alustavaa SAT: a.

College Board tarkoitti, että skaalattu PSAT -pisteesi on arvioitu SAT -pisteet. Koska PSAT: n on kuitenkin tarkoitus olla edeltäjä, kollegion hallitus on suunnitellut sen olevan hieman helpompaa kuin SAT. PSAT pisteytetään asteikolla 320 ja 1520. Se ei nouse 1600: een, koska SAT on vaikeampi testi kuin PSAT. Vaikka 1200 PSAT -pisteet viittaavat siihen, että saatat saada noin 1200 pistettä SAT: llä, täydellinen PSAT -pisteet eivät välttämättä takaa täydellisiä SAT -pisteitä. Siksi PSAT -asteikkoa siirretään alas 1600: sta 1520: een vaikeuserojen huomioon ottamiseksi.

Plussat

 • PSAT on kirjoittanut sama yritys kuin SAT.
 • Se on suunniteltu vastaamaan SAT -muotoa.
 • Se luotiin SAT -pisteiden arvioimiseksi.
 • Sitä annetaan samoissa olosuhteissa kuin SAT.

Haittoja

 • Se on hieman helpompaa kuin SAT, joten se ei ole niin haastava.
 • Se ei ehkä pysty ennustamaan tarkasti pisteitä 1500-1600-alueen huippusuorittajille.

ACT -pisteet

Jos valitsit ACT: n, voit käyttää sitä SAT -pisteesi ennustamiseen. On olemassa yksinkertaisia ​​muuntotaulukoita, jotka ottavat 1-36 yhdistelmäpisteesi ja muuntavat sen 400-1600 SAT-pisteeksi. Kuitenkin, tämä on vähemmän luotettava menetelmä kuin PSAT -pisteet .

Vaikka ACT on standardoitu testi, joka on samanlainen kuin SAT ja PSAT, ACT: n loi ACT, Inc., ei kollegion hallitus. SAT: n ja ACT: n välillä on päällekkäistä sisältöä, mutta sisältö ei ole aivan sama. Esimerkiksi ACT: llä on tieteellinen osa, kun taas SAT: llä ei ole. Lisäksi SAT: lla on laskematon matematiikkaosa, kun taas ACT: llä ei ole.

Jos käytät ACT -pisteitäsi SAT -pisteidesi arvioimiseen, ennuste voi olla jopa 100 pistettä poikki. Esimerkiksi sain ACT: llä 34, joka ennustaisi SAT-pisteet vuosien 1490-1530 välillä, mutta todellisuudessa sain pisteet 1420; 70 pistettä vähemmän kuin alin arvioitu pistemäärä. Jotkut opiskelijat yksinkertaisesti toimivat paremmin ACT: ssä kuin SAT.

Plussat

 • ACT on standardoitu testi, joka on suunniteltu arvioimaan korkeakouluvalmiutta, kuten SAT.
 • Se kattaa samanlaisen matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen sisällön kuin SAT.
 • Sitä annetaan samoissa olosuhteissa kuin SAT.

Haittoja

body_thumbdownor.jpg

Älä luota muihin 'ennustajiin'.

mikä on hyvä sat

Mitkä eivät ole hyviä SAT -pisteiden ennakoijia?

Suosittelen välttämään kaikkia menetelmiä, joita ei ole mainittu yllä. Tässä on joitain yleisimmin käytettyjä SAT -pisteiden ennustajia, joita en suosittele.

Ei-viralliset harjoitustestit

Ei-viralliset SAT-käytännön testit, eli niitä, joita kollegion hallitus ei ole kirjoittanut, ei anna sinulle realistista arviota SAT -pisteestäsi. Tämä sisältää täyspitkät epäviralliset SAT-harjoitustestit sekä lyhyemmät SAT-pisteiden ennakointikyselyt. Nämä testit ovat liian erilainen kuin SAT antaa sinulle hyvän ennusteen; ne eivät jäljittele tarkasti SAT -testimuotoa eivätkä yleensä kata samaa sisältöä kuin SAT. Saatat saada sadat pisteet pois siitä, miten pisteytät todellisesta SAT: sta.

GPA

Jotkut opiskelijat yrittävät katsoa GPA: taan ja arvata SAT -pisteet. On houkuttelevaa sanoa, että koska sinulla on suorat A: t, saat tietysti 1600 SAT: lla. Toisaalta, jos sinulla on alhainen GPA, saatat tuntea olevansa tuomittu mataliin SAT -pisteisiin.

Kuitenkin, GPA ei aina korreloi SAT -pisteiden kanssa. Jotkut opiskelijat, joilla on alhaiset GPA: t, saavat erinomaiset SAT -pisteet, kun taas toiset, joilla on korkeat GPA: t, saavat matalat pisteet. Älä yritä arvioida SAT -pisteitäsi GPA: n avulla.

AP / IB -testit

AP- ja IB -kokeissa testataan hyvin erityistä sisältöä, kuten biologia, talous, laskenta ja historia. Suurin osa tästä sisällöstä ei kuulu SAT: n piiriin. Siksi, AP- tai IB -tentissä menestyminen ei välttämättä korreloi SAT -menestyksen kanssa.

body_grumpykitten.png Ennakoinnistasi riippumatta älä ole röyhkeä kissanpentu!

Miten sinun pitäisi käyttää tulosennustettasi?

Jos sinulla on SAT -piste -ennuste, mitä mieltä olet siitä? Jos olet tyytymätön, sinun on luotava SAT -esitysaikataulu, joka auttaa sinua saavuttamaan pisteet. Alla on karkea arvio siitä, kuinka monta tuntia sinun on käytettävä opiskeluun tiettyjen pistemäärien parantamiseksi.

 • 0-50 SAT-komposiittipisteen parannus: 10 tuntia
 • 50-100 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 100-200 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 200-300 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 300-500 pisteen parannus: 150 tuntia+

Tutustu SAT -opinto -oppaaseemme, joka auttaa sinua pääsemään alkuun SAT -valmistelussa.

Jos olet erittäin tyytyväinen ennustettuun SAT -pisteeseesi, sinun on silti tehtävä joitain SAT -valmisteluja, mutta ei niin paljon . Suosittelen opiskelemaan vähintään 10 tuntia. Suorita kaksi harjoitustestiä perusteellisen tarkistuksen avulla, jotta saat käyttöösi testimuotoa ja varmista, että harjoitustestitulokset vastaavat tavoitettasi.

Onko sinulla arvio pisteistä tai ei, Muista, että mikään ennustaja ei ole 100% tarkka, edes ottamatta virallista SAT -harjoitustestiä. Sinun pitäisi suunnittelet ottavasi todellisen SAT: n useammin kuin kerran , joten jos et saavuta tavoitettasi ensimmäisellä yrityksellä, sinulla on uusi laukaus.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset